Лош сигнал: Изпълнителната комисия на ГЕРБ оттегли кандидатурата на К. Илиев за председател на ОБС! Поставиха партията в Благоевград в "дълбока кома", като част от "оздравителния" процес!

09 ноември 2019 10:07   51 коментара   108994 прочита


Следизборната реформа започна много болезнено с "необосновано вмешателство" в работата на местната структура......

Изпълнителната комисия на ГЕРБ излезе с шокиращо решение вчера следобед. Депешата от столицата, пристигнала изненадващо в ранния следобед, е съветникът Кирил Илиев да не бъде издиган за ОБС председател, такова каквото бе решението на местната структура. Така ГЕРБ бе изолирана от възможността за участие в процесите в местния парламент и поставена в латентно състояние, не се знае какво да бъде политическото поведение на съветниците в дясно и как ще работят избраниците на народа в общинския съвет оттук нататък.

Решението на комисията на ГЕРБ е лош сигнал, който поставя партията в изкуствена дълбока кома, с неясна продължителност. Ограничителната заповед от централата буквално изуми представителите на ГЕРБ в ОБС Благоевград. В момента те се лутат панически в търсене на своето място в местния парламент. Как да се държат, кого да подкрепят или просто да бъдат фигуранти с индиферентно и латентно отношение към случващото се в ОБС?!..

Потърсен за коментар, съветникът Кирил Илиев заяви, че подобно решение на изпълнителната комисия на ГЕРБ е било изненада за всички, и е меко казано "необосновано вмешателство" в дейността на местната структура, каквото до момента не е имало, за толкова години. За него, това е сигнал на първо място, че в София не желаят решения като това, да бъдат взимани на местно ниво, което пък не говори добре за авторитета на местната структура. Той също така, счита че независимо от изборните резултати за Кмет на общината, структурата си е свършила работа перфектно, има най-голям брой съветници и е повече от нормално поне да бъде допусната до участие в надпреварата за председателското място. Такава е и волята на членовете и симпатизантите, защото никой от тях не гледа на себе си като на победен на местните избори.

На въпроса ни, кого, счита да подкрепи ПП ГЕРБ, след като няма да участва в жребия и да издига кандидат, съветникът отговори, че очакват инструкции за това от София и се надява те да пристигнат до 10:00 часа в понеделник, защото явно те познават по-добре местната политическа обстановка. Също така, е логично да бъдат получени инструкции и за това, дали да участват съветниците от ГЕРБ за председатели на комисии, и кой в коя комисия да участва.

До момента ПП ГЕРБ имаше председатели в повечето комисии в общината, между които Бюджетната, Икономическата, Образователната, тази по Младежта и спорта и разбира се Контролната. С решението на централата на партията в София, местната структура и представителите в общинския съвет са на път да изгубят тези позиции и да самоизпаднат в дълбока изолация. Доколко този политически ход е удачен. ще покаже времето., каза Кирил Илиев.

С елиминирането му броят на претендентите за председателския пост в ОБС Благоевград намалява. В битката засега остават Андон Тодоров от ПП Партия на Зелените, Рашко Динков от БЗНС Ал. Стамболийски, Албина Анева от "МИР"и се очаква избора на БСП. Не се изключва вероятността БСП да номинира лидера си Любен Милев или Гергана Янчева за председател. Това ще разклати позициите на Андон Тодоров, който очаква подкрепа за председателския пост от почти всички структури в парламента.

Дясното пространство няма да подкрепи ляв кандидат и тримата съветници на ДПС ще се окажат центърът, от който зависи как ще премине изборът на председател. Не се изключва и вероятността совалките между парламентаристите да приключат, като останат един кандидат в дясно, който ще е Рашко Динков и един кандидат в лявото пространство, където още няма яснота кой ще е той?!

Редуцирането на кандидатите повишава шанса за избор на ОБС председател по скоро от очакваното. Първият път силите ще се премерят без резултатно и на балотажа кандидатът ще бъде избран. Засега с най-голяма вероятност е Рашко Динков да стане председател на общинския съвет в областния град.. Лоши процеси текат в политическа партия ГЕРБ в Благоевград в момента. Очакват се оставки, детрониране на ръководството на политическата партия и смяна на ръководния състав и на общинско и на областно ниво.

Някои смятат, че общинският председател Бисер Михайлов ще подаде оставка, като акт на неговата отговорност за провала на изборите в града. Говори се също, че вече има и кандидат за мястото на Даниела Савеклиева, като областен координатор, той не е от Благоевград. Измества се центърът на ГЕРБ извън областния град, това се коментира в политическия ъндърграунд.

Тотална реформа на партията и смяна на водачите в Пиринско, това се случва все още под повърхността като част от "оздравителната програма" за възстановяване позициите на ГЕРБ в областта. Редът в ГЕРБ е нарушен и никой не може да предскаже какво ще се случва в близко време. Как ще се изправи партията и правилни ли са все още скритите политически ходове.

П. Костадинова


Още за: решение   ОбС   структура   Още от: Политика

Принтирай статия
51 коментара
09 Ноември 2019 10:25 | Да
Оценка:
-11
 (
49
 гласа)

Много правилно. Пълна опозиция . Нкакви предложения и решения от страна на ГЕРП. Никаква инициатива и отговорност. И .....цирка започва ! Ама, нали благоевградчани така пожелаха.


09 Ноември 2019 10:28 | ....
Оценка:
37
 (
53
 гласа)

Тия са в нокдаун. Пълен стрес. Тази загуба ги уби.


09 Ноември 2019 10:33 | 123
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Май този управа, ще бъде конкуренция на комиците. То е ясно, че кмета разчита на партийни величия за помощ, та ще е весело у наше село.


09 Ноември 2019 10:40 | Папи Ханс
Оценка:
31
 (
45
 гласа)

Благоевград квартал на Симитли. Поли кмет, Нинджата отговорник за квартал Благоевград, Рашко Динков председател на общинския, а Стефчо вечен депутат. ГЕРБ е вече ГЕРП - граждани за европейско развитие на Поли.


09 Ноември 2019 10:41 | Инж. Kрасимир Герчев
Оценка:
-52
 (
80
 гласа)

ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ МАЙ ПРЕДСРОЧНИ МЕСТНИ ИЗБОРИ И ВРЪЩАНЕ НА Д-Р КАМБИТОВ НА БЯЛ КОН:)))


09 Ноември 2019 11:05 | Ники
Оценка:
34
 (
52
 гласа)

Да! Благоевградчани пожелаха да не ни управлява повече престъпната шайка! Какъв доктор на бял кон! На него Борисов вече и магаре няма да му даде. ЦВ. ЦВ дали официално го върнаха в ГРОБ!? :) Честно! За местните гербери вече ми е жал. Наистина Ви съчуствам!


09 Ноември 2019 11:13 | “сега” 20:09
Оценка:
25
 (
37
 гласа)

“... очакват инструкции за това от София и се надяват да пристигнат до 10 часа Понеделник (Струма - пише се с главна буква)... ” - тези роботи от ГЕРБ, чакат инструкции! Тиквата да им каже! Щото те за родния си град не могат да вденат какво да правят! Абсолютни плазмодии. И сега какво - Мутрата Боко ще го играе обиден и ще реже бюджета на на Благо, щото имахме ”наглостта” - разбирай КУРАЖА, да изритаме крадливата, клика на Зарята! Да - избори ще има, но не за да върнем “на бял кон” наглото докторче! Ще има за да изритаме и мутренското управление на държавата!


09 Ноември 2019 11:13 | запознат
Оценка:
41
 (
51
 гласа)

За положението, в което се намира ПП ГЕРБ - Благоевград са виновни Атанас Камбитов, Даниела Савеклиева и послушникът им- Бисер Михайлов. Пак добре, че дори и късно Бойко Борисов разбра каква е истината. Сега, само Господ Бог да им е на помощ.


09 Ноември 2019 11:18 | Койчо
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Ех, нагъл си Кирчо. Вие трябва да се радвате, че сте вътре. Никой не е гласувал за вас персонално, а за партията, която ви показва вратата. Свърши лапачката, момче. Бойко не е будала.


09 Ноември 2019 11:30 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Да, Да-Нье, Нье! Пълно капсулиране на единствената работеща дясна партия в Югозапада? Абсурд. Бих ритал по тимбата дори Бойко Борисов.
Кметство в сянка още от понеделник. Със или без участието на съветниците на Камбитов. Техен проблем. Това е отработено в Дупница преди 20години с любезното съдействие на покойната актриса ПЕПА НИКОЛОВА. Радио "Астра плюс" и в. "Дупница плюс". Участниците в събитието още са живи.


09 Ноември 2019 11:50 | Гол охлюв
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Градевеца ще се оправи спокойно


09 Ноември 2019 12:57 | Обикновен човек от народа
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

ГЕРБ не са само ръководните кадри, ГЕРБ са и обикновенните хора. И ако бъдат изоставени... Разочарованието няма да работи в правилната посока.


09 Ноември 2019 13:00 | Коко
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Като не си свършихте работата на изборите поне бъдете качествена опозиция.


09 Ноември 2019 13:27 | читател
Оценка:
23
 (
29
 гласа)

Структурите на ГЕРБ в Благоевград си били свършили добре работата, въпреки, че не спечелиха! Да ама не, ако си бяха свършили добре работата щяха отдавна да информират централата на ГЕРБ в София за това, че Камбитов опротивя на цял град с корупцията, фукнята си и мижавите си козметични промени в града вместо да се опита да реши наболелите проблеми. Да си ходят всички вкупом, правилно са решили от ГЕРБ централа, нека сменят всички и този път да подбират по-качествени хора в екипа си!!!!!


09 Ноември 2019 14:20 | член
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Ние обикновените членове на ГЕРБ нямаме абсолютна вина за случващото се. Управляващите местната структура да носят отговорност. Подчиняваха се на Камбитов страхливо, а той от 2011г. се отцепи от структурата и не се сети за нея до сегашните местни избори. Савеклиева подмени нагло, въпреки желанието на членовете общинския ръководител, като без да се съобразява с желанието на членовете сложи Бисер Михайлов за общ. ръководител, вместо Йордан Андонов. Камбитов нареди много слаба листа, защото тя не му беше приоритет. Подиграха се и с Илиян Георгиев. Савеклиева се превърна с причина за всичките проблеми, защото не взе отношение по нито един от тях. Страхуваше се от Камбитов. В резултат на което се стигна до тук. Сега се налага Борисов да нарежда какво да се прави. И оставки да търси, защото местните управляващи партията не смятат да ги подават, защото и както обикновено точно те /виновните/ в момента търсят вината във всеки друг, но не и в себе си.


09 Ноември 2019 14:58 | Запознат
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

Никой не се е подиграл с Илиян Георгиев. Достатъчно висок пост му дадоха да бъде Директор на НОИ Благоевград. Същият уреди и жена си за Гл. счетоводител във Фонд Земеделие, където заплатите са доста високи. Питам Г-н Георгиев на колко "стана иска да тъче"? От както е започнала предизборната кампания до момента той не ходи на работа! Г-н Борисов трябва да се уведоми за това!


09 Ноември 2019 14:59 | Далай Лама
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Чекат инструкции от София дали да имат представители в комисии и дали да има кандидат за председател??? Това ако не е авторитарно управление, кое е?


09 Ноември 2019 15:09 | Запознат
Оценка:
26
 (
34
 гласа)

До Премиера Г-н Бойко Борисов!
Г-н Илиян Георгиев повече от две години заема поста! За това време не е прочел една Нормативна уредба! Когато граждани ходят при него в приемен ден той най учтиво ги насочва към съответната служителка, която е наясно с казуса! Това Директор ли е Г-н Премиер или седи на държавна хранилка?


09 Ноември 2019 15:10 | Безумие
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

До кога този скапан вестник ще трие коментари нещастни мижитурки гъзо лизачи


09 Ноември 2019 15:32 | Нене
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Като не пишеш на кирилица ще те трият


09 Ноември 2019 15:48 | Джингиби
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Това не е "лош сигнал", това е добър сигнал.....


09 Ноември 2019 16:13 | старогражданин
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Без любезното съдействие на струма точка ком щеше ли да Ви дотегне най-големия хвалипръцко на Югозапада. Само питам.


09 Ноември 2019 16:30 | Валя
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Престанете да вините Илиян! Завистниците долни! Момчето щеше да ви вкара още двама в съвета на общината, ако бяхте добър екип и го бяхте поставили на място, което заслужава, а не на майната си в листата. Тогава мълчахте и с удоволствие го направихте. А той можеше да да ви е кмет сега. Ама нали сте късогледииии... сега си носете последствията! Пък и бил лош управител, добрият мениджър прави знаещ екип, който трябва да работи добре!


09 Ноември 2019 16:37 | Сър Пичук
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Дреме им на чепа на местния ГЕРБ. Ще си кютат в ОбС, ще си получават заплатите и няма нищо да правят, никаква отговорност, а ще чакат кой ще наддаде повече и ще гласуват за него решения. От това по-хубаво няма - нищо не зависи от тебе и не носиш никаква отговорност, а само лапаш, критикуваш и даваш акъл! А писалият статията П. Костадинова да залегне яко над учебниците по българска граматика и да научи най-сетне къде и кога се пишат ЗАПЕТАЙКИ в текста, че е пълна трагедия, а за знаещите читатели е мъка да и четат неграмотните писания!!!


09 Ноември 2019 17:29 | Елза
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Каква Костадинова, авторът на статията е Силвия Анина хахаха Оставка Савеклиева, незабавно, противна си и неграмотна, две думи на кръст не можеш да кажеш. ОСТАВКА !!


09 Ноември 2019 17:46 | Запознат
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

До Валя! Г-жа никой не е казал, че е лош Директор на НОИ! Проблема е там, че цялата материя му е непозната! И бившият Директор на НОИ Златев беше на същото дередже, но хора от ЦУ на НОИ го обучаваха дистанционно и горе долу влезе в час. А за поста да бъде кмет на града да гледа поста през крив макарон!


09 Ноември 2019 17:51 | до Савеклиева
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

И ти като Неделчо май не усещаш, че не само членовете на ГЕРБ не те искат, не само гражданите в община Благоевград, а и всички живеещи в областта. Отивай си! Махай се! Подай си оставката! Иначе, рискуваш на парламентарните избори да последваш примера на Неделчо, и то- още по- позорно.


09 Ноември 2019 18:19 | Дончо
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Някой виждал ли е г-жа Савеклиева зад катедрата в парламента? Ако работата в дадена организация се свежда до това да се снимаме по паметниците на празници и да ходим на разходка до София от време на време то тогава изберете мен Градевеца


09 Ноември 2019 19:01 | 11111
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Е АКО АНТОН ТОДОРОВ СТАНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНАТА ГРАДА ЩЕ ЦЪФНЕ И ВЪРЖЕ ТО ЩЕ СА РАБОТНИ МЕСТА ТО ЩЕ Е БЛАГОДАТ ПРОСТО НЕЗНАМ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИМ С ТОВА ЩАСТИЕ.. СМЕШНО И ЖАЛКО.
А. АНЕВА Е МНОГО ПО ДОСТОЕН КАНДИДАТ НО ТОВА Е САМО МОЕ МНЕНИЕ.


09 Ноември 2019 19:15 | Вангелия
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Бисер Михайлов е събрал партията в региона и е предложил да дават заплатите си в Централата на ГЕРБ като извинение към Бойко Борисов! Само и само да запазят постовете си!


09 Ноември 2019 20:11 | Китан
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

А оня полумъж в инспектората по образование до кога ще го търпят? И този под него където си уреди жената да ходи да работи в Украйна?


09 Ноември 2019 20:23 | Вирус
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Кирчо е най-читавия в новоизбрания общ. съвет. Този човек притежава такт и интелект, нетипични за понятието “гербаджия” и понеже има собствено мнение и няма да воля да краде, не е правилния човек.


09 Ноември 2019 20:26 | До Г-н Бойко Борисов!
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Уважаеми Г-н Премиер! В РЗИ Благоевград ситуацията не е по различна от тази в НОИ Благоевград. Директора назначен от ПП Герб д-р Калоянов всеки ден е висял в офиса на Герб докато стане Дирекгор! Всички депутати, общински съветници и цялата местна власт са били зад гърба му. Същият позволи шепа хора от Институцията да го подвеждат ! Той назначи една брутална жена за Директор Дирекция. Същата се държи страшно аругантно и грубо към служителите в Дирекцията, а да не говорим за обноските и към Главниия юрист, която нарича П.... а заспала!


09 Ноември 2019 20:29 | Водоподлей
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Що за съветници са като не могат по 500 гласа да съберат, секретар лъжец, интервюто по радиото с него е пълна скръб, казват възмутени хора, лъже за бройките гласували хора, интригант, подъл и недостоен човек, как го търпят подмазвача


09 Ноември 2019 20:32 | Ник
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аре стига бе, нали сте Войводи-оправяайте се, стига сте ревали!


09 Ноември 2019 20:38 | ей
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Старите общински съветници, не ги харесват хората, трябваше да се заложи на нови, неопетнени хора, старите да се сложат назад, за да работят, а не да лежат на стари лаври, ръководството въобще не взе никакви мерки да потуши борбите вътре, и резултата е такъв


09 Ноември 2019 21:00 | Истината
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Кирчо е послушник, сянка и статуя, която беше плътно до Атанас Камбитов. Интелект спорен, доколкото ми е известно с афинитет към хубавите касетофони от чужди коли. Кажи Кирчо колко касетофона си взел без да знаят собствениците им като по-млад??? Време е да си дежавю за Обс Благоевград достатъчно Ви търпяхме всички знайни и незнайни, личности' '. Преди да влезете в ГЕРБ какви бяхте? Какво работехте? Мълчанието ти няма да ни заблуди за интелекта ти Господин преподавател без Камбитов ти си Велик Мислител чакащ поредния си покровител .Лидер няма да бъдеш по-скоро мишле в ъгъла чакащо поредния Плъх да ти покаже къде да вървиш. Вън от ОБС Господине, вън от ГЕРБ такива като теб нямат място в тази партия мистър 150 гласа.


09 Ноември 2019 23:56 | Паскалев
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

От пасмината Герб, този Илиев ми е любимия хитрец. Оцелява 5 мандата с този и онзи, ама оцелява. Личи си школата на Воденичаров, добра дума с всеки, тук услуга там услуга, със всички приятел и всички оплетени в некоя схема. Сега ще грабне купата и вече е шампион. ужким жертва ама не съвсем. Сега като надигна глава да иска, Поли е звъннал на Бойко и го дърпат назад. Динков и Тодоров, като санираха бяха първи приятели с Камбитов и им се услади лапачката. Между тях бих избрал хитреца вместо бизнесмените, той поне може нещо и за хората да направи.


10 Ноември 2019 06:30 | да
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Нема такъв град, в тая държава .Сборище от прости, злобни и завистливи хорица. Хуманоиди, без съдържание, господ си знае работата, неки ви упавляват селяндури, овластете ги и ако до сега ви грабеха едните, сега ще ви грабят с двойна сила тези, които си избрахте .


10 Ноември 2019 08:16 | Иван Петров
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В ГЕРБ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ КОГА
МЕСТНИЯ ЛИДЕР БЕШЕ 4 ПРИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА ОБЩИНСКИ ЛИДЕР
НО ОБЛАСТНАТА ГО ОПРЕДЕЛИ ЗА ЛИДЕР
ДЖИНГАРОВ СИН НА БСП
ТУНЧЕВ СИН БКП
И Т. н.
Сега в ОБС ПАК ТЕ
НЯМА МЛАДИ И КАДЪРНИ ХОРА
ФЕНОМЕН ИМА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК
БЕЗРАБОТЕ ОТИВА НА БЮРОТО ПО ТРУДА ДА СЕ ПОТПИСВА


10 Ноември 2019 08:38 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Баш днес в полемиката за Благоевград се включва Цветанов. С неговия прочит на външната намеса. Оставям на Вас да прецените дали е опериран с отстраняване на човешката логика, срам, СЪВЕСТ...


10 Ноември 2019 09:32 | Oleg
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

М Благоевград започва нова комунистическа ера. Жал ми е за този хубав град. А иначе и Камбитов не беше за кмет, това е ясно. Просто тлябваше друг кандидат на ГЕРБ.


10 Ноември 2019 11:07 | старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Цветанов е най-примитивния екземпляр от тези, които хрантутеше фондация "Аденауер" вече 25 години. Аферим на Бойко Борисов, че им го каза в прав текст.


10 Ноември 2019 13:05 | Филип
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Да се приписва загубата в Благоевград и окръга само на кючека с пура и банкноти на челото на Камбата е тежка грешка за ГЕРБ ръководството. Сега ако правителството блокира проектите в града - още по голяма грешка! Ще загубят и останалите им две общини, както загубиха сега на другите 12 в областта.


10 Ноември 2019 13:12 | Филип
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

...a, Цветанов преди малко каза от екрана, че е нормално до честващ рожден ден в Японския хотел за 50 х. лв с тесен кръг приятели - около стотина, вкл. той! Ясно е къде е ключът от бараката...


10 Ноември 2019 13:39 | Антон Миленков
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Вярвам, че както и в предишни времена ЦК знае повече от ОК. Тъй като все пак комунизмът е победил в много страни (Швеция, Швейцария, Австралия, Китай, Северна Корея, САЩ, Гренландия...), то значи и при нас ще си дойде всичко на мястото...
Единствено лошо е, ако наистина Борисов не разбира навреме кой какъв е...
Щото тез за добрия цар и калпавите боляри ги има в едни сборници, ама с приказки за невръстни дечица (може и за непоумнели възрастни).
Смисълът на градската политика е да се оправя с местните проблеми, с подкрепа на централните власtи... и не без активността на живеещитв в града (много от които и кошче за отпадъци не могат уцели).


10 Ноември 2019 13:59 | Гошо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Дано вече е дошло и времето на шефката на ВиК за смяна защото такова дебилно същество няма. Народа на Благоевград се умори точно от такива кадри като нея и Савеклиева .Няма толкова неуки и некадърни селянки. И двете са назначени да пречат на обикновените хора и помагат на силните на деня и най вече на тези които си плащат. Града е превърнат в блато точно от такива неуки лелки.


10 Ноември 2019 19:27 | Комсомолец
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какво иска този не знам, и не знам какво очаква. Това ще е съдбата на всички около Камбитов един подир друг ще ги махнат отвсекъде. Следват Михайлов, Савеклиева, Роячки ...


11 Ноември 2019 01:41 | Вяра
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този под името Истината си съди по себе си за кражбите на касетофони нагъл нещастник, като не познаваш честните, умни и възпитани хора постигнали всичко сами в живота си, поне не си пиши сам твоята харектеристиката злобно нищожно човече


11 Ноември 2019 01:53 | До Г-н Борисов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Г-н Борисов, не зачертваи от ГЕРБ честните и умни хора като Илиев които, не знаят да се подмазват и крадат и са дали всичко от себе си за да просперира града. Такъв интелигентен съветник няма друг в Общинския съвет


11 Ноември 2019 10:03 | Валери
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ооо, Михайлов ще оставят, той мъти водата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар