Лидерите на СДС, НДСВ, "Гергьовден" и "Нова сила" се обединиха в "Коалиция Кюстендил"

14 март 2012 00:04   2 коментара   11151 прочита
Емилиян Ангелов, Васил Иванов и Анелия Любенова
Емилиян Ангелов, Васил Иванов и Анелия Любенова


Емилиян Ангелов, Васил Иванов и Анелия Любенова

Четири политически партии - СДС, НДСВ, "Гергьовден" и "Нова сила", подписаха споразумение за общо участие на предстоящите частични избори за Общински съвет в Кюстендил.

Ние сме гражданско формирование и ще участваме като "Коалиция Кюстендил", както вече ни познават хората, каза лидерът на СДС в общината Анелия Любенова. Освен нея подписи под споразумението поставиха лидерът на НДСВ адвокат Васил Иванов, д-р Петър Петров от "Нова сила" и бизнесменът Емилиян Ангелов от "Гергьовден".

Коалицията представлява интересите на всички онеправдани от управляващи и опозиция и отново започва активно своята работа. Благодарение на усилията на коалицията бяха свалени маските на всички участници в Общинския съвет, каза лидерът на НДСВ Васил Иванов.

Няма да позволим ренесанс на която и да е политическа сила за сметка на стандарта на живот на гражданите в Кюстендил. Ще налагаме съвременните стандарти на гражданското общество, каза кметът Петър Паунов, който бе избран за нов мандат от "Коалиция Кюстендил". Той посочи, че форматът на коалицията е дясно патриотичен и няма за цел преследване на партийни цели, а просперитет на общината. Самата коалиция е отворена и за други партии, декларираха участниците в нея.

Все още е рано да се каже кой ще води листата на коалицията за изборите, както и кои хора ще влязат в нея, уточниха 4-мата лидери.

2 коментара
14 Март 2012 07:43 | Избирател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Чудите се какви коалиции да направите пишман партии, за да се наместите в общинската власт. Сладко е да си политик нали? не може ли да се хванете на др. работа, за да видите как живеят хората, как ги манипулират и използват работодателите им, както и вие ..... партии, нямащи 30%, да нямат право на участване в избори.


25 Април 2012 12:58 | аз
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

какво ви интересуват коалиците гледайте си работата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар