Красимир Герчев на среща в индустриалните зони на Разлог: Значително ще подобря инфраструктурата на индустриалните зони, условията за отдих и пространствата около предприятията

06 октомври 2023 19:49   5 коментара   5772 прочита


Днес Красимир Герчев, кандидат за кмет на община Разлог на ПП ГЕРБ, Кирил Калоянов  и Гергана Костова, кандидати за общински съветници,  бяха посрещнати топло от работниците в шивашки цех в Разлог. 

Красимир Герчев благодари на работниците, че пожелаха тази среща и ги запозна с мотивацията си да се кандидатира отново за кмет на община Разлог. Той отчете своите успешни 3 мандата, които превърнаха община Разлог в бързоразвиваща се европейска община и добър дом на нейните жители, начерта и програмата, с която ще се надгражда и развива община Разлог като изрично подчерта, че е много важно да чуе идеите и проблемите на всички жители, за да я обогати и съобрази с тях.

Красимир Герчев отговори на въпросите, които вълнуват работниците по отношение  проблемите в населените им места, отговори на въпросите, които ги вълнуват по отношение на неговата личност. В откровен и спокоен разговор, отговори и на въпроса дали ще работи отново със стария ръководен екип. 

„Със сигурност ще има обновление и нови лица в ръководния екип. Но категорично се разграничавам от посоката, в която моите „наследници“ тласнаха община Разлог –  откъсване от традициите на общината, липсата на диалогичност, реваншизъм и компромати. “ – каза Красимир Герчев и добави, че слуховете, които се разпространяват, връщат общината в минали времена и накърняват човешкото достойнство на много хора.

И като като кмет, задал добра инвестиционна политика и среда повече от 11 години, бързо административно обслужване, Красимир Герчев предвижда в програмата си Община Разлог да продължава да бъде партньор на малкия и среден бизнес, на предприемачите и хората, които създават работа и нови работни места в община Разлог. Залага в програмата си подобряване на  инфраструктурата на индустриалните зони, създаване на зони за отдих за работещите там, естетизиране и озеленяване на пространствата около предприятията.

„Община Разлог се превърна в европейска община и  ще продължава да бъде пример,  ако стратегически вярно определим посоката си и заедно се обединеним в доброто.“ – подчерта Красимир Герчев.

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

5 коментара
07 Октомври 2023 07:44 | Лелее
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Разлог европейски безработица ислямизация на циганите дрога така ни разви за 30 години Шайката - Татарски Герчев Гюров Гръменов


07 Октомври 2023 07:48 | Ми
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Отчел 3 успешни мандата Гребчев освен превеждането на 120 000 000 на Дуди Фарфаров за асфалт и одупването на Дпсъто в маалата посочи други успехи ТРИ мандата лъжеш за ски- писта спортна зала….


07 Октомври 2023 09:06 | Z
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Добре че Краси слагаше спирачки на джуровия и гърменовия толко време. След него тиа се развръзаа


07 Октомври 2023 09:34 | Фф
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само искам да каже дека е таа индустриална зона че не се сещам или тва че има 2 шивашки цеха дека работаа на минималната и 3 пелетаджиини нз


08 Октомври 2023 03:53 | Красимир Герчев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Че открадна още 10-12 милиона с Фарфаровия, оти от предишните остана малко и не ми стигаа. Нема да чиста улиците зимата като преди . Че сам в конфликт на интереси оти сам фного голем и си права ще си искам, а Разлог да го духа. Както и преди и сега нищо нема да напраа оти предизборни обещания се дават за да не се изпълняват




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар