Лидерът на левицата Кирил Ангелов: Интересите на Галеви диктуваха да са до ГЕРБ, не трябваше да разхождат кмета Ат. Янев на предизборните си срещи

11 юли 2009 00:07   6 коментара   43638 прочита
Иван Ибришимов, Кирил Ангелов и Асен Башленски /отляво надясно/ дадоха обща пресконференция
Иван Ибришимов, Кирил Ангелов и Асен Башленски /отляво надясно/ дадоха обща пресконференция


Иван Ибришимов, Кирил Ангелов и Асен Башленски /отляво надясно/ дадоха обща пресконференция

Шефът на младежката организация д-р Иван Ибришимов: Сега щях да съм депутат, ако изчисленията на гласувалите се правеха по старата система Д’Онт, а не по новата - Хенри Маер, отказваме да носим отговорност за грешки, които са извън нас

Неадекватните, груби и арогантни изказвания на лидера на ДПС Ахмед Доган задействаха инстинкта за самосъхранение на българина и той подкрепи този, който стоеше най-далече от ДПС, именно ГЕРБ, поздравявам избирателите, че реагираха като българи - с този патриотичен порив откри пресконференцията на червените в Дупница лидерът на БСП Кирил Ангелов. Той призна, че общинската организация се е представила за първи път от 5 г. слабо. Гласовете, които спечелихме, са над 18% и са по-добри, отколкото в национален план - 5000 гласуваха за нас, или с 500 гласа повече в сравнение с последните местни избори, което означава, че бележим ръст, но от гледна точка на целта загубата е поразителна, каза Ангелов.
Той посочи няколко фактора, които са пратили БСП в опозиция. Като първа причина изтъкна негативната нагласа на българските граждани към управлението на тройната коалиция, тъй като голяма част от посланията на БСП не са били добре обяснени и популяризирани. На второ място той посочи корупционните скандали, отстраняването на министри и зам. министри от кабинета “Станишев” и настроенията, които предизвика Ахмед Доган. Всичко това доведе логично до убедителната победа на ГЕРБ. К. Ангелов призна и за слабости в организацията на предизборната кампания.
На въпроса за вътрешните конфликти в БСП и призивите на социалиста Лазар Захаринов от село Крайници за оставка на общинското и областното ръководство след изборния провал Кирил Ангелов отговори, че това са национални избори и на тях не се оценява работата на местната структура, а на националната политика.
Д-р Иван Ибришимов и Асен Башленски, общински съветник и шеф на предизборния щаб, които също присъстваха на пресконференцията, заявиха: Отказваме да носим отговорност за грешки, които са направени от други. Ние в политиката сме аматьори, обикновени граждани и всеки със своята професия /б.р. д-р Ибришимов е стоматолог, Асен Башленски - строителен предприемач/, но това, което даваме от себе си, е много повече, отколкото биха могли да допуснат онези, които ни оценяват труда и посвещението ни.

6 коментара
11 Юли 2009 00:04 | Andrei
Оценка:
14
 (
614
 гласа)

Ivan Ibrishimov e edin ot malkoto ostanali dobri socialisti ne znam zasto postoianno presata se opitva da opetni i zamesi negovoto ime v kakvi li ne izmisleni istorii.Kogato edin 4ovek ima razlichni politi4eski obejdenia ot ostanalite to toi ne e zadaljitelno da bade opetniavan,no moje bi ako presata be dosteta4no korektna to tirajite niama da se taka goliami.


13 Юли 2009 19:57 | Дони
Оценка:
-104
 (
292
 гласа)

Да съгласна съм,че бе опетнен,бе окалян и то от свои разнасяха го по вестници,телевизии,просто беше отвратително поведението на някои хора и то БСП не им прави чест,ако имат такава.


14 Юли 2009 14:46 | Бай Анте
Оценка:
16
 (
316
 гласа)

Червените боклуци че се изтепат, зер сега нема отдека да краднат !


15 Юли 2009 01:10 | ани
Оценка:
13
 (
195
 гласа)

Пресата търси сензации, хората са злобни и пускат какви ли не компромати, слухове и т.н.
Иван Ибришимов наистина е един способен млад социалист, който беше на косъм да стане депутат, ако въпросните "братя" , с които постоянно го свързват работеха за него , не за листата на ГЕРБ. Дано вече на всички, които тръбяха на ляво и на дясно , че той бил в близки отношения с Галеви, осъзнаят каква точно е била ситуацията.


24 Юли 2009 13:54 | Дони
Оценка:
-28
 (
150
 гласа)

Бай Анте,червени боклуци отдавна няма,обаче сини крадци,които ограбиха и разпродадоха България на безценица - бол,така че престанете вече с тези дрънканици от време "Оно"-ясно


12 Август 2009 21:47 | mi6eto
Оценка:
-15
 (
87
 гласа)

тоя иванчо си е човек на братята добре че не стана деПУТат




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар