Конгресът на ГЕРБ освободи Цветанов! Станаха ясни новите членове на изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ!

07 юли 2019 12:45   8 коментара   17749 прочита


Борисов прави недвусмислени намеци: Не ме разбраха някои за светкането на синя и червена лампичка, нито тия с къщите за гости, някой от нашите бил взел минералната вода......, не ме разбра и кметът Тотев...

С мнозинство Цветан Цветанов бе освободен от позициите, които заемаше в ПП ГЕРБ. На конгреса, който се провежда в момента бяха избрани двама нови членове на изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това са Тодор Тодоров и Цвета Караянчева, които бяха избрани с абсолютно мнозинство. На конгреса присъстват 1200 делегати. В началото те гласуваха отстраняването на Цветан Цветанов като заместник-председател на партията, но той остава неин член.

"Очакваше се много голям драматизъм, но ГЕРБ осъзнава какво изисква обществото. Промените продължават и след като спечелихме изборите", коментира Бойко Борисов по повод отстраняването на "дясната му ръка" като направи сравнение с неспазената дума в опозиционната БСП и оттеглената оставка на Корнелия Нинова.

В изявлението на премиера се чуха някои недвусмислени намеци като например: Не ме разбраха някои като говорих за сини и червени лампички, които ще светнат за някои от нашите. Не ме разбраха тези с къщите за гости или някой който бил взел минералната вода...., ние сме отговорна и дисциплинирана партия, кагота получим сигнали сме длъжни първо ние да си ги проверим, а после полиция, прокуратура и др. институции, каза премиера. Ще пуснем по-късно пълното изявление на Борисов пред конгреса.

П. Пенева


Още за: конгрес   ГЕРБ   Цветанов   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
07 Юли 2019 13:21 | неразбрал
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

И Нинова ли е крала апартаменти? На цена за обикновен е получила луксозен с асансьор?


07 Юли 2019 13:34 | цвят лилав
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Дълъг път извървя от БКП до ДП. И стана от ляв до и от десните по- десен.


07 Юли 2019 16:45 | Жоао
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Като конгресите на БКП от едно време.


07 Юли 2019 17:48 | затор
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

"Конгресът на ГЕРБ освободи Цветанов" Да се готви падежкия пишман-доктор!


07 Юли 2019 18:32 | Туркан
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Падежкия е време да си отива. Вместо да се засрами за тези години на власт нищо не направи освен едно саниране от което забогатя, той вирнал нос и се мисли за господ.


07 Юли 2019 18:58 | Злобил
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Конгреса на БКП/опс. ГЕРБ/ протече по модела - "Събрахме се, обсъдихме и аз реших... ". Уважаеми политически цветета, нали не си правите илюзията, че вие сте отстранили Цецо? Това, което ви се сервира в НДК е отработено още преди преди 60 години, и усъвършенствано чак до 1989 година. Врагът с партиен билет е до болка познат. Не съм фен на Цецо и се кефя двойно - хем го махнаха, хем се изложиха. Просто игра на фалшива демокрация. Плоско, плоско другари/и господа, ако предпочитате/.


17 Юли 2019 09:56 | ПлешоГейт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Отворено писмо

ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р. БЪЛГАРИЯ
копие:
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ДО КПКОНПИ
ДО НАП
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ


Уважаеми власт имащи,
моля ви да вземете отношение по няколко въпроса свързани с народния представител Александър Иванов Мацурев - ПЛЕШОГЕЙТ:

1. С какви средства Мацурев /или свързани с него лица/ е придобил следните имоти:
- Стопански двор с фабрика за пелети в гр. Добринище на стойност 150000 евро;
- Склад за строителни материали „Ваджо” на входа на гр. Банско на стойност 300000 евро;
- Кафе сладкарница „21-ви ВЕК” в гр. Добринище на стойност 50000 евро;
- Апартамент в гр. Банско на стойност 60000 евро;
2. Александър Мацурев /или свързани с него лица/ е съдружник с бивш директор на ДАНС – Благоевград в охранителна фирма, която обслужва 90% от нощните заведения в Банско. Сключват се договори след обаждане и заплахи от Ма


17 Юли 2019 09:57 | ПлешоГейт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

3. Александър Мацурев, заедно с Иван Везюв извършват незаконни автомобилни превози, като трансфери от Банско до летище София, така и от град Банско до ски зоната. Пускат непрестанни доноси до ДАИ – Благоевград със списъци на автомобилите на конкурентните превозвачи.
4. Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия. Списъкът с неплащащи е изготвен от Иван Везюв и е внесен в столичното управление посредством Михаил Михайлов, друг съдружник на депутата.
5. Моля да се обърне внимание и на служебните пътувания, нощувки, обучения и т. н., плащани с държавни пари. За никой не е тайна тяхната връзка и демонстрацията им на безнаказаност.
Разследването ще продължи и ще изобличим цялата мерзост на Александър Иванов Мацурев!
Молим за съдействие




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар