Координаторът Д. Танев и депутатът М. Захов харесаха Червената къща, там ще е щабът им за местните избори догодина

23 февруари 2010 00:14   4 коментара   15425 прочита
Славка Трайкова
Славка Трайкова


Славка Трайкова

Почетният председател на ОС Сл. Трайкова

От позиция на силата действа ГЕРБ в Петрич по отношение на искането на областния управител Валери Смиленов, който пусна заповед до края на февруари БСП да освободи Червената къща в града, оповести вчера почетният председател на Отечествения съюз Славка Трайкова. Поводът за изявлението й е, че съюзът се помещава в една от стаите на червената централа.

Координаторът на ГЕРБ инж. Димитър Танев и народният представител инж. Митко Захов са били на оглед в Червената къща и са харесали помещенията. Там се поддържа перфектно всичко. От 22 години я стопанисваме с БСП, за стаята полагаме сериозни усилия да е в изряден вид, предполагам, че на ръководството на ГЕРБ им е харесала, както и сградата, и са въздействали на областния управител да пусне заповедта, коментира Трайкова.

На 26 този месец, петък, е делото в Административен съд - Благоевград, където петричките социалисти обжалват заповедта на губернатора.

През последните дни сред петричките социалисти най-коментираната тема е бъдещото седалище на червения актив. По думите на редови членове в момента ГЕРБ предприема агресивни действия, за да получи сградата за тяхната структура и там да започне подготовката за местните избори, които са следващата година.

Не по-малко са и коментарите на думите на бившия лидер на столетницата Димитър Атанасов, който публично обяви, че на БСП - Петрич не й трябва общинска централа, тъй като се помещава в Коларово, откъдето е настоящият лидер Димитър Капитанов.

Координаторът Димитър Танев бе лаконичен: Не знам какво мисли Славка Трайкова, но подробно ще коментирам думите й, след като прочета това, което е огласила пред медиите.


Още за: БСП   седалище   Сл. Трайкова   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
23 Февруари 2010 10:01 | КИРО КОМУНИСТО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)


НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНИЯ ЧАС :
НА БСП-СТОЛЕТНИЦАТА В ПЕТРИЧ Е ОТРЕДЕНО МЯСТО В ГРОБИЩНИЯ ПАРК.ХИЧ ДА НЕ ЧАКАТ АМИ ДА ОДАТ С КИТКИТЕ ТАМ !


23 Февруари 2010 10:23 | гражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Захов и Танев ВЪН ОТ ГЕРБ иначе да си ходи цялото правителство


23 Февруари 2010 12:35 | правителствен
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)


Ще си хоодимъъ, ще си хоодиииммм !След десет годинииии !!!


24 Февруари 2010 20:38 | петрич
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Абе ще им даде на червените една къща техния човек Борил Женското.Тоя цял живот смуче от партията-майка,та му е хранилка.Сега ще даде една от многото си къщи,заграбени от обикновени граждани .Предлагам или тая дето я строи с Пильокова до градския водопровод или другата,дето я строи с Цръцката.И двете му къщички са с грабеж и двете прокълнати,идеални са за клуб на БСП.Така де, партията -хранилница всичко му даде в тоя живот,пък сега и той да й даде.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар