Кой е Александър Манолев?! Сандански вдигна летвата високо! Заложи на интелекта и богатия опит

23 февруари 2017 12:36   67 коментара   37562 прочита


Оценен високо зам. министър, кандидат-депутатът с №5 в листата на ПП ГЕРБ, работи активно за жителите на града, далеч от светлината на прожекторите

Това, за което Струма.com първо писа, вече е факт. На пета позиция в листата на ПП ГЕРБ за област Благоевград е поставен Александър Манолев. Той е номиниран от общинската структура в Сандански и със сигурност е едно от лицата, което заслужава внимание.

Манолев е син на един от авторитетните хора от областта – бившият кмет на Кулата Димитър Манолев. На 20 години Александър заминава за Великобритания, където кандидатства и е приет в един от най-добрите икономически университети в света – University College London. Там Манолев не само успява да покрие високите критерии, но завършва и с отличие. Когато по всичко личи, че ще избере кариера зад граница, той се завръща в България и започва да трупа опит в различни организации.

От автобиографията му става ясно, че около година се занимава с подготовката на проекти в Националното сдружение на общините. Следва кариера в бизнеса – заема различни ръководни позиции в “Транскарт” АД, “Булстрад” и "Мобилтел” ЕАД. На последната позиция е натоварен да отговаря за дейността на финансовите отдели на дъщерните компании на Телеком Аустрия Груп (Хърватска, Словения, Сърбия и Македония), като буквално всяка седмица му се налага да бъде във Виена за оперативни срещи с ръководството. Това е труден период за Манолев, заради многото пътувания и честото отсъстване от дома, споделят негови приятели. Явно това е сред причините за промяна на работното място.

В края на 2009 г. му е предложена работа в "Булгартабак Холдинг” АД като маркетинг директор. Бързо обаче успява да покаже качества и скоро е назначен за председател на управителния съвет. Под ръководството на Манолев, Булгартабак отчита все по-добри резултати. Обемите на експорт нарастват с 140%, а вътрешният пазар се стабилизира, като устойчиво заема около 40%. Благодарение на това дружеството отчита ръст на нетната печалба от шест пъти.

В края на 2011 г. обаче се стига до приватизацията на Булгартабак. Манолев избира да си тръгне сам, въпреки отличните резултати от работата си. Започва собствен бизнес като се заминава с туризъм, строителство и винопроизводство.

През 2015 г. името на Александър Манолев отново излиза в публичното пространство когато премиерът Бойко Борисов подписва заповед за неговото назначаване като заместник-министър на туризма. Кандидатът на Сандански отговаря за ресорите европейски проекти и управление на морските плажове в първото Министерство на туризма. Приятели твърдят, че той се хвърля с голям плам в работата и резултатите не закъсняват – летен сезон 2016 г. преминава безпроблемно въпреки кратките срокове, в които новата администрация работи, а България печели проект на ниво ЕС за популяризиране на най-добрите си дестинации, сред които е и Сандански.

Манолев обаче остава далеч от светлината на прожекторите и предпочита да работи по текущите си задачи, вместо да се показва пред медиите. Явно такъв човек се оказва нужен и за един от основните контролни органи в държавата – Агенцията за метрологичен и технически надзор. Новото предизвикателство идва по-малко от година след поемането на заместник-министерския пост. Отговорността е голяма – в агенцията работят повече от 500 души, като тя отговаря за редица възлови отрасли с обществено значение – контрол на горивата; на съоръженията с повишена опасност, каквито са и асансьорите; за язовирните стени; за газовите бутилки и котли; за параметрите на редица уреди и продукти в търговската мрежа; за измерителните уреди като топломери, водомери, кантари и много други. Под неговото ръководство, за кратко време агенцията показва съвсем различен подход на действие – експертите ѝ са навсякъде, където има проблем. Започват акции срещу големите монополисти и се съставят рекордни актове за злоупотреби.

В тази ситуация идва преждевременната оставка на правителството. Приятелите му от Сандански започват да го убеждават, че е дошло времето да влезе активно в политиката. Свидетели на събитията твърдят, че Манолев отказва до последно, защото иска да завърши всичко започнато в Агенцията, която ръководи. Това не спира обаче общинската организация на ГЕРБ да го номинира за народен представител. Високата оценка се потвърждава и в София, където му се дава едно от първите места в листата на най-голямата партия за област Благоевград, а Манолев е припознат като един от най-перспективните хора, на които организацията може да разчита. В тази ситуация отказът е немислим.

Според кмета на Сандански Кирил Котев, Манолев ще обедини местната структура и ще донесе много нови гласове за ГЕРБ. „Въпреки че в някои периоди на живота му, работата е отдалечавала Манолев от родния му край, неговите корени са тук. Тук са и много от неговите приятели, които го познават и знаят какъв човек е. Трябва да покажем това на всички хора в региона - от най-младите до нашите бащи и майки, защото той наистина заслужава подкрепата ни“, казва кметът.. Ясно е, че това ще е тежка битка за ГЕРБ, а и не малко участници в листата правят заявка, че ще разчитат на преференциалния вот. Ще бъде нужна наистина силна мобилизация, за да има Сандански представител в бъдещия парламент. А Манолев дава заявка градът да има ерудиран и интелигентен народен представител, високо оценен заместник министър, човек с изключително богат административен опит, с какъвто могат да се похвалят малцина.

На входа сме на предизборната кампания, месец по-късно ще избираме онези, които ще ни представляват в парламента. Важен избор, който ще определи съдбините ни в следващите години. Време е да се замислим....

Иво Костадинов

67 коментара
23 Февруари 2017 13:02 | джумалия
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

на истина е време да се эамислите, лродажниците от СТРУМА, эа това си гласуваите и сиго приберете в редакцията эа да ви движи финансите и ще печелите достатъчно щом е толкова добър не го подвеждаите човека нима не энаете че след цветанов нито един няма да влеэе эащото другите места са эа Б, С, П, ало от редакцията много откровено правите СВИРКИ, на КАМБАТА, как ви е промил моэъците но внимаваите че тои е маниякален


23 Февруари 2017 13:07 | До горния
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Джумалията май забранява да струма да пишат каквото и да е, вечно камбата намесва, я си гледай работата


23 Февруари 2017 13:31 | .
Оценка:
23
 (
29
 гласа)

Сашо Манолев обичал да седи в сянка ама знаете ли защо, защото е най тъпото парче в целия регион на тати детенцето за това образование тати е изхарчил няколко милиона и още се харчи. Питайте негови колеги че от Мандолев нема по надменно и просто момче.


23 Февруари 2017 13:41 | Ай
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Уважаемий авторе, уважаемий Иво Костадинов, не се сърди, но мисля че автора на това писание не си ти - ти само си го подал за печат. Автора със сигурност е Ал. Ман. - няма как ти да знаеш всичко това - дори в интервю с въпросната персона не може да се стигне до тези потресающии подробности. Просто ти е дадено едно листче, и ти/може би и тя/ си писал. Халал да ти е хонорара - и ти душа храниш. И накрая - тези избори от пароди вече вървят към драма, а после най-вероятно и трагедия. Горко ни...


23 Февруари 2017 13:41 | джумалията
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

до горния, дали си горния или долния е беэ эначение в, к, струма, е поръчкова медия энам го от собствен опиш эащото съм искал да напиша една статия срещу, МАМАКАЖА, но те категорично ми откаэаха эащото тои им прави често БАНКЕТЧЕТА на целият персонал но аэ ще го напиша в друг вестник но ще цитирам и отношението на струпа


23 Февруари 2017 13:45 | БАБА ГУНА
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

АБЕ НЕ НИ Е ЛОШО МОМЧЕТО .
СИРОМАШКО Е !!!
И Е ГЛАДНИЧКО, ТАТКО МУ ИКОНОМИИ ПРАВЕШЕ ОТ ЗАКУСКИ КАТО БЕШЕ МИТНИЧАР НА КУЛАТА .
НЕКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ПА И ОН МАЛКО ДА СЕ ОБЛАЖИ !
ВИЖ КАКВА ГОЛЕМА КАЩА Е НАПРАВИЛ НАД САНДАНСКИ И ПАРИ ЗА ПОДДРЪЖКА ТРЕБВАТ .
А ЗА НАРОДО ОН НЕМА И ДА МИСЛИ -ИЧ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА, САМО ДЕПУТАТ ДА СТАНЕ !!


23 Февруари 2017 13:52 | Балев
Оценка:
-25
 (
33
 гласа)

Работлив човек, който наистина го е грижа за региона. Всички хейтърски мнения очевидно идват от уплашените партии, които за съжаление не могат да се похвалят с кадри, завършили в чужбина, които имат и уменията, и такта, и възможностите да съживят бизнеса в нашия регион.


23 Февруари 2017 13:56 | Григор
Оценка:
-27
 (
33
 гласа)

Супер професионалист! Трябваше по-нагоре даже да е в листата, но нищо!


23 Февруари 2017 13:57 | Дачо
Оценка:
-27
 (
33
 гласа)

Винаги съм подкрепял кадрите, които идват от бизнеса, защото най-добре знаят проблемите в различните сектори. А Манолев знае не само тях, а и проблемите на региона ни. Твърдо съм за да бъда представляван от депутат, който е наясно с нашата област и който ще отстоява приоритетите ни


23 Февруари 2017 14:01 | ДОКТОРА
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

СМЯХ, СМЯХ И ПАК СМЯХ !!!ЗАВЪРШИЛ ТЕХНИКУМ В АНГЛИЯ, А ТЕ ГО ВЪЗНАСЯТ ДО НЕБЕТО -ДА, АМА НЕ !!!ПЪРВО ПРОВЕРЕТЕ КАКВО Е ТОВА УЧИЛИЩЕ ЗА ТАМОШНИТЕ ОЛИГОФРЕНИ И ТОГАВА ПИШЕТЕ !!! ОТ ЧУМАТА ГРОБ, НИКОЙ НЯМА ДА ВЛЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА -НИТО НЕГРАМОТНИЯ, НИТО КАСИЕРКАТА, КАМО ЛИ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН СИН НА АГЕНТ НА ДС !!!ГРОБАРИ, ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НЕБИТИЕТО И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАС ЗА ЗАТВОРА !!!!ГРОБАРИ, НАРОДНАТА ЛЮБОВ ВИ ЧАКА НА ИЗБОРИТЕ!!!!


23 Февруари 2017 14:03 | Антон
Оценка:
-27
 (
33
 гласа)

Точно такива хора трябват в политиката, със знания и опит, с излъчване, харизма и без излишно его.


23 Февруари 2017 14:04 | ГЕНЧО
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

И КАТО СТАНЕ ДЕПУТАТ ТОЗИ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ПРИЕМЕ !
С НЕГО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ !!!
КАМО ЛИ ПРОБЛЕМИ ДА ТИ РЕШЕВА .
ВИЖ КОТЕВ - СТАНА КМЕТ И НИКОЙ НЕ ЗАЧИТА В ГРАДА, ВЪЗГОРДЯ СЕ КАТОЧЕЛИ СТЪПВА НА СТОТАЧКИ !!!


23 Февруари 2017 14:08 | ПЕЬО
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

ВЕРНО Е !!!
САМО ПРОБЛЕМИ СЪЗДАДЕ НА ГРАДА .
ВЕЧЕ НЯМА ТУРИСТИ


23 Февруари 2017 14:10 | Дачо
Оценка:
-20
 (
28
 гласа)

Какъв техникум, бе Докторчеее. Манолев е завършил един от най-престижните университети в Лондон.
Завистливи селяни, ей тва ви е проблема - че завистта ви изяжда от вътре и за тва оправия тука няма.


23 Февруари 2017 14:13 | Мария
Оценка:
-26
 (
32
 гласа)

да дадем път на кадърните хора като Александър Манолев. С повече такива България наистина има шанс да мръдне напред. А хейтърите винаги ще ги има, от тях не бива да се плаши. винаги когато някой иска нещо добро да направи друг е готов да го срине. няма как да се мине без това


23 Февруари 2017 14:13 | Аз
Оценка:
-19
 (
27
 гласа)

Определено ми вдъхва доверие!


23 Февруари 2017 14:14 | ЖИВКО
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

КАК ЩЕ НИ ОПРАВЯ ТОЗИ ???
КАКТО НИ ОПРАВЯШЕ БАЩА МУ КОГАТО БЕШЕ МИТНИЧАР ЛИ ???
АКО НЕ ПЛАТИШ СУХО И КЕШ НЯМА ОПРАВЯНЕ !
ОТКАКТО СА НА ВЛАСТ ГЕРБ -ОПРАВЯНЕТО Е САМ КЕШ !!


23 Февруари 2017 14:15 | гражданин
Оценка:
-16
 (
26
 гласа)

Ех типично по български първо да оплюе, всичко да се отрече и само лошо.. Човека е спечелил проект за популяризирането на бг дестинации сред които Сандански. Мисля че само това е достатъчна причина да си затворите устите. Такива хора ни трябват за да задвижат икономиката на Сандански и региона.


23 Февруари 2017 14:23 | Сирена
Оценка:
-18
 (
28
 гласа)

Дай боже най сетне един кадър с който да се гордееш с региона. Писна ми от лелки и чички. друго си е млад образован мъж - със знания и опит в туризма който ни е най-важния отрасъл на нас тук. Стискам палци и за пръв път от години ще гласувам с кеф! Успех, момче - колкото повече ярост срещу кандидатурата ти - толкова повече страх в лелите и чичките да знаеш. който се страхува - той плюе


23 Февруари 2017 14:29 | Емо
Оценка:
35
 (
41
 гласа)

Как с какви очи сложихте този криминален тип ?!
1. Той и Пухи имат общи фирми през които е източвано ДДС !
2. Покровителства канали за трафик на бежанци !
3. Канали за трафик на цигари !
3. Има заведено дело за нападение на длъжностно лице от НАП !
4. Къщата му строена по европейска програма е "къща за гости" от типа на хотелите, а той си живее в нея.
5 Баща му е кадър на ДС !
и още други
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ??


23 Февруари 2017 14:33 | 123
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Момчето може и да си го бива ама киренцето за нищо не става.


23 Февруари 2017 14:34 | Тити
Оценка:
-19
 (
25
 гласа)

Дано този човек има шанс да направи нещо в бг политиката и не го смаже завистта и некомпетентността, както често става в бг действителността. Желея му успех, няма да му е леко


23 Февруари 2017 14:37 | Мале
Оценка:
-19
 (
23
 гласа)

Като гледам на какви длъжности е бил - все отговорни, все на доста стратегически места. вдъхва доверие. А, дано да бъдеим представлявани в НС от този човек


23 Февруари 2017 14:43 | Добри
Оценка:
-18
 (
26
 гласа)

ЕМО, червен трол!!! от генерала ли взимаш опорните точки. Манипулатор мръсен, кво лъжеш. Манолев като зам. министър толкова направи за региона без да се тупа в гърдите и да обикаля телевизиите че бесепето сега си дере кожата с тъпата си листа.


23 Февруари 2017 14:50 | Перуно
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Бившио митничар и кмето на Симитли ке се скинат да набутат маленките в събранието и зощо- за нищо, след 3 месеца пак изборе... Не се изплаща за толко малко време масрафо...


23 Февруари 2017 15:00 | UCL
Оценка:
-15
 (
25
 гласа)

Моля, осведомявайте се по-добре преди да говорите, UCL е един от най-престижните университети в световен мащаб, ако всички завършваха такива "техникуми за олигофрени", тази държава щеше да е на съвсем друго ниво :)) Александър Манолев е едно от големите попадения на ГЕРБ и един от малцината представители на тази партия, които истински заслужават да са в Парламента, човек с акъл и опит, западно образование и маниери, грамотен и напредничав. Пълен контраст на вопиющата простотия и липса на класа, която цари в политическите среди. Успех, кураж и воля за промяна му желая :)


23 Февруари 2017 15:06 | Цеко
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

СРАМ за всички членове на ГЕРБ от Сандански, едно решихме друго ни казаха от София, отказвам се от членството от тази корумпирана партия, да ни сложат активист на ДПС, отгоре на всичко и не от Сандански, а от село Кулата


23 Февруари 2017 15:09 | Жиро
Оценка:
-16
 (
26
 гласа)

Регионът има нужда от млади и продуктивни хора, а той е точно такъв! Аман от кух хейт! Ако питаш хората от там ще кажат съвсем друго!


23 Февруари 2017 15:10 | Гого
Оценка:
-15
 (
25
 гласа)

така като чета верно си е високо вдигане на летвата. човекът е учил, работил и е изминал дълъг път. точно така е правилно да се върви нагоре. ако всички в българия бяха такива нямаше да сме на тоя хал


23 Февруари 2017 15:12 | 123
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Човек с образование, опит и резултати. Би било добре да оглавява листата. Такива хора трябва да в политиката, такива трябва да представляват страната ни, но не ние си имаме носталгия към СОЦА и народната любов е за ДИНКОВЦИТЕ.


23 Февруари 2017 15:35 | Петя Иванова
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Ядохме вече попарата на завършилите във Англия, САЩ - престижни университети, юпитата от НДСВ, които работиха много успешно за себе си и затова си имам едно наум, че със такива прехвалени личности по внимателно.


23 Февруари 2017 15:44 | Биляна
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Хахаха, Петя Иванова, ядохме и от попарата на КАЛИНКИТЕ! Лично аз гласувам повече доверие на хората със западно оразование, отколкото на дипломата за висше, която вече втори у нас има. Просто като да учи нещо, да е висшист...


23 Февруари 2017 16:01 | Ния Касабова
Оценка:
-17
 (
25
 гласа)

Алексадър Манолев е експерт в сферата на туризма и кандидатурата му е чудесен знак за Сандански и региона. Не знаех толкова за предишните му длъжности но явно е поемал все тежки ресори. Сандански за първи път излиза толкова напред в изборните листи, дано да ни е на късмет да ни управлява Манолев.


23 Февруари 2017 16:02 | Мона
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

откога доброто образование е недостатък питам аз? няма кво лошо да му намерите на човека, затова и в доброто лошо търсите... еййййй, аман, братче


23 Февруари 2017 16:16 | 000
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Туристическите региони и градове определено имат нужда от кадри, които са вещи в сферата! Този изглежда да поназнайва и да има опит все пак....


23 Февруари 2017 16:28 | 321
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

и магистралния убиец ЕМБАКА на него най-много разчита да го оправи в съда


23 Февруари 2017 16:50 | ЛАО ДЗЪ
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Поне си направете да му прочетете програмата. Завършване на Струма (дай боже най сетне), чувствително увеличение на доходите и заплатите на учителите.
това е моят кандидат


23 Февруари 2017 17:08 | Dani
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

Ей богу, веднага да се търси под вола теле. На мен Манолев ми допада бих ми дал префенция. На който не му се харесва да гласува за Пеевски ;) :D


23 Февруари 2017 17:31 | ЗА ГЕРБ
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Скоро ГЕРБ ще пие по една студена радиоактивна кръстилска вода


23 Февруари 2017 17:43 | !
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Човек от с. Кулата замесен в контрабандни схеми и други престъпления.


23 Февруари 2017 18:36 | КАФАЛ
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

ДА ОТ КУЛАТА Е И Е КАФАЛ .
КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМО БЕ КАРШИКАЛИИ !!!
МАЛКИЯТ ЛИ ИСКАТЕ -ТА ТОЙ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА ГРАДО ТОЛКО ВРЕМЕ !
КАФАЛО КЕ ВИ ОПРАВИ ПО ДОБРЕ ОТ МРАВЧО.


23 Февруари 2017 18:41 | ЖИВКО ЛЕБЕДО
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ДА СХЕМАДЖИЯ И ТО ГОЛЕМ !!!
ПАК КЕ ВИ БАЧКАМЕ !!!
ПРАВ Е КАФАЛО ОТ ВАС НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН ЧЕ СТЕ КАРШИКАЛИЙЙЙ
/СЕЛЯНИН С АНЦУНГ И ОБУВКИ/ ТОВА СТЕ ВИЕ!!


23 Февруари 2017 20:18 | Зверо
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

То корабът на Герб вече се превърна в подводница, а те още се натискат да се качват. Някой ще ми каже ли какви са личните мотиви на г-н Манолев та да иска да ни представлява в парламента?? От 10 години обикаля като цветарка от фирма във фирма. Никъде не се е задържал за повече от 2 години. Ту шеф на Булстрат, после шеф на Булгартабак, от там зам. министър в туризма, после шеф на агенция по меторология. Питам се... за кого ще работи ?? За гражданите на Сандански или за своята строителна фирма??? Мисля си че ще е за 2то


23 Февруари 2017 22:09 | катунци
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Зарад Манолевите нема да гласуваме и за герб
яли сме попарата на татко му


23 Февруари 2017 22:21 | До ГЕРБ Сандански
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

Манолев е бандит и мястото му е в затвора а не в кандидат депутатска листа! Но нека да не забравяме какви са ГЕРБ и техните последователи! Тоя има няколко образувани преписки и дела за контрабанда на цигари и други далавери! Къде са институциите или и представителите на тези институции са близки до този бандит? Нека прокуратурата да си свърши работата! ГЕРБ ще загубят изборите в Сандански заради такива кандидати поставени по шуробаджанащина линия! Агент Дочo, който му е баща е извезан шпионин на ДС, същият е бил толкова алчен че е направил жена си любовница на известен комунистически генерал за да могат да го направят шев на митницата на Кулата! Представяте ли си какви кандидат депутати има партия ГЕРБ която се бори срещу престъпността и бедността.
Кой са му приятелите на Манолев ми е много интересно, Пухи клюна, Ембака, Шарлопов, уволненият пияница Георги Костов, позорът за българското правосъдие Лозан Панов и тем подобни подобия на професионалисти! Тоя е пълен комплексар!


24 Февруари 2017 07:46 | Плешивмишотплоски
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ама "Струма", вие сериозно ли бе?!


24 Февруари 2017 09:15 | Запознат
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Поръчкова статия. Та, ние санданчани, познаваме този човек, познаваме и бащата –Д. Манолев, ексмитничар и несменяем кмет на с. Кулата. Та неговите отрочета ли са най-умните в града? Направи сина си зам. министър, дъщеря си - Рая Манолева наблъска в съда...
Това ли е лицето на ГЕРБ? Ужасявам се от техните кадри. Само загуба за ГЕРБ ще донесе този "кадъренѝ " юнак, независимо къде е завършил (всичко става с пари и то много пари).


24 Февруари 2017 10:32 | Мира
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

В Санданско си го знаем Манолев. точно така. некой нагоре беше писал. Знаем го и точно за това ще го подкрепим. А гнусните лъжи нагоре идват от комунетата, дето не искат да приемат че вече са в историята


24 Февруари 2017 10:47 | Не знам
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Мафията си е поръчала рекламна статийка - сефте.


24 Февруари 2017 11:35 | Коста
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

един свестен човек ще има и са готови да го изядат. направо му се чудя как се захваща сред толкова много злоба хич не е лесно. дано има късмет и да върви напред, защото като гледам качества има.


24 Февруари 2017 13:55 | Янев
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

Мишките се страхуват от кадри като Манолев. Напред и нагоре! Ще гласувам с преференция за младите, информирани, квалифицирани!


24 Февруари 2017 14:08 | Петко
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

човекът е свестен, мисля, че можем да му се доверим. стига с тоя негативизъм към всеки!


24 Февруари 2017 14:21 | Евлоги
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Манолев казал, че ще работи за развитието на туризма. Точно така трябва, защото в това е силата на Сандански. Вярваме му на човека и му желаем успех. Дано превърне Сандански в топ дестинация, каквата заслужава да е. С такива като него ще станат нещата


24 Февруари 2017 14:22 | Gogo
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Аз смятам, че един туристически град има нужда баш от човек с неговия опит....


24 Февруари 2017 14:42 | 123
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Цялата листа на ГЕРБ за областта е на ниво!


24 Февруари 2017 14:43 | Сиси
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Тоя човек много може да помогне на Сандански!!! Да знаете. Много доверие вдъхва


24 Февруари 2017 15:20 | Гаро
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Манолев, ако влезе, най-сетне ще огрее слънце нашия регион. Сандански е топ дестинация която много се подценява за сметка на морето и ще се радвам най-после нашия човек да се погрижи всички да го разберат. Имате подкрепата ми - преференциален вот с номер 5!


24 Февруари 2017 16:46 | До Янев
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Верно е, че го познаваме. Но не с добро. А с всичко лошо, на което го е научил баща му- Д. Манолев. Човек замесен в корупционни схеми, човек, на когото мястото му е платено. А това не е кадърност. Това е наместване на държавна служба за усвояване и участвие в още по-големи корупционни схеми. Толкова кадърен, че през две години отива да оправя ту Булгартабак, ту туризма ... и тъй като за нищо не става иска да стане депутат. Помислете защо? Защото там може дори и на работа да ен ходи, а да пулучава завидни суми пари. Няма да гласуваме за такива хора, независимо къде им е платено образованието. Те са позор за града.


25 Февруари 2017 17:22 | четник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ченге до ченге мила моя майно льо... маноль до маноль. Този помочко е назначен за бизнесмен и специалист от най-долната и противна организация през комунизма дс.... гласове-на върба...


26 Февруари 2017 14:36 | ЗА ГЕРБ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЧЕТИ ИЗБИРАТЕЛЮ
Кмета /бившия/ ТОТЕВ е привикан в прокуратурата да даде обяснения за 25 000 лева пари вложени в незаконния водопровод в с. Кръстилци ??
Кмета /настоящия/ не го привикват в прокуратурата за 72 000 лева пари вложени в машината за сметопочиствате, която не работи ....
Кмета /настоящия/ не го привикват в прокуратурата за поне 300 000 лева
Санданчанин в една нормална държава за тези изпълнения кмета КОТЕВ ТРЯБВАШЕ ДА Е У ЗАТВОРА .....ТОВА ПРЕД ПОЛИКЛИНИКАТА Е НЕЗАКОННО .....ПЛАЩАНИЯТА СА НЕЗАКОННИ .. !!!! ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ..ЗАЩО БЕ .... ТАКОВ ..ЗА ЕДНИ КОМИСИОННИ ..ДъРВЕТАТА - магнолиите що тури на мястото на изрезаните явори НЕМА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТАЗИ ЗИМА, ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА СПИ, ЗАЩО
ЩО БУТНА ТАЗ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ ....
ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО - къде е ДАНС !! къде е прокуратурата .....?? къде е БОЙКО БОРИСОВ !!! това е предателство против държавата ..против християнството ...като разберат гърците, че караме техните ресовЕ ДА ПАРКИРАТ ВЪРХУ ГРОБОВЕ


27 Февруари 2017 14:28 | 088
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Видяхте един образован, млад кандидат, и аре да плюем! Аз пък смятам, че БГ има нужда точно от такива кадри! Успех пожелавам!


27 Февруари 2017 14:46 | Петко Петков
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

това момче може много да помогне на сандански. хубаво е, че е специалист в сферата на туризма, идеален за сандански - туристически град по принцип, но има какво да се желае. той е човекът, дано има късмет да се развие още в политиката.


27 Февруари 2017 15:51 | Gichi
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Защо се започва описанието на човека с това кой е бащаму... определено се е доказал като се зачетеш, и това с произхода може и да си се пропусне


27 Февруари 2017 16:15 | Димо Йотков
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Крайно време е някой да помогне на региона ни и аз вярвам че Манолев е подходящият човек. Гледах го, ангажира се да завършим Струма. Има опит в туризма, знае езици, според мен наистина ще привлече инвестиции и ще помогне за бизнеса и за борбата с безработицата


27 Февруари 2017 16:15 | лорда
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Вчера бях на срещата на Герб и честно казано Манолев ми направи най-силно впечатление, просто се откроява.


27 Февруари 2017 16:31 | Нео
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Сега наистина се надявам и имам надежа това за Струма да се случи най-накрая!!!!!


27 Февруари 2017 16:38 | Мишо Александров
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Манолев е сериозен и отговорен човек, не говори лъжи, принципен е... Все редки качества за политик, така че да му се доверим




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар