Край на предизборната политическа спекула! Защо Кирил Котев трябва да продължи да управлява Сандански?! Кой стои зад атаката срещу него?!

07 август 2019 15:32   88 коментара   32312 прочита


Местната структура на ГЕРБ Сандански разкри защо е подкрепила кмета Котев за нов управленски мандат

Силни предизборни страсти се разгоряха в Сандански два месеца преди старта на кампания "Мести избори 2019". Обект на прицел е кметът на града Кирил Котев, който ежедневно бива заливан от политически опоненти с пасквили, персонални обиди и ругатни, далеч от класата в политическата битка. Политическата спекула обаче се разбива много бързо в силната и обединена структура на ГЕРБ в града, чийто членове неведнъж са декларирали безрезервната си подкрепа към градоначалника. Днес след поредното скандално писмо на РЗС / което публикувахме по-рано /, местната структура на ГЕРБ излезе с открито изявление, в което обясни защо Кирил Котев трябва да продължи да управлява Сандански.

Структурата на ГЕРБ Сандански показа силна консолидация за действащия кмет Кирил Котев изброи част от причините за своето решение да го номинира за нов управленски мандат с категоричните 104 гласа „за“, срещу 6 за другия му опонент. Ето какво посочват те в писмо до медиите:

„Докато един не успял кандидата за кмет в Сандански паралелно се обяснява по централните медии защо и как е събирал чувствителна информация в миналото си и дава оценка на общинската ни структура, ние решихме да посочим поне 10 причини защо ГЕРБ-Сандански категорично и единодушно застава зад кмета Кирил Котев за нов управленски мандат:

Сандански вече ще има нова мултифункционална спортна зала с изградени 15 дка паркова площ към нея. На практика през последните 2 години не само бе изградено едно уникално спортно съоръжение, но и нов парк, който да се превърне в център за спортуване на младите хора. Инвестициите само в този проект надхвърлиха 3, 5 млн. лв., голяма част, от които отпуснати от централния бюджет.

Докато десетки болници в страната работят на загуба и са близо до фалит, общинската болница в Сандански отчита все по-добри финансови резултати. За 2018 г. е заплатен 30 хил. лв. данък печалба. Същевременно услугите се подобряват – лекари посещават всички села и оказват медицинска помощ на място. Изградени са изнесени спешни центрове и в пъти е облекчена спешната медицинска помощ в областта, което освобождава ресурс при пътни и други инциденти.

Сандански става първият град с ТЕЛК комисия извън областните центрове – благодарение на проактивната работа на местната власт, осигурената материална база и много доброто сътрудничество с медицинските органи, хората със заболявания вече не трябва да пътуват до Благоевград за тези административни процедури.

Инвестирани са 2, 5 млн. лв. в културни дейности през миналата година, а Сандански е утвърден домакин на редица фестивали.

Стартира проект за 10 млн. лв. за обновяване на пътната инфраструктура до най-малкия град в България и любима туристическа дестинация на българите – Мелник.

Изградена бе нова модерна лекоатлетическа писта, с което Сандански се утвърждава като подготвителен център за състезатели от България и региона.

Стартира проект за сепариране и рециклиране на отпадъците за близо 10 млн. лв., който е изключително важен за туристически център като Сандански.

Южна и Северна дъга на Сандански бяха изцяло рехабилитирани с напълно подменена подземна инфраструктура.

Санирани бяха десетки обществени и жилищни сгради, в това число 4 детски градини, които са напълно обновени, за да задържат младите хора тук.

Забранено бе строителството в парк Св. Врач напук на всички корпоративни интереси, а всяка година инфраструктурата в него се подобрява и развива.

Можем да изброим още 100 причини – че се изгражда нов младежки център, че спортните ни отбори в няколко дисциплини печелят все повече отличия, че предстои да стартира проект за модернизиране на футболния стадион, че всеки ден Сандански става по-добро място за живеене. Затова ние даваме категоричната си подкрепа за кмета Кирил Котев за нов управленски мандат. Защото виждаме какво постигна с екипа си за тези 4 години. А опонентите ни, които няма какви резултати да покажат, боравят с лъжи, клевети и компромати. Най-лошото е, че това дори не е породено от тяхна амбиция, а заради политическа поръчка на друга партия, която последователно изпълняват., се казва в писмото.

В интерес на истината и далеч от намеците, които правят ГЕРБ в писмото си, Struma.com разбра, че партията, която герберите имат предвид е ВМРО. Според запознати зад яростната атака стоят именно видни представители на войводите, които гладят панталони за кметския стол.

Стоейки настрани ВМРО, които до момента нямат абсолютно никаква изява, с която да привлекат медийното внимание, са се заели индиректно да детронират Котев, като се разпространяват ежедневно всякакви небивалици по негов адрес. И докато те интриганстват къде явно, къде скрито, Котев и екипът му наистина направиха много за Сандански.

Слухове детронират Котев от месеци, но до момента няма никакви индикации за това, че той няма да е кандидатът на ГЕРБ за тези избори. А твърдата позиция на ГЕРБ зад Кирил Котев ще обезсили всяко подобно намерение на когото и да било. Защото ГЕРБ продължава е най-голямата политическа сила в страната и региона, а кметовете и в Пиринско са едни от най-успешните в страната, с най-добри резултати на всеки проведен избор.

П. Костадинов

88 коментара
07 Август 2019 15:40 | Nino
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Явор Аргиров да си пие по редовно хапчетата че е измандал гарнитурата


07 Август 2019 15:43 | Василев
Оценка:
20
 (
50
 гласа)

Браво! Спокоен тон, отчет за многото свършена работа от екипа, които излиза пред хората с открито лице!


07 Август 2019 16:54 | старогражданин
Оценка:
-15
 (
39
 гласа)

До края на деня може да пуснете още две статии по темата. Но липсват вече мажоретките на Манолев. Остана само куклата му. До кога?


07 Август 2019 17:01 | Старогражданин
Оценка:
7
 (
45
 гласа)

По-рано бях писал тук и пак ще го повторя: Кирил Котев ще бъде още пет мандата кмет на общ. Сандански и при това, напълно ЗАСЛУЖЕНО!


07 Август 2019 17:06 | Тотев
Оценка:
-10
 (
46
 гласа)

Колко ти плати да го напишеш... целия град потъна в разлуха от тоя дограмджия нестава не Кмет лъжец, класически неспособник мимовец пълен


07 Август 2019 17:14 | Лиля Ванга
Оценка:
12
 (
36
 гласа)

Прави впечатление, че след всяка публикация за г-н Котев, тук организирано се активират троловете на Янка Янева, Младенка Тимчева и Атанаска Стоянова. Дами, не хабете повече средства и енергия! Излишно е! Кирил Котев ще спечели от раз още на първи тур кметските избори през есента.


07 Август 2019 17:39 | Секс на плажа
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

Мравката активира янчето а и сигурно и друго си правят момичетата


07 Август 2019 17:45 | Бай дончо
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

Мравчо тимчев и пухи клюно да си вземат парите от янето театрото приключи


07 Август 2019 17:47 | Йордан
Оценка:
-4
 (
32
 гласа)

Даже не съм ви чел умрялата публикация, да защитаваш котев след всички далавери дето сътвори трябва или да си взел пари или да си на хранилка някъде в общината, нормален човек не би написал такава статия.


07 Август 2019 17:48 | Мети
Оценка:
-13
 (
21
 гласа)

Киро смени старите кадри на Тотев, спре да работи с фирмите на тотев, спре да точи ВИК, намали ви данъците, и да знаете че той не е адвокат на Сашо от кулата уволнен от Бойко, просто вие не разбирате нещата ако ви се гледа друга ситуацията. хахаха


07 Август 2019 17:50 | Мнение
Оценка:
-7
 (
27
 гласа)

А тея пък организираните минусджии, някой ще се намери ли да напише какво НАПРАВИ кмета за тоя мандат ??? И по-скоро кажете от какво сте ДОВОЛНИ ВИЕ ? Престъпността няма даже да я коментирам, тя е очевидна, дупките са повече от преди да дойде, икономиката.... тъжна история, 0 инвестиции, това ли е, една умряла спортна зала и тук там по парка окраски ... та това и аз мога да разпоредя да го направят ако съм кмет, тъпанари, изберете си го и манолев си го изберете за заместник кмет, крайно време е хората над 50-60 да им се забрани да гласуват и да оставят всичко в ръцете на нас младите, защото НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ !


07 Август 2019 18:03 | до Мнение
Оценка:
13
 (
37
 гласа)

Ще ти посоча поне 10 причини защо санданчани категорично и единодушно застават зад кмета Кирил Котев за нов управленски мандат:

✅ Сандански вече ще има нова мултифункционална спортна зала с изградени 15 дка паркова площ към нея. На практика през последните 2 години не само бе изградено едно уникално спортно съоръжение, но и нов парк, който да се превърне в център за спортуване на младите хора. Инвестициите само в този проект надхвърлиха 3, 5 млн. лв., голяма част, от които отпуснати от централния бюджет.

✅ Докато десетки болници в страната работят на загуба и са близо до фалит, общинската болница в Сандански отчита все по-добри финансови резултати. За 2018 г. е заплатен 30 хил. лв. данък печалба. Същевременно услугите се подобряват – лекари посещават всички села и оказват медицинска помощ на място. Изградени са изнесени спешни центрове и в пъти е облекчена спешната медицинска помощ в областта, което освобождава ресурс при пътни и други инциденти.


07 Август 2019 18:06 | до Мнение
Оценка:
15
 (
31
 гласа)

✅ Сандански става първият град с ТЕЛК комисия извън областните центрове – благодарение на проактивната работа на местната власт, осигурената материална база и много доброто сътрудничество с медицинските органи, хората със заболявания вече не трябва да пътуват до Благоевград за тези административни процедури.

✅ Инвестирани са 2, 5 млн. лв. в културни дейности през миналата година, а Сандански е утвърден домакин на редица фестивали.

✅ Стартира проект за 10 млн. лв. за обновяване на пътната инфраструктура до най-малкия град в България и любима туристическа дестинация на българите – Мелник.

✅ Изградена бе нова модерна лекоатлетическа писта, с което Сандански се утвърждава като подготвителен център за състезатели от България и региона.

✅ Стартира проект за сепариране и рециклиране на отпадъците за близо 10 млн. лв., който е изключително важен за туристически център като Сандански.

✅ Южна и Северна дъга на Сандански бяха изцяло рехабили


07 Август 2019 18:07 | до Мнение
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

✅ Южна и Северна дъга на Сандански бяха изцяло рехабилитирани с напълно подменена подземна инфраструктура.

✅ Санирани бяха десетки обществени и жилищни сгради, в това число 4 детски градини, които са напълно обновени, за да задържат младите хора тук.

✅ Забранено бе строителството в парк Свети Врач напук на всички корпоративни интереси, а всяка година инфраструктурата в него се подобрява и развива.

Можем да изброим още 100 причини – че се изгражда нов младежки център, че спортните ни отбори в няколко дисциплини печелят все повече отличия, че предстои да стартира проект за модернизиране на футболния стадион, че всеки ден Сандански става по-добро място за живеене.


07 Август 2019 18:09 | Политолог
Оценка:
9
 (
35
 гласа)

Кирил Котев ще бъде отново квет на община Сандански. Да пукнат всичките му душмани!


07 Август 2019 18:11 | Мети Шапката
Оценка:
-5
 (
33
 гласа)

Киро от общинският бюджет ли плаща на "Струма"!? За тролещите в негова полза е ясно! Айде, много ви моля спрете да припадате при споменаване на името му. Че Кирето е марионетка е ясно, а за умственият му капацитет... Това обаче, не му пречи да източва бюджета с договори за ОП с фирми на Сашо Манолев, договори за юридически услуги за стотици хиляди левове с лакеи на Цв. Цв., доставка на сметосъбираща техника от английските "Вторични суровини" на цена като за нова, заплащане на услуга "Смяна на гума" за сума от 400 лева в сервиза на Бореца, протеже на Председателя на ОбС... А дали някой може да каже колко плати Кирето за прокарване на топлата вода до хотела му и "Къщата за гости "на Сашо или да питаме Тубата? ОПГ ГЕРБ в действие!


07 Август 2019 18:25 | до Мети Шапката
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Слушай глупако, ..очевидно псевдонимът ти "Мети Шапката" не е случаен. Със сигурност под тази шапка главата е ПРАЗНА. Ще ти дам обаче един полезен съвет: Качи се на най-високия панелен блок в града и скочи от него. Само така ще си помогнеш и се отървеш успешно от дерзанията ти.


07 Август 2019 18:29 | Деян Матич
Оценка:
12
 (
34
 гласа)

Гаранция, че всички плюващи по Котев са от хомосексуалната дружинка на Янка, в която компания й правят още Тимчев и Мравчо. Никой не се връзва на слюнките ви, травестити жалки! Оправайте си дупчиците някъде и освободете санданчани от травеститската ви вуня!


07 Август 2019 18:48 | старогражданин
Оценка:
-15
 (
17
 гласа)

Принуждавате ме да изстрелям още един снаряд от Дупница.


07 Август 2019 19:00 | Радо
Оценка:
29
 (
29
 гласа)

Що не пишете за престъпната организация на мравката за кмета на илинденци за кметицата на плоски за общ му съветници гледачи на канабис барабар с децата им а плювате по другите


07 Август 2019 19:05 | Вън Селяците от града
Оценка:
-15
 (
35
 гласа)

Вън селяците от Сандански, какво е направил тоя убитак Котев града е пълна разруха, данаците бяха увеличени с над 100%, парка унищожен, прекара си минерална вода с годишна такса от 290лв, ако има още някой болен мозък да гласува за него Хърсово и студената вода да близо.


07 Август 2019 19:06 | старогражданин
Оценка:
-13
 (
21
 гласа)

Що за партия е Герб ако няма местна програма за развитие във всяка община, която управлява? 30 години се правят програми за развитие от които се изпълняват даже под 50%. И пак така през четири години. Не може да се прескочи това, че процентът на изпълненото се увеличава. Недоволството е от друго-моралните аспекти на това управление. Онова което деформира обществената среда .От 100км не мога да бъда пълен и достоверен за обстановката в един от най-размирните градове на България. Този дебат ако го няма в Сандански няма да го има и по целия Югозапад. Това е по-лошо от погром.


07 Август 2019 19:47 | старогражданин
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

Аз не съм много добре с психиката, не ми обръщайте внимание. Пиша ви от студената вода.


07 Август 2019 20:14 | старогражданин
Оценка:
-16
 (
18
 гласа)

Не можеш да съсипеш моето участие във форума. Не си първия, нито последния. Това нещо подчертава. Все някой ще ти каже.


07 Август 2019 20:43 | до Йордан
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Йордане, Йордане... да те такова кой те хване!
По-прост коментар не бях чел.
Олигофрен!!!


07 Август 2019 20:48 | Тодор Георгиев
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

Санданчани най-после учелиха на кмет. От сърце пожелаваме успех на Кирил Котев!


07 Август 2019 20:49 | старогражданин
Оценка:
-11
 (
13
 гласа)

Отивам да си изпия хапчетата и се връщам обратно във форума да попиша тук.


07 Август 2019 20:51 | Деница Попова
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Какъв Янев, какъв Тимчев, кви пет лева бее?!?
Никой няма да гласува за обратни резби.


07 Август 2019 20:53 | ФАКТ!
Оценка:
8
 (
34
 гласа)

ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ МАСОВО И МОЩНО ЩЕ ПОДГРЕПЯТ ДЕЙСТВАЩИЯ КМЕТ - КИРИЛ КОТЕВ. ТОВА Е ИСТИНАТА!


07 Август 2019 20:55 | Славка Димитрова
Оценка:
12
 (
32
 гласа)

Аз съм твърдо за Кирчо. Не смятам че може да има конкуренция.


07 Август 2019 21:25 | Катерина Стоянова
Оценка:
9
 (
31
 гласа)

98% от санданнчани застават зад сегашния кмет Котев. Момчето заслужава. Бачка яко и постига добри резултати за общината и жителите в нея.


07 Август 2019 21:54 | Котев е кмет
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Вън от всякакво съмнение е, че Кирчо ще бъде преизбран. Успех, Кире!


07 Август 2019 22:03 | Стефан Георгиев
Оценка:
12
 (
28
 гласа)

Въпреки всички опити на Янка Янева, Младенка Тимчева и Атанаска Стоянова да дискредитират действашия кмет с подлата им, гнусна компромотна война, тези траверси вече трябва а са наясно, че губят всякакви позиции и опитите им за очерняне на Кирчо удариха на камък. Съгражданите ми се отвратиха от тези гейски изпълнения и на изборите с още по-голяма категоричност ще преизберат Котев за техен градоначалник.


07 Август 2019 22:08 | Катерина Стоянова
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

До този, който в отговор до мен се е опитал да ме обиди с кретенската изцепка "ти си болна ма свирко":

Слушай какво, олигофрен, казах 98% от санданчани ще гласуват за Котев, които са трезвомислещи и нормални хора.


07 Август 2019 22:09 | ХАН АСПАРУХ
Оценка:
8
 (
30
 гласа)

КИРЧО ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО КМЕТ, КАЗАХ!


07 Август 2019 22:23 | санданчанин
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Едва ли има някаква дилема за това какъв трябва да е новият кмет на Сандански.
Резетутати след местния вот в края на октомврри ще покажат недвусмислено, че Кирил Котев заслужава да управлява този град и тази община. Заслужава, тъй като никой преди него не е правил толкова много за Сандански, никой. Не 100, 200 положителни неща мога да изтъкна, които е свършил за този си мандат Котев. От все сърце му желая успех, да е жив и здрав и все така да бъде добър и успешен стопанин на общината ни!


08 Август 2019 00:14 | Карибска
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Мето Медена ти ставаш единствено за обущар като татко ти Ти каква шматка си хвани се самоубий Не се прави на гангстер


08 Август 2019 00:58 | Сандански
Оценка:
-6
 (
30
 гласа)

Кирчо, разкажи на хората колко умишлени палежа на лично имущество има през първия ти и последен мандат?
Кирчо, разкажи на хората по колко Евро ти дават Сашко Манолев и татко му Митко Дългия да им покриващ кражбите и къщата за гости?
Кирчо, разкажи на хората какви \"обществени търгове\" пуска брата на шефа на полицията Щурков, за да купувате общинска земя за жълти стотинки?
Кирчо, разкажи на хората как ЦЦ докара куфарчето с 250000евро преди европ. избори в хотел Перун да купуваш гласове?
Кирчо, разкажи на хората колко от всичките мил. ЕВРО по програмите в последните години отиде в твоя джоб?
Кирчо, айде сега разкажи на хората колко много искаш да останеш кмет, че колко много има още за крадене, а?


08 Август 2019 01:09 | Сандански
Оценка:
-10
 (
20
 гласа)

Тея от гроб Тошко много крадоха че си купиха с тримата да си правят реклама на кражбите.
Даже не ги е и срам да пишат такива простотии. Аз не познавам никой в града дето ке гласува за Киро тъпото освен не колко умрели кучета дето лапат покрай него. Той според мене колко и пара да налива за изборите ако накрая мравката с вмро не извъртат задника и да му дадат техните гласове-Киро е отишъл.
Нема шанс да събере 5500-6000 гласа за кмет ако ще Сашо и Цветан всечките сгънат да разгънат за тоя мишок.


08 Август 2019 01:14 | Сандански
Оценка:
-13
 (
29
 гласа)

Абе Кирчо, до миналата седмица ви беха криви РЗС сега ВМРО, нещо май предизборно се насирате, или?
Сам си знаеш, че шанса ти е нулев, нали?
Хахаха, посерко си беше и посерко ще си остани!


08 Август 2019 03:01 | Дончо
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

Чета и немога да проумея колко заблудени хора има в този малък град . Настоящият кмет които е поставен отГерб партия която е създадена от бивши комунисти и техните деца до кога някой самозабравил се кмет ще се хвали че е направил много повече неща от предходния . Да те всички направиха много за себе си . Погледнете и се размислете реално върху нещата в България нищо не е както трябва да бъде . Защо дадени партии ще налагат свои кандидати нима между Гражданите на Сандански няма достойни личности да бъдат избрани за кметове има но системата в България със съдадените множество партии е разделяй и владей. Аз лично не бих гласувал за нито един от горе посочените в коментарите защото те няма с нищо да са по различни от настоящия кмет който също не заслужава подкрепата на гражданите. Можете да започнете с вашите оплювания.


08 Август 2019 03:14 | Дончо
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

Ако изтриете кометара “ Срамота “ ще сте закъсняли всички мой коментари ги изпращам и до Б. Борисов.


08 Август 2019 03:23 | ДАНИЕЛ СТАВРЕВ
Оценка:
8
 (
30
 гласа)

КОТЕВ Е №1 И ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИ ПО ОЩЕ ПО-КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН!!!!!




08 Август 2019 03:32 | Гражданско общество
Оценка:
11
 (
33
 гласа)

Кирчо с теб сме, и стискаме палци за нова победа!


08 Август 2019 06:21 | старогражданин
Оценка:
-15
 (
17
 гласа)

Такива възторжени "убедители" бяха на мода в Дупница точно преди 20 години. Боже, Боже, колко сте... напред.


08 Август 2019 07:01 | старогражданин
Оценка:
-15
 (
15
 гласа)

Цялата администрация на кмете д-р Соколов барабар с него беше на улицата до последния ден преди изборите. Тогава нямаше интернет и мощни уредби се бореха по улиците на Дупница. Върхът беше самият кмет на Плевен .Още от гарата гърмеше:Плевен застава зад БСП и Румен Петков. Сам си крещеше за ...икономия на средства. След 20 години изобщо не се е променил.


08 Август 2019 07:33 | старогражданин
Оценка:
-15
 (
17
 гласа)

На бъдещия Кмет на Плевен от лятото на 99-та.


08 Август 2019 07:59 | старогражданин
Оценка:
-16
 (
16
 гласа)

Преди 20 години в Дупница. Радио "Астра плюс". Актрисата Пепа Николова. Вечна и памет!


08 Август 2019 09:37 | Йордан
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Тука коментарите са като при Камбитов, шепа хора яростно защитаващи текущия кмет без никакви аргументи и цъкащи минуси (като малките деца) защото са на хранилка, и нормални граждани, които искат далавераджиите да се махнат. Жалко, че не остана и грам гордост в нас, искрено се надявам да ни вдигне данъците отново, та барем нещо Ви светне в празните глави.

п. с Построяването на спортна зала и 5-6 концерта за 4 години ако Ви е утопията, значи евала !


08 Август 2019 10:00 | 2019
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

Апологетите на Котев, поне да се ограмотят! Истината е че това управление е пълен провал. Дерзайте, неграмотници!


08 Август 2019 10:50 | Todor jivkov
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Сандански се нарежда след пловдив по проведени културни мероприатия


08 Август 2019 11:00 | СН
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

Улиците ни заприличаха на разкопки. Хората се чудят как да се справят и в знак на протест засаждат цветя в кратерите. Плащаме данъци, а си разбиваме колите. Автоматично се качихме на машината на времето и се върнахме няколко века насам, когато водата е била рядкост. Жалко, че имаме канализация. Да напомням ли за жената, която отиде пред общината да си измие посудата? Предполагам помните. :) Там където асфалта е УЖ поправен е на кръпки. Отрязаха се сумати вековни дървета. Дадоха се празни обещания. До каквото се докосне ГЕРБ, всичко става шуробаджанащина, разруха, лъжи, провали, всичко е на принцпа "мижи кьорчо да те лъжа". (коментара е от млада гражданка на град Сандански)


08 Август 2019 11:30 | Старогражданин
Оценка:
3
 (
31
 гласа)

Фактите от безспирната работата на г-н Котев и екипът му са налице, а ние хората винаги ще сме недоволни и все нещо ще искаме, ясно е че трябва търпение и време, нещата не стават с магическа пръчка. Управлението на г-н Котев е повече от успешно и винаги ще го подкрепим защото е човек който милее за града си, и направи много повече от колкото пише струма. Бъдете горд със себе си г-н Котев и с екипът си, а ние сме с Вас!


08 Август 2019 12:17 | До 2019
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

А, бе нещастник! Погледни собствения си правопис, бе! Само в две фрази си допуснал три правописни и пунктоационни грешки. Най-мразя когато недодялани и неуки същества отправят упреци към правописа на други. Но, какво друго да се очаква от посредствени индивиди, на които смисълът на живота им е да плюят по кмета Котев.


08 Август 2019 12:20 | до СН
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Със сигурност зад тези инициали "СН" стои получовешки-полуживотински индивид самоидентифициращ се като Самодоволен Нерез (СН). Става веднага ясно, че е прпедставител на левунско-свинската фамилия, която бе детронирана преди четири години от власт след избора на Кирчо Котев за кмет на общ. Сандански. Съветвам ви да търсите ваксина срещу върлуващата африканска чума и да се изнесете далече от тук, за да не разнасяте зараза.


08 Август 2019 12:25 | Стойка Длагонска
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

Естествено, че всеки трезво-мислещ санданчанин ще гласува за Кирил Котев да бъде преизбран отново за кмет, за да продължи развитието на общината и за в бъдеще. За неговите опоненти (Мравчо, Яне, Младенчо) ще гласуват: хомосексуалистите, олигофрените и освидетлстваните идиоти.


08 Август 2019 12:26 | Мартин Бориков
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

Кирчо, не се подавай на провокациите на Янка Янева и Насето Стоянов! Продължавай смело НАПРЕД към победата!!!


08 Август 2019 12:29 | староселянин
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

И хората по селата ще гласуват за Кирил Котев. Никой друг общински кмет не е обръщал такова внимание на селата както сегашния. И това се оценява от хората, повярвайте ми. Неслучайно и дългогодишни селски кметове сега са издигнати от ГЕРБ.


08 Август 2019 12:33 | Янка Тунева
Оценка:
10
 (
26
 гласа)

Никога не сме имали по-добър и резултатен кмет от сегашния. Затова е и нормално да получи масова подкрепа на предстоящите през октомври местни избори.


08 Август 2019 12:36 | социални служби
Оценка:
9
 (
29
 гласа)

Кирчо освен добър кмет с удивителни мениджърски качества е и много свестен като ЧОВЕК, с добро сърце и душа. Ценим тези му качества и желаем да продължим работата си с него!
Кирчо, успех на изборите!


08 Август 2019 12:38 | Людмил Постоев
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Твърдо зад Кирчо!!!!!


08 Август 2019 12:42 | Люси Денева
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

И аз съм готова да се обзаложа с който иска на бас, че Котев ще бъде избран безапелационно за Кмет на Община Сандански още на първи тур!


08 Август 2019 12:46 | Жана Коилова
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Кирчо е добро и способно момче! Доказа го с работата си до тук! Съветвам опонентите му да си почиват някъде и да не се бъркат в делата му!


08 Август 2019 12:47 | Бени
Оценка:
6
 (
28
 гласа)

Ще гласувам за Котев.


08 Август 2019 12:50 | наблюдател
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Заверата срещу кмета Котев с всички компромати срещу него се прави от три отвратителни създания: Наско Мравката, Пухи клюна, Яне Янев и Младен Тимчев.
Само да им кажа, че номерата им няма да хванат дикиш и ще си останат аутсайдери до живот. Санданчани не са глупави.


08 Август 2019 12:51 | 1
Оценка:
-4
 (
30
 гласа)

Нека разкаже Котев на какъв принцип избра частните сградите за саниране и дали в някои от тях живеят хора.


08 Август 2019 12:52 | БОБИ ТУРБОТО
Оценка:
6
 (
28
 гласа)

ЗАД КИРЧО СМЕ!


08 Август 2019 12:53 | С
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Тези, които го защитават са хора около него, добре се облажили.


08 Август 2019 12:53 | 123
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

Само КОТЕВ!!


08 Август 2019 12:55 | до С и до 1
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

а ле ти, който се представяш с по една буква и цифра, що не се гръмнеш а?

на Кирчо може да му дишате само прахта, жалки нещастници!


08 Август 2019 12:57 | Илия Караджов
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Разбира се, че сме всички за Кирчо! Няма две мнения по този въпрос.


08 Август 2019 12:59 | Сексолог и психолог
Оценка:
10
 (
26
 гласа)

Хора с тежки ментални и сексуални деформации са се настървили към стола на сегашния кмет. Смешно и трагично е това!


08 Август 2019 13:02 | Стоил Геренски
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Няма да позволим 12-годишното левунско феодално владичество да се върне отново в общината ни! Никога повече!
Да не си правят илюзии потомците и привържениците на Доньо прасето, че ще видят отново власт.
Тимчев, Янев, Пухи и Мравката да се качат в една кола, да се засилят нанякъде и дим да ги няма!


08 Август 2019 13:07 | Живко Иванов
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Котев се доказа като добър кмет и не виждам защо да не продължи да управлява още.
Ще го подкрепим естествено.


08 Август 2019 13:28 | Илян Дуков
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Котев е кмет и точка по въпроса.


08 Август 2019 13:57 | Пирин-фолк
Оценка:
-13
 (
29
 гласа)

Като е толкова добър кмет защо подари "Пирин -фолк" на мутрите от ВИС на Васил Илиев, а именно "Фен-фолк ТВ" ? Нека кмета обясни защо продаде този прекрасен фестивал на търгаши и далавераджии. Кмете, чакам отговор, но със истински и солидни аргументи. Фестивалът не е това, което трябва да бъде. За справка "Пирин-фест" 1992 г и "Пири-фолк", 1993 г. Това се помни от хората, а не фестивала в сегашния му вид. Кой - Райко кирилов ли е лицето на мекадонската песен. Жал ми е за нея в негово изпълнение.


08 Август 2019 14:01 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

В този живот бях пич поне при отстъплението от общината. Винаги организирано и с достойнство. Точно тогава личеше простакът. От всички цветове. Прегръщах си приятелите и тръгвахме напред. Към изхода. Лошото е, че виновниците за поражението никога не подаваха оставка. Останаха си "отличници" та дори и с половин файтон утръчняци. И България си остана винаги начело. Отзад на пред...


08 Август 2019 14:18 | Петър Славов
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

"Пирин-фолк" при Тотев беше отмрял, с хора на първите няколко реда. Хората добре знаят и помнят.


08 Август 2019 14:57 | 3
Оценка:
-7
 (
39
 гласа)

Човек, който впрегна цялата община да издава документи с неверно съдържание относно проверката на къщата за гости на Манолев, който излезе пред цяла България в ефир и излъга, че е виждал гости в тази къща и че къщата се посещава редовно не става за кмет. На санданчани ни трябва честен човек, който да работи за града.


08 Август 2019 19:12 | rldk
Оценка:
-10
 (
32
 гласа)

Пак ли трябва да търпим рекетьор, като председатела на общинският съвет Георги от село Плоски. Неговото протеже Васко Бореца!!!! Напълниха си гушите. Това е лицето на ГЕРБ-наглост, простотия и некадърност!


09 Август 2019 12:18 | плоскалия
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Какво предизборно жужене на герберски калинки. Мале, мале.


09 Август 2019 12:27 | До всички написани имена!
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Някой тъп ГРОБар му казал на некое тъпо парче, че изглежда по-достоверно ако пишеш коментар и напишеш две имена отгоре!
И тея същите малоумноци си вярват, че някой им се връзва на коментарите за Кирчо Крадеца.
Колкото и да ви е мъчно ще ви спре кражбата вече, а Кирчо ще краде по някой см на хората като им взима мерка за дограмата.
Такива като вас ще ги настигне всичко лошо което не са направили добро за хората които са ги избрали!


09 Август 2019 16:31 | Психиатър
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Пациентите в най-тежко състояние се разпознават по пръските слюнка, които се усещат между думите тъп - гроб - тъпо парче - малоумници. Ние си знаем човека....


09 Август 2019 19:41 | Димитър Кринков
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

КОТЕВ ще е новият стар кмет!
ОТ все сърце му пожелавам УСПЕХ!


10 Август 2019 00:57 | ВЕСЕЛИН СТАНКОВ
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

ЗА МЕН КИРИЛ КОТЕВ Е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК И ОТЛИЧЕН КМЕТ!
ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ ГО ПОЗНАВАМ И ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ!


10 Август 2019 01:12 | Лили
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Гражданите са доволни от управлението на г-н Котев и затова ще си гласуваме за него.


10 Август 2019 01:48 | Стефана Слатинска
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Има ли изобщо някой, който да се съмнява в крайната победа на Кирчо Котев?


10 Август 2019 15:29 | Баце
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А Бойко дали стои зад тая кандидатура а?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар