Красимир Герчев: Издигнахме силни си кандидатури за кметове на селата Баня, Горно Драглище, Добърско, Долно Драглище и Елешница, призовавам хората да гласуват по съвест в Бачево и село Годлево

07 октомври 2023 13:28   8 коментара   5831 прочита


Николай Ушев е кандидатът за кмет на просперираща Баня, която, благодарение на политиката на община Разлог, се превърна в третата СПА дестинация на България.

Той е диалоагичен, умерен и изключителен специалист в своята област като инженер-агроном. Неговата лична кауза е  работа в защита на интересите на жителите на село Баня

Стефка Пукнева е кандидат за кмет на село Горно Драглище. 

Физик, педагог, магистър по енергиен мениджмънт и устойчиво енергийно развитие. За нея е чест да работи за селото си. И знае, че заедно ще направим много за Горно Драглище – ще надградим постигнатото. Ще работим село Горно Драглище да стане още по-хубаво.

Катя Кичеец – Крайнова  е  нашият кандидат за кмет на Добърско.

Тя е биолог-химик, педагог с дългогодишен стаж и квалификации. Омъжена, с  деца и внуци. Има малък семеен бизнес в областта на туризма на територията на Добърско. Владее два чужди езика.

Нейната мечта е Добърско да се превърне в добър дом за жителите на селото, да е уютно, чисто и подредено. Да върне славата на живите съкровища на Юнеско – Добърските баби, да създаде заедно с хората уникален туристически продук, какъвто е и храмът  „ Св. Теодор Тирон и св. Теодор Стратилат“.

Цветан Йорданов Рабаджиев е кандидатът за кмет на село Долно Драглище.

Той  е от хората, които смело отстояват позициите си. Патриот е и счита, че под слънцето има място за всички, но и животът ни зависи от всички нас.

„Трябва да се научим да живеем заедно, - казва той- защото историята ни учи, че единството е сила и ни предупреждава да потопим и да преодолеем различията си в стремежа към общи цели. В решаващите неща – като това какъв път да поеме Долно Драглище и община Разлог - трябва единство. Ще постигнем целите си само, ако сме заедно.“

Сашо Мицин е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Елешница,  за четвърти мандат

Сашо Мицин е от онези, които много не говорят. Той работи. Той е от хората, които не предават приятелите си, не предава идеите си, не предава семейството си, не предава хората на своята Елешница.  Три мандата кмет на село Елешница.

Неговите мандати определя като много трудни, но благодатни. В програмата си надгражда и вярва, че заедно ще се постигне изключителен ръст и стандарт на живот в родното му село. 

ВСИЧКИ ТЕ СА С НОМЕР 7 – ОБЕДИНЕНИ В ДОБРОТО!

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


Още за: ГЕРБ   Разлог   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
07 Октомври 2023 18:27 | Христо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Успех на всички кандидати!!!


07 Октомври 2023 21:34 | Разлог
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На Бутле внуката Стефка Пукнева кандидат кметица Резил


08 Октомври 2023 04:42 | До всички
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе ние грешим в правописа но на вас не е простено ви сте журналисти да ве е... АВВ


08 Октомври 2023 13:35 | DOC+
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами-----> https://mub.me/medik


08 Октомври 2023 15:59 | До чума.ком
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А бе чума оти триете “убавите” коментари за крадецо герчев и бандата идиоти с него? Нека да видят силата на народната любов. Да не си мислаа че имат шанс да спечелят!!!


08 Октомври 2023 20:25 | Боринов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе Герчев, ти апашино доказан от КПКОНПИ и свален от кмет като такъв. С кой сурат пак напинаш да се докопаш до кметството за да апашуваш пак. Откак Ревански ти даде гръб почна да плашиш с Главния Прокурор и сино ти оди да плаши по градо и училищата да гласуват за теб, оти.... ОТИ ДРУГО ОСВЕН ДА АПАШУВАТЕ НЕ ЗНАТЕ И ШО КЕ ПРАИТЕ АКО НЕ СТЕ В КМЕТСТВОТО И ФИРМАТА НА СИНО ТИ С СЛАВЧО ФАРФАРОВИО НЕМА ДА РАБОТИ. А и на кой ке дайте кащите що построихте бе Герчев. Ненаяде ли се бе протестантино.


08 Октомври 2023 20:30 | Банянец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ушев шо си даваш газо под наем на такви боклуци като Герчев. Язък че снаата ти банскалийката е толко свестна и ти сега си срещу нея.


08 Октомври 2023 22:17 | за певицата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"Физик, педагог, магистър по енергиен менинджмън и устойчиво енергийно развитие"- А бе моме проста, кой ти даде поста? Даде ми го вожда дето ме оножда .....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар