Красимир Герчев: Долно Драглище се променя за добро

23 октомври 2015 12:14   5 коментара   12884 прочита


В поредното красиво село в община Разлог – Долно Драглище ГЕРБ направи събранието на 22 октомври. Кандидатът за кмет Лиляна Боянова, на която жителите на селото й гласуват доверие три мандата, дава заявка за четвърти мандат,защото работи много.

В салона тя направи презентация за успехите на изминалия мандат на ГЕРБ за общината и за селото.

Д-р Мария Копанарова, председател на ГЕРБ, представи кандидатите за съветници и предостави думата на кандидата за кмет на община Разлог – Красимир Герчев. Той не скри удовлетворението си от промяната на визията на поредното красиво село в община Разлог. „В Долно Драглище направихме много и резултатите са налице : в по-голямата си част е направена реконструкция на ВиК мрежата и съпътстващата инфраструктура, цялостно асфалтиране и тротоари, предстои ремонт на пътната настилка в Дома за хора с увреждания „Св. Панталеймон“ и саниране на сградата, работа в проблемите участъци на бреговете на река Драглишка, като част от ремонтите дейности ще започнат спешно, на другите предстои проектиране, защото целият водосбор минава през селото, а най-важно е опазване живота на хората.“- каза още Красимир Герчев и сподели, че са начертани основните приоритети за селото. „ На дневен ред е поставен въпросът за регламентиране на сградата на читалището и отделянето й от базите на МОН, - сподели още той - в готовност е проект „Открит спортен комлекс и многофункционално открито игрище за футбол на малки врати и тенис на корт“, ще продължаваме да благоустрояваме улиците и тротоарите. Ще подкрепяме самодейните колективи, местните традиции и празници.

Село Долно Драглище е най-социалното село – ще работим и създаваме добри условия за живот на хората в неравностойно положение. Ще дадем пълна подкрепа и за ново строящия се храм, а така също и за популяризирането на стария – с уникалните дърворезби от Тeтевенската школа и превръщането му в туристически обект. С всичко това: с добрата пътна инфраструктура, с красивата среда се надявам да се развие селски, екологичен и културен туризъм. Долно Драглище и неговите жители са будни, имаме кмет - Лиляна Боянова, отдадена на работата си, селото се развива и разхубавява – предпоставка за неговото бъдеще. Гаранции за това ще бъде и вашият вот на предстоящите избори в неделя – номер 3: за село Долно Драглище, за неговото добро настояще и бъдеще.“

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Кр. Герчев   ГЕРБ   жители   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
23 Октомври 2015 12:58 | 666
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

супер си Краси сложи околииското сметище в началото на селата да посреща гостите на Долно и Горно Драглище


23 Октомври 2015 13:11 | do grajdanite
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Краси наистина е супер и на 25 октомври ще е победител


23 Октомври 2015 14:23 | разложенин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Толкова работи, че ако не са й циганите и дома нема да е кметица, четвърти мандат. Балотаж гробаджии, това е самата истината, това говорят нагласите на хората!!!


23 Октомври 2015 15:08 | драглищенец
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

На Долно Драглище Герчевия му разказа играта със сметището. Затава балотаж, и дим да ги нема с нашта Лиляна.


23 Октомври 2015 16:00 | ГОРНОСЕЛЕЦ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Г-н Герчев изложи с изпълнението на проектите в Драглищата, но за сметка на това напълнихте джобовете за наша сметка. С какви очи се явяваш по събранията, като се виждаше пладнешкия обир при направата на водопроводите. РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДНИ, водопровода в Г Драглище в началото на селото вече изби. Затова всеки друг но не и ГЕРБ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар