Край на "ерата Башев" в община Гърмен, става депутат, зае второ място след Алиосман Имамов в листата на ДПС

02 април 2013 19:07   5 коментара   19590 прочита
А. Башев
А. Башев


А. Башев

Кметът на Гърмен Ахмед Башев зае второ място в дълго обсъжданата депутатска листа на ДПС в Пиринско. Както се очакваше начело на листата бе избран досегашният депутат Алиосман Имамов, до последно почетният председател на ДПС Ахмед Доган е поддържал решението си, че се отказва от политиката и е отказал да поведе листата.

С включването на Башев на второ място в депутатската листа се слага край на "ерата Башев" в община Гърмен. Ахмед Башев бе начело на общината 4 мандата, той бе най-предпочитания кмет от ДПС в региона и на всички избори убедително отвяваше конкурентите си. С опитния Имамов и Башев ДПС даде заявка за "ударна група" в предстоящата предизборна битка. Според прогнозите движението за права и свободи от Пиринско ще вкара в парламента най-малко 3-ма депутати. Все още не се знае кой ще заеме третото място в депутатската листа на ДПС. "Още умуваме, каза гърменският кмет Башев.

Той е категоричен, че ще се включи в предизборната битка с цялото си сърце ще работи упорито и ако стане депутат искрено се надява, човекът, които ще го замести в община Гърмен да продължи неговата политика "След като толкова пъти нашите хора ме избираха за кмет, значи, че харесват политиката ми, надявам се, ако вляза в парламента, човекът след мен да продължи политиката ми, каза бъдещият депутат Башев.

П. Павлова


Още за: ера   край   депутати   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
02 Април 2013 19:19 | излаел
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Браво самамо така покажи им, че и във парламента те бива


02 Април 2013 19:41 | Мила
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Поздравления г-н Башев успех вие ще ни браните от парламента, успех на ДПС на изборите


02 Април 2013 19:42 | Сатовча
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво Башев добре, че не е Буратино


12 Април 2013 12:06 | Хасан
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Башо Апашо, агента Манол, Пинокио гърменски, ще гледа парламента през крив Макарон!


18 Юни 2013 01:01 | потърпевши от дебрен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

радваме се мн 4е се маха този апаш от общината допуснал е в центъра на дебрен да се отглеждат животни и развъждат ку4ета, немогат децата ни да отидат на у4илише, жените ни да се приберат в късните 4асове от работа да не говорим па за гюбре миризми бълхи ше плухне няква епидемия да доиде няква телевизия да снима да види какво 4удо е само ама апашев яде агнета и си затваря о4ите. Раз4итаме само на медиите те могат да ни помогнат




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар