Красимир Герчев - кандидат кмет за Разлог - ПП ГЕРБ

22 септември 2015 13:00   19 коментара   18519 прочита


Уважаеми съграждани и жители на община Разлог,

Поемам по трудния път на избори – с надежда, че всеки от вас може да оцени обективно промяната – за добро на община Разлог.

Програмата, която си начертахме заедно преди четири години е изпълнена и преизпълнена: детските градини и училищата са модерни, обновени и красиви, учениците и учителите печелят престижни награди, в спортните ни клубове тренират стотици деца – ковачница на шампиони, променихме болницата, повече от всякога вложихме в селата, 90 % от общинската пътна мрежа е ремонтирана, благоустроени са тротоари и паркове, културата е симбиоза от традиции и новаторство, стотици самодейци разнасят славата на общината и печелят награди от фестивали, построихме стадиони и спортни площадки – за здраво поколение.

Социалната програма и услуги са сред водещите в страната: с грижа за децата и хората в неравностойно положение.

Разлог и общината се превърна в модел на бързо развиваща се европейска туристическа дестинация с най-голямото и красиво голф игрище на Балканите, с привличането на инвеститори и развитието на СПА дестинацията Баня, с възстановяването на ски-писта Кулиното - за много български семейства, с най-добрата българска хижа, с новите туристически атракциони „Двете бани” и Стъпалата, с инвестициите в селски, еко, конен туризъм и др. Изключителна роля за това изигра и целенасочената рекламна кампания, която мащабно организирахме.

Разлог спечели престижната награда „Селище – пазител на традициите”, превърна се в столица на звездите на театъра, пример е за много български общини за усилията за реализиране на нови проекти с обществена и социална значимост и подобряване живота на хората.

Уважаеми съграждани и жители на община Разлог,

Зад всичко това стои трудът на много хора. Вашият труд.
Благодаря ви, защото вие, хората на община Разлог, сте най-важната и съществената част от управлението през всичките тези години.
Направихме много, но и много предстои.
Вярвам в Бог и доброто.
До мен е моето семейство и приятелите.
И ще бъда истински щастлив и вие всички да бъдете до мен в тази трудна битка в отстояване интересите на община Разлог.

Изключителна чест и отговорност за мен ще бъде да продължа делото за развитието на община Разлог.
И горд – да получа вашето доверие.
Пожелавам здраве и радост, много обич и топлина в семействата ви!
Вярвам, че Доброто е на страната на община Разлог.
Вярвам, че Доброто е с нас!

С уважение,
Красимир Герчев

листа на кандидат-съветниците

19 коментара
25 Септември 2015 15:11 | обективен
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Иди си Герчев. Освен лапачите никой друг не те иска повече като кмет. Гласувам с бюлетина № 8, без коментар.


25 Септември 2015 17:47 | 243
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Категорично съм против Красимир Герчев отново да стане кмет. Ще гласувам за Захариев.


25 Септември 2015 20:29 | доброто...
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Не знам кой къде да ходи и ще ходи, но от както г-н Герчев е кмет на Разлог, положението в града е доста добро. Дали някой е за или е против, може да си гласува, както намери за добре, на 25. 10. Всички останали коментари, са признак на ниска интелигентност! КОгато една система действа, особено добре, няма причина това да се сменя! Не думи, а действия, народе! Успех на г-н Герчев!!!


25 Септември 2015 21:30 | жена
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Успех г-н Герчев!!! Ще Ви пдкрепим!


25 Септември 2015 21:39 | разлог
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

кмет-Герчев, но без съветниците под него. Трябва да изберем млади и интелигентни съветници от другите листи. Много добре, че е преференциален вот-избираш кмет и съветник, който си желаеш. Тези, които са след Герчев в листата не стават, разложани не ги харесват -стари муцуне без имидж в града.


26 Септември 2015 21:02 | разложенин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

г-н Герчев ще спечелиш твоите спонсори от които трябва да се срамуваш Боби Рачев Стефан Караджов братя Фарфарови и Иван Стоичев ще откарат простите разложени и особено младите след стимулиране под строи да гласуват от Европроектите имате много пари


27 Септември 2015 09:43 | Добърско до Герчев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

На СПА дестинацията в Баня и интереса към нашето село ти, господине ги закопа с универсалното изобретение на Татарски, сметището подкрепено от теб, подплатено с доста пари. Няма да видиш мир и покой и в отвъдното, така да знаеш! Нали се пишеш вярващ, защо тогава продължаваш с лъжите и манипулациите си? Ама алчността и послушанието към даскал Любен не ти позволяват. Така, че и да спечелиш изборите, то е ясно, това ще стане с купуване на гласове, заплахи от репресии и уволнения, както през 2009 година. Ние не сме забравили какво се случи тогава? И кмет пак да станеш, това не те грее, важното е с какво ще те запомнят хората. А дори и децата знаят, че ти съсипваш бъдещето им.


27 Септември 2015 20:25 | Драглищенин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Г-н Герчев, няма да гласувам за Вас защото:
-изпълнението на проекта за Г. Драглище е под всякаква критика/единствен за 4 години/
-обслужване от общинска администрация слаб 2
-обслужване от кметство Г. Драглище слаб 2, но въпреки това за "добрата" работа пращате кметицата на почивка по 3 -4 пъти в годината на почивка отделно са екскурзиите
-потулване не злоупотребите със земеделските земи/фалшивите договори над 3000 /
Смятам, че само това е достататчно да не подкрепя Вас и Вашата кандидат кметица за Г Драглище курортистката Елена Мущтрина


28 Септември 2015 10:37 | баненин до Герчев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Г-н Герчев, на миналите изборе гласууах за теб. Дори агитирах хората да го направат. Но какво направи ти? Селото стана мазило. Къде ти е велоалеята? Откъде тръгва и докъде е? Виж улиците в селото на какво приличат? По-зле са и от след бомбардировки. Виж народо колко е обеднел и отчаян от твоето управление.
И най-големата ти простотия, сметището. Станахме за резил заради татарски и тебе. Боклучарнико на района. Разсипа не само Бане, ама и другите села. Като духне ветере посока Разлог всичката смрад и отрова ще отива там. Голем срам ни нанесе. Нема да гласуваме за тебе и другарите ти продажници.


28 Септември 2015 16:49 | разлог
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Има ли баненин доволен от някой и от нещо?! Няма. Вие какъв народ сте там не мага да разбера все някой ви пречи, все някой нещо ви е направил. Опак народ сте вие" баненето".
А вие какво направихте, за да бъде Баня толкова известна-нищо-гоните почти, всеки, решил да инвестира в тъпото ви село, някой създаде работни места, вие пак му пречите, я с подписки, я с клевети.


28 Септември 2015 18:44 | гражданин от Разлог
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Герчев, писна ни вече от тебе и Татарски. Не се наядохте, не се накрадохте. Па на всичкото отгоре и срам си немате. Нека всеки друг да стане кмет, но ти слугата на Любен никога повече.


29 Септември 2015 12:15 | 4545
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За достойния кандидат кмет на морала и честта, гласувам за арх. Димитър Захариев.


29 Септември 2015 15:13 | Победа
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Само напред Краси - хората са си го казали: "собака лает — ветер носит, а караван идёт"

Нека си лаят - това им остана


29 Септември 2015 16:03 | до Победа
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Вярно, кучето, тоест ти си лаеш, а керванът си върви... Не знаехме, че в бандата на Герчев имало и русофили. Нищо чудно, всичко можеш да очакваш от предатели и нагаждачи?


01 Октомври 2015 14:59 | №3
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Успех г-н Герчев


01 Октомври 2015 15:23 | сиси
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

За достойния кандидат кмет на морала и честта, гласувам за г-н Герчев


06 Октомври 2015 22:59 | Smeshnoooo
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Герчев няма достойнство ! Разлог - опомни се ! Герчев, на предишния мандат ме излъга и гласувах за теб. Няма повече балами ! Махай се ! Целата ти фамилия сте лицемерни гърци. Тъпи, гадни, необразовани, но хитри. А от Иван нищо нема да стане, за това драпаш да си кмет, да му купиш и диплома, другите неща ги купихте, пазарувайте си, но Разлог оставете.


09 Октомври 2015 00:05 | 3
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

А вие злобари освен да плюете друга работа нямате ли си ? Успех г-н Герчев. Хората ви обичаме и затова ще гласуваме за пореден път с №3


10 Октомври 2015 00:34 | истина
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Краси е кмет достъпен и добър към хората. Давай напред. Ти си.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар