Лидерът на "Атака" В. Сидеров пристига в Благоевград днес

29 септември 2014 13:38   3 коментара   7480 прочита


Лидерът на Атака Волен Сидеров ще се срещне със симпатизанти днес в 19.30 часа в Драматичен театър "Н. Вапцаров" в Благоевград. След срещата със симпатизанти и граждани, Волен Сидеров ще свика актива на партия "Атака" за небелязване на предстоящите задачи около финала на предизборната кампания.

П. Петрова

3 коментара
29 Септември 2014 15:33 | ИЛИЯНА
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

сидероглу да беше идвал през последната година и половина, но предпочиташе варадеро, брюксел и париж!!! сега като видя че няма да влезе в парламента се разтича, но народа не е толкова глупав и вече не му вярва, както преди! честито спечелени 3 процента и аут от парламента!?


29 Септември 2014 18:42 | Златан
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ТУК ЕДИН ШИЗОФРЕНИК ПОСТОЯННО СИ ПИШЕ НЕЩО ЗА САДНАНСКИ ПОД ВСЯКА ЕДНА СТАТИЯ НЯ КАКВАТО И ДА Е ТЕМА. ОЩЕ КАТО ВИДЯ ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ И Я ПРЕСКАЧАМ. ТАКА ДОРИ НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО Я ПИШЕ ПОСТОЯННО НЯКОЙ ЩЕ Я ПРОЧЕТЕ. ПИТАМ СЕ ОБАЧЕ, НЯМА ЛИ И АДМИНИСТРАТОР ТА ДА МУ ГИ ТРИЕ. КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ПРОБЛЕМА НА ШИЗОФРЕНИКА. КАТО ИМАШ ПРОБЛЕМ ИМА СИ ОРГАНИ, ИНСТИТУЦИИ, СЪД БЕ ИДИОТ, ИДИ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА ТАМ, НЕ ЗАНИМАВАЙ ВСИЧКИ ТУК С ТВОЙТЕ ПРОБЛЕМИ, НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ ТАКА.


02 Октомври 2014 19:38 | сандански
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе защо се давадумата на турците да говорят в нашата родина България бе те ни управляват а ние спим
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар