Май се размириса! От лидера на жените в Благоевград Е. Ташкова, до сериозните проблеми в ПП ГЕРБ! Читатели шамаросват здраво водещата политическа сила в областния център

21 януари 2018 15:12   27 коментара   39435 прочита
Жени ГЕРБ-Благоевград преди...
Жени ГЕРБ-Благоевград преди...


Жени ГЕРБ-Благоевград преди...

Симпатизанти, членове, активисти,основоположници на ПП ГЕРБ в Благоевград са силно притеснени от състоянието на местната структура на партията в момента и летаргията, в която е изпаднала водещата политическа сила в Благоевград, ръководена от Й.Андонов. След публикацията ни от вчера, в която съобщихме, че жените от ПП ГЕРБ в Благоевград надигат глас, недоволни от лидера си Елена Ташкова,заради слабата активност и обезличаването на женската структура в града, форумът ни завря от коментари.

Според наши източници, част от активните жени в партията са се отказали да участват в каквито и да е мероприятия и го правят демонстративно, напук на Ташкова. Материалът отприщи плашещи за ПП ГЕРБ в областния център коментари. Читателите ни стигнаха до крайност с въпросите си : Разпадат ли се структурите?!

Какво се случва с ГЕРБ -Благоевград. Видимо е ,че в ГЕРБ си играят "напук", на "инат", на "доказване", а резултатът е: Партията в Благоевград е невидима. Йордан Андонов сякаш се скри от политическата сцена веднага след изборните резултати в областния център.

Още преди изборите миналата година, той даде да се разбере, че е обиден на своите, затова, че не го включиха в депутатската листа и сякаш потъна, замлъкна и изчезна. Андонов не скри разочарованието си от това ,коментира го лаконично и заяви, че въпреки всичко ще продължи да работи за постигане на добър изборен резултат, защото е един от основоположниците на партията в града и е приел ГЕРБ като кауза.

Това каза и изчезна! Когато вървеше предизборната кампания се чуваха потресаващи неща ,за това как вътре в ГЕРБ-Благоевград са се цакали помежду си, за да се доказват един друг. Дори се заговори, че някои от активистите работили срещу местния кандидат за депутат, областният лидер Даниела Савеклиева, което оправдало и незадоволителния за възможностите на Благоевград, изборен резултат.

Спасител в парламентарните избори за Благоевград и ГЕРБ, за пореден път, се оказа кметът Ат. Камбитов, зад когото стои твърд и мощен електорат,който гласува за ГЕРБ, припознавайки партията в Благоевград, в Атанас Камбитов. И днес направихме опит да се свържем с Йордан Андонов, за да поискаме коментар: Знае е ли той за брожението сред жените?.

За всички е ясно че като лидер на градската организация той издигна Елена Ташкова начело на жените ? Андонов, обаче не отговори на многобройните ни повиквания,вероятно ангажиран с бизнесделата си. Почти години не сме написали ред за Йордан Андонов и ръководената от него градска структура.

От месеци в Благоевград се говори, че ще сменят лидера на Благоевград, говореше се, че областният управител Бисер Михайлов ще оглави структурата, но до момента промяна няма, няма и никакви сигнали за действие от страна на градската структура на ГЕРБ. Нужен е спешен ремонт, който трябва да започне от лидерите и да продължи в структурите по квартали, коментират запознати със ситуацията в града, членове на ГЕРБ.
Жените в световната история са правили революции и многократно са показвали ,че имат желязна воля ,сила и кураж да разместват пластове и променят политики.

Жените в ГЕРБ - Благоевград дадоха заявка,че ще протестират негласно срещу случващото се в градската структура, ще бойкотират мероприятия, докато не се стигне до промяна ,която да доведе до съживяване на ГЕРБ Благоевград. Време няма, структурите са се "разпасали" и не може за няколко месеца активна работа преди предстоящите избори разклатените устои на ГЕРБ в града да бъдат укрепени, нужни са спешни действия за оздравяването им. Все пак някой трябва да носи отговорност за случващото се.

Припомнете си еуфорията от преди години, когато ГЕРБ бе трогателна с действията на стотиците им младежи ,на нежните дами, които работиха като обезумели за каузата ГЕРБ. Днес този ентусиазъм и жар, сякаш са угаснали. Припомнете си и резултатите от последните избори на структурите в Симитли и Банско например, които при пълна мобилизация, без всякакво колебание, излъчиха своите депутати, разбивайки катастрофално останалите политически сили.

Преди време пуснахме анкета, своеобразен нов избор на депутат, за да усетим "пулса" на читателите ни, които са и избиратели. Резултатът доказа наблюденията ни - ГЕРБ в Симитли и Банско изпревариха многократно ГЕРБ- Благоевград.

Оказва се, че това са най-силните градски структури в областта, което е недопустимо за Благоевград, който от години е бастион на ПП ГЕРБ.
Как ще коментира случващото се с партията в Благоевград, за броженията на жените и работата по места-очаквайте интервю с областния лидер на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева.

Петя Георгиева

Е. Ташкова

27 коментара
21 Януари 2018 15:58 | старогражданин
Оценка:
24
 (
34
 гласа)

Запазете спокойствие. Цветанов разчита на корпоративен вот.


21 Януари 2018 16:36 | ДС
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Точно, този измисленяк Б. Мхайлов ще ви доведе до небитието! Защото, колкото и да е богат някой не може да си купи минало!!!


21 Януари 2018 17:15 | Да каже!
Оценка:
38
 (
44
 гласа)

Питайте Савеклиева защо еднолично сложи Мелниклийска за Областен координатор и съсипа цялата структура по областта. И питайте Андонов защо натресе Ташкова. Савеклиева каква отговорност ще поеме? Използва жените да я направят депутат и разтури всичко. Да каже защо се обаждаше на жените как да гласуват за Мелниклийска? Да каже защо не помага на Ташкова? Да каже защо позволи да се разпаднат жените? И да даде отговор Тя какво прави за областта.


21 Януари 2018 17:19 | ???
Оценка:
34
 (
38
 гласа)

Хахах изгониха всички дейни хора, а сега Бисерчо ще ги връщал. Колко сте смешни и жалки. Добре че е Борисов още да крепи нещата иначе герб са тотално зле


21 Януари 2018 17:33 | ???!!!
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

ЖЕНИ ГЕРБ, КАКВО ВИ Е ВИЖДАНЕТО ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, КАТО МАЙКИ, СЕСТРИ, УЧИТЕЛИ, КАТО ГРАЖДАНИ? Подкрепяте ли нейното ратифициране или сте против. Моля, за Вашето мнение, а не това на Ц. Цветанов и партията Ви, да повторите като папагали.
Това е много важен документ, който трябва да обсъждате, а не кой на кого е човек от партията Ви! Тази Ви позиция е мерило за политическата Ви и гражданска активност и полезност за обществото.



Копирано от https://www.struma.com/obshtestvo/naprejenie-v-jeni-gerb-blagoevgrad-skochiha-sreshtu-lidera-si-elena-tashkova_129437/#comments www. struma. com


21 Януари 2018 17:35 | Баба
Оценка:
44
 (
48
 гласа)

Спокойно, гербаджиите са като бившите активни борци. Навсякъде са във властта и администрацията. Всичко е за тях и роднините им. При едни избори, няма да си ритнат трудовите книжки. Да му мислят политически неактивните.


21 Януари 2018 21:33 | Сс
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

Тази партия си отива заради простия й лидер, всичко бутафория, Не ви ли е ясно? Жени, деца, мъже ГЕРБ? Простотия до шия!!! Забрана на всички партии!!


22 Януари 2018 08:32 | старогражданин
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

За разлика от много, много други, Бисер Михайлов все още не е генератор на фалшиви новини. Мераклии да му метнат кълчищата има от всички страни. Време им е на комунетата да му спретната демонстрация пред областната управа. С руски привкус. Всичко се помни...


22 Януари 2018 08:53 | До струма
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Моля, разследвайте "бъдещ" строеж срещу входа на магазин "стоми" в кв. Струмско. Скандална заменка и строеж на 3 метра от панелен блок. Кой и как го е разрешил?


22 Януари 2018 09:33 | Мнение
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

Абе тая Ташкова е толкова тъпа и проста. Всичко съсипа. Само се бута, но грам мозък няма. Трябва ново лице, младо, с виждане, което да работи и да е дейно. Не като тая само да позира.


22 Януари 2018 10:19 | Съмнение
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Май се размириса !!!! Еми некой сигурно ....пръ.. дналъъъъ, а


22 Януари 2018 10:51 | DC
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Струма личи си кой ви плаща. С парите от далаверата от санирането явно има и за. вас. Главните виновници за състоянието на партията са Комитов и Савеклиева. Всеки в ГЕРБ го знае но в партията и в обществото цари стах.


22 Януари 2018 11:47 | гербер
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

откакто данчо окото е на чело всички деини хора избягаха провали клуба на цгч а женската организация няма клубна деиност никаде, смешник е окото,


22 Януари 2018 12:29 | Сър Пичук
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

На тая ще и опъна жартиерите!!! И задължително да ми направи кавал!!!


22 Януари 2018 12:57 | Жена ГЕРБ
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

Елена Ташкова е един изключително достоен човек!!! Мелниклийска колко инициативи направи? Като областен координатор на ЖГЕРБ, колко инициативи подкрепи на други общински структури? Ташкова е изключително дейна и с нея се работи много лесно и приятно. Винаги ще застанем плътно зад нея! Дерзай мила ми Елена, продължавай все напред - ти го можеш!!!


22 Януари 2018 17:07 | Гражданка
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

И Мелниклийска, и всички мислещи и можещи жени в Герб, се отдръпнаха от организацията в мига, в който Ташкова бе спусната с парашут от ръководството именно заради Ташкова! Освен няколко бабички, дошли вчера, няма нормален човек, който да харесва това недоразумение! Всички виждат колко проста, нахална и нагла, но амбициозна е тази селянка Ташкова, изкопана от нафталина на Гоцеделчевските села! Благоевградските жени не са малоумни създания, които една елементарна жена като нея може да ангажира, с каквото и да било. Ето защо всички жени, както и кмет, депутати и членове не я харесват, а напротив- ненавиждат я! Друг е въпроса, защо и Савеклиева, и Камбитов не я разкарат, а мълчат и се правят на слепи и глухи! Вероятно не им дреме вече за тая организация!


22 Януари 2018 19:53 | Мастодонт
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Абе Ташкова е толкова нахална че няма връзка. Ама то в тая държава само такива приказни герои виреят. Тя е готова на всичко само и само да е отпред. Ама трябва и малко покритие госпожо КУХА ЛЕЙКА!!!!


22 Януари 2018 21:54 | Незабравима
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

То областното ръководство на ПП ГЕРБ Благоевград не се е събирало, а Предприемачи, Старейшини, Младежи - те какво направиха, та се сетиха за ЖЕНИ ГЕРБ ?


23 Януари 2018 08:06 | старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

1. Къде пише, че БСП трябва да бъде кадровик на Герб?!
2. Къде пише, че жени-Герб трябва да копират дейността на всички партийни дамски начинания от целия преход?!


23 Януари 2018 08:15 | да питам само
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

И с какво Савеклиева е по-добра от Ташкова? Голямо ли е значението за вас "граждани", че Ташкова е от село!? Благоевград е областен град именно защото доста хора от селата се заселиха в него. Вашият род гражданко от къде е дошъл? Много злобеете бе хора, нападате само и пишете глупости и никой нищо конструктивно не написа. Ами кажете допускат се такива и такива грешки, трябва да се направи това и това, а вие само лаете и плюете. То и Бойко Борисов не е по-добър от Елена, в нищо не я превъзхожда.


23 Януари 2018 12:24 | До Гражданка
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Вие г-жо сигурно сте " гражданка" но или от кв. Грабада или от околните села, но дошла да живее в град. Тогава не се пиши гражданка, гражданите мила са се родили и израстнали в периметъра от пощата, до часовника, строителния техникум, старият икономически и трето основно училище, е това са гражданите, всички други сте пришълци, добре сте дошли и работете, но не се срамувайте да се наречете селяни а не се именувайте граждани и не пишете от наше име...


23 Януари 2018 13:43 | До Гражданка
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Кадърните хора не бягат - те се борят! Съумяват да убедят останалите в своите тези със съответните мотиви. А в това да си амбициозен няма нищо лошо, дори е едно прекрасно качество. По отношение на това кой от кое село е, е малко смешно да се коментира в Благоевград, в предходния коментар много добре са го разяснили, а и какво лошо има човек да е от село (аз не съм от село, но страшно много уважавам хората от селата).


23 Януари 2018 15:00 | да питам само
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Родила съм се и съм израснала, и все още живея в периметъра описан от по-горе, но моят род е от село, баба ми и дядо ми са се родили и живели дълго време на село. Считам себе си за човек от село и се гордея с това.


23 Януари 2018 19:31 | До всички
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Определението селянин/ка не произтича от месторождението, въпреки общият корен! Селянинът е характерен и се отличава с лошо възпитание, манталитет и поведение. В случая с Ташкова, едното и другото просто са в идеална симбиоза! Затова за нея няма по-подходящо описание! Сама по себе си, амбицията не лош порив, проблемът е, че селяните са свръх амбициозни и на всяка цена постигат желаното, което в случая на Ташкова е- да останат в града и да са известни! И Ташкова, стига си писала коментари в своя защита, че освен проста, вече ставаш и жалка!!!!


24 Януари 2018 09:34 | Боби Турбото до Вальо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не само тая, виж на по-горната снимка колко много женуря има за изплющяване. И всичките са хубави и сексапилни. Ще взема да стана член на ГЕРБ, та да мога да ги мандръсам всички тези красавици.


28 Януари 2018 22:36 | Петла
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Глупости, глад за новини и се измислят такива. Само интриги е нищо друго. Давайте, съсипете изцяло организацията "коментатори" жалки. Какво искате от Данчо, нали сте наясно, че ако досега не е бил той и това което беше и е ГЕРБ в Благоевград нямаше да го има. А Елена, да свръх амбизиозна, безпардонна, нахална, но кой я спира, никой. Избрана си е жената, дреме и. Свалете я бе, не се излагайте по вестниците.


20 Май 2021 10:45 | ета
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

всички са един дол дренки, само да докопат властта, нема партия която миле за власт, а ние работищите никой не го интерсува,




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар