Лидерът на партията на Слави в Пиринско, адв. Илко Стоянов: Продължаваме. Същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения!

22 януари 2020 09:16   16 коментара   28067 прочита


И едно допълнение - ще ставаме повече! Аз съм Илко Стоянов- свободен гражданин със свободен дух

Продължаваме. Същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения. И едно допълнение - ще ставаме повече! Аз съм Илко Стоянов- свободен гражданин със свободен дух. Това написа на страницата си във фейсбук, лидерът на партията на Слави Трифонов в Благоевградска област, адвокат Илко Стоянов, след отказа на съда на регистрира партията вчера.

Адв. Стоянов изрази възмущението си от съдебния акт така : "Българският “деполитизиран” съд отказа да регистрира ПП “Няма такава държава” със следния мотив: "С оглед въведения от касатора и от представителя на ВКП довод за регистрация на други политически субекти, в чиито символи се съдържат елементи на националното знаме, то настоящият съдебен състав изцяло споделя изразеното в обжалвания съдебен акт разбиране, че евентуалната незаконосъобразна регистрация на друга политическа партия (партии), която е допусната от регистърен съд в нарушение на чл. 5, ал. 1 ЗПП, не може да е основание за възприемането й като приложима съдебна практика, която по съображения, черпени от принципа за равенство на политическите субекти, да бъде продължена и чрез обжалвания съдебен акт. ”

Преведено простичко на премиерски език това означава следното: ЗА ЕДНИ МОЖЕ, ЗА ДРУГИ НЕ МОЖЕ. И това е официално заявено от най-висшия съд в държавата! Ако до този момент изпитвах някакви колебания с името на партията, то сега съм убеден, че най-подходящото име е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Гневен пост написа и Слави Т. Трифонов:

"Днес Върховният касационен съд отказа регистрацията на партия „Няма такава държава“, защото използвала цветовете на българското знаме. Ами, добре. Това ли измислихте? Е, много сте умни, няма що! Така ли мислите, че ще ни спрете? С боички и с наименования? Важно е съдържанието, а не опаковката.

Затова, ние, същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения, ще регистрираме нова партия. С ново име и други цветове! Влизам в регистрация на партия, която ще се нарича „Има такъв народ“ и в логото си ще има съвсем други цветове. Чакам ви да видя какво ще измислите сега!

Слави Трифонов – свободен гражданин със свободен дух.

Адвокат Стоянов е категоричен, че подобни действия на българския съд няма да разколебаят Трифонов и неговите хиляди симпатизанти да се борят партията му да я има, да е част от политическия живот и лъчът на надеждата в днешното политическо статукво.

П. Иванов


Още за: Слави   Трифонов   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
16 коментара
22 Януари 2020 09:33 | ������
Оценка:
21
 (
39
 гласа)

За какъв морал говорите господине!? Какъв морал виждате да сте едновремнно общински съветник в Благоевград и за. кмет в Петрич!? Имаме чувството, че живеете само за да сте в полза на обществото! Айде, няма балами!


22 Януари 2020 09:35 | От Петрич
Оценка:
19
 (
33
 гласа)

Славчо Трифонов и неговите сценаристи ли ще управляват тази държава. Абе те едно семейство не могат като хората да създадът искат държава да управляват. Държавата не е цирк и ликотийска сцена за некадърници и и хора с не осъществени детски мечти. Всеки може да критикува - важното е да предложиш вариант за решаване на проблемите. Като ви гледаме каква шайка огладнели и некадърни лешояди сте и тези около вас - пази боже.


22 Януари 2020 09:46 | Д.Донев
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Изрезка от вестник"Стършел"!


22 Януари 2020 10:06 | Насур
Оценка:
16
 (
36
 гласа)

Тоя освен да лъже и подвежда хората, нищо друго не умее! Колко партии смени, ебах тая цветарка. Ама и учиндолската алпна пкешива глава си е за село да си ходи.


22 Януари 2020 10:06 | овощар
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Дребно кариеристче.


22 Януари 2020 10:39 | Жалко
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Какво продължаваме бе с такива бояджи като теб, чудя се на Слави на акъла с компрометирани хора партия ще прави а уж говореше само нови лица, жалко за народа


22 Януари 2020 11:37 | Ха ха ха
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Свободни елементи се въртят в политически пируети и си мислят, че заблуждават?!


22 Януари 2020 11:57 | кметче
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

аз съм си мутра, имам пари, купувам наред, права си каквото искам, утре и президент ще стана ако искам, моя екип са все умници и ми водат делата, жени не ми требват, щото и без това немога, но всичко друго ми е ок, праа се на болен, щото това е модерно, абе пари да имаш това е много гот, заповядайте при мен


22 Януари 2020 15:09 | Стефанов
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Когато някой политик/или поне имащ се за такъв/ проговори пред някоя медия, хората скачат като ужилени против него с думи всякакви. И правилно, защото политиците докараха държавата ни до този хал. Всичките! Това го разбирам. Но не разбирам другото - защо тогава джанъм отивате да гласувате. Оставете ги тях/политиците/ да гласуват сами за себе си пък да видим как при изборна активност 10-15% ще имат очи да управляват. А и света ще им се смее. Вряно, че нашите политици са гьонсурати, но все пак... да опитаме...


22 Януари 2020 16:37 | до Стефанов
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Ти си голям наивник приятелче.


22 Януари 2020 18:40 | Новехолдинг
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тия се върти около няколко фалирали бизнесмени и се надъхват взаимно.... Какво очакват. .. Един бог знае. И тоя и те искат яко да крадат. Пичове, ходете да работите, че нищо хубаво не ни чака и с вас. Поне тоя на Мемо и Фрейм започна ли да плаща на персонала, че лятото му избягаха


22 Януари 2020 19:57 | Стефанов
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

До "до Стефанов". Благодаря, казвали са ми го, пък и сам знам. Но се питам, не е ли също така наивно да отидеш да гласуваш вярвайки, че нещо ще се промени? Аз не вярвам в промяна и затова не гласувам. Апропо, промените в България винаги са били предизвиквани отвън. Народа ни не е променял нищо - обърнете се към историята... Дори и при Т. Живков беше така, на 9. 9. 1944 г. също...


23 Януари 2020 02:20 | юрист
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Този адвокат май не е чел цялото решение на ВКС. Ако ли -да, то не го е разбрал.
Е, толкова може, толкова пише. Ако не беше много тъжно, защото е с диплома на юрист, щеше да е просто смешно


23 Януари 2020 08:45 | Евстатиева
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Предлагам им друго име - ПАРТИЯ НА ЛИГЛЬОВЦИТЕ


13 Май 2020 01:53 | До горната
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не НЕ НЕ, Партия на ЧАЛГАТА!


13 Май 2020 01:54 | До горната
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не НЕ НЕ, Партия на ЧАЛГАТА!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар