Комисар Любен Милев: Защо трябва да подкрепим ген. Румен Радев на предстоящите президентски избори?

18 октомври 2016 16:56   12 коментара   11494 прочита


Любен Милев е член на Инициативния комитет в Благоевград за подкрепа на кандидат-президентската двойка - ген. Румен Радев и Илияна Йотова

На предстоящите президентски избори трябва да подкрепим кандидат- президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова, защото България има нужда от промяна. Време е страната ни да има един силен и отговорен президент, който с воля и характер да обедини нацията и с действие и отговорност да изпълни с истинско и пълноценно съдържание президентската институция.

Президентството е институцията, която може да формира процесите и политиката в държавата. Държавният глава трябва да бъде коректив на властта, да има ясна визия за бъдещето и просперитета на българския народ. А ген. Румен Радев е човек, който в целия си професионален път е доказал, че притежава ония качества, необходими за всеки достоен президент.

Вярвам, че той е човекът, който ще помогне да се случат истинските реформи в българското образование. Завършил е образованието си без политически протекции, без предимства при кандидатстването си във ВУЗ, като някои други кандидат президенти, доказал се е в професията си без да допусне никакви зависимости. А в днешно време имаме нужда от точно това - държавният глава да гарантира нашата независимост, още повече във време, в което държавата е оплетена в куп зависимости.

Не се е изкушил да започне „бизнес” чрез бандитско – приватизационни или борческо – мутренски методи за сметка на народа и ограбените спестявания на възрастните хора в зората на т.н. „демокрация” .

Вярвам, че той ще бъде отговорен президент, защото в своя професионален път е доказал не един и два пъти, че може да поема отговорност, да взема правилни решения и да държи на мъжката си дума.

Вярвам на ген. Румен Радев, защото изрази категоричното си несъгласие с политиката на правителството на Бойко Борисов относно националната сигурност.

Той е човекът, който даде заявка, че ще бъде президент на всички български граждани, без значение от партийна, етническа и религиозна принадлежност. Тук ще припомня думите на премиера Бойко Борисов, който съвсем наскоро заяви: "Няма да осигурявам още пет години на една комунистическа фамилия"

Вярвам на ген. Радев, защото той ще работи за преодоляване на социалното неравенство и свиване на ножицата между много бедни и много богати.

Вярвам, че ген. Румен Радев ще подкрепи и стимулира икономическото развитие на страната, ще гарантира прозрачност и ясни правила в правораздаването.

Вярвам, че той ще бъде президентът, който ще работи за здрав обществен ред и ще помага за създаване на нормална среда на живот за възрастните хора, а криминалната престъпност ще бъде свита до минимум.

Ще бъде инициатор за осигуряване на нормативна база даваща възможност на институциите от правораздавателната и правоохранителната система да бъдат защитени при борбата им с ширещата се престъпност в страната ни, която към настоящият момент дори не се регистрира и отчита реално, а избирателно и само това, което има вероятност да бъде разкрито.

Да няма защитени касти и прослойки, политически и икономически от обществото ни, спрямо които полиция, следствие прокуратура и съд нямат право да работят и прилагат законите на Република България.

Да не бъдат политически реорганизиран и физически подменян състава на целият държавен, административен и управленчески апарат в интерес на управляващата партия, която и да е тя, както е в настоящият момент.

Кандидат президентската двойка ген.Румен Радев-Илияна Йотова е най-добрата алтернатива на сегашното управление. Това е алтернативата, която ще даде нова роля на президентската институция. Роля, която няма да разделя, а ще обединява. Това е президентът, който ще работи за балансирана и независима външна политика, която да се основава на нашия национален интерес.

*Предизборна публикация

12 коментара
18 Октомври 2016 17:30 | С.К.
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

ЗАЩО? ТЪП СЪМ И НЕ РАЗРАХ, ЧЕ СЪМ ДВЕ ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ, ДОКТОР, А ПИША И ДОЦЕНТЕРА: Строителство в слаби земни почви /засягаща свлачища/.
ТОЙ се е клел пред знаме и Родина, та Аз също? Той е служил, а Аз също 6 години и напуснах заради Тях? Освен пиянство, карти и жени дали е вършил нещо в службата си през тези години? Чакаше брутните заплати и пенсията? Какво е направил, например както Списаревск? /Къде беше при вземането на решението за ремонта на двигателите на Миг-29 или ближеше задника на на Винету?
Личост, която е от типа: Аз съм от Тия които са на власт!
НЕ ТИ ВЯРВАМ И НА ТЕБ!


18 Октомври 2016 20:16 | Бедни Нещастни Умиращи
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Уважаеми ген. Радев защо сме на? :

* 222 - място по раждаемост в света
* 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия!
* последно място - по продължителност на живота в Европа
* първо място по младежка безработица в Европа
* последно място по доходи в Европа
* първо място по корупция - в Европа
* първо място по нещастие в света
* 136 място по свобода на словото в света
* 129-о място по пътища в света
* 1во за най-мръсна Столица в Европа

Търсят се отрговори на следните въпроси:

1. Как в държави, в които се води война и в държави, в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15. 8 на хиляда?
2. Ние прости ли сме?
3. Простотията става ли за управление на държава?
4. Кой е виновен?
5. Защо на никой не му пука за тази статистика?


18 Октомври 2016 21:11 | ченге травестит
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

оди се скрий некъде бе хюмне.....


19 Октомври 2016 08:24 | Орас
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Един от най-големите проблеми на т. н. преход у нас е именно намесата на политиците в професионалната дейност на МВР/и другите структури на сигурността/. Голям проблем е и стремежа на служители от МВР или армията да участвуват в политиката, какъвто е случая. Драги управляващи, разберете че добър полицай се става по-трудно от политик/не казвам добър/ защото не знам дали има такъв...


19 Октомври 2016 09:35 | ИВАНКА
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

НАРОДЕ : СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПРЕЦЕНИШ: посредтсвена послушница или ИСТИНСКИ
МЪЖ БЪЛГАРИН



19 Октомври 2016 09:47 | 123
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Защо трябва да подкрепяме предатели и дезертьори като тоз генерал. Продаде се за жълти стотинки на ком. партията, как да гласувам за него.....?!?


19 Октомври 2016 10:11 | РАМБО
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

ГОЛЯМА ГРЕШКА СА ДОПУСНАЛИ ДРУГАРИТЕ С ПОКАЗВАНЕТО НА ТОЗИ ТЕХЕН ПАРТИЕН ЧЛЕН . С НЕГОВАТА ПОЯВА И АГИТАЦИЯ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ЗАГУБИХА МНОГО ГЛАСОВЕ ОТ СТРАНА НА БИВШИ И НАСТОЯЩИ ПОЛИЦАИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА . ТОЗИ ХУБАВЕЦ НА СНИМКАТА ОТ СЕЛО ПИРИН СЕ ПОДИГРАВАШЕ И УНИЖАВАШЕ РЕДИЦА СВОИ КОЛЕГИ ГОДИНИ НА РЕД . ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОВЕЖДАНИТЕ КОНКУРСИ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА РАБОТА, КАКВИ ГИ ВЪРШЕХА ..... ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ ПОДИГРА С ЧУВСТВАТА НА МНОГО ЖЕНИ, КОИТО МИНАХА ПРЕЗ ЛЕГЛОТО МУ


19 Октомври 2016 10:31 | хххх
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СМЕ НЕДОВОЛНИ НЕ ОЦЕНЯВАМЕ КАЧЕСТВАТА НА ДРУГИТЕ ОБИЧАМЕ САМО ДА ПЛЮЕМ


19 Октомври 2016 13:45 | иванов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

до 123,
много си тъп/а/ може ли да нямаш грам мозък в главата за да говориш че някой се билпродал обясни ми откъде знаеш това та си бръщолевиш глупости


19 Октомври 2016 14:43 | ДОКТОРА
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

ГЕНЕРАЛЕ, ТИ СИ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ !!!! ПОЖАРНИКАРСКАТА СГАН ТРЕПЕРИ И ПОВРЪЩА КРЪВ И КОЗИНА !!!! ГЕНЕРАЛЕ ИЗРОДИТЕ ОТ МУТРИТЕ ОТ ГРОБ, ЗЛОБЕЯТ И РЪСЯТ ЗАПЛАХИ И ПРЕДСМЪРТНИ ВОПЛИ, НО ТЕ УМИРАТ И БЕЗВЪЗВРАТНО СИ ОТИВАТ!!!! ГЕНЕРАЛЕ, ПОБЕДА, ПОБЕДА !!!!


19 Октомври 2016 16:46 | Не на Предателя
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Предаде жена си, Предаде Армията икакво да му позволим да Предаде България ли


20 Октомври 2016 21:46 | zapoznat Do RAMBO
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много си прав Рамбо за човека от пирин. И той доста **** изяде докато беше милиционер!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар