Красимир Герчев: Вярвам в доброто и на хората в община Разлог

23 октомври 2015 17:11   6 коментара   12891 прочита


Уважаеми съграждани,

В навечерието сме на празника на Разлог и изборния ден.

Честит празник на свободен Разлог и нека поредните избори са свободната воля на жителите на община Разлог – за добруването на нашата община.

За мен e изключителна чест да бъда кмет на община Разлог в трудно и неспокойно време, но и кмет на община - пример за много български общини по темпове на развитие, изпълнение на европейски проекти, инвестиции в здравето и спорта, социална политика, съхраняване на традиции и култура.

Горд съм, че съвременен Разлог развива и обогатява идеите, заложени при първото управление отпреди 103 години: държавност, принципност, спазване на демократичните постижения, толерантност, свобода на икономическото развитие и човечност, градоустройствен план, чистота, зеленина.

В писмата до първия кмет Владислав Каназирев, братята му пишат като основно наставление: „Пази да е чисто!” И още: „Работи така, че да остане след теб следа!”

За построеното и следите ще говорят бъдещите поколения – те ще ни дадат оценката, но аз съм щастлив, че успяхме да задържим стабилност на развитие, а приоритетите бяха хуманни. Неслучайно привлякохме милиони за здравеопазването и болницата в Разлог, неслучайно инвестирахме в спорта , детски площадки, училища, улици, зелени площи, защото няма нищо по-ценно от здравето и човешкия живот.

Отстоявахме интересите на хората от община Разлог с особено внимание към децата и младите, социално-слабите, възрастните и хората в неравностойно положение, стимулирахме всички процеси за излизане от трудната икономическа ситуация и поощрихме дейностите, които реално дадоха тласък за развитието на общината.

Реализирахме голяма част от идеите на управлението - в името на по-добрия живот на хората. Най-важното е, че се промени обликът на града и селата, децата ни са в модерни детски градини и училища, читалища, спортни клубове и площадки.

Уникалността на Разлог, чистата природа, съхранените културни, и човешки ценности превърнаха общината в европейска туристическа дестинация.

Разлог привлече инвеститори в туризма, животновъдството, растениевъдството, дървопреработването, месопреработването и млекопреработването, създава предпоставки за преодоляване на безработицата. Социалната програма е една от най-развитите в страната, общината е пример в разработването и изпълнението на европейски проекти.

Тук е мястото да изразя своята признателност към всички вас, с които заедно създадохме новата визия на Разлог!

Уважаеми съграждани,

Програмата, която си начертахме преди четири години е изпълнена и преизпълнена.

И можем да бъдем горди, че постигнахме много, въпреки трудностите, породени от икономическата и политическа ситуация в страната и света.

Направеното не е малко, но винаги може още.

С добър екип и с потенциала на европейските програми може да се направи още много за развитието на Разлог и региона като туристическа дестинация, съживяване на икономиката и нови работни места, модернизиране на инфраструктурата, приветлив вид на всички населени места, озеленяване, благоустрояване, чистота, храмове, училища и детски градини, читалищата, социалните домове, пенсионерските клубове.

Природата и животът в община Разлог са дар Божи, но и отговорност към бъдещите поколения.

Вярвам в Бог и доброто.

До мен е моето семейство и приятелите.

За мен ще бъде чест да продължа делото за развитието на община Разлог

И горд – да получа вашето доверие.

Пожелавам здраве и радост, много обич и топлина в семействата ви!

Вярвам, че Доброто е на страната на хората на община Разлог.

Честит празник на свободата, община Разлог!

*Предизборна публикация
Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Кр. Герчев   ГЕРБ   община   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
23 Октомври 2015 17:17 | АЗ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

КОРУМПИРАН МИТНИЧАР !!


23 Октомври 2015 19:04 | МИТКО
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ТОЗИ ДРУГАР ОТ ЯКОРУДСКИТЕ СЕЛА, ГОВОРИ ЗА РАЗЛОГ ЗА НЕГОВА ОБЩИНА, ВСЕ ЕДНО, ВЕЧЕ Е Я КУПИЛ!!!! ТОЗИ КОРУМПИРАН МИТНИЧАР ОТ ДПС, СЕГА ПРЪВ СЛУГА НА ДЯДО ЛЮБО КРАДЕЦА, СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ВСИЧКО И КРАЖБИ, ЧЕ ВСИЧКО Е КАТО ПЛОЧКИТЕ НА ПЛОЩАДА И, ЧЕ В РАЗЛОГ ЩЕ СЕ КРАДЕ, КРАДЕ И ПАК ЩЕ СЕ КРАДЕ И ВЕЧЕ СИ СМЕНИЛ И ИМЕТО, ВЕЧЕ Е КРАДИ САМО И САМО ДА СЕ ХАРЕСА НА КРАДЛИВАТА БАНДА ГРОБ !РАЗЛОЖЕНИ, НА 25 С БЮЛЕТИНИТЕ ДА СПРЕМ ТЕРОРА НА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ, ДА ПРОГОНИМ ЧУМАТА ПОЖАРНИКАРСКА, КОЯТО ИСКА ДА УНИЩОЖИ РОДНИЯ НИ ГРАД !!! ДА ПРОГОНИМ ТЕЗИ ПРОКЛЯТИЯ НА НАРОДА -ПОЖАРНИКАРСКИТЕ СЛУГИ, ТАТАРСКИТЕ КРАДЦИ И ТЕХНИТЕ ЛЕКЕТА НАЧЕЛО С БЕЗЛИЧНИЯ КРАДИ !!


23 Октомври 2015 20:26 | Petar
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

улиците в града са гробници, едно работно място не е открито един инвеститор не са привлекли да дават без пари имоти на фирми да строят цехове фабрики па първите 5 години ако ще данъци да не плащат, гората се реже денонощно, оня ден пак видях как полицаите пуснаха едни чубане с кола а те карат по сумати курсове на ден


23 Октомври 2015 21:27 | Серджо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Доброто за община Разлог не си ти, г-н Герчев!!! Бита карта си, така да знаеш!!!!


23 Октомври 2015 21:51 | от народа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И на главата да се начучкаш нема да гласуваме за тебе Гречев. Балотаж и след тава чао! Който и друг да е само ти да не си кмет на града ни.


23 Октомври 2015 21:57 | измамени
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Геро, Геро, ти верваш на хората от община Разлог оти ги сметаш за балами, ама ние не ти веруваме. Стига ти толкова. Верно остават след тебе вного следи и то се оплескани с кал.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар