Крах на червените в Сандански! Анархия! Лидерът Сн. Стоянова: Не уважиха структурата, погазиха устава и се стигна до пълен катарзис на БСП

30 септември 2019 12:53   38 коментара   21389 прочита


Подменени са имената в листата, участват хора от екипа на екскмета Тотев, гласуваните от БСП отхвърлени.....

Истинска анархия в структурата на БСП в Сандански. Лидерът Снежана Стоянова освободи поста и се включва като гражданин в листата на местна коалиция. Социалистите от града са обидени на централното си ръководство, което не уважи техния избор за кандидат-кмет и спусна кандидатът Младен Тимчев.

На две поредни конференции Снежана Стоянова бе номинирана за кмет от БСП, бе гласувана и листа за съветници, която е променена и една малка част от активисти на БСП са включени като пълнеж в новата листа на кандидата Тимчев, това съобщи за Struma.com Стоянова, която се бори лъвски, за да запази идентичността на БСП и направи и невъзможното да устои с искането си за чисто партийна кандидатура на столетницата.

В новата листа са включени хора от екипа на бившия кмет Андон Тотев, като Васка Терзиева, главен архитект по времето на екскмета, на челите места е посочен и служител на местен хотелиер, на 4-то място е поставен бившият кмет на Петрово М Атанасов, който никога не е бил член на БСП, нито симпатизант на партията.

Мястото си в листата имат гласуваният от БСП младежки лидер Румен Апостолов, Данчо Симов и още неколцина от червената структура, избрани по устав. Разпадът на БСП в града е факт, нищо не е ясно, а кампанията започна.

"Не се отказвам да се боря, затова влязох като гражданин в коалиция РЗС-Воля - Атака". Аз съм социалист по убеждения и никой и нищо няма да промени този факт. Но опитите да смажат структурата, не уважавайки устава на партията, доведоха до анархия и невъзможност да изпълним това, което от месеци бяхме набелязали, като работа в хода на предизборната кампания, каза бившият вече лидер на БСП в Сандански Сн. Стоянова.

П. Костадинов

38 коментара
30 Септември 2019 12:57 | Predatelka
Оценка:
5
 (
37
 гласа)

Предателка, и нямаш срам съсипа организацията точно преди изборите а можеха да бъдат спечелени, показа колко си глупава и алчна като отиде в коалицията на Я. Я и Красо Пръча който уж за против Котев а въвсъщност работят за него.


30 Септември 2019 13:12 | Георги
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Предаде Тимчев и Тотев. Защо не се продаде. Алчна и глупава. Защо се съобразяващ с побелилите социалист. Не те е срам. Ела при нас заедно да делим баницата. Ние знаем как имаме богат опит. Чакаме те!


30 Септември 2019 13:36 | Обс
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

С Красо Пръча ли си тръгнала да правиш политика бе глупачка, падна толкова ниско на хората в очите.


30 Септември 2019 13:45 | Обс
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Ела при нас все отбор апаши с диплома Тимчев, Васка архитетката, всепризнат далавераджия на европейско ниво вуйчо Тотев, Аделина стил!


30 Септември 2019 14:42 | Анонимник
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

БКП трябваше да иде по дяволите още в края на 1989 г., но по-добре късно, отколкото никога. Гадни руски терористи.


30 Септември 2019 15:24 | старогражданин
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

Между фалшив Герб и фалшиво БСП може да се пръкне нещо ново в Сандански, но след изборите. Много е малко времето .Затова беше цялата гюрултия в последния момент. Разчита се на купени гласове. До кога???


30 Септември 2019 15:49 | БСП
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

Ако много обичаше партията щеше да работиш за нея.


30 Септември 2019 16:03 | БСП-Сандански
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

Тимчев ли е партията! Или гласовете на десетки членове на БСП-Сандански гласували срещу него. Нещо не си добре!!!


30 Септември 2019 16:42 | БСП-Сандански
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Тук няма партия, всичко е много пари!


30 Септември 2019 17:00 | Георги Василев
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Снеже, говорихме няколко пъти! Ти си човек, който е обичан и ценен от всички хора в партията!
Видях в очите ти разбирането, че си попаднала на място, което не е за теб!
Знаеш, че Младен бе предпочетен заради проучването, което го показа като единствения, който може да победи Котев на втори тур. Знаеш също много добре, че всички освен БСП са зависими от Герб и ще ги подкрепят на втори тур, както винаги...
Очакваме те при нас, за да празнуваме победата заедно!


30 Септември 2019 17:19 | Георги Василев
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Много си издавате пристрастията, прекалено даже! Герб вървял към победа, великият войвода Стоянов смело рипал напред за голяма група съветници, Я. Янев бил с мощна коалиция! Всички от управляващата коалиция са хубави и добри, само за БСП са епитетите крах, скандал, анархия...
Бъдете по-обективни! Личностни конфликти има във всички партии.


30 Септември 2019 18:25 | Прогнозата
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Всички сте заблудени смешници! Котев ще ве отнесе като бръмбар сламка! И листата на Аргиров ще вкарат 5-6 съветника и Герб 5-6 другите ВМРО 5 другите и прага няма да минете СМЕШНИЦИ


30 Септември 2019 19:00 | Номер едно
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Стария гларус Атанас Василев мусюто ще ги отнесе. Само той има шанс срещу Котев на балотажа


30 Септември 2019 19:25 | до номер едно
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

правилно да не би потаващия кораб с политически трупи на Янето да може да направи нещо или Тотевия племеник. Просто нямам коментар.


30 Септември 2019 20:05 | Мусю дьо Балкоа
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Само не мога да разбера как ти се падна първи номер щастливо Мусю!!!!


30 Септември 2019 21:47 | БЗНС Ал. Стамболийски
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Приятели от БСП, водещата лява партия в Сандански отдавна не е БСП - причините са много. Разединението и вождизма са между тях.
Защо ние не развяхме байрак да издига е кмет след като имаме на миналите избори съветници колко Герб? Защо не се юрнахме да се правим на бабаити, баш войводи и лъжливи пророци?
Просто видяхме, че сегашният кмет Кирил Котев е открит и диалогичен към всички без да ги дели на партии и на цветове.
Реализма и умението да гради мостове е това, което ни носи и и винаги ще ни донесе успех, защото ни води любовта към Сандански, а не лидеромании и мераци!
Опитайте от това лекарство и няма да сбъркате!


30 Септември 2019 23:40 | 111
Оценка:
-7
 (
19
 гласа)

Любовта към Сандански? В какво се изразява: обществени поръчки за надзор на всички общински обекти (чрез близки сдружения), автогара с отдавна изтекъл срок на договора и съгласно който се следват санкции за хиляди левове, наем на заведение за 10 г. за смешните 20 лева в парка на град Сандански и още и още ...


01 Октомври 2019 00:07 | Американски поздрав
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Пожелаваме успех на Атанас Василев, здраве и щастие. жалко за каламбурите в бсп


01 Октомври 2019 00:57 | Иван
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Тая пък продажна, защо пуска постоянто статии ??? Всички знаем, че нарочно караше партията към крах. Предложиха ти първо място в листата което е гаранция за общински съветник, а ти отказа и отиде в РЗС да си номер..... ????? Не те ли е срам лицемерна подлого ??? Спри да се излагаш. Не виждаш ли, че те употребиха в твоята игра??? Да не си мислиш, че хората спят и ти си най големият тарикат хахаха


01 Октомври 2019 06:52 | иван
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Кои всички знаехте, че карам партията към крах пациентите от карлуково ли? Незнам в какви игри ти играеш, аз не играя игри, а изпълнявам волята на моите избиратели. Чети решенията на конференцията. Това ли ти е смешно!!! Ха ха! По-добре взимай си хапчета и заспивай навреме!


01 Октомври 2019 07:22 | Георги Василев
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Като млад човек с качества Снежана спечели всички членове и започна да вдига резултатите на БСП. Можеше и още може, спокойно да изчака един мандат да бъде зам. кмет като Младен, за да я опознаят хората от цялата община.
БСП направи социологическо проучване. Снежана знае резултатите, знае че Младен беше предпочетен защото единствено разпознаваемо лице в града, което има шанс да победи Котев на втори тур! БСП излиза на избори за да ги спечели, БСП не е от присъдружните партии на властта, които са част от пейзажа и антуража!
Снежана можеше и още може да избере пътя на единството.
Разбира се, че е симпатична на членовете, но избори се печелят от гражданите!
Снежана знае всичко това! Чакаме те, Снеже!


01 Октомври 2019 09:40 | Психиатър
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Вчера по главната имаше залагане дали Янчо няма да организира отбрана на клуба на БСП с музика от "На всеки километър" (да не се бърка с 4ти километър) !
Да смъкнат знамето с розата и да развеят байраците на турбо патриотичната коалиция - едно с цветовете на дъгата и другото с череп и кости!


01 Октомври 2019 09:44 | Дядо Йоцо
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Явно целта на статията да се преброят троловете на Младен. Какъв балотаж? Какъв мираж! А докога честността ще се смята за подлост и предателство? Сиптомите на болното общество-сбъркани критерии!


01 Октомври 2019 09:53 | безпристрастна
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Осигури победата на Котев госпожо! Янето ще ти даде дръжки като влезе в Обс. Тимчев, мое да не е най- добър, но е по- подготвен и с опиит от всички останали.
САНДАНЧАНИ, не се поддавайте на глупави и злонамерени агитации. Видяхте го КОТЕВ колко струва, а Янето съвсем ще ви съсипе. Изберете човек, който ще мисли за вас. Но това не е и мравката, който какво ви помогна от парламента. Видиш ли го дребен, значи е зловреден. Аз ще гласувам за Тимчев, който е експерт и знае как да помага на своя град.


01 Октомври 2019 09:54 | Георги Василев
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Снеже, знаеш добре, че социологията показа преднина на Младен пред Ат. Стоянов и реални шансове на втори тур! Тук няма миражи, а прагматизъм и ти също знаеш това!
БСП не може да подтичва в масовката на управляващите!
Знаеш сама, че с тези хора не си си на мястото!
Чакаме те!


01 Октомври 2019 10:05 | Местен
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Защо да не си е на мястото, с Пръча и с Янето ще достигне до висините на политиката-сега ще се опита да свали кмета, а после като Котев спечели -ще му стане съветничка.


01 Октомври 2019 10:07 | Георги
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Кои избиратели бе Снеже ?? На последните избори 50 човека гласуваха за теб. Всички знаят, че Дончо те нареди за председател. Стой си където и да е, но не казвай, че си социалист. Ти си ПРОДАЖНИК. И вече нямаш нищо общо с партията.


01 Октомври 2019 10:19 | Николай
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Снеже, сигурен съм, че вече си осъзнала грешката, която направи. Признат грях не е грях, върни се в редиците на БСП, докато още не късно.


01 Октомври 2019 16:34 | Георги Василев
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Така значи, крах и анархия в БСП, а всичко в управляващата коалиция с ВМРО-АТАКА-ВОЛЯ-РЗС в цветя и рози?
Не сте чули, че Янчо е избягал от среща с Марешки, за да не го бие за втори път, защото е сложил човека на ВОЛЯ на 7-мо място.
Не сте разбрали, че в Склаве хората от кооперация на ВМРО с жива верига се опитват да спасят техниката си от организирана разпродажба на безценица от депутата.
Хората не са слепи!


01 Октомври 2019 20:15 | НСИ
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Отчетено: 11/единадесет/ трола на Вуйчодончовското, 3/трима/ избягали от ..., пълно безразличие на Санданчани за проблемите на БСП. То гр. Сандански загива, какво значи една Партия, която дори няма доблест да се извини на поколенията за Комитерновската простотия за Македония. Чест, достойство, мъдрост са сами думи без съдържание за съжаление. Имаше някакъв шанс, но уви ..


01 Октомври 2019 20:50 | Орнитолог
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Ооо размърдахме пипалца за още парички от паспорти? Милото то!


01 Октомври 2019 23:57 | Георги Василев
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Снеже, отминава още един ден и когато отмине и тази нощ, можел да вземеш решението, с което би била себе си! Направи го момиче - заради всички нас и най-вече заради себе си!


02 Октомври 2019 04:57 | Бобов Дол
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Тоя Киро Котев Крадеца ми го пратите на топло при мене да му смажа дограмата а после може и мазния му кулски началник Сашко Манолев да пратите има тук един парафиниран ромски гласоподавател-много му е навит!
Айде приятни избори-малоумно гробарчета/


02 Октомври 2019 09:17 | Гювеза
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Прочетох всички коментари и установих, че всички кандидат кметове с изключение на Атанас Василев са бъркали вече каши в община Сандански и са водени единствено от жаждата за власт и печалбарство.
Мислих да дам своя вот за Младен Тимчев, но след всички тези писания ще подкрепя Атанас Василев. Ще гласувам за различния.


02 Октомври 2019 09:57 | Георги Василев
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Снеже, с Младен сте в един град. Цял живот ли ще се разминавате по различни тротоари?
Знаеш, че на тези избори той бе предпочетен като по разпознаваемо лице за хората от общината. Знаеш резултатите от проучването. Младен има сигурен шанс да изпревари А. Стоянов и да иде на втори тур с Котев, а това вече вдига партията!
Сега Котев има 35-40%, Младен 10-15 %, А. Стоянов 9-12%, Я. Янев 3%. Да излезеш на избори и да вземеш 5% нямаше да бъде добре нито за теб нито за партията.
Защо те канят в кампания извън БСП и против БСП? Ами то е видно с просто око, че ти си им нужна, но си нужна със скандал, за да се свалят процентите на Младен под тези на А. Стоянов и да си идат само техни хора от управляващата коалиция на втори тур.
Имаш глава на раменете и застани на позиция! Чакаме те!


02 Октомври 2019 12:07 | Георги Василев Иванов Пет
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

12 години Вуйчо Дончо беше на власт. Племеника Тимчев беше до него. През цялото време презираха социалистите. Део Дончо казваше, че си е хвърлил партийната книжката във фонтана. От къде тая любов сега. Но за пари някои хора са готови на всичко. ВЪЛКА КОЗИНАТА СИ МЕНИ НО НЕ И НРАВА СИ.


02 Октомври 2019 13:25 | Патриот от РЗС
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Мястото на Снежана е при нас!
Нашата борба против Лъжата в Сандански е обща!
Истинските социалисти избягаха от Лъжесоциалистите при Тимчев.
Истинските патриоти избягаха от Лъжепатриотите насекоми с паспорти.
Истинските демократи не могат да са с Лъжедемократите на Котев.


03 Октомври 2019 07:29 | Елена Христова
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

В заглавието забелязах една вярна дума - катарзис! Вярна е, казана е от Снежана!
Катарзис означава преосмисляне и ново начало!
Снежана даде урок на всички ни как да се борим за истината и достойнството си!
Снеже, ние сме с теб! Никой не може с откраднатите от Сандански пари да купи доверието ни!
Ако Тимчев беше изляза като независим, може би някой от симпатизантите да бяха гласували за него за кмет, и за БСП листата, но сега абсурд!
С арогантността си показаха истинското си лице, което беше забравено...
За лъжата и наглостта никога!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар