Лидерът на ПП “Българска левица” М. Миленов заяви в “кърваво” писмо: Гади ми се от ГЕРБ, ще работя упорито да се махнат от управлението

31 декември 2009 00:10   4 коментара   15740 прочита

Председателят на структурата на ПП “Българска левица” в Пернишка област, бизнесменът Милен Миленов, заплаши местните лидери на ГЕРБ с гражданско неподчинение. В официалното писмо, изпратено до областния управител Иво Петров, мажоритарния депутат Ирена Соколова, зам. областния управител Георги Шарлачки и ръководството на фирма “Колхида холдинг”, с чиито собственици има роднински връзки другият пернишки ГЕРБ депутат Владислав Димитров, той казва:

“Не затова ви избираха, не за да осъществите геноцид на българския народ. На ваше място щеше да ме е страх от камъните, с които ще ви изгонят. Колко клетви дадохте пред българския народ и колко клетви спазихте?

Джеймс Уилям Торин е написал книга за гражданското неподчинение и скоро аз ще спра да плащам данъци, няма да се подчинявам на безумните ви закони, няма да приемам диктатурата на посредствеността.

Не приемам мутрите дори и като премиери, и както написах на вашия премиер, ще работя бавно, упорито и последователно да се махнете от управлението. Гади ми се от вас!!!?

Миленов отказа да уточни какво е провокирало гнева му, за да се стигне до “кървавото” писмо. “Цялата политика” - бе лаконичен той пред репортер на “Струма”.

Името на пернишкия бизнесмен се свързва с процеса около подпаления му преди година “Мерцедес”, заради който двама криминалнопроявени получиха ефективни присъди. Милен Миленов и брат му Ясен са собственици на строителна фирма “Алматея прима”, срещу която община Бобов дол води дело за изграждането на местния водопровод. Братята влязоха в люта съдебна битка с кметицата на града Грети Алексова. Те оспорват ревизионен акт на експерт от Агенцията за държавна финансова инспекция на стойност 1 100 000 лв. срещу фирмата.

Въпросният съдебен дуел бе в основата на корупционната схема, разкрита от ДАНС, МВР и Софийска градска прокуратура. Съдия по делото в Кюстендилски окръжен съд бе Юрий Маринов, който бе заловен с белязани пари от поискания подкуп от 24 000 лева, за да се произнесе в полза на пернишките бизнесмени. Сигналът за поискания рушвет бе подаден от Милен Миленов.

Сега бизнесменът е наточил секирата срещу пернишките управляващи и депутати. Той бе кандидат за парламента, но получи едва 300 гласа.

4 коментара
31 Декември 2009 11:00 | Българин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ДА НЕ БИ ТОВА"КЪРВАВО ПИСМО" ДА Е ЗАРАДИ НЕОСЪЩЕСТВЕНИ БИЗНЕС И ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ НА ТОЗИ ЧОВЕК-МИЛИНОВ,КОГОТО НЕ ПОЗНАВА?НЕ Е ЗАРАДИ ОНЕПРАВДАНИ И БЕДНИ ГРАЖДАНИ,ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ ОТ НАПИСАНОТОКОЙТО НЕ ОЖЕ ДА ПРОБИЕ ПРИ ЕДНА ВЛАСТ ,ВИНАГИ Я КРИТИКУВА.ЛИЧНО МНЕНИЕ..


22 Януари 2010 09:12 | Максим
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Абе аз ли нещо не разбирам или тотално всички са сбъркани? Как може БИЗНЕСМЕН и СОБСТВЕНИК НА СТРОИТЕЛНА ФИРМА да е ПРЕДСЕДАТЕЛ на ПП "Българската Левица" в Пернишка област?!! Ами то все едно сводник да облече расото и да проповядва какъв грях е да се прелюбодейства!


03 Юни 2012 11:59 | Дора Апостолова
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз много съжалявам че се намесвам в дискусията тук, но виждам доста объркани глави робуващи на старите комунистически химери. Да каже г-н Максим къде сега 2012 г комунизма е победил и работи? Комунизмът победи и работи във дрехата на социализма само в развитите европейски социални държави- Швеция, Финландия, Холандия Норвегия Дания Германия, Австрия и Швейцария. Но там дребния собственик не се счита за капиталист, нито буржоа, а е много уважаван, защото е вече част от голямата им средна класа, която е управляваща там, а дребните и среден предприемач е гръбнака на тяхната средна класа и най добър данъкоплатец на държавата.


03 Юни 2012 12:00 | Дора Апостолова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

продължение
В тази държава Маркс е реализиран напълно и вече не е актуален. Експлоатацята на труда е премахната, средствата за производство и обществените блага се намират в ръцете на обществото, не се позволява натрупване на обществения продукт в малка шепа хора, нито се позволява капиталите да управляват държаваат. Там държавата се управлява с истинско народовластие..
Дора Апостолова ideyazabulgaria. org facebook. com/doraapostolova




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар