Мария Кусимитрева е новият управител на “Обредни дейности” - Петрич с 3 г. мандат и 768 лв. заплата

01 септември 2009 00:16   1 коментар   38892 прочита
М. Кусимитрева
М. Кусимитрева


М. Кусимитрева

С 18 гласа “за” и 7 “въздържал се”

Мария Кусимитрева е новият управител на общинска фирма “Обредни дейности” в град Петрич. Тя бе избрана с 18 гласа “за” и 7 “въздържал се” на вчерашното заседание на Общински съвет - Петрич.
Мария Кусимитрева присъстваше в залата и от микрофона заяви: Прилагам 1000 подписа от хора, които ме подкрепят за поста управител. “Обредни дейности” не трябва да минава като дейност към общината.
Както “Струма” писа, на конкурса тя спечели първо място с 5.42, втори се класира досегашният управител Тодор Тараков с 5.30, трета е Жулиета Трайкова с 5.22. Градоначалникът Вельо Илиев предложи съветниците да изберат управител сред 3-мата кандидати, тъй като разликата в оценките им е само 20 стотни.
Димитър Танев от ГЕРБ заяви, че малко се е опорочил начинът на провеждане на конкурса. Въпреки че имахме и наш кандидат в лицето на Жулиета Трайкова, трябва да гласуваме принципно, а именно този, който е с най-висока оценка от конкурса - Мария Кусимитрева. Това бе подкрепено и от Иван Чиликов.
Георги Ичконов изрази противоположно мнение, като заяви, че е бил против съществуването на “Обредни дейности” и “Озеленяване”, тъй като е на мнение, че трябва да преминат като дейност към общината.

1 коментар
01 Септември 2009 15:16 | мишо
Оценка:
1
 (
71
 гласа)

браво,Мария,честито!Заслужаваш го напълно,поздравления!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар