“Любовникът” на Я. Янев от с. Кочан - А. Аленов–Киган, с иск за 15 000 лв. от В. Сидеров и човека му в Пиринско О. Тетимов

02 март 2010 00:20   47 коментара   122483 прочита
Ангел Аленов
Ангел Аленов


Ангел Аленов

Известният с прякора си от детинство в община Сатовча има жена, деца и много приятели, народният представител от Петрич му се извинил и го молил да не завежда дело още през декември 2009 г., когато била тиражирана “новината”, и обещал да го уреди на работа в ДАНС, сега с водача на “Атака” отново пуснали лъжата, за да ударят не само РЗС, но и новата партия преди местните избори

Председателят на учредената наскоро партия „ “Прогрес и демокрация„ Ангел Аленов заведе дело вчера в Софийски градски съд за обида и клевета срещу пиринския депутат от „Атака” Огнян Тетимов и лидера на партията Волен Сидеров. Искът е на стойност 15 000 лева, съобщи за „Струма” лично ищецът Ангел Аленов. Основен мотив за завеждането на делото Аленов обясни, че е интервю в „Уикенд” на 26 февруари, в което Волен Сидеров цитира думи на Огнян Тетимов, че мъж с прякор Киган от сатовчанското село Кочан бил любовник на лидера на РЗС Яне Янев и че Яне Янев дал 50 000 лева на Киган да учреди новата партия „ Прогрес и демокрация„.

Това са пълни лъжи, които се тиражират за трети път от Огнян Тетимов, с когото преди няколко месеца проведохме разговор, но на съвсем друга тематика, и аз никога не съм споделял с него неща от личния ми живот, камо ли и за изписаните небивалици по мой адрес, че съм бил „любовник” на Яне Янев и че той ми е дал 50 000 лева, за да учредя партия-сателит, възмутен коментира А. Аленов. Още при пъроначално тиражираните от Огнян Тетимов клевети по мой адрес през декемри 2009 г. аз подготвих документите за завеждане на дело срещу него и го предупредих за намеренията ми. Той обаче ме помоли да не го правя и ми обеща, че ще ме назначи на работа в ДАНС - Благоевград като компенсация, че няма да го съдя. Тетимов освен че не спази договорката ни, продължи да разпостранява абсурда, че съм любовник на Яне Янев. Ако делото не бъде решено в българския съд, ще ги съдя в Страсбург, но няма да позволя някой от чисто партийни страхове да клевети мен и семейството ми.

Имам съпруга, имам деца, имам и приятели, които вече ми задават въпроси. Действително с Яне Янев бяхме състуденти в Пловдив, но само толкова, много хора са били състуденти с настоящи и бивши депутати и министри, обясни още Аленов. На въпрос не се ли опасява, че делото няма да издържи в съда, защото никъде името му Ангел Аленов не се визира - нито от Тетимов, нито от Волен Сидеров, а се визира само човек с прякор Киган, той отговори: В село Кочан и в цялата община хората ме познават повече като Киган, а не като Ангел Аленов. Този прякор ми е от детските години и става въпрос за мен, а не за някой друг. Това не е начинът Тетимов и Сидеров да избягат от отговорността за тиражираните клевети срещу мен, тъй като в съдебна зала ще закарам десетки свидетели от Кочан и съседните села, за да докажат, че в с. Кочан само аз нося прякора Киган.

Причините за тази клеветническа кампания са политически. В новата партия „Прогрес и демокрация” Огнян Тетимов и Волен Сидеров виждат сериозна конкуренция за следващите парламентарни избори. И тъй като не намериха с какво друго да ме оплюят като нов лидер в политическото пространство и техен опонент, решиха да ме направят „любовник” на Яне Янев и да ми лепнат, че съм получил от него 50 000 лева за учредяването на „Прогрес и демокрация”, бе категоричен в заключение Ангел Аленов.


Още за: А. Аленов   дело   О. Тетимов   Още от: Политика

Принтирай статия
47 коментара
02 Март 2010 04:08 | чèч
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

имам честа да познавам лично и Киган и Яне. За Яне мога да кажа само хубави работи, но за Киган ни6то хубаво не мога да кажа. Понякога се замислям за6то Яне не вземе да си подбира малко хората с които мисли да прави политика, за6тото като гледам от Кочан и от Рибново се е заел с наи - неподходя6тите, а именно Ангел Аленов (Анани Пазвантов) и Недим Таламанов.


02 Март 2010 04:50 | usa
Оценка:
21
 (
39
 гласа)

6том и до поматсите стигна да тарсим помо6т да оправат яне и партия мале леле. варвим на добре.


02 Март 2010 07:19 | за чеч
Оценка:
52
 (
76
 гласа)

ас не виждам какво му е хубавото на яне 6том се е захванал с на6ите помаци с тия буклуци както вика6 ти ас не познавам яне лично но пак познавм недко и киган


02 Март 2010 08:58 | man
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Хора, много ви моля да пишете грамотно във форума.
Хубаво е всеки да сподели каквото мисли, но не пишете като в първи клас.


02 Март 2010 08:59 | войвода
Оценка:
113
 (
127
 гласа)

има няколко свидетели на това как въпросния "киган" се хвали в кръчма че е имал интимни отношения с Яне.. има и запис на това изявление (записа е направен на телефон).така че тоя пумак да си сърба каквото е надробил.истината е че "киган" взе пари от яне за да си затваря устата - последния даже му регистрира партия с обещания за политическа кариера стига да си държи езика зад зъбите :)


02 Март 2010 09:11 | Иван Стоев
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

знам я историята,киган разправаше на всички че е имал интимни отношения с яне и така се вдигна много шум.един терикат от селото му даде акъл че може да направи пари от целата работа и киган започна да търси политически хора готови да платят за да разкаже историята по вестниците.


02 Март 2010 09:34 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
-16
 (
154
 гласа)

На войводата Яне от Сандански, на фюрерчето-бонзай Сидеров и на професионалния и паталогичен лъжец Тетимов цялата работа им такава - "Кигановска" и мирише от далече..
Най-смешното е, че на този палавник Киган и служба в ДАНС - Благоевград са му обещавали. То от говедото Тетимов какво да очакваш - само кражби и лъжи. Семейната партийка "А`така" приключва с това Народно събрание, а малкото фюрерче Тетимов пак трябва да се върне на село...


02 Март 2010 11:02 | 5555
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Не се потдавайте на провокациите тук има хора които пишат глупости но с подчертана цел а именно да заформят етнически войни в България . И при помаците и при нас християните , и при турците, циганите , ромите , евреите има мърша както във всяко стадо . Така че не сепотдавайте на тези провокации . На мен също ми е гадно като го гледам този нешастник на снимката който се вживява на бъдеш министър председател- да пази и бог и аллах от такива утрепки но какво да правим. Бил е с Яне Янев сега е с Осман Октай за който също се носят такива слухове . Тетимов не го е назначил на работа в ДАНС.


02 Март 2010 11:25 | мразец
Оценка:
1
 (
29
 гласа)

До London, ей, заради такива като теб и ония по- горе хората ви мразят, защото цялата ви вера е такава- смисълът на живота ви е да прецакате хората с различна от вашата вяра. А не осъзнавате ли, че в 21 век по тоя начин вие оставате най-прецакани накрая. Дано по- нормалните сред вас да надделеят и да ви променат, ама едва ли ще е скоро та да станете нормални членове на обществото!!


02 Март 2010 11:36 | до 5555
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Напълно си прав и те подкрепям, но виж в същия брой ва Струма раздел Крими тази статия...
"Полицията в Благоевград арестува завчера малко преди полунощ 27-годишния Орхан Арнаудов, бивш служител в администрацията на община Хаджидимово"Това са "назначемиятя" на ДПС.


02 Март 2010 12:29 | Пешо
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Алооо, Струма!
Няма ли кой да чисти тоя форум?
Без контрол на Балканите нищо не става.


02 Март 2010 12:45 | Безименен
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

До кога на страниците на ,,Струма" ще се отделя внимание на такова безименно същество.... Кой е тоя? Довчера беше Анани,сега е Ангел, а утре някой друг. Нямам обяснение обаче как може Яне Янев да обърне внимание на такова нищожество в пълния смисъл на думата. За тези , които се очудват на думите ми мога да кажа, че имам ,,честта" да го познавам лично.


02 Март 2010 13:30 | Истината
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

За всички е ясно, че Яне е бита карта, а ако сте виждали поне един обратен мъж в живота си няма как да не установите приликите във вида и поведението между него и Я.Я. А по отношение на Волен Сидеров и АТАКА мога да кажа следното - единствената автентична партия със единствения неуличен в финансови измами политик вБългария. Нещо мноооого рядко срещано и заслужаващо уважение. Помислете над това преди да плюете по националистите...


02 Март 2010 13:31 | БГ
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Волен е единствения честен политик в България. АТАКА е единствената независима партия! Съд за крадците от тройната коалиция!!!
АТАКА-ПОБЕДА!


02 Март 2010 14:40 | 5555
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Четох и тази статия ами кой каквото си е надробил да си го сърба . Този лигльо не знам какво иска още , тръгнал екшън да прави в Благоевград . Това да не му е Абланица пък отгоре на това и съпротива оказал при задържането . Направо се сра на сурата на прекрасните си родители този боклук . Той мисли че като дядо му е общински лидер на ДПС и председател на ОБС Хаджидимово може да си прави каквото си иска . Сигурен съм че всички сега се червят заради него а той се оправдава че полицаите са виновни , че са го малтретирали защото е помак и т.н. Нищо чудно да им завърти и по едно дело на момчетата които са го спадили да не катастрофира някаде като е бил толкова пиян .


02 Март 2010 14:41 | ред
Оценка:
21
 (
35
 гласа)

Най добрите са АТАКА и Волен стига да не са по магистрала Тракия или пък в самолет на Луфтханза. АТАКА, ГЕРБ, ДСБ-сдс страна на един и същи медал. Още малко време и всичко ще си дойде на мястото.


02 Март 2010 15:22 | Перде
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Мустафа Ибрахим много си прав за псевдонационалистите от Атака.За съжаление в България има доста наивни хора които вярват на селски тарикати като Тетимов и фалшиви националисти като Сидеров.Тръгнал да защитава достойнството на българите със скандали в в Европа.Ако наистина искаше да защити достойнството българско трябваше да осъди Луфтханза....като депутат и лидер на Партия която стои зад управляващите имаше невероятни възможности за това възможности които обикновения българин няма.Той обаче изприпка още на другия ден да се извинява.Нашенския манталитет просто не върви в цивилизованите страни.
За още по–голямо съжаление обаче в българското политическо пространство просто няма алтернатива..няма зад кой да застанеш...и това е съдбата на този народ.
Да бъде лъган и то от собствените си боклуци наречекли се политици.


02 Март 2010 15:36 | ПИСНА МИ ОТ ВАС
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Жалки медийни Г Е Р О Й Ч Е Т А:
- Я Янев, А Аленов, Таламановци, Укев, А Башев, П Поюков, А Мименов, А Имамов, Хаджигаев и много знайни и незнайни, знайте че минзухарената СТРУМА я има заради ВАС и чрез Вас!
Дори героите от Мюзик айдъл - Марин и Мустафа са по хитри от Вас, поне бяха известно време на ясла при организаторите.
ПОИСКАЙТЕ СИ ТЛЪСТИТЕ ХОНОРАРИ ОТ СТРУМА И СЕ УДАВЕТЕ В НЕЯ!


02 Март 2010 15:48 | Stoni
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Ето така се управлява с ползване на създадените псевдо идеали, етнически разделения, верски догми, псвдо морални норми и какво ли не за обобщение представено долно за да могжеш да натикаш, който искаш, когато ти е удобно, щом имаш власт, пари и медии.
Все пак сме в края на един период, почти на крачка от модерния свят в който някаде още преди 30-40 годи тези модел за смазване на когото и да е са елиминирани. Все пак метода си стои и действа сред непросветения и зависим човек. Когато се запитаме колко са такива в нашето настояще и отговора на този въпрос ни дава и отговорите на сбития.
Е ли Яне? Да, той е, толкова колкото и Бойко Борисов! Сега въпрос е дали е по-голям или по малък?


02 Март 2010 16:17 | 123456
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

пишете поне кой кого


02 Март 2010 16:44 | до 11:02 | 5555
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

Не се подмазвай на помаците бе мижитурко.


02 Март 2010 17:22 | nnn
Оценка:
61
 (
83
 гласа)

Ало,Струма..НЕ вили омръзна да петните ко4анн..Проверете първо досието на Аленов.Тогава пишете.Срам и позорр всеки ден ко4аннн,на първа страница.Защо му обръ6тате внимание на тоааа?..И защо месите религията,драги форумциии?Престанете дасе обиждатеее,помак кауррр,,Вси4ки са харо на тозу свят и вси4ки са еднаквии.Престанете наи-после.....


02 Март 2010 17:25 | Огражден
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Тетимов е един от най-ужасните боклуци докопали се някога до парламента.Той е долнопробен ментарджия , хвалипръцко и клюкарка, и се чудя на сайдеров как му се доверява???Тоя го биха като тъпан на местните избори, понеже взе пари от един митничар в Петрич, защото му беше обещал да му вкара човек в общински съвет.И защото не можа да си изпълни обещанието му искаха ресто и понеже нема дим го тепааа...а може и други работи да му правия.


02 Март 2010 17:36 | 6
Оценка:
28
 (
40
 гласа)

това което прави киган е за париии,нема 1лев .бедно пале имал партиа,ме4тае за избори.имал приатели нема ни6о ,работа в ДАНС да ако там се допускат да работат психари.НЕ вервам на тава което се пи6е и не искам да вервам 4е НОРМАЛЕН 4ОВЕК ГО СЛУ6А И МУ ВЕРВА.


02 Март 2010 18:12 | кочанецц
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

искам да се обърна лично към А.Аленов.
- Не ти ли омръзна да се занимаваш с глупости? след толкова несполуки не разбрали че нестава нищо от тебе освен един обикновен общ работник в Испания (където ти е мястото). Моят съвет към теб е да си събереш багажа и да се махнеш от това хубаво село и да спрат медиите да петнят името му заради теб. Тръгнал си да се занимаваш с политика - лошо няма, но първо се погледни в огледалото и виж че неставаш за тая работа. за политик се иска да имаш малко повече умствен багаж. замисли се и направи услуга на населението на най-хубавото село в югозападна България. Моля те..


02 Март 2010 21:04 | В.Симеонова
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Киган е готов на всичко за лека слава.


02 Март 2010 22:20 | 166
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Само като го погледнете тоя Смотльо на снимката как може да си помислите, че интелигентен и изряден на външен вид мъж като Яне ще докосва това "чудо на природата". Аз не знам защо това психясало мекотело постоянно се бърка там където не му е работа. Толкова тъп и празен човек, който става само за общ работник в Испания.
И да допълня - такива като Marshala мнооогооо вода могат да носят на помаците, даже да им мият краката и да пият водата. Научи се поне да пишеш на български език - родния си език.


02 Март 2010 22:58 | Ахмед Ага Барутинлията
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Най-свестните хора в България - ПОМАЦИТЕ, отново ги намесват в скандал и ненужни кавги!
Лошото е и, че наште ПОМАЦИ с мяра или без мяра се излагат като коментират своите си хора по такъв грозен начин!
Кой с какво иска да си се занимава, бре драги АХМАЦИ, "Киган" с Политика, "Янето" с политика или с мотика, какво толкоз е станало, че ще се изядете един друг!
Да не би да проговори, пак най-голямото вътрешно чувство на измъчените ПОМАЦИ - егоизма и завистта!
Оставете ги кой, каквото иска да си праве, бре народе, какво толкоз има да оплювате!
С такова оплюване, само разваляте доброто име и образа на отрудените ПОМАЦИ!
Брей, че калпав народ ставаме, от тази нова Демонстрация, унищожи и човешщината при ПОМАЦИТЕ, язък за този народ!


03 Март 2010 00:36 | Софиянец
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

"В новата партия „Прогрес и демокрация” Огнян Тетимов и Волен Сидеров виждат сериозна конкуренция за следващите парламентарни избори"
Веселба!


03 Март 2010 07:38 | 135
Оценка:
-59
 (
65
 гласа)

Ескимоси, келепирджии с какво още ще омаскарите Кочан. Пидали долни?


03 Март 2010 10:05 | ЕДИН
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Тетимов си е пич. Просто населението в Петричкия край е комплексирано и злобно и завижда на всеки, който излезе от града.
Колкото до АТАКА - те са от малкото партии, които се държат адекватно. А не като клоу*на ЯНЕ ЯНЕВ, който плюе по всички и всичко. Преди изборите ЯНЕ ЯНЕВ копираше до запетайка какво е говорил Сидеров и той дрънкаше същото. Как след това АТАКА за него била антисемитска. А той какъв е (Яне Янев) ?


03 Март 2010 23:47 | ььььь
Оценка:
-58
 (
78
 гласа)

незнам зашто толко плюете срешто помаците и ние сме хора ся 4е турците са си остаили семето поо цяла българия ние ли сме виновни и 4е няма един 4ис българин а от помак и тур4ин има голяма разлика да знаите помак озна4ажа измъ4ен 4овек а аз кат гледам си4ки тия дет ги нари4ате помаци тънат в ухолства така 4е кое помак?


04 Март 2010 01:23 | Наблюдател
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

До ььььь: Ти си много заблуден човек и вообще не те слуша главата! От старогръцки "ипомахос" - човек на кон с копие в ръка. Помаците са били хората, които са били на първите редици в битките - най силните, най смелите мъже в боя. Това са помаците! Виждам, че се опитвате да промиете съзнанието на хората, но знайте че няма да стане, защото има хора, които знаят истината. И нека всички помаци да я приемат тази истина и да не се оставят на разни хора с политически цели да ги заблуждават, защото това е тяхната цел - овце се управляват лесно!!! Те искат точно това да бъдете овце, като Ви внушават, че сте измъчен народ, за да могат спокойно да се облагодетелстват. Точно тези внушатели са най големите мръсници и измамници, които са готови за някой лев да подпалят етническо напрежение, което е най лошото което може да се случи.


07 Март 2010 22:06 | до кочанци
Оценка:
17
 (
31
 гласа)

Защо тогава не изчистите името на красивото си село Кочан като разкажете пред Струма кой е този герой Киган за да му покажете че сред вас той няма авторитет . Само си пишете под чужди имена във форума значи и вие сте като него. Що да не би братятя Искренови да са по стока от Киган . Нали те са му учителите и те го учат какво да прави и говори . Използват му простотията за да си прокарват антибългарските тези и да клеветят хората но задкулисно . Не Киган е толкова виновен колкото Крико и Андон накрая и в затвора за клевети ще го вкарат . Сега пак потриват доволно ръце


07 Март 2010 22:11 | 999
Оценка:
24
 (
38
 гласа)

Кочанци все повече започват да приличат на рибанци . А какво интелигентно село бяха . Хора разумни , добри първи в община Сатовча . Сега са точно като рибновалии прости , злобни , лицемерни и много двулични . Не стават нито за роднини нито за приятели . Навремето бяха съвсем други какво ги промени не мога да си обясна . Завистта преди всичко и защото непрекъснато гледат в паницата на другия , кой колко изкарва , кой от къде печели , кой какво има . Това ще ги доовърши .


08 Март 2010 04:07 | ПОМАК
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Помачен Македонец, а това че е мюсюлманин няма никакво значение, всички сме деца на всевишния.Всички имаме право на живот. Докато в България има разделение на етноси и религии и някои националисти използват това то ние ще си стоим там някъде на дъното и в тинята. Поизлезте по света и вижте как живеят хората. Истината е че помаците бяха третирани като второ качество хора и на тях все още се гледа с пренебрежение. На България и предстои да извърви още дълъг докато се осъзнае и очисти от тези нацисти които имат твърдо влияние във властта. Ще дойде време когато всеки ще работи според своите възможности и ще получава това което е заработил(заслужил) За съжаление няма да е скоро защото мръсниците се плодят като въшките.


12 Март 2010 10:48 | ЧЕЧ
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Мишо, казвах и в други мои коментари във този форум , це ще си създадеш големи проблеми, ти не ми повярва ??? Тръгна като цветарка по вестници и телевизии да доказваш , че нямаш сестра...... Тръгна защото "октоподите " не си полюват !?! Вземи си багажчето и беж да те няма в Испания ! Тук ще станеш курбан, драги ми лидер пишман......




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар