Консултантът Пл. Галев гласен за кмет на Дупница, щабът му е в парк “Рила”

13 август 2010 00:20   120 коментара   31196 прочита
Пл. Галев
Пл. Галев


Пл. Галев

Сметките за местния вот догодина показват: за градоначалник са необходими 10 000-11 000 гласа, братът на А. Христов-Геле спечели 14 000 при неуспешния опит да стане депутат

Ексбаретата-консултант на кмета Атанас Янев - Пламен Галев, се стяга за кмет на Дупница, съобщиха членове и симпатизанти на гравитиращата около него и Агел Христов-Геле партия “Движение нашия град”. Нормална практика е човек, който е тръгнал в политиката и се кандидатира за депутат, да се цели и на по-високо за министър, даже и президент, са оживените коментари в Дупница през последните дни. Ежедневно Пламен Галев посреща и изпраща гости в парк “Рила”. Той се държи с гражданите особено сърдечно, целува ръце на дамите, наставлява младите майки, ръкостиска се с мъжете силно. Усърден помощник в неговата кампания е сегашният кмет на Дупница Атанас Янев. Двамата често стоят на алеята и поздравяват преминаващите през деня, а след работно време са между детските площадки и дърветата на почивната база край града, която струва на дупничани около 4 милиона лева, след като двамата се заеха с реконструкцията й. Парк “Рила” се очертава като предизборен щаб на бъдещия кмет на Дупница. Замисълът е той да бъде лицето на консултантския екип.

Зевзеци подеха темата, че скоро паркът ще бъде преименуван от парк “Рила” в парк “Галев”, когато бъде избран за кмет. Според наблюдатели успехът му ще се определя съобразно плюсовете, които натрупа при управлението на консултантите, и минусите, които се изразяват в еднолично управление, събиране на пари от гражданите под формата на сини зони, увеличаване на местните данъци и такси и разрешителните режими. В ход е и докладна записка за облагане на всички собственици на гаражи с по 20 лева на квадратен метър. Нерегламентираното определяне на сини зони, в резултат на което цяла Дупница посиня, разпродаването на голяма част от общински имоти на благоевградски фирми и възлагането на общински поръчки пак на благоевградски фирми и на хора от БСП и от “Движение нашия град”, липсата на улично осветление, лъжата за голямата и модерна спортна зала за 7000 души гражданите на Дупница ще претеглят на везните на собствената си съвест “за” или “против” Пламен Галев, който отново иска да събере фрапиращите 14 000 гласа, които получи като кандидат за депутат на парламентарните избори през 2009 година.

Привържениците и симпатизантите на Пламен Галев си поставят две цели за изборите - максимално да мобилизират членовете на “Движение нашия град” и да информират обществеността за всеки успех на Пламен Галев, който има огромен потенциал в политическата кариера и най-вече като кмет. Той е на 43 години и има висше юридическо образование, семеен е, с две деца. Съпругата му Емилия, която живее в Англия, в момента е в Дупница с двете деца. Семейните им приятели смятат, че тя е тук, за да му даде морална подкрепа в предстоящата му битка за кметския пост, в която Дупница, според изборните резултати за 41-во НС, няма конкурент.

Галев активно участва в разработването на предизборната програма на кандидата за кмет инж. Атанас Янев, който спечели убедително кметските избори. За да станеш кмет на Дупница, са нужни между 10 000 и 11 000 гласа. Очаква се проблемът с милионните дългове, които трябва да плащат гражданите, да не бъде повдиган. Като стане кмет Галев, “голата истина” за краха на общината ще лъсне, но здравата ръка ще удуши недоволството от обедняването.


Още за: Пл. Галев   кмет   Дупница   Още от: Политика

Принтирай статия
120 коментара
13 Август 2010 00:44 | ббб
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Хайде да ни е честито!


13 Август 2010 00:45 | Вадимир
Оценка:
-26
 (
38
 гласа)

Напълно нормално! Хората с пари е по-добре да работят за града. Ще има много негативни мнения и сигурно доста от тях ще имат право, но помислете каква е алтернативата?
Миналото е минало, нека гледаме напред, живее се днес и утре!


13 Август 2010 02:30 | swanie
Оценка:
26
 (
32
 гласа)

Браво Дупница!!!!!! Да ви е здрав задника сега-рекет даден-рекет приет.А и бабите сега ще плащат от мизерните 120 лв.пенсия. Този цирк никаде в света го няма. Слава на Бога напуснахме това мутренско гнездо навреме.


13 Август 2010 04:03 | Пешо
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

Бивш милиционер-старшина, завършил средно образование в Щанци пресформи Дупница с диплом над 3.50....в последствие преминал на работа в София специализираното поделение за борба с масовите безредици... където започват с охрана на товари със контрабандна стока на силни бивши комунистически величия в началото на така нареченият "български преход"... Това е истинският Пламен Галев.... Прост милиционер.. без грам интелект... Всичко след това, като диплом за правист, производство в офицер и т.н. е в липсата на държава, повече от 20 години "преход"... Иначе в нормална държава трудно би се реализирал и като шлосер.. Но при сегашната, все още липса на държава, въпреки плахите опити за промяна,напълно вероятно е и да стане кмет на Дупница... Народа е уплашен, "бог високо,цар далеко", няма на кого да се уповава и инстинкта за самосъхранение ще се задейства в него... Та нали си имаме мутра, офицер-пожарникар министър-председател, защо пък Дупница да си няма кмет, мутра, милиционер-старшина...


13 Август 2010 04:27 | Бай Васил
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Ехехехеее чуди се как да отърве затвора. Нема начин и на дами ръце ще целува и мили очи... само да им мине номера на братята. Дали...?


13 Август 2010 04:58 | dum spiro
Оценка:
-18
 (
26
 гласа)

Защо ли имам чувство че тук ще се излэ повече завист , злоба и негативност отколкото в статиите за разните Кацови....


13 Август 2010 05:46 | До дум спиро
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Престани да се заяждаш с бившата ти жена бе говедо...Все пак е майка на сина ти, наркоман.... Защо се опитваш да използваш форума за разчистване на стари сметки, смешен си и глупав....


13 Август 2010 06:06 | Перничанин
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Вие у Дупница сте много смотани, по всичко личи че е така! Сега че ви кажем защо, пръво ви бия, после вие е..я а сега се готвят да ви управляват, с тоя парк така ви го забия, че има да плащат и правнуците ви! Най-добе е милиционеро да ви навръже у бившите краварници у Пиперево и ем да ви музе ,ем да ви е..е па ако не слушате и да ви бие! Едно врем имаше Крапляци от них сите треперея сега нема ли току един смелчага да ви отърве от тия изроди, май трба да напраим една черта до вашио град, ама после не знам дали че ми дигнете паметник на герой освободител. Тия са току лесни сега, чух, че се разкарвали без охрани! Тоя де " дум спиро" сигурно им връти яки вувузели на Галевите ама сичко е до време! И комунистите мислея, че векуват ама ги свалия, тия да се учат от них.


13 Август 2010 06:27 | бобовдолец
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Ей дупничани,недоволствате от кмета и галев при тоя парк, който ви направиха,ами като сте толкова отвратени от тях елате да живеете в бобов дол,тук кметицата не е направила абсолютно нищо, само устрои съпругаси да стане директор, изиграха зарев,още малко да пооткраднат и беж към драгалевци, четох че там са си купили къща.
ЕЙ недоволен народ,и аз имам магазин в дупница, пък никой не ме е изнудвал,нито давал пари, Галев има информация за бизнеса от града и знае от кой да взима /ако е така/.


13 Август 2010 06:31 | до Пешо
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Направо щанци, военното обучение, мвр школите, юридическото образование на единия кандидат кмет бледнеят пред ветеринарните умения, алкохолизма и випиющата посредственост на другия.
Просто журналистката няма пари за море и разорава тема, която за една седмица ще й донесе някой лев . Бас, че ще се излеят коментари като море и утре ще има продължение? ...


13 Август 2010 06:56 | Джони Милано
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Е, дане би дангов /не е заслужил да му се пише името с главна буква/ с неговото ветеринарно образование да е нещо повече от Пламен????
Аз съм сигурен, че Галев, въпреки всичката тази помия дето се излива върху него ще бъде много деен кмет и ще направи повече от всичките му предшественици взети заедно!
Да, дипломата му е от ЮЗУ, но който твърди, че е тъп нека изслуша интервю с него, дори неприятелите му не отричат че нивото му е за много над Дупница!!!
Айде живи и здрави и догодина ще е види!


13 Август 2010 07:04 | хахаха
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

не се учудвайте - Дупничани и Галев са създадени един за друг ...толкова големи селяци Слънчевата система не познава!!!
Браво 1 към 1 !!!


13 Август 2010 07:20 | Гошо
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Пепи,чесно си кажи, много ли трудно се чисти магазина? Не разбра ли колко си малък и безинтересен. Не се занимавай с Галев,за него ти не си дори бълха,а по скоро пърхот пеперуден.Не можеш да си представиш на колко разтояние си след него.В математиката няма такава величина.Но пиши Пепи, пиши, простолюдието има нужда и от такива като теб.Сам знаеш,че не си фактор в живота,а един обикновен работник в САЩ.


13 Август 2010 08:05 | жгт
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

абе вие кьоравили сте вижте за кратко каквосе направи . Дангов е безделник ръчкан от Божан Божанов. А Божан канвое направил за града. НИЩО ЕДНИ думи празни ипълнене на джоба Източи ТЕЦ Енерго мините струда на глупави пенсионери които му ра ботят като роби ЕГАТИ Държавника.


13 Август 2010 08:38 | Джони Милано
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Освен недоразумението дангов, милен попов /много наподобяващ кузов/ какво е направил за равитието на града?


13 Август 2010 08:55 | жгт
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Дангов няма голям мозъчен потенциал дауправлява града Б .Б исие Р. Овч егнездото на този осарник.


13 Август 2010 10:31 | първанов
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Скъпи форумци не се хабете толкова в плювните срещу Дангов. Нека си спомним 3 години назад,че в мандата на Дангов беше спечелен проекта за парка и парите за строежа -600 000лв. тандема крадци-Галев-Янев получи наготово. Нещо повече, Дангов остави 1 млн. суха пара по сметките на Общината,които с благословията на Галев,бяха опукани за разплащане с консултантите на Янев от кампанията за изборите. Като наблюдавам топлите връзки на дупнишкото БСП и мълчанието на "Позитано" мисля,че Галев ще бъде точно левия кандидат на Партията-майка .


13 Август 2010 11:48 | пипи дългото чорапче
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Форумци не зная защо се хабите толкова за нещо я стане-я не. пуснат ви муха и захапете,и се почва този такъв-онзи онакъв,а особено е важно когато и перничани се намесят-всеки гьол да си знае жабите. Ние от Дупница ще си решаваме въпросите,и когато дойде времето ще си кажем думата-не ни правете на толкова"малаумни". А защо не и Галев!
Много ви здраве. Ще си изберем кмет бъдете сигурни и то най подходящия.


13 Август 2010 15:52 | Перничанин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Че ги земем у Перник оти градо ни е убав а ти внимавай, като праиш вувузели на Галевите да не ти се спука некоя я артерия , я вена и че получиш инсулт и нема да си им потребен. За тия от "Атака" ги нечем дръжте сиги там да подръжат огино и да ви нервират! Па нучи се малко да пишеш на нашенски да можеме да се разбереме оти нещо не вдевам, се едни същи глупости блееш по форумо. Вретренаро Дангов също не можем да го вземем при нас да ти обясним оти! Нали треба некой да се грижи за такива овци, като вас па он си е точно наместо у вашио град . Убаво е, като им праиш свирчоци на мутрите да им дадеш акъл да не идат каде нас у Перник оти че им се види тесно. Аре остани си здрав и надувай яко и пиши да радваш форумо, сигурно не знаеш що ти значи името де нико ама карай от нас да мине.


13 Август 2010 16:22 | dum spiro
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Е оти сакаш на диалект да пиша? Току ли си запелющен та не разбираш?Оно я и на диалект мога, ама само я и ти че се разбираме, апа като гледам не си ного акалия, нема си смисъл да си губа времето.


13 Август 2010 17:01 | 77
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Щом се говори ,значи има нещо...
Дупнични -редят ви/готвят ви
Така ще ви наредят ,че и децата след 8 КЛАС И Пенсионерите ще плащат рекет
Този Хубавец доста хора и семаиства разплака
и сега кмет
Мазохисти
Хората такова управление имат ,каквото заслужават
Много сте Бабити много отворени сте -дупничани
Никакъвци-слуги и роби
за смях сте в България


13 Август 2010 17:56 | фенка
Оценка:
-10
 (
18
 гласа)

При кой е спечелен проекта не знам, но едно е ясно ако не беше Галев щяхте да гледате парка , градската, училищата, градинките и тн..... през крив макарон. дангов и сие за нищо не става, но май на някои тъпи дупничани им трябва такъв кмет


13 Август 2010 18:26 | @(-_-)@
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

А кмета на с.Яхиново ще може ли да поднови осветлението м/у Дупница и селото,защото селският Дон Жуан се препъва, ходейки пеша към своята изгора Радостинка Дорффман (Пенчева). Да, за смръдливия Красимир Любенов става въпрос. Плетените му обущета се прокъсаха от постоянното обхождане на маршрута. Силве имаш поздрави от Митко Пейчев и Вальо. Красе не знае за тях още, спокойно.


13 Август 2010 19:02 | Яхиновец
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Красе твърдеше,че е заплашван и за безценния си живот от Палчев и Галев (в-к Струма от 30.12.2009.) и че знае много тайни,но интересно защо не ги побликува. Верно,че е беден-беден е,че жена му кръшка-да така е, цяло село знае, но защо журналистите се занимават с един деградант ми е чудно. Нищо чудно от страниците на Струма да научим,че за житейският му неуспех е виновен Г-н Галев. Иначе поздравления на последния за ремонта на детската градина в Яхиново. На 42 год. съм и за първи път се прави такова нещо за жителите и наще деца. Успех на изборите. Продължавай да градиш.


13 Август 2010 21:05 | Judge
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Гошо, а ти какво си за галев чадо? Пърхот ли си , бълха ли си, или си просот един дупелизец което е по-малко и от пърхот дори.


14 Август 2010 00:01 | до бившия кмет
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Ей, Първане , знаеш ли колко си смешен, тъп и надут.Ти, който за нищо не ставаш. И в партията не те искат вече. Ако се кандидатираш за кмет , значи си .....Всички знаят, че ти освен за кучкар за друго не ставаш.


14 Август 2010 00:19 | до пламен
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

евала пич ти си номер едно


14 Август 2010 00:19 | до пламен
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

евала пич ти си номер едно


14 Август 2010 03:43 | Пешо
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Преди да ходя да чистя магазина, искам да му кажа на Гошо че мръсна работа няма,а има мръсни пари... По добре материално беден,но свободен и духовно богат....От мен мазен поднаведен слуга /плужек/ не става.... Запомни от чичо ти Пешо че колкото повече се навеждаш, толкова повече и дупето ти се отваря.... Въпрос на избор, явно така ти харесва.... вечно поднаведен, и гледащ в земята... един слуга от дупнишката рая на федала Галев,а защо не и действащ еничар... способен за 5 лева и майка си да бие...


14 Август 2010 06:16 | бай Васил
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

До "до Пламен"
Дотук Пламен е -2 (минус 2) па не знам колко ще стане! :)))
До Пешо
Браво Пешо! Кажи им го... Кажи им го на някои комплексари.


14 Август 2010 08:14 | Judge
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

А бе Яхиновец, кой направи ремонта бе?С кои пари е направен и колко е прибрано от тези пари? Галев ли даде пари за ремонт а си помисли, или истината че смъкна от ремоинта някоя хилядарка за него. На колко хора от вашето село той даде работа я помисли? Толкова ли си тъп че не вижда къде и как се прави, прави всичко за което се дават пари от вън и може нещо да се открадне.


14 Август 2010 16:53 | 1234
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Ами вие коментатори какво направихте за Яхиново? НИЩО.Само злоба, трипер и евтини мечти притежавате в изобилие. Галев е осигорил живота и на бъдещите му правнуци, така,че вие му мислете.


14 Август 2010 21:28 | Г Р А Ж Д А Н И Н
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Вече няма да сме консултанти. Няма да влизаме през задния вход на общината. Ще си влизаме през парадния. Ще си поемем всичко, което сега управляваме с помощта на поставени лица, партиини вилможи, мутреси и метреси. И ще блесне Дупница, та ще дрънка. Да живее демокрацията! Да живеят Братя Галеви! Да живее бездушието на "гражданите"!


15 Август 2010 11:00 | Анализатор
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

След като ви посини задниците и не само тях, сега посини и града ви избирателно и централно. За побоищата си плащахте,сега и за центъра ще си плащата,а все още е само консултант. Какво ли ще стане с вас,когато циганите и съмишлениците му от парка, уместно наричан "Циганският Рай" вземат властта?


15 Август 2010 11:06 | Дупничанин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

А бе Пламене, хубава професия си имаш и в нея си много добър - трепеш, биеш, рекетираш, произвеждаш и експортираш прашец за масова консумация, мъдър си и добре съветваш, къде с думи, къде с юмруци, къде и с двете, колкото и трудно да ти е подреждането на по-сложните срички.... Та що ти трябва да си сменяш занаята, дръж се за рутината и ги остави да се оправят,а където не успеят, се намеси, активирай бандата, понабии ги и готово. Дори и тези твърдоглавци като Янев ще станат сговорчиви и послушни.


15 Август 2010 11:30 | Яхиновец
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ти си роден за голям вожд,господин Галев. Поне депутат трябва да станеш,а не кмет. Това,че се провали при първия опит не бива да те отчайва, опитай пак и не забравяй,че половината яхинци сме с тебе и всичките ни мургави братя от Дупница и селата.А за кмет на Дупница го нагласи наш Вергилчо Кацов. Та нали толкова време го учиш и обучаваш, гледай го колко е възприемчив и докъде стигна. Всичките ти хватки и умения знае - бива си го в боя, банда си има, добър джамбазин е, след успешните рекетьорски изпълнения и чистият му бизнес потръгна. Ти го консултирай и съветвай и го остави да управлява. Ще се справи момчето, защото отдавна е в политиката и даже международни изяви има. А пък и силово е много добър - дясната му ръчичка,който досега го ползва само като директор на направление "реукет" е всестранна и многоцветна личност - справя се и с кръчми, добър е в алъш вериши, за банкер - лихвар е отличен, пък и много подръжници ще му докара от всички ромски махали и квартали.Та послушай ме, Пламен


15 Август 2010 11:43 | Гошо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Вярно е,че Пламен доста инвестира в Кацови и сие, но тях си ги бива и ще си върне вложеното с хубава печалба.И последната му инвестиция - преместването на "Циганският Рай" от Яхиново в парк Рила ще си избие паричките, защото всичките са много оправни.


15 Август 2010 11:51 | Янек
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Трудна ще бъде тази битка за нов дупнишки кмет.От едната страна на барикадите застава позазспалиятдупнишки интелект,а от другата здравият дупнишки юмрук. Трудно ми е да прогнозирам изхода,но със сигурност мога да твърдя,че компромис чрез коалиция е невъзможен.


15 Август 2010 12:01 | Емигрант
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

В КЪРПА ИМ Е ВЪРЗАНА ПОБЕДАТА НА ТЕЗИ ОТ "КОАЛИЦИЯ ЮМРУК", СЛЕД КАГО В ТОЗИ ГРАД ОСТАНАХА САМО ОБРЕЧЕНИТЕ,МЕЗОХИСТИТЕ И ГАЛЕВИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ. нИКОГА НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ПОТЕНЦИАЛА НА МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ГРУПИ - ПО ЕДНО КЙФТЕНЦЕ И БИРИЧКА В "ЦИГАНСКИЯ РАЙ" И СА ПОСЪБРАЛИ ДЕСЕТИНА ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ, АЕДВА ЛИ ЩЕ ИМ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ.


15 Август 2010 12:11 | 666
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Пламен добре измоделира Вергилчо,но реваншът идва и резултатите са обществено видни.Та кой мислите го е обучил наш Пламен на тези обноски - посреща гостите на парка,целува ръка на дамите. Завършеният дипломатичен курс не е бил напразен и явно, че Вергилчо го е посещавал редовно,но той си е такъв - добро и послушно селянче, пък и трудолюбиво.


15 Август 2010 12:25 | Пенсионер
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Едва сега разбирам защо унищожиха голямите дървета в парка - та нали циганите най-много обичат да им е топло.


15 Август 2010 12:32 | Шило
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Пламен го е обзела мания за власт. Защо ти е бе,човек? След като всичко в този град вече си украл,за какво ти е да го управляваш? Та тази мания е губещо начинение и започва да предизвиква съмнения за болестно състояние. Стегни се, Пламене, плати си заплатите на копоите, погрижи се за Оков и най-верните ти от дружинката. Какво си се лепнал за този Кацов?Та той да не е Клеопатра бе?


15 Август 2010 12:43 | Николов
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Най-вероятно Пламен е в депресия след уморителната и все още с неясен изход борба със съдебната система. Отчаянието съвсем е помрачило разсъдъка му. Изявеният борец и "мъжкар" да се прави на джентълмен, целувайки ръка и плашейки с вида си попадналите в парка дами е върхът на безумието, освен ако не е решил да превърне парка в нещо като резерват за малцинствените групи....Не се отчайвай, Пламене! След затвора ние отново те приехме в града си и се отнасяме с тебе като с равен. С нищо не заслужаваме да се държиш като клоун, да плашиш жените ни и да ни правиш за смях.


15 Август 2010 13:14 | добро
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Престанете бе,хора! Какво гледате на другите в паницата.Да сте имали акъла на ПЛАМЕН и вие сте щели да сте напред! Злобата ще ви съсипе! Погледнете как се събуди града и колко е хубаво. Гледайте си здравето и се молете да има Добро около вас.че никой не е вечен! Честит празник на всички и бъдете по-добри!


15 Август 2010 13:59 | ПРЕДАТЕЛИ
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Всички дупничани, които пишат тук против града си и го оплюват са предатели, родоотстъпници, лицемери, интриганти, комплексари. Имиджът на Дупница, колкото и да не ми се ще да го призная, в основна степен се гради от публикациите в струма и форумните мнения под тях. Външните хора си правят изводите по прочетеното. А някои хора се научиха да се възползват от това влияние за лични облаги. Опитайте се да се оттърсите от злобата и да признаете пред себе си, че паркът е чудесен, че градът е чист и спокоен, че лифтът е хубав, че икономиката тръгна нагоре, че вървите по улиците нощем без страх и никой никого не бие.


15 Август 2010 14:13 | Фен
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Пламен е най-големийо. Ще прави що си иска.А Кацов е наи убавийо кмет.


15 Август 2010 14:17 | До добро
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Не акъла,а юмруците на Пламен трябва да имаш,за да станеш като него и то в комбинация с подвижна асистентура от особа като Геле. Какво друго, освен да бие и да харчи откраднати пари може бъдещият ви кмет?


15 Август 2010 14:19 | Вярващ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

То "доброто" ще да е отецът от Яхиново, Паликаркинийо. Та нали и той е от технийо кошер, след първична обработко от Янев тип. А бе,попе, срам немаш ли че не млъкваш?


15 Август 2010 14:23 | Гражданка
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Не само,че ни е страх да ходим по улиците нощем,но и се прибиваме в ямите, наречени асвалт. Паркът е много хубав,но не е правен за нас явно. Що се касае до имиджа ни в България и не само,той е верен и заслужен. Дупница е един проклет, забравен, умиращ феодален град.


15 Август 2010 15:06 | до Гражданка
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

ти да не страдаш от жлъчка или просто си стара мома ;)
...апропо - "прЕбивам" "асФалт" :)))


15 Август 2010 15:26 | Перничанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Я сам много внимателен и осторожен, прочетох сите коментари и им скроих капата на сите. Има ного будни люде у вашио град, кои под мое давление прописая на диалект само и само да ми угодат, за Дум Спиро иде дума. Он нали си е свикнал да се накланя на секи, зема че и на менека се наведе. Он не ме познава и това го праи, а па да не думам що праи на Галеви. Сега я ви писах по нагоре оти с тоя парк само украднаа пари и нема нищо качествено напраено освен новио мост, който води за наникъде. Само он че остане у бъдеще, като паметник на глупоста на тия от Дупница. Я не сам видел у Перник да има таквия работи. Изкараднаа парите и сега колективно че плащате до живот. Като тоя Джони Милано каде се е писал се мазни на Галеви от далече, та другата година като се връне у градо да не го тармозят. Че маа цела годин по Италията и догодина па е на пангаро, там при тия нема прошка. Не може да чекате вуко да си смени кожата. Ама що да ви разправям вие си го знаете. Па да вие по-леко на вас!


15 Август 2010 15:33 | dum spiro
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Хахаха... изтрили половината мнения , въпреки че не нарушават правилатаа по никакъв нашин, но добавили 20-тина нови пълни с жлъч и клевети, и си мислят че са постигнали нещо! Е кой лъжете?


15 Август 2010 16:37 | Вирджинска
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Защо милионите на Галев са на Вирджинските острови,на Сейшелските острови, защо държавата не си ги прибере? Големият патриот на Дупница-брат Галев- душа дава,но не своята ,а душата на народа. Заслугите на Галев към държавата-да облагодетелства себе си и ключови министри.О,а кметския пост му трябва като въздуха, който диша,за да избегне присъди, защото осъден кмет в България няма,примери бол-Янев, Лечков....И Галев ще стане кмет , защото няма кой да излезе срещу него, няма реална конкуренция, честните хора пари нямат, той и бандата му на местно и национално ниво ги ограбиха. Имиджа на Дупница е скапан от двама тъпоглавци и свитата им, защото държавата не иска да се справи с тях, не иска защото те си плащат,когато са притиснати здраво, натрупали са достатъчно в овшорки. Защо нито полицията , нито прокуратурата не иска да погледне сметките на парк "Рила"? Страх! Признайте си бе органи на властта,че ви е страх и че повечето сте назначени от Галев или забогатяли от него. Всички трябва да б


15 Август 2010 17:00 | o
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Абе моме увехнала, ти да не си им нещо счетоводителка та знаеш къде са им парите? Какво е оВшорка? OFFshore company се пише със Ф , със В се пише оВца ....примерно!


15 Август 2010 17:46 | Вирджинска
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А ти, какво знаеш,знаеш ли че "А бе " се пише по отделно,та си седнал да се правиш на коректор за една буква,която се крие в карето,а и двете букви са върху един клавиш. Чул ли си за Кушлев,за Петков..за осторови,чул си ,ама се правиш на глух. Финансист съм, свежар съм. Яд ви е ,че знаем... за вас най важното е да не ви знае никой аферите,но уви знае се всичко..


15 Август 2010 18:21 | коректор
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Дзерджинска , слушай момиче , гледай си там манджите и остави думите на тези , които ги владеят . Радвай се на живота , поддържай си ръцете в изряден вид , разхождай се из парка и се надявай някой мечтан да ги нацелува . Освен това граматическата ти култура е на ниво ІV клас . "По отделно" се пише СЛЯТО !!!!!!! Това е наречие ;)


15 Август 2010 18:26 | o
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Иска ти се да си "финансист" и да знаеш , но уви....В и Ф не са на един клавиш, допустимо е да сбъркаш "осторови" , но финансист никога не би написал "овшорка", по това се отличават финансистите от правещите се на такива. Галев има офшорни дружества в Кипър и няколко LLC в Невада , не в Сеишелската Република или други такива острови за които само си чела по жълти вестници предназначени са утайката на обществото.


15 Август 2010 20:04 | бай Васил
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

До "коректор", "о":
Не ме интересува дали Вирджинска е сбъркала някоя буква (всички бъркаме). Важно е, дали посланието и е ВЯРНО или НЕ. Аз мисля, ЧЕ Е ВЯРНО!
Оправни били момчетата, оправят се бе!
Какво се иска за целта: подходящото образование ("Щанци и пресформи", висше - не знам дали знаят къде се намира ЮЗУ Бл-град. ама са "юристи"!!!), подходящата квалифицация - полиция, барети, подходящи връзки - бат Бойко (ЮПОН), червените другари, започва се с най-лесното - наркотиците. Отначалото трябва сам да "работиш" - трябват ти мускули - вдигаш щанди. После идват паричките - наемаш здрави момчета да работят за теб. Почваш да купуваш полицаи, прокурори, съдии, градоначалници, политици... Отчиташ се правилно, където трябва: нагоре плащаш, надолу мачкаш.
Всичко това може да се обобщи лесно - народът казва: ИСКА СЕ САМО 2 ПРЪСТА ЧЕЛО, нищо повече.
И сега искат да им направят хубаво и на дупничани - ЩЕ ИМ ПОВЯРВАТЕ ЛИ БЕ ХОРА?
АЗ ЛИЧНО, НЕ!


15 Август 2010 20:25 | dum spiro
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Бай Василе ти много ги разбираш тези неща, я кажи сега кой си и пред кое училище продаваш наркотиците


15 Август 2010 20:36 | Красимир Любенов
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Аз селянчето от с.Яхиново знам много тайни за Галев, Палчев, Геле и други от тяхната свита,но Радостина не ми дава да ги оповестя.Но ще напиша някой донос където трябва,за да го оплюя.Но ако ми помогнат Вуковски да ми върне книжката,ще съм послушен и признателен.Дори ще им предстъпя Радостина и ще се прибера при тази,която ме направи РОГОНОСЕЦ. Обещавам, честна яхиновска.


15 Август 2010 21:14 | Бай Василе,
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

кажи какво е посланието на Верджинска, че го търсих в редовете и между редовете - не намерих нищо друго освен, че "органите на властта трябва да бъдат уволнени" . Чак ми домиля, де да бяха на место тия органи , пък да се заклатят и да привикат тая бърборана поименно да изброи кои от тях кой го е назначавал ...


15 Август 2010 22:29 | до Спиро
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тебе е назначил, искаш ли да посоча номера на кабинета ти.... в управлението , знам и други като тебе, цял списък от безделници съвсем като престъпници, поне съучастници...И Дупница си има Красьо Черничкият...ааа, буквоят Спиро!


15 Август 2010 22:37 | до Спиро
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Буквояд Спиро,без миро.


16 Август 2010 02:31 | КЪШШШШШШШ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА-МУТРЕНСКА МАФИЯ НАЧЕЛО С МУТРЕСАТА ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ!!!!!!


16 Август 2010 12:17 | Княжевец
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Днес господин Галев отрича желанието си да става кмет и си мисли,че му вярваме.Ми какво правиш в "Циганския Ряй", господин Галев? Нима си решил да ставаш рекламно чучело на заведението на Кацови? Ако това е така,то Санде-цигането трябва да плаща такса на общината, съгласно предложението на Л Николова.


16 Август 2010 12:26 | Апостол,но не Тоци
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А онзи, яхиновският болярин - старшият от клана Кацови, се сърди,че му" гледали в паницата". Ми колко паници останаха в дупнишко бе,дядо Кацо? Има паница за тебе и клана ти, семейство Галеви също си имат, срещат се и някоя и друга по-малка чиниика за Янев и подобни. Ала нашите чиниики ги няма..... Трансформираха се в паркови алейки, цветенца от градската градина, лъскави колици с тъмни стъкла за грозните мутри и мургавите им братя.Та ще гледаме в твоята и другите, защото нищо друго не ни остана, освен да си гледаме.


16 Август 2010 12:34 | Яхинец
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

И пак тоя, дето му викате дядо Кацо, ни предлага да си изберем акъла на Галев. А бе, недооформен селянино,ти знаеш ли какво нещастие е това да имаш "акъла на Галев"? Та това означава точно да нямаш нищо.С акъл от такова качество, господин съветнико,се върви само по един път, който води само до едно място, без никаква възможност за избор.


16 Август 2010 12:53 | 2345
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

И се намери един,който си позволява да нарича гражданите на Дупница предатели. Явно той не е дупничанин,защото иначе би обидил самият себе си.Та този дързък селянин ни съветва и ние да се захласваме по "Бижутата на Галевата управа" - парк, градска градина, че някакъв лифт му преписа даже..... Ми захласваме се ние, захласваме се и се питаме как и с какво ще плащаме?....Та селска му работа на въпросния мислител. Той си знае само паричките, извадени от бурканите и му е много лесно.А то захласването е лесна работа, ама какво ще правим с цъкането?


16 Август 2010 13:25 | ???
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Лъжа било това.Той не бил си и помислял такова нещо,та какво остава да го казва.... И каква стана тя? Отново е виновна "Струма". И ако човек не познава този господин,ще вземе да си помисли наистина,че информацията е невярна, ама не е баш така. Та тоя хич не е за вярване, защото сам твърди,че е бизнесмен,ама не е. Твърди,че не познава Руменчо,ама лъже. Твърди,че няма бюро в кметския кабинет на Янев,ама пак нещо се е объркал.....Но защо ли го коментираме момчето. Та то не е виновно, защото това навярно е само началото на предизборната му кампания - решил е още сега да ни покаже колко добре лъже,т.е.колко подходящ е за бъдещ кмет на привикнала Дупница.


16 Август 2010 13:42 | Коко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Та това е почти успех! След като се е утвърдил вече като добър лъжец,трябва да се очаква,че добре се е адаптирал към избирателите,на които разчита. Това му умение само ще очарова ромите и изборния щаб,който явно е със същия произход и боготвори лъжата.


16 Август 2010 14:21 | Елисавета
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Едва ли има мислещ човек, който да се кандидатира за кмет на фалирал град. Изненадан съм,че вече се спрягат не една,а две кандидатури, въпросният Галев и съветникът Кацов. Не разбирам какво целят с този вестникарски ход - най вероятно е само желание за присъствие в политическите хроники,от което едва ли ще станат повече политици.


16 Август 2010 14:38 | Коритаров
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Аферим! Който и да спечели, все мафията е на власт,а нея банките хич не я касаят.


16 Август 2010 16:18 | Християнин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А бе Дядо поп яхиновски,защо не събереш всички тези отрепки, разплакали толкова много майки, причинили страдания на толкова много деца,оставили вдовици,та били те дупнишки или яхиновски мутри и не се опиташ да помолиш нашия бог, който за нещастие е и твой, пък и техен,и не се опиташ да ги направиш толкова добри,колкото са изстрадалите от тях.Няма да го направиш, нали, защото за това няма да получиш феодалски хонорар или дори само потупване по рамото.Освен,че няма да го направиш, поради липса на интерес,ти не би могъл да го направиш и защото отдавна си забравил какво е това добро.


16 Август 2010 16:30 | Фен-клуб
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

БИВА СИ ТЕ,ПЛАМЕНЕ! ДРЪЖ СЕ! ТИ СИ НАШИЯ ВОЖД И УПОРА. НИЕ ВИНАГИ ЩЕ ТЕ СЛЕДВАМЕ. СТАНИ НИ КМЕТ.


16 Август 2010 16:30 | dum spiro
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Панички ли си немате? Горките, па да ви нараня тогава..... Абе търтеи ограничени, завистта не само паниците , ами и здравето ще ви изяде, та ако щете не на Паликарски, а и на арменскийо поп да се плачете.Не са изкарали пари и за погребение, ама на Петърнейчев и на Дянков в работите се месят, загрижили се за общинските дългове разбирачите!Аиде у лево...


16 Август 2010 16:43 | Николай Тодоров
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ти отново си "в ефир", господин дишащ. Браво! Защо заменяш твоя приятен сарказъм с уличен цинизъм? Какво целиш с това,да се харесаш на мутрите, за да бъдеш подреден в листата на привилегированите или си обзет от идеята успешно да ги имитираш, подготвяйки се за уличните им предизборни изяви?.. Но ние знаем,че ти си един пиян страхливец, който винаги стои зад нещо. Този път си се скрил зад анонимността. Крии се Спиро, крии се!


16 Август 2010 16:55 | dum spiro
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Николайчо (ако наистина така се казваш) що не напишеш нещо по темата , а мен ме обсъждаш? Въобще знаеш ли колко народ пише с ник "дъм спиро"? Хайде опитай да си дадеш мнението и по статията, не е трудно, виж колко народ вече успя, та на теб ли ще ти се опъне.... няма нужда много да се напрягаш, и да излезе някоя глупост никой няма да ти се подиграва, няма и да се забележи дори.


16 Август 2010 16:55 | Еко
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

РЕКЛАМНО ЧУЧЕЛО НА "ЦИГАНСКИЯ РАЙ" - звучи прекрасно,нали? Които го е написал е сътворил прекрасен образ на юнакът-герой. А ни съветват да се любуваме на добрите "общински"творения. Кажете, господа,кой разумен ще си позволи да се забавлява на това място, опорочено от циганско и мутренско присъствие? Или това е поредният ви номер,за да си осигурите тази територия само за вас? Затова ли го правихте така целеустремено този парк?


16 Август 2010 17:01 | До дъм спиро
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Явно е,че този път попадам на менте, навярно. Оригиналът "Дум спиро" е достатъчно интелигентен,за да не чета латинското си име на англииски. Извинения, Спиро, но какво да правя като този форум се пълни с неуки мутри?


16 Август 2010 17:06 | Подсказвам
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ментето "Дъм спиро" е навярно дядо Кацо от Яхиново, родоначалникът на прославения "Кацов клан", главен управител на "Циганският рай" в парк Рила, родител на потенциалния кандидат-кмет от село Яхиново.


16 Август 2010 17:08 | dum spiro
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Видя ли колко е глупаво да обсъждаш никове а не статията? Между другото дум спиро не идва от латинската сентенция и въобще не е на латински а на немски, думм означава глупав, дум спиро - глупакът спиро.


16 Август 2010 17:10 | Яни
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Браво подсказвач! Удар в десятката! Единствената възможна грешка е това да е самият кандидат-кмет, който беше принуден да се занимава с англииски,а всички знаем,че е зле с латинския.


16 Август 2010 17:15 | dum spiro
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Яни да ти избера ли един латински ник за теб? vulva hypnotica ми се вижда доста подходящ


16 Август 2010 17:20 | Яни
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Това е ментето "Дъм".


16 Август 2010 17:26 | Яни
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

В този форум нещо завря!И "Бай Кацо" стана полиглот. Е,ще успеят в изборите тези господа, защото просто много си ги бива, нищо не ги спира.


16 Август 2010 17:29 | Яни
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А пък ти бе истински Спиро, защо във всичко виждаш жена. Докога този мерак бе,братко?


16 Август 2010 17:33 | dum spiro
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

е знам ли ви какви сте , променливи сте нещо.Мъжки ник , жена пише, женски ник - мъж....


16 Август 2010 17:34 | Тони М.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Те добре,че ползваха преводач при срещата с посланика на ЮАР,че не мога да си представя какво би станало, ако бяха объркали нещо пред по-черните от тях. Кураж с езиците,бай Кацо! В началото е трудно,но ти си упорит и ще свикнеш. Кураж!


16 Август 2010 17:37 | dum spiro
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Сега и на езиковите познания ли ще се завижда? Ех тази пуста чужда паница.....


16 Август 2010 17:47 | Some years later
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Имало едно време един изстрадал град...


16 Август 2010 20:15 | Козлодуй
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кой е този дум спиро и какво общо има с написаното, та го обсъждате толкова?


16 Август 2010 20:47 | до Козлодуй
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Па много искаш да знаеш , въпросът е некоректен,тук анонимността е гарантирана,но трябва да знаеш ,че е готин пич и си пада по готини жени,е с малки изключения, но също и по журналистки... особено, ако са в конфликт с Консултантите...


16 Август 2010 21:36 | До козлодуй
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Спиро /но истинският/,е благородната буферна система на форума.Той застава винаги на страната на по-уязвимия. Той е единственият неанонимен участник във форума, но така респектира, че никой не се осмелява да го разкрие публично.


16 Август 2010 21:44 | Още за Спиро
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Зад гърба си има една много добра школа на благородни човешки отношения,наситени с интелектуални качества.Лоша шега му изигра политическият преход в България, успявайки да размаже като акварел,но не и да унищожи прекрасната му душевност. Наричат го грубо,но той е просто романтик. Много енергия хвърля в не особено успешни опити да защити това, което не подлежи на защита.


16 Август 2010 21:51 | Judge
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

До тук никой нищо не казва само си ешете езиците, а има няколко важни момента.
1. Парк "Рила" не е Дупница.
2.Не Галевите направиха парка, а дупничани, защото те ще го плащат, а Галевите само пробраха пари от строителството, защото дупничани плащат данък в Дупница Галевите не , та даже и колите не съм им с кюстендилска регистрация.Те не са дали и една стотинка за парка.
3.Дупничани не живеят в Парк 'РИЛА" а в град Дупница, където има дупки има прах,има мърсотия.И т, дупничанитее дишат тази прах вдигаща се от селските улици, защото те не са градски в Дупница.
4.Иначе да, прака трябваше да се оправи, да стане по приветлив, но не и на тази цена.
На това Народа му вика "На гол тумбак чуфте пищови".


16 Август 2010 21:53 | козлодуй
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

От коя партия е, има ли нещо общо с парка ви, какво работи точно? Не исках да му зная ЕГН-то а по какъв начин е свързан с кметството и какви са му интересите


16 Август 2010 22:20 | Ангел Грънчаров
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Не е възможно да съществува такъв град и такива хора!
Нарочените за мутри имат огромна подкрепа, а противниците им направо никаква?Мутра обвиняват че целувал ръка на дамите и бил прекаленно учтив!!! Това и във вицовете го няма.Като гледам феновете на този Галев вместо да псуват и заплашват - все интелигентни и възпитани, а противниците му абсолютни простаци и видимо доста ограничени????Кмета вместо да се крие в някой кабинет и да си гледа далаверите бил все на парка сред хората, дори и след работно време, направил парк за чудо и приказ с 4 милиона и това било "вина"??? Че при нас с толкова екопътека правят, три табели заковани по дърветата и една оградка.Вместо мутрите и феновете им да търсят кой пише нещо лошо за тях, тук обратното, противниците им гадаят за самоличността на феновете!!!В този град нещо не е наред , някой нещо лъже, това не може да е истина.Чудя се дали пък в Дупница котките не гонят кучетата по улиците? Щом всичко е обратно...


16 Август 2010 23:00 | дупница
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

в дупница всичко си е наред... само вестник струма подава негативен образ на действиетлността... чудя се, под попечителството на кого?


16 Август 2010 23:05 | странно...
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

темата от "бъдещ кмет на дупница" се е обърнала към "дум спиро, кой и защо".
ех, патилан, остави баба си под скалата... тежка е, не можеш я изтегли...


16 Август 2010 23:25 | П Петканов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Прозорлив си Грънчаров,браво! Разбули мистерията около този град.Градът наистина на опаки върви,но кметът, слава на бога, е още с главата си. Ако не беше той,всичко щяхме да загубим,че даже и любимите му консултанти.За тяхното опазване той сътвори този парк за чудо и приказ,та как иначе тези светли умове на прогреса и развитието щяха да се възстановят след престоя си във вражеския софииски затвор,където се бяха поболяли от клаустрофобия.Та за опазването на нашите мислители ние продължихме с ускорени темпове започналото от дедите ни строштелство на парка и се справихме.Сега вече сме спокойни за "братлетата".На кмета му е малко трудно,извън комфорта на кабинета му,но така им е винаги под ръка и готов да откликне на всеки техен порив - материален или социален.Но не само той се жертва за любимците ни .Целият Кацов клан заряза любимото си село и се пресели тук,осигурявайки възможно най-добрата компания за феодалчетата ни.Предвидили сме скоро да преселим и двата крайни дупнишки квартала,за д


16 Август 2010 23:47 | До Грънчаров
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Прав сте, Грънчаров, странен град е Дупница. Голямо е противоречието между чуто и видяно,а аз видях феодалното чудо, посещавайки този парк.И наистина бях изумен - градът пуст, неприветлив и празен,а на парка, кулминация на човешка доброта,единомислие и ласки. Тук бяха наистина всички-настоящ кмет и кандидат кметове, всеки със свитата си и всички усмихнати, щастливи. Щастливи бяха и всичките избиратели, комфортно настанени в прекрасното кафене "Цигански Рай". Весели и спокоини ритми и никаква членоразделна реч,а само междуметия.... Приказно съвършенство, нали?


17 Август 2010 00:05 | dum spiro
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Хахаха, как сте ме зографисали, да ви се не начуди човек! Вместо да ме облеете с помия и да ми извадите кирливите ризи , вие ме ласкаете и анализирате.....
Eдно време гласувах ВМРО, ама съм отписал отдавна политиката, нямам нищо общо нито с парка нито с кмета нито с Галев.


17 Август 2010 00:18 | Е Спиро,
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

този път малко позираш и не си съвсем искрен относно Галев и кмета.


17 Август 2010 13:18 | Реката
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Чета малко по-нагоре,че в Дупница всичко било наред или би било наред,но нещо пречело.И това нещо бил онзи вестник "Струма".Ама хайде, "дупничани", опровергайте го вестника,ако лъже. Ако лъже,ала той не лъже. Казва истината такава,каквато е и никой не може да го отрече,с изключение на онези дяволопомазани слуги на затъващите в тинята Галеви, който изтръпват от ужас при появата на всяко компроментираща истина. Тръпнат, защото от псевдомъже се превърнаха в неприкрити страхливци. Вече не могат да отстояват "правата" си, защото макар и тромава,правосъдната система ги възседна и то яко. Важ ред е господа да се страхувате, вече може да се спотайвате в Баркод или в Циганския Рай.


17 Август 2010 13:33 | Далновиден
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Какъв кмет би могла да ви бъде тази особа, върху която природата щедро е онагледила един от основните си механизми за регулация - компенсаторния механизъм.На този тип тя е дала толкова много кила меса,само защото го е лишила в значителна степен от онази материя, която определя интелекта и мисловните възможности. Ползвайте си го като як палячо на онзи парк, забавлявайте се с него и повече не искайте.Не се плашете и от онзи Кацов, защото той е моделиран от самия Галев и едва ли ще стигне по-високо ниво от учителя си.


17 Август 2010 13:41 | Изпатил
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Означава ли това,че Кацов ще бъде новият дупнишки узурпатор?


17 Август 2010 13:58 | 999
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Кацов би могъл да е реална заплаха, защото той е част от програмата на Галев за изселване на годните граждани навсякъде по света и подмяната им с циганизирани елементи, които подлежат на контрол, манипулират се лесно, задоволяват се с малко, издръжливи са при всякакви условия и лесно се самозадоволяват.


17 Август 2010 14:31 | DAD
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Никаква заплаха не би могъл да бъде Кацов. Той е политически аутсайдер след разкритията на Владимиров за рекет и насилие от фамилия Кацови. Обвиненията са много сериозни и не биха могли да отпаднат. Необходимо е Галев да помисли за ново лице,ако иска контрол, чрез послушник.


17 Август 2010 19:58 | Скитник
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Откъде да си намери ново лице феодала. Той беше провален от неконтролираната алчност на велможите си. Янев направи необуздано бърза кариера на крадец,а Кацов блесна като тартор рекетьор на ниво последно десетилетие на миналия век. Тотален провал и от двете феодални надежди. Жив за оплакване е горкият Галев. Толкова усилия и инвестиции се оказват напразни. Как ли ще ръководи загиващата си империя, когато се окаже зад стените непрогледни?


17 Август 2010 21:28 | Анализатор
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Я ! Значи ако Галев се кандидатира , ще спечели . А ако не се кандидатира , ще спечели неговия кандидат . Защото 14 хил. души го подкрепят . Всичко друго е злоба на пръски .


17 Август 2010 21:56 | Кирилов
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Няма злоба. Има нежелание за робуване на престъпни елементи.


17 Август 2010 22:33 | Поромински
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тези им гласове са от епохата, когато много бяха убедени, че Галев е мъж.


18 Август 2010 06:55 | МиТ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тези съмнения да не са част от трескавата им подготовка за бъдещия им живот?


18 Август 2010 07:03 | Наташа
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да, така по-лесно ще приемат изненадите на съдбата.


18 Август 2010 12:56 | Найден
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Няма да им е по-лесно, защото изненадите са много. Какво ще правят зад стените, когато им доведат и слугите-Янев, Кацов и по-дребните мижитурки. Ми нали няма да има кой да им занесе кутия цигари.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар