Лятото не е подходящото време да се разваля концесията за плажа с Н. Галчев

30 юни 2011 00:10   23 коментара   13104 прочита
К. Хаджигаев седна вчера в председателския стол в ОбС - Благоевград след десетдневно боледуване
К. Хаджигаев седна вчера в председателския стол в ОбС - Благоевград след десетдневно боледуване


К. Хаджигаев седна вчера в председателския стол в ОбС - Благоевград след десетдневно боледуване

Изказване на председателя на ОбС К. Хаджигаев

Лятото не е най-подходящото време за прекратяване на концесията за плажа в Благоевград с фирма “Аквапарк” АД, защото това е единственото място, където благоевградчани могат да отдъхват през лятото и независимо от мотивите, смятам, че не бива да ги лишаваме от тази възможност, коментира вчера председателят на ОбС Костадин Хаджигаев предложоението на Комисията по следприватизационен и следконцесионен контрол, която днес ще поиска от съветниците разваляне на сделката. Той се завърна вчера на работа след близо 10-дневно лечение на синусите.

Според анекс от 2006 г., както “Струма” писа, фирмата на бизнесмена Николай Галчев има право да ползва обекта до 2035 г. Хаджигаев изрично уточни, че това е негова лична позиция, защото групата съветници на ГЕРБ трябва да вземе решение как да гласува днес на съвещание късно снощи.

По другия злободневен въпрос - за кметската номинация на ГЕРБ, той категорично отказа коментар. Имаме йерархия, която аз няма да нарушавам, това са вътрешнопартийни работи, в едно семейство има разногласия, та какво остава в една партия, но когато има решение, ще ви го съобщя.

Факт е, че снощи /във вторник вечерта, бел.ред./ Изпълнителната комисия на ГЕРБ нямаше заседание поради ангажименти на лидера Бойко Борисов и на Цветан Цветанов, така че няма решение, поясни още Костадин Хаджигаев. Той напомни, че този въпрос не може да се протака безкрайно дълго, защото не остава много време до изборите, и заключи: “Избори не се готвят за месец”.

23 коментара
30 Юни 2011 05:43 | 090909
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Гсподин Хаджигаев, РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗЯЖДА ПЪРВО СВОИТЕ РОЖБИ! ТАКАВА ЩЕ БЪДЕ И ТВОЯТА СЪДБА! ЖАЛКО, НО....?!


30 Юни 2011 07:54 | ВРАТИ МИ ЖИВОТ МОИ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

..СИТЕ СЕЛЯНЕ И ГРАЖДАНЕ СА ПОКАНЕНИ У ГОРНА ДЖУМАИА НА ВЕСЕЛИЕТО... КМЕТО ПО БЕНЕВРЕЦИ КЕ ВОДИ ОРОТО...
ЗА НАРОДО КЕ ИМА БЕСПЛАТНО ПУКАНКИ.. И ДВЕ КОФИ БИИИИИРЪ...


30 Юни 2011 08:01 | ВРАТИ МИ ЖИВОТ МОИ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

.. ИСЕКИ ДА ТУРИ НА СТЕНАТА ПАТРЕТ ИКОН НА БОЦЕ... И КАНДИЛО...! А ОТЪ ДРУГАТА СТРАНА СВЕТИ ЦЕЦЪ КАК МУШИ ЗМЕИО...!


30 Юни 2011 08:42 | член на ГЕРБ
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

ХАДЖИГАЕВ НАЛИ СИ Е КОМШИЯ НА ГАЛЧЕВ НА БАЛАБАШИ ВЕЧЕ СА СИ СЕ ДОГОВОРИЛИ ПРЕЗ ДУВАРИТЕ. СИГУРНО СИ ИМАТ И КОМШУЛУК-ВРАТИЧКА. ПАРТИЕЦ СИ ОТСЕКЪДЕ, КАТО ЛАЗАР ПРИЧКАПОВ, ТВОЯ ПАТРОН И ТОВА СИ Е ! ПРИЧКАПОВ ДАДЕ КОНЦЕСИЯТА НА ГАЛЧЕВ ЗАРАДИ РУШВЕТ, ЗАЩО ДА НЕ ВЗЕМЕШ И ТИ НЕКОЙ ЛЕВ!
ТРЕБА ДА СМЕНЯШ ДЖИПА ЛЕКСУС С АУДИ Q7. гнъс ме е от вас вече.....


30 Юни 2011 08:52 | Лили
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Концесията или е законна или е незаконна - и това не зависи от сезоните на годината, но това средно-специалния вишист Хаджигаев нема как да го знае. За него целесъобразността е над законността. А е целесъобразно да се внимава с Галчев, защото той го вкара при генерала преди четири години да построи дуварите на Цветелина, Галчев и сега си е приятел с Генерала, а Косето е една дебела, мазна, партиина пионка която смуче 4 години от народа капка по капка та до милионче на година, но колкото- толкова, а хич! Колкото за джип ЛЕКСУС от 100 х евро и за къща на Баларбаши има. Има и да си купи изборите !!


30 Юни 2011 10:12 | оле
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Уж има йерархия, а пък ти и твоето ръководство поставяте ултиматоми на Изпълнителната комисия с разни декларации и прочие. Ама много си нагъл.....


30 Юни 2011 11:45 | браво Урсула
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво право в целта!


30 Юни 2011 11:51 | 45
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Когато фактите говорят и "наглеците" мълчат. Хайде какво става с оставките?


30 Юни 2011 12:14 | Лешояд
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Ако вземат концесията, най - хубаво ще направят... Басейните ще станат пак пълна помия, като преди. Щото нема кой да се бръкне по - дълбоко от Галчев, да ги стопанисва, макар да са на загуба. Нека ги дадат на някой с по - дълбоки джобове, който го е еня за спорта, ама трудна работа... Пък Общината да си го вземе и да си го стопанисва, да видим до къде ще го докара...


30 Юни 2011 13:20 | 12345
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

да бе, няма лято, няма зима, айде хаджигаев и той да си ходи


30 Юни 2011 13:52 | Лили-пут
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Наивна си Лили, подценявате др. Хаджигаев .Той скрои шапката на Бойко, та на Цецо ли нема да я скрои. Овладял е партиината дисциплина по кварталите, където е масата гласуваща за ГЕРБ с простотушието си и простоговоренето си. Хората го харесват защото е като тях - простоват. Това той го научи от бойко, толкова добре, че сега с неговите камъни - по неговата глава. Само гледайте как ще си стане кмет и ще си кметува поне 4 години и ще смени и джиповете си и палатите си на Баларбаши ! Само гледайте и се учете !!


30 Юни 2011 14:24 | до Хаджигаев
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

трябваше да завършиш / ако разбира се си го завършил/ не Габровския университет, а ВИТИЗ, защото си голям артист, да не кажа селски тарикат


30 Юни 2011 14:26 | додо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Айде айде неделя на освета на къщата рипаше като млада газела, а сега бавно бавно


30 Юни 2011 16:52 | прав е
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Прав е човека!
Наистина в разгара на лятото не е време за премахване на плажа!


30 Юни 2011 17:32 | До Лили
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ти кифло заспала имаш ли висше????? И ако имаш как го искара с дупе или с пари??? Са като прочетеш това нямя да ти стане приятно нали????? Затова недей да коментираш хора, които непознаваш!!!!!


30 Юни 2011 17:36 | До Додо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ми направиси и ти къща и си рипкай като кангуро ако искаш. Ма щом си ходил да шпионираш личния живот на хората и то от злоба и завист надали и палатка можеш да опънеш


30 Юни 2011 17:41 | До Урсула
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

На теб името ти е достатъчно красноричиво, за да ти коментира някой, простата публикация. Щом и травестити взеха да дават акъл ясно. И внимавай довечера на магистралата има бая трафик.


30 Юни 2011 17:50 | До член на Герб
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Първо недей да пишеш, че си член на Герб и второ не говори неща като селска клюкарка, за които нито имаш доказателства, нито имаш моралното право да коментираш. За джипа на Г-н Хаджигаев също не коментирай, защото човека има бизнес и то строителен от доста време простако, та ако те е яд, че не си се реализирал финансово най малко ти е виновен Хаджигаев


30 Юни 2011 17:56 | Fori
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тоя на снимката ли ви е председател на общинския съвет - ами той прилича на портиера на общината бе, дори и портиера ходи по огладен и по обръснат и без мърляви дънки


30 Юни 2011 19:51 | до г-жа Хаджигаева -17.50
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Здравейте уважаема госпожо Хаджигаева, понежи водите сметките на фирмата знаете, че мизерната ви КИА от преди изборите е четири пъти по-ефтина от Лексуса, и как като кризата в строителството ни блокира всички други, които до тогава карахме джипове, а вас ви се отрази положително - чрез рекета на Председателя на общината върху нас строителните фирми, чред обществените поръчки, чрез подизпълнителството на Агромах, как ? А съм член на ГЕРБ и съм работил на всички досегашни избори за Бойко, но интересно!!!! на Евроизборите през 2007 изкарахме 6 хил. гласа за него, а само три месеца по-късно на кметските само 3 х гласа. Мъжа ви успя да стопи подръжката на ГЕРБ на половина само за три месеца и вкара толкова съветници колкото БСП. А как стана председател на съвета знаем всички - Владо Димитров каза на партиината им конференция преди две седмици с гласовете на съветниците от БСП. Честито.... на печелившите !!


30 Юни 2011 19:53 | Радо Пасков
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Нямаше никакъв бизнес Хаджигаев - беше измикяр при Галчев, а сега четири години на власт и къща и кола като него, наравно са вече. Затова му оставя концесията на плажа!


30 Юни 2011 20:13 | Насо
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Верно че стана Председател с гласовете на БСП защото Паскалев така си осигури подръжката на Бойко. Но и си направиха комбина за източване на парите от бюджета на общината през Агромах, това каза Цветанов на конференцията! Нали работниците на фирмата на Хаджигаев с надписи Строймакс дълго време работеха по ремонта на улицата пред поликлиниката.
Ни срам - ни очи!


30 Юни 2011 20:21 | ДО ПАРТИЯ ГЕРБ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

НЕКОЙ РАЗБРА ЛИ ДАЛИ КАНДИДАТА ЗА КМЕТ ИМА ДИПЛОМА ИЛИ НЕМА ОЩЕ,
ЗАЩОТО СПОРЕД ЗАКОНА ТРЕБЕ ДА ИМА ЗА ДА ГО НАЗНАЧИМЕ НА ТАЗИ РАБОТА.
ТАМ СРЕДНИСТИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар