Колоритна номинация на Стефан Софиянски за местните избори в дупнишкото с. Бистрица

20 юли 2011 00:20   10 коментара   17521 прочита


Кандидат-кмет 3-ти мандат обяви оферта за булка: Докато не забременее и роди син, да не напуска къщата

Кандидат-кметът от партията на Стефан Софиянски в дупнишкото село Бистрица Венци Венев обяви оферта за идеална съпруга. 59-годишният Венци Венев търси жена, която да му роди син, на когото ще остави цялото си наследство, което се състои от цехове за безалкохолни напитки, за изработка на метални детайли и земеделски автопарк, състоящ се от комбайн, два трактора, камион и прикачен инвентар.

Изискванията към жената, която ще споделя живота му, са да е в детеродна възраст, а едно от условията, които поставя кандидат-кметът, е, докато жената не забременее, да е съгласна да не излиза от входната врата на къщата му навън. След това може да ходи където си иска.

По този начин ще съм сигурен, че аз съм бащата на детето и на моя наследник ще оставя всичко.

Идеалът му за жена е да бъде висока около 1.60-1.70 м, да има тънка талия, заоблен ханш и издадено дупе, да бъде с тънко вратле и да има малко краче - да носи 34-35 номер обувки.

В. Венев обясни още: Жената, която ще ми пристане, трябва да знае какво иска. Но след като получава от мен, трябва и да ме слуша. Ако се наложи, ще идва с мен с комбайна на нивата или ще обръща сено на ливадата, иначе ще има всичко, което пожелае. Писна ми от жени-бичкии, които непрекъснато скитат с мъже и търсят само авантюри, а не се заседяват на едно място, каза Венев.

За трети пореден път той е кандидат-кмет на село Бистрица, община Дупница, от партията на Софиянски, но все не му достигат гласове за мечтаната от него длъжност. Венци Венев иска да управлява селото, което наброява около 1700 човека, като американски шериф, каквото каже - всичко да се изпълнява безпрекословно. Тогава според него селото ще има напредък.

На едно от предизборните събрания преди години той каза директно на избирателите, че ако хване коне по нивите на хората, глобите ще бъдат яки. Това му донесе обаче негатив и не бе избран.

Венци Венев до момента има два брака и две дъщери от тях, но не е в добри отношения с бившите си семейства. Работи по поддръжка в детска градина в Дупница. През свободното време оре, сее, коси и жъне срещу заплащане на съселяните си. Живее заедно с родителите си. Не купува готови храни от магазина, сам си произвежда всичко. Отглежда в двора си няколко овце и кози, теле и 20-ина кокошки. В неговото мазе има приготвено от него сирене от 2008 година, като му слага специална саламура. Годишно коли по няколко овце и теле, които слага в буркани. Това е основната храна на семейството му. Пари за хранителни продукти не се дават.

Венци Венев е от най-заможните в селото. Грижовен син е. Не изоставя и за минута родителите си. Баща му Васил Венев е сляп и глух от дълги години, трудно се придвижва. Майка му Дамянка все още се обслужва, но е доста възрастна. Родителите му са винаги добре нахранени и чисто облечени.

Венци Венев дълги години е работил в бившето “Топливо” в Дупница. В зората на демокрацията от него зависеше кой ще получи цимент, желязо или тухли, за да си построи къща.

10 коментара
20 Юли 2011 06:50 | николов
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Леле, мале какъв мерак на този пропаднал човек, много хора го познават, но никой няма да каже нещо добро за него или най-много да предизвика усмивка от съжаление.....


20 Юли 2011 08:37 | Негалевец
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

ДА, ТОЙ Е. НА ПАРКА САМО ГО О-ОБИДИЛИ...


20 Юли 2011 08:37 | 7898
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

чему роди от него ама друг пат. „ виж му егенето.


20 Юли 2011 08:39 | чичата
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Добре, че има избори та да си спомене за този отдавна "умрял"човек.


20 Юли 2011 09:03 | Шерлок Хоумс
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Поредното ниско падение на това "нещо" / наричам го така, защото със сигурност не е вестник/! Не ви ли омръзна да занимавате хората с подобни простотии, не ми е ясно! Съжалявам човека написал това.... Наистина! Няма ли лудници за подобни герои, та ги изписват по вестниците....


20 Юли 2011 09:45 | Иванчо
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

А бе селянин, ти си се объркал. Седнал си под черницата и чакаш ябълка да падне.


20 Юли 2011 11:47 | я
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

най интерестното е че тоя комбайнер е сложен в графа политика спорет Струма


20 Юли 2011 21:27 | ддд
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

новината е станала достояние и на бтв, утре ще дават в сутрешния блок за този кандидат и неговите изисквания към съпруга


20 Юли 2011 21:54 | karra
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ко


21 Юли 2011 10:18 | :)
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това не е ли за раздел "Забавно"?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар