Лидерите на СДС и ДСБ в Сапарева баня: Сваляме доверието си от Сашо Иванов

02 април 2010 00:22   12 коментара   21322 прочита
С. Иванов
С. Иванов


С. Иванов

След обвинения в конфликт на интереси

На специална пресконференция в Сапарева баня лидерите на СДС - Марта Желязкова, и на ДСБ - Любен Никлин, в присъствието на десни активисти обявиха в декларация, че свалят доверието си от кмета Сашо Иванов заради конфликт на интереси със свързани фирми и неизпълнение на дясна политика в община Сапарева баня. С действията на десните кметът остана единствено с подкрепата на НДСВ и явно ще премине в опозиция на управляващите след отправените вчера критики към ГЕРБ и общинския им председател Росен Тимчев.

От ГЕРБ продължиха атаките срещу кмета и заявиха:

Подължаваме да искаме оставката на гл. архитект Владимирова, както и отговорност от кмета и екипа му за печеленето на търгове от свързани фирми! Вината за проверката по САПАРД си е лично негова и това е по искане на фонд ?Земеделие?, хората не са глупави и виждат всичко, което става в града.


Още за: СДС   декларация   С. Иванов   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
02 Април 2010 17:06 | гражданин
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Аууууу, Каква стана тя? - на Галеви им прирари под краката и сега кой ще застане зад послушният им Сашко или неговата шавлива женичка пак ще оправи положението. :))))))


02 Април 2010 20:26 | горилата
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

еееееееееееее тримата глупаци каде сте трагнали . на гн иванов не мойете да му стапите на малкото прасте


03 Април 2010 00:12 | kristiqn
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ МОЖЕ ДА СТАНЕ НАШ ЧЛЕН, НЕЗАВИСИМО ОТ НЕГОВАТА ВЕРСКА И ЕТНИЧЕСКА СЪЩНОСТ, СТИГА ДА СПАЗВА РЕШЕНИЯТА ВЗЕТИ ВЪЗ ОСНОВА НА НАШИТЕ ДЕЛА И ИНИЦИАТИВИ!
РЕШЕНИЯТА СЕ ВЗИМАТ КОЛЕКТИВНО!
ВСЕКИ НАШ ЧЛЕН ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ И НА ГЛАС!
НИЕ НЕ СМЕ ЛИДЕРСКО СДРУЖЕНИЕ, ТОЕСТ НЕ ТЕЖИ ДУМАТА НА ЛИДЕРА НАЙ-МНОГО, НАПРОТИВ-ИЗСЛУШВАТ СЕ И СЕ ДИСКУТИРАТ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И СЕ ИЗБИРА КОЛЕКТИВНО НАЙ-РАЦИОНАЛНОТО И НАЙ-ДОБРОТО ОТ ТЯХ!
БГ УСТРЕМ АПЕЛИРА КЪМ ПО-ДОБРО, ПО-РАЗУМНО И ПО-ЧЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ОБРЪЩАМЕ НАЙ-МНОГО ВНИМАНИЕ НЕ САМО ОБЩО ЗА ДЪРЖАВАТА, А ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ ВЪВ ВСЕКИ КВАРТАЛ-РАЙОН, СЕЛО, ОБЩИНА, ЗАЩОТО ЗА ДА ФУНКЦИОНИРА ДОБРЕ ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ И ДЪРЖАВАТА КАТО ЦЯЛО, ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ И НА НАЙ-МАЛКИЯТ НА ПРЪВ ПОГЛЕД ДЕТАЙЛ!
ПРЕСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС-ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!!!


05 Април 2010 22:19 | мима
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Кмета Иванов е много точен и активен. Той направи много за тази община и продьлжава да го прави. Но явно на някой не му харесва това. А главната архитектка е голяма мафия заедно с брат си. Долна корумпирана идиотка.


05 Април 2010 23:33 | кик-бокс
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

сашо ние спортистите сме зад тебе само така продалжаваи напред


06 Април 2010 00:54 | ....
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Сашо, бъди жив и здрав ,само неосъщестените и болните от амбиции са против теб,а те в прекрасна Сапарева баня са една каруца народ.Не се смущавай,скоро ще усетят "ответен удар",ще им разкрием подлите и мръсни дела...ще свикаме пресконференция,има какво да кажем.Трябва да се разделиш в главната архитекта и да обънеш внимание на обикновените хора и техните проблеми,за да не даваш повод на самозванците да спекулират с името ти.Владимирови-екс-депутат и сетра-гл.архитект са отблъскващи хора.


06 Април 2010 11:21 | ahaaaaaaaaaa
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Не в кмета е причината. Да направят одит на главната счетоводителка на общината.
Ама по-задълбочена.


07 Април 2010 16:30 | !!!
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Сашо, бъди жив и здрав да си живееш в хубавата наова къща и да прескачаш до апартаментчето на морето! Продължавай да крадеш и да лъжеш! Дръж докрай Андреева и Владимирова и вярвай на шепата подмазвачи които пишат глупости че си много велик! От високо на песоко е казал народа за такива като теб!


07 Април 2010 16:32 | ана
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Кмета Иванов е много точен и активен... ама в ДАЛАВЕРИТЕ!


09 Април 2010 11:56 | ОБЕКТИВЕН
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Хора, Вие не виждате ли? Не живеете ли в Сапарева баня за да направите сравнение какво беше преди и какво е сега. Кмета Сашо Иванов си гледа работата много добре, а на екс - депутата Владимиров дължиме много за спчèлените проекти. Ако, не беше той още щяхме да се провираме по пътеки до Паничище и да газиме в кал по улиците.
Нека сме обективни, а не ЗОМБИРАНИ!!!


05 Май 2010 11:13 | ф2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НАИСТИНА НАПРАВИ МНОГО, .......КРАЖБИ, ЗА ТАЗИ ОБЩИНА!!!!!!!!!!!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар