Красимир Герчев: Интересите към Годлево се увеличават, откриват се нови хотели

20 октомври 2015 16:28   7 коментара   13643 прочита


„Прочутото с вкусната шупла и фудула село на община Разлог тази година се сдоби със стадион-бижу, както го нарекоха спортните журналисти, с нов път, благоустроено и красиво е.“ – това каза на срещата с жителите на Годлево Красимир Герчев.

На 19 октомври в препълнената зала на читалището ГЕРБ представи своите кандидатури за общински съветници и кандидата за кмет на селото Величка Алуминова.

„За мен е огромна отговорност, че ГЕРБ издигна моята кандидатура за кмет на родното ми село. – каза Величка Алуминова. - Познавате ме, а аз познавам до болка и доброто, и проблемите на селото ни. Селото ни е най-красивото в община Разлог. Все повече къщи и улици се благоустрояват. И това е заслуга на всички вас.

Годлево се очертава като атрактивна дестинация за селски туризъм, животновъдство, растениевъдство, тук предлагаме най-вкусната, годлевска шупла- има как да развием кулинарен туризъм. Имаме танцови ансамбли, певческа група, красиви празници и още по-красиви хора. Имаме стадион-красавец, най-хубавият стадион – предпоставка за спортен туризъм. Годлево има нужда от добър стопанин. И вие трябва да го изберете. Гарантирам, че ще работя много, заедно с общинското ръководство – за доброто настояще и бъдеще на Годлево и всички негови жители.“

Красимир Герчев отчете постигнатото през последните четири години за Годлево и сподели идеите за следващите: ремонт на водопровода за питейна вода от селото до водохващането, благоустрояване на улиците, поддържане на зелените пощи, ремонт и подобряване на пътната мрежа Годлево- Бачево, разработване на проект за ремонт на читалището, популяризиране и подръжка на стадиона, привличане на инвеститори, развитие на животновъдство и мн. други. Той подчерта, че зад всичко постигнато в общината, а то никак не е малко, стои трудът на общинска администрация, които „запретнаха“ ръкави, проектираха и реализираха множество европейски проекти с цената на много безсънни нощи и висококвалифициран труд.

„Много постигнахме, но и много ни предстои.- каза Красимир Герчев - Програмата, която сме начертали, е отворена за всички ваши идеи за развитието на общината.“ – сподели още Красимир Герчев и провокира диалог за проблемите на жителите на Годлево, които открито поставиха проблема за водопровода и канализацията, спазването на реда, регулирането на имотите.

„Един от стратегическите документи, които разработихме и е предоставен за обществено обсъждане е Общият устройствен план на община Разлог. Сега имате възможност да споделите вашите становища по него.“- каза още Герчев.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Кр. Герчев   ГЕРБ   проблеми   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
20 Октомври 2015 17:36 | Oooo
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Taa май му е пуснала


20 Октомври 2015 19:53 | 8888
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Какви са тия дека е собрал герчев? Та тиа направо са заспали. Вижте ги по-убаво на снимките.


20 Октомври 2015 20:00 | 6666666666
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

до 8888--те нарочно така правят за да не ги познаят, защото са едни и същи по събранията. 2/3 от тези в салона са от Разлог--1. 2, 3.... ред. едни и същи муцуни


20 Октомври 2015 23:28 | разложенин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Като ка ги глеам по снимчите са обесили яко кофите, май май, че има балотаж и ги страх, с наведени глави, оти само от ниините хора са напанили "препълнената зала".Успех на всички други, но не и на Гребчев. Събуди се народе, излез и гласувай, не позволявай повече да ти се подиграват в очите!!!


21 Октомври 2015 05:55 | за Санданчани !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Максимата за всички кандидат кметове със изключение на ЖИВКО ИВАНОВ са големи обещания без изпълнения.
ЛЪЖИ, колкото можеш пък после всеки сам да се спасява. Така е във ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!
Целия град е налепен с изборни агитационни материали - това е лудост ! така се замърсява града ! един плакат най- малко 5 лв. ! абе срама нямате ли ?!? това е виша форма на простотия ...прецакахте града ...
Яне, однеси по един стек вода на тия отровени ора от с. Кръстилци ! вместо да лепиш плакати по огради, сгради и кошчета за буклук ....
защо Общината не тури ред ....защо не определи Общината места за лепене ...това е пълна простотия .....защо се усра града ...некой па сгомни нещата ...некой нема ли да поеме отговорност за тая лудост, лепенето на афиши ..... устра се града от ора дето искат Кметове да стават ..


21 Октомври 2015 11:15 | Винету до Герчев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Интересът към Годлево не е сигурно дали се е увеличил, ама твоят интерес и драпане да се докопаш отново до кметския стол е ненадминат! Хората знаят защо?


21 Октомври 2015 16:35 | !!!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А КОГА ЩЕ ИМА СРЕЩА В АВРАМОВИ КОЛИБИ ?????




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар