Корнелия Нинова поседна на земята с пенсионери от община Симитли

07 юни 2012 00:08   17 коментара   19800 прочита
Корнелия Нинова разговаря с пенсионерки от община Симитли на курбана на празника Свети Дух
Корнелия Нинова разговаря с пенсионерки от община Симитли на курбана на празника Свети Дух


Корнелия Нинова разговаря с пенсионерки от община Симитли на курбана на празника Свети Дух

Обеща: Оставащата година от мандата ми като депутат ще прекарам на село

Народният представител от БСП Корнелия Нинова спечели сърцата на възрастните хора от селата Сушица, Железница и Черниче от община Симитли, като на храмовия празник Свети Дух седна с тях директно на земята, за да си побърят за живота и за проблемите на държавата.

Щастлива съм, че присъствах, с тези посещения слагам началото на обиколките и срещите с хората от малките населени места в областта. В началото на мандата си чух много упреци, че политиците ги посещават само преди избори, когато им трябват техните гласове. Тогава се зарекох, че кракът ми ще стъпи във всяко населено място на област Благоевград и затова до края на мандата си като народен представител от областта ще прекарам на село, при почтените и трудолюбиви хора, които ме карат да стоя здраво на земята, каза пред “Струма” Нинова.

Хората в малките населени места най-често поставят въпроси за работни места, липса на доходи и на лекари. БСП е единствената партия, която може да се противопостави в момента на асоциалната политика на ГЕРБ, и затова първото, което ще направим, ако спечелим вота догодина, е разкриването на 200 000 нови работни места, увеличаването на пенсиите, модернизиране на спешната помощ и пр., обеща К. Нинова.

Следващата обиколка на червената депутатка ще бъде в община Струмяни.


Още за: К. Нинова   посещения   села   Още от: Политика

Принтирай статия
17 коментара
07 Юни 2012 02:01 | blg
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

ееее нали идват избори и се сетихте за обикновените хора. Мръсни комунисти


07 Юни 2012 06:36 | 653977
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Застаряват ли избирателите, Нинче?
Поседнете, чадо, па си думайте. То друго ви не остана.


07 Юни 2012 07:22 | ...
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

По-тъпо заглавие на статия не съм срещал


07 Юни 2012 07:37 | мислител
Оценка:
-13
 (
33
 гласа)

Корнелия е един от малкото истински и свястни политици, открита и честна с хората! Тя е трибун и защитник на трудовите хора! Продължавай все така др. Нинова!


07 Юни 2012 07:41 | един друг
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

нинче да се беше сетила да си идеш на село още преди 3 години сега вече е късно а и много добре ти се връзват двете статии в струма в тази сядаш до бабите на земята в другата синчето заминава да учи на запад ????? нещо не се връзват нещата има една крилата фраза от филма Оркестър без име И НИЕ ЯДЕМ БОНБОНКИ ТИК ТАК И ПУШИМ ЦИГАРИ КЕНТ само дето бабата до която си седнала даже и не знае че ги има тези продукти на пазара а ти нямаш и какпка срам та си седнала на земята да я омаскариш да ставаш и да се махаш


07 Юни 2012 08:27 | $$
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Евалла Корнелия, евалла Нинова!!!


07 Юни 2012 09:17 | Струмско
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Тя и на друго ще поседне само и само, за да не изпусне кокала ха ха ха ха ха


07 Юни 2012 10:14 | ха ха ха
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Нинова изцапа дънки за 200 евро това са 2 пенсии на някой възрастен човек лисицо такава Хвани се махни, че само дразниш хората


07 Юни 2012 12:20 | Ина
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Доста завистници има тук, много е готина жената какво като е от БСП аз пък и се кефя, защото работи, целеустремена е и не й пука от никой, а вие комплексарите си пишете анонимно от тука пък дано се почувствате големи хора!!!!!


07 Юни 2012 13:00 | Дончо
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Па като токо ного ги обича, оти не си сменат обущетата?


07 Юни 2012 14:17 | Д-р Боко
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Ау-у-у-у! Бре, бре! Какво събитие, какъв празник, какъв кеф каква уйдурма! Птичките запели, цветята цъфнали, слънцето изгряло, облаците се скрили в дън небе, вятър повял, камбани забили тържествено, а псетата спрели да лаят и котките да мяучат! Настанали мир и любов между челоовеците! /Ама не между сичките, а само тия дето са от Черниче, Железница и Сушица! /И какво е чудо станало на връх "Св. Дух", та златен прашец, манна небесна и всякаква друга Божия благодат се посипал от свода небесен! Както се оказало, самата Св. Корнелия слязла от червения небосклон, напуснала светлите кулоари на Народното събрание и си настанила августейшите, пресветли и добре окръглени задни части, направо на полянката между бедните люде. И не дошла тя със зло сърце да им иска парите или гласовете им, а ей тъй, да им похортува, да ги послъже и да ги нахрани с голи обещания и празни надежди за светло бъдеще. На изпроводяк, св Корнелия даже се ръкувала някои, други пощипала по бузките. Късметлиите обещали да не


07 Юни 2012 14:30 | Гражданин
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Как си личи, че голяма част от администрацията в пиринско е от неграмотни герберастки драскачи. Друго по цял ден не вършат само трият клавиатурите, които ние сме им купили, за да злобеят. Сган долна


07 Юни 2012 14:46 | Д-р Боко
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

продължение..... се мият до следващите избори, та да се не изтрият следите от светото докосване. Също така светицата обещала, да удостои със същото присядане и всякаква друга благодат от задните си части и жителите на община Струмяни, а също така и други некои общини.
По сведения на некои небесни информационни агенции, независими журналисти и честни и почтени врачки, както и от собствен опит знаем, че подобни явявания на други светци от политическия небосклон, членове на божите сномове от ляво, дясно, средата и околностите и тепърва предстоят!


07 Юни 2012 15:31 | До Гражданин
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Да, "Гражданино"! Също така си личи, колко тъпи и най-вече нагли, червени тупани като теб са останали по белия свят. При това с претенции за интелигентност, а също така, че те и тяхната партия са единствения източник и творител на материални блага! Който не е съгласен с теб и твоята партия е гербераст, измамник, мошеник. Ти купи компютрите на хората, ти ги образова, ти им възпитаваш децата, ти им изкарваш хляба, ти и твоята партия са и пътя, и истината и живота. Я, се скрий, засрами се/ако е възможно/ и не разнасяй вонята си наоколо!


07 Юни 2012 17:47 | Пак до Гражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Кои сте вие бе пумяр????? Ти ли си купил клавиатурите бе селяк????? Кой си ти че незнам????? Кажи кои сте вие????? Ти и тая селянка на снимката ли?????


07 Юни 2012 23:39 | ;)
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Остави бабите на дедото, ма! виж как жално гледа и те чака да се разкараш на некъде! ;


08 Юни 2012 07:13 | Св
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Браво Корнелия, продължавай все така всеотдайно да работиш, не им забелязвай на тези който пишат глупости, още малко им остана да крадат, народа е в готовност да ги изрита от властта, само БСП




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар