Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ћош сигнал: »зпълнителната комиси€ на √≈–Ѕ оттегли кандидатурата на  . »лиев за председател на ќЅ—! ѕоставиха парти€та в Ѕлагоевград в "дълбока кома", като част от "оздравителни€" процес!


9 ноември 2019 10:07  51 коментара   93415 прочита—ледизборната реформа започна много болезнено с "необосновано вмешателство" в работата на местната структура......


»зпълнителната комиси€ на √≈–Ѕ излезе с шокиращо решение вчера следобед. ƒепешата от столицата, пристигнала изненадващо в ранни€ следобед, е съветникът  ирил »лиев да не бъде издиган за ќЅ— председател, такова каквото бе решението на местната структура. “ака √≈–Ѕ бе изолирана от възможността за участие в процесите в местни€ парламент и поставена в латентно състо€ние, не се знае какво да бъде политическото поведение на съветниците в д€сно и как ще работ€т избраниците на народа в общински€ съвет оттук нататък.

–ешението на комиси€та на √≈–Ѕ е лош сигнал, който постав€ парти€та в изкуствена дълбока кома, с не€сна продължителност. ќграничителната заповед от централата буквално изуми представителите на √≈–Ѕ в ќЅ— Ѕлагоевград. ¬ момента те се лутат панически в търсене на своето м€сто в местни€ парламент.  ак да се държат, кого да подкреп€т или просто да бъдат фигуранти с индиферентно и латентно отношение към случващото се в ќЅ—?!..

ѕотърсен за коментар, съветникът  ирил »лиев за€ви, че подобно решение на изпълнителната комиси€ на √≈–Ѕ е било изненада за всички, и е меко казано "необосновано вмешателство" в дейността на местната структура, каквото до момента не е имало, за толкова години. «а него, това е сигнал на първо м€сто, че в —офи€ не жела€т решени€ като това, да бъдат взимани на местно ниво, което пък не говори добре за авторитета на местната структура. “ой също така, счита че независимо от изборните резултати за  мет на общината, структурата си е свършила работа перфектно, има най-гол€м брой съветници и е повече от нормално поне да бъде допусната до участие в надпреварата за председателското м€сто. “акава е и вол€та на членовете и симпатизантите, защото никой от т€х не гледа на себе си като на победен на местните избори.

Ќа въпроса ни, кого, счита да подкрепи ѕѕ √≈–Ѕ, след като н€ма да участва в жреби€ и да издига кандидат, съветникът отговори, че очакват инструкции за това от —офи€ и се над€ва те да пристигнат до 10:00 часа в понеделник, защото €вно те познават по-добре местната политическа обстановка. —ъщо така, е логично да бъдат получени инструкции и за това, дали да участват съветниците от √≈–Ѕ за председатели на комисии, и кой в ко€ комиси€ да участва.

ƒо момента ѕѕ √≈–Ѕ имаше председатели в повечето комисии в общината, между които Ѕюджетната, »кономическата, ќбразователната, тази по ћладежта и спорта и разбира се  онтролната. — решението на централата на парти€та в —офи€, местната структура и представителите в общински€ съвет са на път да изгуб€т тези позиции и да самоизпаднат в дълбока изолаци€. ƒоколко този политически ход е удачен. ще покаже времето., каза  ирил »лиев.

— елиминирането му бро€т на претендентите за председателски€ пост в ќЅ— Ѕлагоевград намал€ва. ¬ битката засега остават јндон “одоров от ѕѕ ѕарти€ на «елените, –ашко ƒинков от Ѕ«Ќ— јл. —тамболийски, јлбина јнева от "ћ»–"и се очаква избора на Ѕ—ѕ. Ќе се изключва веро€тността Ѕ—ѕ да номинира лидера си Ћюбен ћилев или √ергана янчева за председател. “ова ще разклати позициите на јндон “одоров, който очаква подкрепа за председателски€ пост от почти всички структури в парламента.

ƒ€сното пространство н€ма да подкрепи л€в кандидат и тримата съветници на ƒѕ— ще се окажат центърът, от който зависи как ще премине изборът на председател. Ќе се изключва и веро€тността совалките между парламентаристите да приключат, като останат един кандидат в д€сно, който ще е –ашко ƒинков и един кандидат в л€вото пространство, където още н€ма €снота кой ще е той?!

–едуцирането на кандидатите повишава шанса за избор на ќЅ— председател по скоро от очакваното. ѕърви€т път силите ще се премер€т без резултатно и на балотажа кандидатът ще бъде избран. «асега с най-гол€ма веро€тност е –ашко ƒинков да стане председател на общински€ съвет в областни€ град.. Ћоши процеси текат в политическа парти€ √≈–Ѕ в Ѕлагоевград в момента. ќчакват се оставки, детрониране на ръководството на политическата парти€ и см€на на ръководни€ състав и на общинско и на областно ниво.

Ќ€кои см€тат, че общински€т председател Ѕисер ћихайлов ще подаде оставка, като акт на неговата отговорност за провала на изборите в града. √овори се също, че вече има и кандидат за м€стото на ƒаниела —авеклиева, като областен координатор, той не е от Ѕлагоевград. »змества се центърът на √≈–Ѕ извън областни€ град, това се коментира в политически€ ъндърграунд.

“отална реформа на парти€та и см€на на водачите в ѕиринско, това се случва все още под повърхността като част от "оздравителната програма" за възстанов€ване позициите на √≈–Ѕ в областта. –едът в √≈–Ѕ е нарушен и никой не може да предскаже какво ще се случва в близко време.  ак ще се изправи парти€та и правилни ли са все още скритите политически ходове.

ѕ.  остадинова

ќще за: решение  ќЅ—  структура ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


51 коментара

9 ноември 2019 10:25 | ƒа
ќценка:
-11
 (
49
 гласа)

ћного правилно. ѕълна опозици€ . Ќкакви предложени€ и решени€ от страна на √≈–ѕ. Ќикаква инициатива и отговорност. » .....цирка започва ! јма, нали благоевградчани така пожелаха.


9 ноември 2019 10:28 | ....
ќценка:
37
 (
53
 гласа)

“и€ са в нокдаун. ѕълен стрес. “ази загуба ги уби.


9 ноември 2019 10:33 | 123
ќценка:
0
 (
30
 гласа)

ћай този управа, ще бъде конкуренци€ на комиците. “о е €сно, че кмета разчита на партийни величи€ за помощ, та ще е весело у наше село.


9 ноември 2019 10:40 | ѕапи ’анс
ќценка:
31
 (
45
 гласа)

Ѕлагоевград квартал на —имитли. ѕоли кмет, Ќинджата отговорник за квартал Ѕлагоевград, –ашко ƒинков председател на общински€, а —тефчо вечен депутат. √≈–Ѕ е вече √≈–ѕ - граждани за европейско развитие на ѕоли.


9 ноември 2019 10:41 | »нж. Kрасимир √ерчев
ќценка:
-52
 (
80
 гласа)

ќ„ј ¬јћ≈ ѕ–≈« ћј… ѕ–≈ƒ—–ќ„Ќ» ћ≈—“Ќ» »«Ѕќ–» » ¬–ЏўјЌ≈ Ќј ƒ-–  јћЅ»“ќ¬ Ќј ЅяЋ  ќЌ:)))


9 ноември 2019 11:05 | Ќики
ќценка:
34
 (
52
 гласа)

ƒа! Ѕлагоевградчани пожелаха да не ни управл€ва повече престъпната шайка!  акъв доктор на б€л кон! Ќа него Ѕорисов вече и магаре н€ма да му даде. ÷¬. ÷¬ дали официално го върнаха в √–ќЅ!? :) „естно! «а местните гербери вече ми е жал. Ќаистина ¬и съчуствам!


9 ноември 2019 11:13 | УсегаФ 20:09
ќценка:
25
 (
37
 гласа)

У... очакват инструкции за това от —офи€ и се над€ват да пристигнат до 10 часа ѕонеделник (—трума - пише се с главна буква)... Ф - тези роботи от √≈–Ѕ, чакат инструкции! “иквата да им каже! ўото те за родни€ си град не могат да вденат какво да прав€т! јбсолютни плазмодии. » сега какво - ћутрата Ѕоко ще го играе обиден и ще реже бюджета на на Ѕлаго, щото имахме ФнаглосттаФ - разбирай  ”–ј∆ј, да изритаме крадливата, клика на «ар€та! ƒа - избори ще има, но не за да върнем Уна б€л конФ наглото докторче! ўе има за да изритаме и мутренското управление на държавата!


9 ноември 2019 11:13 | запознат
ќценка:
41
 (
51
 гласа)

«а положението, в което се намира ѕѕ √≈–Ѕ - Ѕлагоевград са виновни јтанас  амбитов, ƒаниела —авеклиева и послушникът им- Ѕисер ћихайлов. ѕак добре, че дори и късно Ѕойко Ѕорисов разбра каква е истината. —ега, само √оспод Ѕог да им е на помощ.


9 ноември 2019 11:18 |  ойчо
ќценка:
13
 (
23
 гласа)

≈х, нагъл си  ирчо. ¬ие тр€бва да се радвате, че сте вътре. Ќикой не е гласувал за вас персонално, а за парти€та, ко€то ви показва вратата. —върши лапачката, момче. Ѕойко не е будала.


9 ноември 2019 11:30 | старогражданин
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

ƒа, ƒа-Ќье, Ќье! ѕълно капсулиране на единствената работеща д€сна парти€ в ёгозапада? јбсурд. Ѕих ритал по тимбата дори Ѕойко Ѕорисов.
 метство в с€нка още от понеделник. —ъс или без участието на съветниците на  амбитов. “ехен проблем. “ова е отработено в ƒупница преди 20години с любезното съдействие на покойната актриса ѕ≈ѕј Ќ» ќЋќ¬ј. –адио "јстра плюс" и в. "ƒупница плюс". ”частниците в събитието още са живи.


9 ноември 2019 11:50 | √ол охлюв
ќценка:
10
 (
22
 гласа)

√радевеца ще се оправи спокойно


9 ноември 2019 12:57 | ќбикновен човек от народа
ќценка:
15
 (
19
 гласа)

√≈–Ѕ не са само ръководните кадри, √≈–Ѕ са и обикновенните хора. » ако бъдат изоставени... –азочарованието н€ма да работи в правилната посока.


9 ноември 2019 13:00 |  око
ќценка:
20
 (
22
 гласа)

 ато не си свършихте работата на изборите поне бъдете качествена опозици€.


9 ноември 2019 13:27 | читател
ќценка:
23
 (
29
 гласа)

—труктурите на √≈–Ѕ в Ѕлагоевград си били свършили добре работата, въпреки, че не спечелиха! ƒа ама не, ако си б€ха свършили добре работата щ€ха отдавна да информират централата на √≈–Ѕ в —офи€ за това, че  амбитов опротив€ на ц€л град с корупци€та, фукн€та си и мижавите си козметични промени в града вместо да се опита да реши наболелите проблеми. ƒа си ход€т всички вкупом, правилно са решили от √≈–Ѕ централа, нека смен€т всички и този път да подбират по-качествени хора в екипа си!!!!!


9 ноември 2019 14:20 | член
ќценка:
26
 (
30
 гласа)

Ќие обикновените членове на √≈–Ѕ н€маме абсолютна вина за случващото се. ”правл€ващите местната структура да нос€т отговорност. ѕодчин€ваха се на  амбитов страхливо, а той от 2011г. се отцепи от структурата и не се сети за не€ до сегашните местни избори. —авеклиева подмени нагло, въпреки желанието на членовете общински€ ръководител, като без да се съобраз€ва с желанието на членовете сложи Ѕисер ћихайлов за общ. ръководител, вместо …ордан јндонов.  амбитов нареди много слаба листа, защото т€ не му беше приоритет. ѕодиграха се и с »ли€н √еоргиев. —авеклиева се превърна с причина за всичките проблеми, защото не взе отношение по нито един от т€х. —трахуваше се от  амбитов. ¬ резултат на което се стигна до тук. —ега се налага Ѕорисов да нарежда какво да се прави. » оставки да търси, защото местните управл€ващи парти€та не см€тат да ги подават, защото и както обикновено точно те /виновните/ в момента търс€т вината във всеки друг, но не и в себе си.


9 ноември 2019 14:58 | «апознат
ќценка:
23
 (
27
 гласа)

Ќикой не се е подиграл с »ли€н √еоргиев. ƒостатъчно висок пост му дадоха да бъде ƒиректор на Ќќ» Ѕлагоевград. —ъщи€т уреди и жена си за √л. счетоводител във ‘онд «емеделие, където заплатите са доста високи. ѕитам √-н √еоргиев на колко "стана иска да тъче"? ќт както е започнала предизборната кампани€ до момента той не ходи на работа! √-н Ѕорисов тр€бва да се уведоми за това!


9 ноември 2019 14:59 | ƒалай Ћама
ќценка:
11
 (
17
 гласа)

„екат инструкции от —офи€ дали да имат представители в комисии и дали да има кандидат за председател??? “ова ако не е авторитарно управление, кое е?


9 ноември 2019 15:09 | «апознат
ќценка:
26
 (
34
 гласа)

ƒо ѕремиера √-н Ѕойко Ѕорисов!
√-н »ли€н √еоргиев повече от две години заема поста! «а това време не е прочел една Ќормативна уредба!  огато граждани ход€т при него в приемен ден той най учтиво ги насочва към съответната служителка, ко€то е на€сно с казуса! “ова ƒиректор ли е √-н ѕремиер или седи на държавна хранилка?


9 ноември 2019 15:10 | Ѕезумие
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

ƒо кога този скапан вестник ще трие коментари нещастни мижитурки гъзо лизачи


9 ноември 2019 15:32 | Ќене
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

 ато не пишеш на кирилица ще те три€т


9 ноември 2019 15:48 | ƒжингиби
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

“ова не е "лош сигнал", това е добър сигнал.....


9 ноември 2019 16:13 | старогражданин
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

Ѕез любезното съдействие на струма точка ком щеше ли да ¬и дотегне най-големи€ хвалипръцко на ёгозапада. —амо питам.


9 ноември 2019 16:30 | ¬ал€
ќценка:
-7
 (
21
 гласа)

ѕрестанете да вините »ли€н! «авистниците долни! ћомчето щеше да ви вкара още двама в съвета на общината, ако б€хте добър екип и го б€хте поставили на м€сто, което заслужава, а не на майната си в листата. “огава мълчахте и с удоволствие го направихте. ј той можеше да да ви е кмет сега. јма нали сте късогледииии... сега си носете последстви€та! ѕък и бил лош управител, добри€т мениджър прави знаещ екип, който тр€бва да работи добре!


9 ноември 2019 16:37 | —ър ѕичук
ќценка:
17
 (
19
 гласа)

ƒреме им на чепа на местни€ √≈–Ѕ. ўе си кютат в ќб—, ще си получават заплатите и н€ма нищо да прав€т, никаква отговорност, а ще чакат кой ще наддаде повече и ще гласуват за него решени€. ќт това по-хубаво н€ма - нищо не зависи от тебе и не носиш никаква отговорност, а само лапаш, критикуваш и даваш акъл! ј писали€т стати€та ѕ.  остадинова да залегне €ко над учебниците по българска граматика и да научи най-сетне къде и кога се пишат «јѕ≈“ј… » в текста, че е пълна трагеди€, а за знаещите читатели е мъка да и четат неграмотните писани€!!!


9 ноември 2019 17:29 | ≈лза
ќценка:
12
 (
18
 гласа)

 аква  остадинова, авторът на стати€та е —илви€ јнина хахаха ќставка —авеклиева, незабавно, противна си и неграмотна, две думи на кръст не можеш да кажеш. ќ—“ј¬ ј !!


9 ноември 2019 17:46 | «апознат
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

ƒо ¬ал€! √-жа никой не е казал, че е лош ƒиректор на Ќќ»! ѕроблема е там, че ц€лата матери€ му е непозната! » бивши€т ƒиректор на Ќќ» «латев беше на същото дередже, но хора от ÷” на Ќќ» го обучаваха дистанционно и горе долу влезе в час. ј за поста да бъде кмет на града да гледа поста през крив макарон!


9 ноември 2019 17:51 | до —авеклиева
ќценка:
17
 (
19
 гласа)

» ти като Ќеделчо май не усещаш, че не само членовете на √≈–Ѕ не те искат, не само гражданите в община Ѕлагоевград, а и всички живеещи в областта. ќтивай си! ћахай се! ѕодай си оставката! »наче, рискуваш на парламентарните избори да последваш примера на Ќеделчо, и то- още по- позорно.


9 ноември 2019 18:19 | ƒончо
ќценка:
14
 (
18
 гласа)

Ќ€кой виждал ли е г-жа —авеклиева зад катедрата в парламента? јко работата в дадена организаци€ се свежда до това да се снимаме по паметниците на празници и да ходим на разходка до —офи€ от време на време то тогава изберете мен √радевеца


9 ноември 2019 19:01 | 11111
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

≈ ј ќ јЌ“ќЌ “ќƒќ–ќ¬ —“јЌ≈ ѕ–≈ƒ—≈ƒј“≈Ћ Ќј ќЅў»Ќј“ј √–јƒј ў≈ ÷Џ‘Ќ≈ » ¬Џ–∆≈ “ќ ў≈ —ј –јЅќ“Ќ» ћ≈—“ј “ќ ў≈ ≈ ЅЋј√ќƒј“ ѕ–ќ—“ќ Ќ≈«Ќјћ  ј  ў≈ —≈ —ѕ–ј¬»ћ — “ќ¬ј ўј—“»≈.. —ћ≈ЎЌќ » ∆јЋ ќ.
ј. јЌ≈¬ј ≈ ћЌќ√ќ ѕќ ƒќ—“ќ≈Ќ  јЌƒ»ƒј“ Ќќ “ќ¬ј ≈ —јћќ ћќ≈ ћЌ≈Ќ»≈.


9 ноември 2019 19:15 | ¬ангели€
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

Ѕисер ћихайлов е събрал парти€та в региона и е предложил да дават заплатите си в ÷ентралата на √≈–Ѕ като извинение към Ѕойко Ѕорисов! —амо и само да запаз€т постовете си!


9 ноември 2019 20:11 |  итан
ќценка:
10
 (
16
 гласа)

ј он€ полумъж в инспектората по образование до кога ще го търп€т? » този под него където си уреди жената да ходи да работи в ”крайна?


9 ноември 2019 20:23 | ¬ирус
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

 ирчо е най-читави€ в новоизбрани€ общ. съвет. “ози човек притежава такт и интелект, нетипични за пон€тието Угербаджи€Ф и понеже има собствено мнение и н€ма да вол€ да краде, не е правилни€ човек.


9 ноември 2019 20:26 | ƒо √-н Ѕойко Ѕорисов!
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

”важаеми √-н ѕремиер! ¬ –«» Ѕлагоевград ситуаци€та не е по различна от тази в Ќќ» Ѕлагоевград. ƒиректора назначен от ѕѕ √ерб д-р  ало€нов всеки ден е вис€л в офиса на √ерб докато стане ƒирекгор! ¬сички депутати, общински съветници и ц€лата местна власт са били зад гърба му. —ъщи€т позволи шепа хора от »нституци€та да го подвеждат ! “ой назначи една брутална жена за ƒиректор ƒирекци€. —ъщата се държи страшно аругантно и грубо към служителите в ƒирекци€та, а да не говорим за обноските и към √лавнии€ юрист, ко€то нарича ѕ.... а заспала!


9 ноември 2019 20:29 | ¬одоподлей
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ўо за съветници са като не могат по 500 гласа да съберат, секретар лъжец, интервюто по радиото с него е пълна скръб, казват възмутени хора, лъже за бройките гласували хора, интригант, подъл и недостоен човек, как го търп€т подмазвача


9 ноември 2019 20:32 | Ќик
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

јре стига бе, нали сте ¬ойводи-оправ€айте се, стига сте ревали!


9 ноември 2019 20:38 | ей
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

—тарите общински съветници, не ги харесват хората, тр€бваше да се заложи на нови, неопетнени хора, старите да се сложат назад, за да работ€т, а не да лежат на стари лаври, ръководството въобще не взе никакви мерки да потуши борбите вътре, и резултата е такъв


9 ноември 2019 21:00 | »стината
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

 ирчо е послушник, с€нка и стату€, ко€то беше плътно до јтанас  амбитов. »нтелект спорен, доколкото ми е известно с афинитет към хубавите касетофони от чужди коли.  ажи  ирчо колко касетофона си взел без да зна€т собствениците им като по-млад??? ¬реме е да си дежавю за ќбс Ѕлагоевград достатъчно ¬и търп€хме всички знайни и незнайни, личности' '. ѕреди да влезете в √≈–Ѕ какви б€хте?  акво работехте? ћълчанието ти н€ма да ни заблуди за интелекта ти √осподин преподавател без  амбитов ти си ¬елик ћислител чакащ поредни€ си покровител .Ћидер н€ма да бъдеш по-скоро мишле в ъгъла чакащо поредни€ ѕлъх да ти покаже къде да вървиш. ¬ън от ќЅ— √осподине, вън от √≈–Ѕ такива като теб н€мат м€сто в тази парти€ мистър 150 гласа.


9 ноември 2019 23:56 | ѕаскалев
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ќт пасмината √ерб, този »лиев ми е любими€ хитрец. ќцел€ва 5 мандата с този и онзи, ама оцел€ва. Ћичи си школата на ¬оденичаров, добра дума с всеки, тук услуга там услуга, със всички при€тел и всички оплетени в неко€ схема. —ега ще грабне купата и вече е шампион. ужким жертва ама не съвсем. —ега като надигна глава да иска, ѕоли е звъннал на Ѕойко и го дърпат назад. ƒинков и “одоров, като санираха б€ха първи при€тели с  амбитов и им се услади лапачката. ћежду т€х бих избрал хитреца вместо бизнесмените, той поне може нещо и за хората да направи.


10 ноември 2019 06:30 | да
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

Ќема такъв град, в та€ държава .—борище от прости, злобни и завистливи хорица. ’уманоиди, без съдържание, господ си знае работата, неки ви упавл€ват сел€ндури, овластете ги и ако до сега ви грабеха едните, сега ще ви граб€т с двойна сила тези, които си избрахте .


10 ноември 2019 08:16 | »ван ѕетров
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

¬ √≈–Ѕ √ќ÷≈ ƒ≈Ћ„≈¬  ќ√ј
ћ≈—“Ќ»я Ћ»ƒ≈– Ѕ≈Ў≈ 4 ѕ–» ѕ–≈ƒЋќ∆≈Ќ»я“ј «ј ќЅў»Ќ— » Ћ»ƒ≈–
Ќќ ќЅЋј—“Ќј“ј √ќ ќѕ–≈ƒ≈Ћ» «ј Ћ»ƒ≈–
ƒ∆»Ќ√ј–ќ¬ —»Ќ Ќј Ѕ—ѕ
“”Ќ„≈¬ —»Ќ Ѕ ѕ
» “. н.
—ега в ќЅ— ѕј  “≈
Ќяћј ћЋјƒ» »  јƒЏ–Ќ» ’ќ–ј
‘≈Ќќћ≈Ќ »ћј ќЅў»Ќ— » —Џ¬≈“Ќ» 
Ѕ≈«–јЅќ“≈ ќ“»¬ј Ќј Ѕё–ќ“ќ ѕќ “–”ƒј ƒј —≈ ѕќ“ѕ»—¬ј


10 ноември 2019 08:38 | старогражданин
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ѕаш днес в полемиката за Ѕлагоевград се включва ÷ветанов. — негови€ прочит на външната намеса. ќстав€м на ¬ас да прецените дали е опериран с отстран€ване на човешката логика, срам, —Џ¬≈—“...


10 ноември 2019 09:32 | Oleg
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

ћ Ѕлагоевград започва нова комунистическа ера. ∆ал ми е за този хубав град. ј иначе и  амбитов не беше за кмет, това е €сно. ѕросто тл€бваше друг кандидат на √≈–Ѕ.


10 ноември 2019 11:07 | старогражданин
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

÷ветанов е най-примитивни€ екземпл€р от тези, които хрантутеше фондаци€ "јденауер" вече 25 години. јферим на Ѕойко Ѕорисов, че им го каза в прав текст.


10 ноември 2019 13:05 | ‘илип
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ƒа се приписва загубата в Ѕлагоевград и окръга само на кючека с пура и банкноти на челото на  амбата е тежка грешка за √≈–Ѕ ръководството. —ега ако правителството блокира проектите в града - още по гол€ма грешка! ўе загуб€т и останалите им две общини, както загубиха сега на другите 12 в областта.


10 ноември 2019 13:12 | ‘илип
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

...a, ÷ветанов преди малко каза от екрана, че е нормално до честващ рожден ден в японски€ хотел за 50 х. лв с тесен кръг при€тели - около стотина, вкл. той! ясно е къде е ключът от бараката...


10 ноември 2019 13:39 | јнтон ћиленков
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

¬€рвам, че както и в предишни времена ÷  знае повече от ќ . “ъй като все пак комунизмът е победил в много страни (Ўвеци€, Ўвейцари€, јвстрали€,  итай, —еверна  оре€, —јў, √ренланди€...), то значи и при нас ще си дойде всичко на м€стото...
≈динствено лошо е, ако наистина Ѕорисов не разбира навреме кой какъв е...
ўото тез за добри€ цар и калпавите бол€ри ги има в едни сборници, ама с приказки за невръстни дечица (може и за непоумнели възрастни).
—мисълът на градската политика е да се оправ€ с местните проблеми, с подкрепа на централните власtи... и не без активността на живеещитв в града (много от които и кошче за отпадъци не могат уцели).


10 ноември 2019 13:59 | √ошо
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ƒано вече е дошло и времето на шефката на ¬и  за см€на защото такова дебилно същество н€ма. Ќарода на Ѕлагоевград се умори точно от такива кадри като не€ и —авеклиева .Ќ€ма толкова неуки и некадърни сел€нки. » двете са назначени да пречат на обикновените хора и помагат на силните на ден€ и най вече на тези които си плащат. √рада е превърнат в блато точно от такива неуки лелки.


10 ноември 2019 19:27 |  омсомолец
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 акво иска този не знам, и не знам какво очаква. “ова ще е съдбата на всички около  амбитов един подир друг ще ги махнат отвсекъде. —ледват ћихайлов, —авеклиева, –о€чки ...


11 ноември 2019 01:41 | ¬€ра
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“ози под името »стината си съди по себе си за кражбите на касетофони нагъл нещастник, като не познаваш честните, умни и възпитани хора постигнали всичко сами в живота си, поне не си пиши сам тво€та харектеристиката злобно нищожно човече


11 ноември 2019 01:53 | ƒо √-н Ѕорисов
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

√-н Ѕорисов, не зачертваи от √≈–Ѕ честните и умни хора като »лиев които, не зна€т да се подмазват и крадат и са дали всичко от себе си за да просперира града. “акъв интелигентен съветник н€ма друг в ќбщински€ съвет


11 ноември 2019 10:03 | ¬алери
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ќоо, ћихайлов ще остав€т, той мъти водата
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.