Коко Динев не е получил пари от трансфера на Удоджи в ЦСКА

30 април 2010 00:10   28 коментара   26593 прочита
А. Тотев
А. Тотев


А. Тотев

Градоначалникът Андон Тотев: С 34 000 лв. платихме данъци, в общинската каса са 85 000 лв.

34 000 лв. от постъпилите 125 000 лв. в касата на община Сандански от продажбата на Удоджи в ЦСКА по време на управлението на Константин Динев са похарчени, съобщи вчера кметът на общината Андон Тотев на питане от съветника д-р Димчо Влахов. 19 000 лв. са изразходвани за погасяване на стари задължения за осигуровки на футболисти и административен персонал, и 14 000 лв. за данък добавена стойност. Останалите 85 000 лв. са в сметката на община Сандански. С тези средства ще оперира общината, респективно Общински съвет, каза кметът А. Тотев. Той уточни, че нито лев от парите няма да се харчат без знанието на съветниците.

Постъпило е искане от Константин Динев и Румен Илиев-Бульо част от парите, постъпили от трансфера на Удоджи, да бъдат изплатени на бившия президент на ФК "Вихрен" Коко Динев с мотив, че сделката е станала по време на неговото управление. К. Динев и Р. Илиев провели разговор с А. Тотев, но до решение не се е стигнало, тъй като в правомощията на Общински съвет е да разпределя бюджета на общината и кметът изпълнява неговите решения.


Още за: А. Тотев   приходи   К. Динев   Още от: Политика

Принтирай статия
28 коментара
30 Април 2010 03:04 | е бреее
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Доньо, вземи се гръмни некъде и не се появявай повече пред медиите, за да не дразтиш хората.


30 Април 2010 09:01 | върл фен
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Тоз Удоджи да не се превърне в "БЕРБАТов" за "Вихрен"!


30 Април 2010 09:04 | към върл фен
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Какво искаш да кажеш?Бербатов ли раздели "Пирин"?Ми тогава кой го обедини?


30 Април 2010 09:36 | бонд
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ако е така, както казва кмета, добре. Но той трябва да знае, че парите са на клуба, а не на Коко. Коко ще има моралното парво да иска нещо, след като си покрие задълженията към Вихрен, които сигурноо надхвърлят тези 125 хиляди лева. Не може в един момент хрумне ти, и под нечий натиск да кажеш аз съм дотук. Добре дотук си, ама си покрий заплати, зосигуровки, лапачка по ресторанти и т.н. Кой ще ти ги покрива - община сандански ли?


30 Април 2010 09:54 | към бонд
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кой е тоя Румен Илиев - Бульо, бе хора? Какъв е тоя пък? Имаше един охранен, който само с далавери се занимаваше. Да не би да е тоя. Ама той си е наемен работник при Коко, какво се пъчи. С парите, които е откраднал от Коко му дийде и самучувствието. Иначе е пълен идиот.


30 Април 2010 12:04 | фолкДИВА
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А Тоз Коко от къде има пари,че други да крадат от него?Той наследство нещо ли е получил или е бачкал в станство?Не,брато тоя кокош син е крал и притискал и е ошел у Сандански са да диша ЧИСТ въздух,щот е с АСТМА по рождение.


30 Април 2010 12:19 | сАНданСКИ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Да! Верно!Неговата ПЪРВА са е втора на Данона,а втората му е първа не един друг.Голема КРЪСТОСКА.


30 Април 2010 12:44 | кулата
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А бе не можеш да ги разбереш, кой кой оправя. Ама Коко освен, че е асматик е и дрогиран. А парите целиот български народ знае че са крадени, че са грабени, само ДАНС и полицията не знаят нищо. Че откъде бе, тия пари като по цел ден обикалят с мозерните коли по казино и кръчми? Колко хорае разревал тоя гадняр? Белким в пловдив тръгне по пато на известнио си кум.


30 Април 2010 14:37 | pepi
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Парите са на Коко, защото трансфера и всичките процедури са осъществени, когато Той е бил президент! Не съм му адвокат, ама като градеше и правеше беше арен, ся не е! Еее не може така! Ако той си събере всичко, което е направил, и върне в положението преди да дойде, какво ще има, едно голямо нищо! Тогава клуба ще изчезне! Българина е особен вид животно, все друг му е виновен и все разбира от всичко!


30 Април 2010 14:45 | | към feri
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

пепи всичко е патено от общината !


30 Април 2010 14:48 | пепи
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

В грешка си! Почти нищо не е платено от общината! Като така плаща общината, защо не бе направила почти нищо за клуба и стадиона, терените, преди да дойде Коко?!


30 Април 2010 15:01 | към
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не съм


01 Май 2010 10:37 | -
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

В Сливен протестират срещу хаоса в града


01 Май 2010 18:47 | към Към
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В грешка си, защото си нямаш и малка представа колко струват вложенията там по терени, осветление, съблекални, трибуни и всичко, отделно вложенията в отбора! Ако общината е дала 100 или 200 000, тва е една брънка! Така, че са Коко е лош, тогава като даваше беше убав, са ве заинтересува, от къде му били парите, тогава не ве интересуваше! От където иска да са му, факт е, че направи доста за клуба! Като сте много праведни дайте вие пари за отбора...


01 Май 2010 18:52 | към към към
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Провери в Общината ! там има документи ! колко и кой колко е откраднал е друга работа !! иди в общината !! там е зарито кучето !! иди и питай Станоева СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА НА ВИХРЕН!! ВИЖ КОЛКО ПАРИ ОТ БЮЖЕТА СА ОТИШЛИ НВ КАСАТА НА ВИХРЕН !!


01 Май 2010 22:44 | Доньо - боклука
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Келнера излезъл с изявление във вестника да измие нааканото си име, като опровергае слухове, че пари от даден трансфер не са влезли в касата на клуба.
Вярвам обаче, че читателите не са толкова глупави, че да се хванат на поредния ефтин, нескопосан опит на Тотев да си прави PR и да се опитва да замита далавери.
Над 2,5 млн. лв. общината е прахосала за ритнитопковските прищевки на келнера, от които сериозен процент изтекоха в джобчето му , както и на приятеля му Коко Динев.
Тук се опитва да хвърля прахоляци за някакви смешни пари..., а ле спри да се подиграваш с жителите на тази община и да ги крадеш най-нагло и безцеремонно!!! Отдавна трябваше да гниеш в някой зандан! Вина има корумпираната съдебна власт, която позволи толкова години да безчинстваш тук и да се гавриш с хората!
Но в краяна сметка всеки получава заслуженото.


02 Май 2010 11:59 | Любопитен
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Вярно ли е ,че Вашият кмет Тотев имал хладилник в Сандански,градини с ябълки и др.бизнес?А този Румен Илиев-Бульо е бевшият упраявител на нощтният Ви бар в авсриийкият навремето.Сега какъв е...Вие си знаете.Просто любопитен коментар.Но и при Вас ,е като пхри нас и навсякъде.За едни е добре,има пари и далавери-за повечето-няма.Искахте Капитализъм,на ви го-но тоя е нито американски,нито белгииски,а български,несправедлив и далавераджииски.Нито фудбол,нито земеделие,нито здравеопазване.....


02 Май 2010 12:04 | към към...към
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Няма значение, факт е че почти нищо не са дали за клуба! Тревното покритие само струва повече от това което е дала общината, през годините, когато Коко бе президент! Нали общината поемаше да се направи осветлението, къде е осветлението, няма го, няма и да го има! Докато Коко направи и изкуствените терени и главният стадион! Общината, нищо не я спираше да направи тези неща преди да дойде Коко, но нищо не бе направила, терена беше ужасен, плешив и неравен! Сега пак ще му е..т мамата, защото немат пари за препаратите за подръжка! Ще съсипят всичко направено!


02 Май 2010 12:17 | в и К
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

От 1 май цената на водата 86 ст кубик !!!!!!!!!!!!!!! честото


02 Май 2010 12:18 | към към...към
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Помисли малко, общината и сега няма да даде пари! Изцица Коко да направи базите, даде мижав процент и обеща да направи осветлението, но не го! Айде сега защо не направи козирки за да отговаряме на новите изисквания, защо не влага и лев в базата! Нито ще влезнем в А група, нито общината ще дава! Така, че не се заблуждавай!


02 Май 2010 12:20 | КЪМ към към...към
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И ТРЕВНОТО ПОКРИТИЕ Е ПЛАТЕТО ОГ ОБЩИТАТА ОТ ТЕБ И ОТ МЕН И ОТ ВСИЧКИ ...............ДАНЪКОПЛАТЦИ В ОБЩИНАТА !! АНАДЪГМО !


02 Май 2010 12:23 | към към...към
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не е вярно това! Ако въобще е дала нещо общината, то не е нищо! ИЗползва се големия плащач, което не е лошо, но е лошо да си приписва всичко, че тя го е направила, като това абсолютно не отговаря на истината!


02 Май 2010 12:31 | КЪМ към към...към
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ПОМИСЛИ МАЛКО И НОРМАЛНО ОТ КЪДЕ КОКО МОЖЕ ДА ИМА ПАРИ -КАКВА ДЕЙНОСТ ПЕЧЕЛИВША РАЗВИВА - ПОМИСЛИ И ТОГАВА ПИШИ


02 Май 2010 15:18 | поет
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

РЕШИЛ Е ДОНЬО ТИКВИНИКА,
КАРИЕРА ДА ГРАДИ ОТ МОТИКА
СЕЛЯНЧЕ ТОЙ РОДИЛ СЕ
НО В БКП УРЕДИЛ СЕ.
ДА ДОНОСНИЧИ БЪРЗО СЕ ЗАХВАНАЛ,
И ШЕФ НА ИНТЕРХОТЕЛА СТАНАЛ.
КРАЛ Е ДОНЬО ТАМ ДО НАСИТА
НО СЕ НАМЕРИЛО КОЙ ДА ГО ИЗРИТА,
СКРИЛ СЕ ПОСЛЕ КАТО ЛАЛУГЕР,
ЗДРАВО НААКАН СТАРИЯ БАБУГЕР.
И РЕШИЛ Е ДОНЬО ДА СЕ РЕВАНШИРА
ТА ЗА КМЕТ ДА СЕ КАНДИДАТИРА,
ИЗБРАЛ ГО НАРОДА НАИВЕН С НАДЕЖДА,
СЕЛЯНИНЪТ ЖИВОТА МУ ДА ПОДРЕЖДА.
НО ЗАОБИКОЛИЛ СЕ ДОНЬО С ТЪПАЦИ
ДА БЛИЖАТ СТАРИТЕ МУ ......И,
ДА ГО СЛУШКАТ, ДА МУ СЕ КЛАНЯТ,
И СЛУГИ НЕГОВИ ДА СТАНАТ.
КОРИЦА ХЛЕБЕЦ ИЛИ ТРОХИЦА
ДА ИМ ПОДАДЕ ОТ НЕГОВАТА ПАНИЦА.
КУЦО И САКАТО В ОБЩИНАТА НАЗНАЧИЛ
КОЙ ОТ КОЙ ПО-НЕКАДЪРЕН БИЛ.
СИМЕОНОВ - СТАРА ПИЯНИЦА,
НА ЧИСТОТАТА СЛОЖИЛ ГО ДА ЦИЦА,
МАЛЪК ТОШКО ТУРИЛ НА ВОДАТА
С ЧИЧО КОЛЬО ПАРИЦИ ДА ЛАПА
ПЛЕМЕННИКА МУ МЛАДЕНЧО КЛЕТ
ДА ДУНДУРКА КАТО ЗАМ. КМЕТ,
МАТЕЕВА СЕКРЕТАР ДА СТАНЕ,
И НЕЯ С НЕЩИЧКО ДА НАХРАНЕ,
НО ЦЯЛАТА МУ АДМИНИСТРАЦИЯ,
БИЛА С УМСТВЕНА КАСТРАЦИЯ.
А СЪВЕТНИЦИТЕ ВЪВ ВЯРНОСТ ВРЕЧЕНИ,
ПОМИС


02 Май 2010 15:20 | поет
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ПОМИСЛИЛИ, ЧЕ С ВЛАСТ СА ОБЛЕЧЕНИ,
ПРЕСТЪПНИ РЕШЕНИЯ ВЗИМАЛИ,
И ЗАКОНИТЕ ПОДМИНАЛИ.
ОТ ДЕН ДЕН САНДАНСКИ СМЕЛО
ПРЕВРЪЩАЛИ ГО В ИЗОСТАНАЛО СЕЛО
С ГРАБЕЖИ, КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ
СЪСИПВАЛИ ГО ДОНЧОВИТЕ КХМЕРИ
А ДОНЬО ВСЕ ПО-НАГЪЛ СТАВАЛ
И ПРАВОСЪДИЕ ТОЙ РАЗДАВАЛ,
НЕПОСЛУШНИЦИТЕ БЪРЗО УВОЛНЯВАЛ.
ВСИЧКИ КОИТО СЕ ВЪЗПРОТИВЯХА
МНОГО БЪРЗО ИЗГОРЯХА.
ВИКАЛ ДОНЬО НА ТЪЛПАТА
ЧЕ БАЩА Е СТАНАЛ НА ОБЩИНАТА,
Т. ЖИВКОВ ОДАВНА Е ПОЧИНАЛ,
ЗА ТОВА ПЪК ДОНЧО ВЕЧЕ ГО ЗАДМИНАЛ,
ДО КРАЙ ДА ИЗДОИ ОБЩИНАТА ПОИСКА
ХОРАТА ДА МАЧКА И ПОДТИСКА.
НО СТИГА ТОЛКОЗ НАРОДЕ СИ ТЪРПЯЛ
МАЛКО ЛИ ТЕГОБИ СИ ПРЕЖИВЯЛ,
ПОВДИГНИ ГЛАВА , СТИГА СИ СПАЛ!
ДА ПРЕМАХНЕМ ТОВА БРЕМЕ
НАСТАНАЛО Е КРАЙНО ВРЕМЕ
ДА ИЗРИТАМЕ ТОТЕВОТО ПЛЕМЕ.
И ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НИ ДРЕМЕ,
ЗАЩОТО УТРЕ КОГАТО ДЕЦА НИ РАСТАТ
ЗА НАИВНОСТТА НАША НЯМА ДА ПРОСТЯТ!
/Христо Ботев/


02 Май 2010 20:33 | !!!!!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Андон Тотев на СЪД!!!


02 Май 2010 20:37 | ИВО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)


Хората трупат гняв ,трупат озлобление …и в един момент това ще прелее и ще избие в едно безмислено разрушение.За това е нужно тази енергия на хората да се трасфомира в един законен човешки протест и изграждането на едно законово европейско общество!! където законите ще са за всички !!! Да застанем със запалени свещи пред прокуратурата !! Това тяхно бездействие е престъпление! Да пишем до Министър председателя на РБългария,Главния прокурор ! да не се крием по дупките като мишки . Хора да измезем на улицата !!!


06 Май 2010 21:43 | .!?
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В килията на следствието е и Антон Ханджийски, шурей на Огнян Атанасов. В дома му бяха открити и конискувани 130 000 евро и 30 000 лева. Парите съхранявала майката на Антон- Богдана Ханджийска, която е кмет на село Вълково.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар