Лидерът на СДС - Благоевград д-р Т. Даскалов: Бойко, дай списък на мошениците от Синята коалиция!

05 май 2010 00:14   5 коментара   23674 прочита
Т. Даскалов
Т. Даскалов


Т. Даскалов

Най-късото решение в историята на синята партия

Общинският съвет на СДС в Благоевград в понеделник вечерта взе най-късото решение в историята на партията, формулирано след няколко часа разгорещени дебати.

То е адресирано до НИС на СДС и председателя Мартин Димитров и съдържа само едно изречение:

“Във връзка с изказването на г-н Бойко Борисов председателят на СДС да поиска поименен списък на мошениците от Синята коалиция от председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на Република България.

Решението на ОбС е подписано от председателя на партията в Благоевград д-р Тони Даскалов. Повод за него бе поредното изказване на Борисов в началото на миналата седмица, че държавата е толкова зле “заради мошениците от БСП и Синята коалиция”.

Партията на г-н Борисов е управляваща, има достъп до информация, вероятно той не говори наизуст, и затова го молим за този списък, който ще ни помогне да се ориентираме кои от нас са лошите, разясни идеята за взетото решение д-р Даскалов.


Още за: СДС   решение   Т. Даскалов   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
05 Май 2010 09:46 | само СДСИ ДСБ МОГАТИ ЗНАИАТ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

АМА ТОФА 4Е ИМА МОшЕННИЦИ Е ИАСНО ОшТЕ ОТ 1991год КОГАТО СЕ РЕДЕХА ПО ПРЕДИЗБОРНИТЕ ТРИБУНИ , ТА ТЕ СЕ БЕКА ВМАКНАЛИ В НАИ УСПЕшНОТО ПРАЖИТЕЛСТВО ЗА ВСИ4КИ ВРЕМЕНА , ППАЖИТЕЛСТВОТО ПРИ ИВАН КОСТОВ .ДАЖЕ И СЕГА В МЕСТНАТА ОРГАНИЗАЦИА НА ДСБ БЛАГОЕЖГРАД СЕ РЕДИАТ МИЖИТУРКИ И ТО Ж УПРАЖИТЕЛНИА САВЕТ. ЗАТОВА И ОРГАНИЗАЦИАТА Е САС ЗАТИХВашти ФУНКЦИИ.


05 Май 2010 09:52 | ==
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Първи в списъка питащия!


05 Май 2010 14:37 | Бойко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тони , като спечелиш поне 700 гласа на избори в Благоевград , за да имате поне един съветник В оБЩИНСКИЯ СЪВЕТ и кандидат за кмет някой различен от седесарчето Радослав Тасков , тогава имаш право да ми фамилиарничиш така , моето момче! Трай си , че и без това нема пари за заплатки в бюджета , ще съкращаваме щата с 20 % и тогава закъде си !?!?


06 Май 2010 02:08 | Стони
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Най лесно в този град се познават при отговора на въпроса за името му. Който държи световния интернационалиист и левак да носи името на тоя град, той е чиста проба мушенник и място в дясна партия няма.


06 Май 2010 16:08 | БАТ БОЙКО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЗАЩО БАТ БОЙКО ЩЕ ТИ ГИ КАЗВА,НЕ СЕ ПРАВИ НА ЛУД КАТО ЛОСТОВ.ВИЕ СИ ГИ ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ КОИ СА.ЕДИН ОТ ТЯХ СИ И ТИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар