Кметът В. Илиев и секретарят С. Янчева подписаха меморандум за сътрудничество

24 юли 2010 00:10   3 коментара   16604 прочита


Сдружението на югозападните общини /СЮЗО/ и Асоциацията на секретарите на общини в България /НАСО/ подписаха меморандум за сътрудничество. Документът бе подписан от председателите на управителните съвети на двете организации - инж. Вельо Илиев, кмет на община Петрич, и София Янчева - секретар на община Благоевград.

Двете организации ще се съдействат за развитие на силно и ефективно местно самоуправление, ще представляват съвместно интересите на членовете си, ще провеждат общи инициативи, насочени към утвърждаване на европейски ценности и реализиране на европейските политики, и ще мобилизират вътрешни и привличат външни ресурси за институционално утвърждаване и повишаване на организационния им капацитет.

3 коментара
24 Юли 2010 20:13 | Родител
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Г-н Илиев, наредете да се направят проходими за минаване тротоарите, които са общественни и са за пешеходците-старци с бастуни, майки с колички и др.,по ул."Цар Борис-3"от магазин "Аромати" до магазин"Капка" е невъзможно хората да преминават безопасно. Ще осакатят или убият човек на тази отсечка. Кой е разрешил да се преустройват тротоарите пред ресторантите ? Кой са ги преустроили така, че не могат да минават и се разминават пешеходците, осбенно майки с детски колички. Те слизат на платното да движение, на което има спряли МПС-на /гости на ресторантите/ и е опасно за живота им. Това е отдавна така и никой откметството не взима мерки.


28 Юли 2010 22:56 | камелия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво , бе Азис




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар