Лидерът на БСП Сандански Снежана Стоянова хвърли оставка, напусна партийния офис

30 септември 2019 09:59   18 коментара   17738 прочита


Лидерът на БСП Сандански Снежана Стоянова хвърли оставка от ръководния пост в столетницата, предаде ключовете и напусна офиса на партията.

„Подавам оставка, предвид стеклите се обстоятелства и решението на Позитано 20 Младен Тимчев да е кандидатът за кмет от левицата “, коментира пред Struma. com Снежана Стоянова.

Както Struma.com многократно писа, оставката на лидера на БСП Снежана Стоянова бе очаквана, предвид избора на централата Младен Тимчев да бъде кандидат за кмет в Сандански. Местната структура категорично бе подкрепила Стоянова на две поредни конференции, но на централно ниво не уважиха техния избор и „спуснаха“ Тимчев, което предизвика напрежение в БСП в курортния град.

Социалистите обявиха официално влизането си в местна коалиция, която ще работи за друг кандидат за кмет.

К. Тодоров

18 коментара
30 Септември 2019 10:09 | БКП
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Предателка, и нямаш срам съсипа организацията точно преди изборите а можеха да бъдат спечелени, показа колко си глупава и алчна като отиде в коалицията на Я. Я и Красо Пръча който уж за против Котев а въвсъщност работят за него.


30 Септември 2019 11:03 | Георги Василев
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

Снеже, обръщам се към теб като винаги сме говорили и само допълвам думите, които лично ти казах преди два дни! Ти си млад и перспективен човек, имаш бъдеще! Умееш да работиш с хора и свърши чудесна работа в последните години за партията! Като отговорен човек трябваше да приемеш, че Младен бе предпочетен заради проучването което сама знаеш го показа като единственото разпознаваемо лице от града, което има шанс да победи Котев на втори тур! В избори се търси победата ! Твоят принос никой не го отрича! Още веднъж ти повтарям, в очите ти прочетох, че вече сама си разбрала - твоето място не е с тези хора, с които те събраха ловки интриганти! Нашата Снежана не може да има нищо общо с лица от този тип! Както има грешка, има и прошка - има достатъчно време да покажеш своето лице на добър и честен човек милеещ за общата кауза за която сме работили заедно всички тези години! Твоята усмивка ни липсва! Очакваме те, ти си една от нас! Нека празнуваме победата заедно!


30 Септември 2019 11:17 | бкп
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

КРЕТЕН

Без да бъда малко местен, дори световно неизвестен,
За моя изненада и късмет, успях да стана аз заместник кмет!!!
Видът ми е на тъп кретен. малкото ми име е Младен.
Племеник на „Келнера” съм аз и в града се движа като княз.
Макар и беден като църковна мишка
Благодарение на поста си открих милионна спестовна книжка.
И на мястото на бащините ми ливади,
Дворец издигнах в Кономлади.

Знам, че нямам много ум, знам че се обличам кат паун.
По улиците ходя с вдигната глава, нищо че е празна тя.
По натрупах някоя стотинка, но загубих Костадинка.
Към днешна дата крача по Сандански
Мислейки си, че съм по-известен от Софиянски.
Но ушите ми не са още глухи
По града говори се, че съм по-тъп и от Пухи.

Чакам с нетърпение да стана кмет,
та като дойдат европаричките,
да ги изпапкам всичките.
Ние с Вуйчо сме шампиони
по кражба на евромилиони.


30 Септември 2019 11:23 | Георги Василев
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Снеже, ти си човек вече с опит! Не може да не разбираш, че партиите зависими от Герб ще ги подкрепят на втори тур и ти ще трябва да избираш дали да продължиш да бъдеш част от този грозен сценарии или още сега да поправиш стореното и излезеш от тази отвратителна компания, с която нямаш нищо общо!
Моралната победа ще бъде твоя, защото всеки би оценил, че това което можеш да направиш е в името на партията и на хората на Сандански!
Снеже, чакаме те, нека празнуваме победата заедно!


30 Септември 2019 11:24 | Гражданин
Оценка:
-9
 (
23
 гласа)

Снежана е носител на морала в политиката. А той е да изпълняваш волята на хората, които са те избрали и които стоят зад теб. Не знам защо, троловете пишат едвали не, че това е решение взето лично от Снежана. В действително това не е самостоятелно решение на Снежана, а това е решение на 99% от партийните членове на партията. Възрастни партийци плакаха, когато не Снежана, а централата на Позитано ги продаде на Тимчев и неговият вуйчо Тотев. Така че не заблуждавайте хората. Не ги подценявайте!!!


30 Септември 2019 11:52 | Георги Василев
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

До гражданин.
Снежана е харесвана и обичана от нас членовете, но за победата в Сандански ни трябват 7-8 хиляди гласа, а не 1000 - 2000.
Снеже имаш още малко време да се определиш, дали се усещаш на място в компанията на тези хора около теб! Знаеш отлично това проучване, което посочи Младен като единствен, който може да бие Котев на втори тур! Чакаме те в отбора на победителите! ти си една от нас!


30 Септември 2019 12:03 | Георги
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Числата са верни, но като махнете една 0! И на първо място отзад напред.


30 Септември 2019 12:13 | Георги Василев
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Видях в очите на Снежа, че разбира къде е попаднала! Че вече знае, че мястото и не е в тази грозна какафония, която трябва единствено да хвърли димка, да замъгли разума на хората за да не видят БСП като единствената опозиция на властта на Герб в Сандански.
Снеже, ти си умна и знаеш отлично всичко това!


30 Септември 2019 12:36 | Пламен
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

С Красо пръча ще има много гласове !ха ха ха !Господ няма ли да слезне даси събере версиите


30 Септември 2019 12:48 | Георги Василев
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Снежана винаги може да си събере гласове за съветник, където и да отиде! Можеше и още може да бъде сега заместник кмет, както Мледен преди време! Да я опознаят хората в града, а не само в партията. Тогава нормално на следващи избори може да стане и кмет!
Няма лесно в политиката и няма как да стане за един ден. Снежана извървя половината път, като вдигна партията на крака и остава още една крачка, за да я опознаят санданчани, но разбира се не в такава компания...
Снеже, имаш време, ти избираш!


30 Септември 2019 14:06 | до Георги Василев
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Защо да не я опознае и Пръча? Може пък това да е търсила жената!


30 Септември 2019 14:30 | Георги Василев
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Може ти да копнееш за пръча. Не спираш да пишеш за него! Нещо има. Пробвай се!


30 Септември 2019 15:15 | Боко
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Това е правилната посока!


30 Септември 2019 18:06 | Petko
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не искам да взимам страна в спор кой крив, кой прав, тъй като съм далече от Сандански, и нито познавам горните лица, нито съм наясно със ситуацията в партийната организация на БСП Сандански. От телевизионните изяви на г-жа Нинова, стана ясно, че на предходните местни избори БСП е реализирала само един общински съветник, и че сега същите хора, са кандидати за общински съветници. Ако това е така, намесата на централното ръководство е напълно оправдано, и няма място за срадня.


30 Септември 2019 19:39 | Георги Василев
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Petko, Снежана Василева има принос за увеличаването на гласовете за БСП за президентските, парламентарните и евроизборите. Ние като партия и като хора не сме за един ден и за едни избори!
Снежана Василева, като отговорен човек разбира, че решението за издигане на Младен е резултат на анализ как да имаме шанс за победа!
Ние не сме от присъдружните партии на Герб - знаем ги добре, за да подтичваме около тях и да се радваме, че сме в играта! Снежа знае, че е харесван сред членовете, но града не я познава.
Всички сме били млади и затова можем да прости и да бъдем заедно!
Снеже, кое от тези неща не е така?


01 Октомври 2019 06:57 | Стоян
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Георги Василев, бегай си пий хапчетата, човече ! А по казуса тука - значи Нинова, тая върти опашка мазна, не за първи път прави такива мизерии . А кой е Кирил Добрев ? Син на някакъв функционер милиционер, около който има изградена легенда ....айде сега обаче да видим, ако не ги спечелят изборите и не идат на балотаж изобщо, да се махат и 2мата и Нинова и Добрев, зер има и други кадърни хора, не са само те, и това не им е бащиния, пардон на единия май му е ...значи, Стоянова ще обикаля и агитира хората, а накрая хоп кукувицаааата идва и снася яйце, айде нема нужда ! А колкото то това проучване хахаха ако питат кой може да бие Котев и ви дадат 2 отговора - като единия е непознато лице, а другия Тимчев ...вие кой бихте посочили ??? Въпросите са манипулирани винаги в такива проучвания . Извода е един - ако предпочетения Тимчев, не иде на балотаж и не спечели, МОМЕНТАЛНА ОСТАВКА НА КИРО ДОБРЕВ ОТ ОТГОВОРНИК ЗА БЛГД ОБЛАСТ И ОТ РЪКОВОДСТВОТО И ВЪН ВО РЪКА С НИНОВА !


01 Октомври 2019 13:32 | Георги Василев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

БСП участва на изборите за промяна! Промяна може да има само чрез победа!
Просто за участие си играят присъдружните на Герб патриотични коалиции, към една от които сега се присъединява и лидера на БСП Сандански. Тъжно е, защото Снежана можеше и все още може да има бъдеще, като ляв социално ориентиран политик, а не декор на кресливите бутафории на управляващите.


01 Октомври 2019 13:47 | Георги Василев до Стоян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Стояне, едва сега видях твоя коментар. Без да искаш си се издал каква е истинската цел на хората създали и ескалирали скандала. Реално повод за скандал няма, защото Снежана е лидер на БСП и беше водач на листата на БСП. Но ти сам си казал, че истинската цел е скандала, скандал в Сандански, за да има скандал в ръководството на БСП. Това е истинската цел на управляващите - да елиминират БСП, като истинската алтернатива в Сандански и цяла България.
Точно такава бутафория играят и в София, Волен излиза с програма да направи София като Москва, за да вземе от русофилския електорат на МАЯ!
На нас тоя номер няма да мине!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар