Ќовините на югозападна Ѕългари€
 «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

ћестни избори 2019: ÷»  определи ќбщинските избирателни комисии на Ѕанско, —атовча и ’аджидимово


23 август 2019 11:11  3 коментара   9212 прочита÷ентралната избирателна комиси€ определи съставите на ќбщинските избирателни комисии в три общини от ёгозападна Ѕългари€. “ова са Ѕанско, ’аджидимово и —атовча. ќбщина Ѕанско има 13 членове в състава на ќ» , с председател ≈лиана —пасова.

 омиси€та има и двама заместник- председатели ƒаниела ≈ринина и Ћюдмил ¬езюв, а секретар е √еорги Ѕориков. ¬ община ’аджидимово на председателското м€сто е ƒаниела Ѕойкова - Ѕанева, със заместник- председатели ћагдалена јтанасова и ѕетър ¬оденов. —екретар е ≈лза јрнаудова – ’асанова. ¬ ќ»  —атовча ÷»  определи ¬енцислав «аимов за председател и зам. - председатели ћладен ƒоленски и ¬алентин ƒоленски, а за секретар – …осиф Ѕарзев.

ќбщинската избирателна комиси€ встъпва в правомощи€ на 7 септември.

ќчаква се, ÷»  да определи и състава на ќ»  - Ѕлагоевград, след като политическите партии не усп€ха да стигнат до консенсус и да изберат състава ѝ.  акто Struma.com писа, ѕѕ √≈–Ѕ предложи за председател адв. ћартин Ѕусаров, а Ѕ—ѕ не отстъпи от предложението си за …ордан —имонски.

÷вети »ванова

ќще за: ÷»   състави  комисии ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

23 август 2019 19:15 | —тефанов
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

«наете ли какво си мисл€, като чета горните редове? „е, въпреки твърдени€та на партиите за независими€ вот, много, ако не и всичко зависи от изборните комисии. ћай прав ще се окаже —талин, казвайки че не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете.


24 август 2019 12:05 | јнгелофф
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

» понеже в Ѕанско се свършиха феновете на »кономов, той реши да си вкара не човек от родни€ му град, ами чак от ƒжума€та. ј така и действи€та му ще останат по-засекретени. ћоже би това е бил съветът на ÷в. ÷в., който скоро му беше "на гости". —къпо платен външен адвокат, който да може да владее ц€лата ќ» ! ƒемокраци€ то герберски!


24 август 2019 15:54 | хахахааа
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќа »кономови€ боклук му свърши времето, Ѕанско не го иска. ’ората не искат да го вид€т, но зависи кой пак и отново ще подмени бюлетините. ƒолу »кономови€ деспод от хубави€т ни град, затвор за крадеца!!! √раждани, събудете се за да освободим Ѕанско от »кономовата чума!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.