Майка на загинало при пътен инцидент момиче от Петричко благодари на Цветан Цветанов за усилията виновникът да бъде осъден

22 април 2013 10:57   5 коментара   16741 прочита


Майка на загинало момиче в пътен инцидент изказа своята благодарност към зам.-председателя на ПП ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за положените усилия за осъдителната присъда на виновника, убил детето й на пътя. По време на предизборната обиколка на Цветан Цветанов в Благоевградска област Иванка Врачалова от петричкото село Първомай благодари на Цветанов с думите: „Намерихме опора в г-н Цветанов и всички негови съмишленици. Намерихме упора в правителството на ГЕРБ. Това бяха единствените хора, които ни обърнаха внимание и отваряха вратите навсякъде за най-обикновените хора".

Врачалова посочи, че са се събирали с родители от цялата страна, които са загубили децата си при пътни инциденти, за да потърсят съдействие и помощ от най-висшестоящи лица, за да се стигне до реални присъди на хора, виновни за катастрофите по пътищата. „Всичко, което зависеше от тях, бе направено. Стигна се до ефективни присъди. Единствено управляващите от ГЕРБ застанаха зад нас преди всичко като родители и след това като управници”, каза Врачалова.18-годишната дъщеря на Иванка Врачалова е загинала януари месец при пътен инцидент след дискотека. Шофьорът е заловен. Той е бил с пиян с 1,40 промила алкохол. Получил е ефективна присъда.


Още за: новини   ГЕРБ   Петрич   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
22 Април 2013 11:18 | ?
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Какъв ПР, бе, пич? Жената е пострадала и е дошла да благодари? Мислиш ли, че има нормален човек, който да отиде и да прави ПР на политическа партия, след като е загубил детето си?


22 Април 2013 11:40 | 321
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Това е гавра с жената. Този политик е за пребиване.


22 Април 2013 12:03 | Венеция
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Гавра щеше да бъде, ако някой беше завел жената на сила! Престанете със злостните коментари и уважавайте мъката на жената!
Всеки нормален човек би благодарил ако някой му помогне в такава ситуация! Вие сте за пребиване щом продължавате да коментирате по този начин!


22 Април 2013 12:35 | потребител
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

А какво е търсила дъщеря й в колата при пияния шофьор? Като го гледа, че е пиян защо се качва?


23 Април 2013 10:18 | КАЛИНКА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПРИСЪДАТА КОЯТО Е ПОЛУЧИЛ ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ПЪТНИЯ ИНЦИДЕНТ НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦВЕТАНОВ. НЕ НА НЕГО ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИ ТАЗИ МАЙКА. НАИСТИНА НАМИРИСВА НА ПИАР, НО Е ГРОЗНО С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ДА ПРАВИШ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар