Лидерът М. Димитров показа съпругата си на симитличани по случай 20 г. от основаването на СДС

26 април 2010 00:22   7 коментара   14872 прочита
Програмата пред СДС: Победа на изборите догодина
Програмата пред СДС: Победа на изборите догодина


Програмата пред СДС: Победа на изборите догодина

Сините стягат редици преди местните избори

Депутатът и лидер на СДС Мартин Димитров бе специалният гост на сините в Симитли, които миналата седмица “напълниха” 20 години партиен живот и в петък се събраха на юбилейна шведска маса. За пръв път в Пиринско Димитров дойде със съпругата си.

От многото работа в парламента нямам време да я видя, затова я водя с мен, обясни той присъствието й. Явно стиковали помежду си предварително дрескода по европейски, с жена си Евгения дойде и областният лидер на СДС в Пиринско Ясен Попвасилев.

Преди юбилейните тостове на симитлийските седесари Димитров събра в хотел “ДиМарио” областния съвет на сините, чийто мандат изтече преди повече от година, и начерта програмата: До средата на юни 2012 г. в областта трябва да се проведат отчетно-изборните събрания на общинските организации, а веднага след тях ново областно ръководство трябва да поеме организационните партийни функции и в кратки срокове да намери най-удачните членове на партията, които да бъдат издигнати за кандидат-кметове и съветници.

Гости на юбилярите в Симитли, много от които се обявиха за основатели на съюза от далечната 1990 г., бяха представители на ГЕРБ, ВМРО, ДСБ, ДП и на почти всички сини организации в региона.


Още за: М. Димитров   СДС   Симитли   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
26 Април 2010 06:31 | СДС
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТА ТО ИМА ЛИ ОЩЕ СДС. НЕ ПИТАМ ЗА ДРУГО ПРОСТО ГЛЕДАМ ФОНА И ПОКРИВКАТА НА МАСАТА- КОИТО СА КАКВИ "СИНИ". И МАЙ ВМЕСТО БСП СА ПИСАЛИ ГЕРБ КАТО ПОКАНЕНИ "СИНИ" ОРГАНИЗАЦИИ. ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ НА ИЗБОРИТЕ КАТО ЧЕРВЕНА КАОЛИЦИЯ. УСПЕХ:):):)


26 Април 2010 07:37 | СДС 1
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нека хапнат, пийнат ,има време за избо ри...Ако се обединят с БСП, може да вземат 4%.А и за какво им е?


26 Април 2010 08:33 | аз
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Стига с тези язвителни и злобни коментари! Я се огледайте и вижте: Не ни ли трябва ново синьо управление на страната,а дори и чрез местната власт?


26 Април 2010 08:44 | До Аза
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не, ни трябва.Особено чрез местната власт.Оказахо се по-големи апаши по места дори и от комуноидите.За справка виж този с бялата коса на масата и се поинтересувай.


26 Април 2010 09:59 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мартинчо Димитров и др. Иван Костов имат само една сигурна община в Благоевградска област - Петрич. Докато инж. Азис Нафтата и гла.секретар Туффчо-Пуффчо командват победата е сигурна. Ако министър ЦЦ взема да ги отстрани от длъжност и евентуално прибере на топло за 2-3 месеца, тогава от Синята коалиция няма да остане нищо...


26 Април 2010 11:43 | Ей,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мустафа много си злобен, но това вреди на здравето ти. Скоро ще почувстваш.


26 Април 2010 16:08 | аса
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

преядохте.но скоро ще повръщате




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар