М. Чимев привика в кметския кабинет полицай №1 Б. Динев заради серийните кражби

06 януари 2012 00:09   3 коментара   13195 прочита
М. Чимев
М. Чимев


М. Чимев

Кметът на Дупница Методи Чимев се срещна в кабинета си с началника на Районното управление на полицията в Дупница Борислав Динев по повод зачестилите кражби в квартал “Спартак”. Методи Чимев поискал от полицай №1 да има по-засилена охрана на улиците “Клокотница”, “Марица” и “Вардар”, които се намират в квартал “Спартак”. Както “Струма” съобщи, жителите на две от улиците бяха ограбени серийно, крадците задигнаха медни съдове, демонтираха и меден бойлер, посред бял ден откраднаха телевизор и хранителни продукти.

Кмета Методи Чимев сигнализирал и че са зачестили скандалите с младежи около дискотеките и питейните заведения в града, и поискал от Б. Динев да се извършват масови проверки и да се предотвратяват сбиванията на млади хора около заведенията.

Полицаите правят чести проверки по дискотеки, питейни заведения и игрални зали и задържат непълнолетни, които предават на родителите им. Част от родителите обаче не вземат под внимание арестуването на децата си и отново ги пускат до късните часове на нощта по заведения, съобщиха от полицията.

Борислав Динев обещал пред кмета да има полицейско присъствие навсякъде в Дупница, за да се намалят домовите кражби и скандалите по улиците.


Още за: М. Чимев   кражби   полиция   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
06 Януари 2012 11:53 | Българина
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Браво кмете, само така. МВР да глобява солено родители, които не изпълняват препоръките на Полицията и пускат непълнолетните си рожби/за които са отговорни/в късните часове по дискотеки, питейни заведения и комп. зали.


06 Януари 2012 13:19 | Вики
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

БРАВО КМЕТЕ!


09 Януари 2012 16:19 | бюлетина2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЧИМЕВ изчисти снего и контеинерите из градо и селата а АИДУЦИТЕ ги остави на Борката он че се справи и без тебе




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар