Лидерът на ГЕРБ К. Хаджигаев против финансовата инжекция от 500 000 лв. за издръжка на ПФК “Пирин”, поиска нова комисия да следи обществените поръчки за контрол на К. Паскалев

29 януари 2010 00:18   26 коментара   13899 прочита
К. Хаджигаев
К. Хаджигаев


К. Хаджигаев

Председателят уточни: СДС и ДСБ не са ни давали списък за уволнения в Пиринско, а и не бих допуснал да диктуват такива условия

Нова комисия към ОбС - Благоевград да следи за изпълнението на решенията на местния парламент и да осъществява мониторинг на възлаганите обществени поръчки, предлага за гласуване на днешната сесия председателят Костадин Хаджигаев. Комисията ще е от петима съветници, а днес трябва да бъде определен и неин председател. Това е нов удар срещу кмета Костадин Паскалев, потвърждаващ, че болшинството в местния парламент му няма доверие и иска да ограничи допълнително дейността му.

В момента към ОбС - Благоевград има 9 комисии. Костадин Хаджигаев направи и личен коментар на идеята община Благоевград да стане акционер във ФК “Пирин” с думите: Сега не е най-добрият момент при условията на криза да се заделят 400 000-500 000 лв. от бюджета за издръжка на клуба. Имам и различно виждане за предвидения в инвестиционната програма на проектобюджета за 2010 г. ремонт на съблекалните на отбора. Това трябва да свършат спонсорите, а общината да направи по-важни неща, уточни председателят. Във връзка със списъците за съкращение на кадри на бившата тройна коалиция, които на централно ниво от ДСБ и СДС предоставиха на ГЕРБ, Хаджигаев е категоричен, че подобно нещо в Благоевград не е възможно да се случи, а и не би го допуснал.

26 коментара
29 Януари 2010 02:51 | to6o
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

този Хаджигаев,егати глупака


29 Януари 2010 05:52 | анонимен
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Мястото на Паскалев е извън община Благоевград , като населено място !!!
Не може да се изоставя изборна длъжност , след това да се връщаш и да се преструваш че нищо не си направил ??!!!
Българина може и да е прост аме не е глупав !!!
Паскалев - на село!!!
Време е за промяна !!!


29 Януари 2010 08:08 | .
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Господи Областен управител Вашето бездействие по сигналите на корупция в община Сандански ще изкара хората на улицата !!!Затова ли гласувахме за ГЕРБ!!!!!
Господин Областен управител кога ще разгледате тези престъпни решения на Общинския съвет Сандански или ще ни излезете с номера на Димитров ,че отново сте изпуснали срока !!Браво !! Защо беха тези смени ,като бездействието на Областната управа продължава.Защо? прокуратурата не се сезира и подгони Областните управители за това явно бездействие.Защо ? Явно старите схеми отново проработиха да ни е честит Новия Областен управител !! Честито !!


29 Януари 2010 08:18 | 3
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Селоооо, марш на село. Как хората на Благоевград културни и интелигенти допускат такъв селянин да взима решения. Да си ходи на село!


29 Януари 2010 09:37 | Стамат
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ЕЕЕййй Хаджигаев , гнидо проста .....а бе ти си такава скръб , че - Дърветата ги Боли от Икебана , но Благоевградчани от Теб.
Този от отбор "ПИРИН" ...го е имало много преди твоите жалки управленси напъни и много след това ще го има......ЕЙ КОЛОСАЛЕН ТЪПАНАР - Хаджигаев


29 Януари 2010 09:41 | ПИРИН
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Ей Смешник , дай 5 лева от джоба си за клуба и тогава се изказвай бе ....Тези пари са и моѝ и аз искам да се дадат...питай и останалите Благоевградчани....а ти марш Селянин Малоумен


29 Януари 2010 10:22 | младенов
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Ей смешници какво сте гракнали всички. Човека е прав точно в тая криза пари за футбол ли е по-важно да даваме


29 Януари 2010 10:39 | Фен
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Младенов , кризата за те б е вечна - от как си се родил и няма да те напусне ,защото си тесногръд празноглавец ....ПИРИН forever


29 Януари 2010 11:35 | оффф
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Хаджигаев, не си ти тоя дето дава парите. Ти можеш само да пречиш. Сигурен съм, че сега ти е лошо щото няма схема по която да гепиш пари от спорта и "затова сега не е времето да се дават пари". ДАЙ НА ЖАДНИЯ ДА СЕ НАПИЕ ВОДА. Като свърши кризата нема да ти искат пари.


29 Януари 2010 11:57 | URSA MAJOR
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Много правилна позиция на г-н Хаджигаев. Комунистите вече вият като гладни псета. Много се радвам за което.


29 Януари 2010 12:05 | ДРУГ ФЕН
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

...Какво общо имат тук комунистите бе URSA_MAJOR !! - ей спортен инвалид , седи си в къщи и си гали дебелия плондир докато децата ти се дрогират по Клубчета като "Бакарди" на Роячки.!!!


29 Януари 2010 12:24 | URSA MAJOR
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Фенче, бате, бегай по стадионите и не се бъркай в неща които не разбираш.
Комунистите реват заради мониторинга , който предлага Хаджигаев и който би затруднил лапането на кръгчето около Паскалев. Колкото до Пирин - 500 000 лева в тази криза да се дават на тези ритнитопковци е напълно излишно. + това отборът си има спонсори, собственици - то е частно дружество и изобщо не ме бърка какви са ги надробили и защо не им излизат сметките. ОК?


29 Януари 2010 12:25 | URSA MAJOR
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Ти в Бакарди да не си влизал на 5 ракии и да си имал халюцинации?


29 Януари 2010 12:28 | някоя
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Тука стана страшно, аз също съм фенка на Пирин от как се помна, хода на почти всички домакински мачове и милея за този клуб, но г-н Хаджигаев е казал - не че няма да ги дадат тези 500 хил. лв, а просто че сега не е точния момент и може би е прав,защото вие фенове може и да не сте прочели но бюджета за Благоевград е намален с няколко милиона, разбирам че вие сте фенове и искате всичко за тази клуб,но има и други хора и други нужди, пък и все си мисля че първо трябва да се обърнете към собствениците, които уж всички разполагат с пари, а какво правят за Пирин - нищо, чакат някой от футболистите ни да се изяви през сезона и веднага да го продадат за шепа пари, а вместо да ги задържат и да направат конкурентно способен тим на Левски, Цска и Литекс и винаги да е в първите 4 в класирането, не мисля че точно тези 500 хил. лв ще помогнат толкова на Пирин и според мен г-н Хаджигаев си знае работата и когато прецени че може да се отделят тези пари от бюджета - ще го направи !


29 Януари 2010 13:31 | сдс
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

какво не би допуснал бе уникален тъпак?Назначавате само комунисти или ги оставяте на постовете им.Да ти ги назовавам ли по имена или си ги знаеш.Всички вече разбраха,че сте креатури на БКП и на Агент Гоце.Ако не ти е ясна думичката виж речника за чужди думи.Егати недоразуменията ченгесарски.


29 Януари 2010 15:27 | Делфи Гор
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Тук малко ще се съглася с Урса- дрогираните и пияните по стадионите не са по-малко от дрогираните и пияните по барчетата. Предпочитам да си галя "дебелия плондир" пред телевизора, пред това да люпя семки на стадиона и да гледам некви келешчета, които са футболисти толкова, колкото аз съм Стивън Хоукинг и да слушам конструктивните забележки на агитката към съдията... Да дават пари за спортни площадки за децата е едно, а да пълнят джобовете на собствениците на Пирин не съм навит- сори.
А за останалата част от статията- Хаджигаев, колкото по-малко говориш толкова по-добре за теб... (ако ме разбираш)


29 Януари 2010 16:08 | 6
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

ДРУГ ФЕН - КАЖЕТЕ МИ ФЕНОВЕ НЕ КУПУВАХТЕ ЛИ ГЛАСОВЕ ЗА ПАСКАЛЕВ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДА ВКЛЮЧАТ КОМУНИСТИТЕ ВАШ ЧОВЕК В ЛИСТИТЕ СИ И ДА НАЗНАЧАТ ВАШ ЧОВЕК ЗА ДИРЕКТОР НА СПОРТНИ ИМОТИ - ТОВА Е ОБЩОТО МЕЖДЕ ВАС И КОМУНИСТИТЕ.


29 Януари 2010 16:30 | шегобиец
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

прин го е имабо и ще го има и бз такива като хаджигаев и тези около него, каква песен ще запеят след година в.две...., да сме живи и здрави да ги чуем, а що се отнася до комисията за контрол- съм съгласен, но много внимавате, кой ще изберете, ако са някои тъпаци и самохвалковци, по добре не я избираите тази комисия


29 Януари 2010 16:40 | Eli
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Хаджигаев за кмет догодина !!!


29 Януари 2010 16:41 | Eli
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Хаджигаев за кмет на следващите избори !!!


29 Януари 2010 17:18 | Моето виждане..............
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Браво г-н Хаджигаев това е най-правилното решение.Не може някои да се бият в гърдите като чорбаджии а други да им плащат масрафа.Стига с безплатните обяди др.Паскалев и компания от БайКушевци и бай Ганьовци.Време е да се бръкнете в потурите си и да извадите пари за да си издържате отбора.Никой от данакоплатците не е длъжен да ви поема лагери,мачове,дневни,пътни и тем подобни разходи.Редно е да се осъзнаете а не да си живеете във вашия измислен свят.Не забравявайте,че идат избори и ще изметеме другари-комунисти и вякакви блюдолисци.


29 Януари 2010 18:10 | ТОЙ
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

В БЛАГОЕВГРАД ИМА И ДРУГИ КЛУБОВЕ: ПО БАСКЕТБОЛ, ХАНДБАЛ, ЛЕКА АТЛЕТИКА ,БОКС ,ШАХ ,АВТОМОБИЛИЗЪМ...... И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ. АКО МОЖЕ ОБЩИНАТА ДА СТАНЕ АКЦИОНЕР И В ТЯХ ТА И ТАМ ДА ВКАРА НЯКОИ ЛЕВ . ТО ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ПИРИН АМА НЯКОИ САМО ПРОДАВАТ ФУТБОЛИСТИ И СЕ ТУПАТ ВГЪРДИТЕ ЧЕ ИЗДЪРЖАТ КЛУБА


29 Януари 2010 18:23 | ЕКСПЕРТ
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

:) типично - всички разбират от футбол !!!
Безкрайно некомпетентни и незапознати сте ВСИЧКИ по-горе по въпроса : от Къде , Как И за какво се разходват парите в ПФК"Пирин"
Ето защо пишете само глупости !!! - да сте живи и здарви да разберете , тогава може само да се хванете за палците щото нещата са на 180 градуса от това което мислите...за КРИТИКАРИТЕ се отнася


29 Януари 2010 23:45 | Р.С.
Оценка:
13
 (
29
 гласа)

Правилна позиция от страна на Хаджигаев!Всички обичаме ПИРИН, но... Обърнете внимание на думите: "...Сега не е най-добрият момент..."


30 Януари 2010 23:35 | Мглата
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Нека акционерите ДОБРОВОЛНО и БЕЗПЛАТНО да дадат клуба на Общината, като не могат да го издържат. Тогава вече ще има какво да се разисква. Ако разни гниди разглеждат Общината като спонсор да духат супата.
П.С. Ако Хаджигаев стане кмет, Благоевград ще подобри всички рекорди по тъпота.


31 Януари 2010 10:51 | Барези
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Ей, какво сте гракнали сичките ,бе сеяндури.В тая криза всичко мара фтасала та една камара пари за футбол да дадем и утре да излязат и да гракнат учители,лекари ,мед. сестри замеделци и кой ли още не че няма кинти за тях.Предпочитам да имам какво да ям,от колкото да гледам мачове




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар