Кметът на Разлог Красимир Герчев единодушно номиниран за кандидат кмет от ПП ГЕРБ

07 август 2019 11:52   4 коментара   20447 прочита


Настоящият кмет на Разлог - инж. Красимир Герчев бе единодушно номиниран за кандидат за кмет на ПП ГЕРБ на проведеното партийно събрание в града. Ето какво каза кметът след номинацията:

"ПРИЕМАМ НОМИНАЦИЯТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ В МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С ПРИЗНАНИЕ И ОТГОВОРНОСТ

НОМИНИРАНИТЕ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ И ВМРО ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ СА НОВИ И МЛАДИ ЛИЦА

ГЕРБ ИЗДИГНА КАНДИДАТУРАТА НА МАГДА ПЪРВАНОВА ЗА КМЕТ НА СЕЛО БАНЯ И СТЕФКА ПУКНЕВА – ЗА КМЕТ НА СЕЛО ГОРНО ДРАГЛИЩЕ

На номинационното събрание на 5 август в Разлог, ГЕРБ и ВМРО номинираха и с пълно единодушие подкрепиха кандидатурата ми за кмет на община Разлог и водач на листа на местните избори 2019.

Приемам номинацията с огромна отговорност да продължаваме да реализираме мечтите си за развитието на община Разлог. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини не само в България, но и в Европа. Постигнахме заедно много. Постигнахме го благодарение на добрия екип, на кметовете на населените места, на добрата инвестиционна политика, на бизнеса и хората на община Разлог.

Програмата, която си начертахме, отдавна преизпълнихме. Радостно е, че жителите на община Разлог се гордеят с града си, със селата си, с училищата си, с улиците, с парковете, със спортните и детски площадки, с модернизираните жилищни кооперации, с всичко, което постигнахме заедно, с много труд и любов.

Предстоят избори, жителите на община Разлог ще изберат пътя, те ще решат. И ще са показател за всички нас дали пътят е верен.

Събранието предложи и прие с мнозинство кандидатурите на новите стари кметове: Лиляна Боянова, четири мандата кмет на село Долно Драглище, Росица Чатлабашева, кмет на село Бачево, Илиян Джунев, кмет на село Добърско, Сашо Мицин, кмет на с. Елешница, Величка Алуминова, кмет на Годлево и предложи новите кандидатури за кмет на село Горно Драглище - Стефка Пукнева, учител в ПГТХ „ Никола Стойчев“ – Разлог, и за кмет на село Баня – Магда Първанова.

Номинационното събрание предложи и гласува листата на кандидатите за общински съветници, между които - нови и млади лица като Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство Разлог, Соня Крънчева, обичан учител на Разлог, Николай Сливков и Мария Крънчева. В листата намериха достойно място и д-р Георги Русков – дългогодишен лекар и джипи в село Баня, Марио Терзиев – инженер –лесовъд, Даниела Клечова, Таня Механджиева от Горно Драглище, Христо Огнянов от Долно Драглище, а така също доайените на ГЕРБ Гергана Костова, Кирил Калоянов, Радослава Иванова, Даниела Германска, Фиданка Цирова, Красимир Панков, Сашо Страхилов, Николай Колчев, Петър Попов, водени от председателката на партия ГЕРБ в Разлог - д-р Мария Копанарова.

Специално беше предложена и гласувана кандидатурата в листата на общинските съветници и кандидатурата на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО - на Георги Крънчев.

Значението на Общинския съвет е огромно.

През изминалия мандат, на Общински съвет Разлог не е върнато нито едно решение. А това означава – високо ниво на работа, компетентност и отговорност по отношение на закона. Още нещо, зад високите успехи на община Разлог стои огромният труд на хората на община Разлог, на екипа от общинска администрация. И за да има такива високи резултати, то е благодарение на неуморната професионална компетенция на отделите. И аз съм спокоен, че няма неодоборен проект на община Разлот, че няма област, в която да сме разработили проект и да не сме го спечелили. А този проект и тези средства са стигнали до хората, до всяка нуждаеща се сфера от обществено-икономическия живот на общината: до болницата, до училищата, до детските градини, до улиците, пътищата, до хората със специфични потребности, до читалищата, до жилищните кооперации, до града, до селата, до всеки човек.

Постигнахме заедно много, но винаги има още какво да се направи. Познаваме проблемите и заедно можем поетапно да ги преодоляваме. Защото, ако искаме хората да остават по родните си места, трябва да работим здраво: община, общински съвет, администрация, бизнес, училища, добра инвестиционна среда...

Приоритетите на програмата ни отново ще бъдат: Здравеопазване и болницата – превенция на здравето, модерно оборудване, съвременна база и техника с акцент – политика за привличане на лекари и специалисти; Сигурност – системи за видеонаблюдение, спокоен град и община; Образование и култура, детски градини, социални грижи, спорт, инфраструктура, благоустрояване и чистота, озеленяване.

Още нещо, за нас като екип през изтеклия мандат беше от важно значение добрата вертикалната приемственост: правителство, общински съвет, администрация, жителите на община Разлог. Преминахме през трудни времена. С изключителното съдействие на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов направихме много за хората на община Разлог.

Направихме го заедно с добър и силен екип на Общински съвет Разлог, ръководен от д-р Мария Копанарова, и екипа на общинска администрация. С нас са кметовете на населените места на Бачево, Долно Драглище, Елешница, Горно Драглище, Добърско и Годлево. Направихме много за развитието на най-новата СПА дестинация в България – село Баня. И ако хората одобряват този път, ще продължим заедно - обновени и подмладени – с млади хора, здрав екип, с авторитетни и работещи личности. "


Още за: Кр. Герчев   кандидат   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
07 Август 2019 14:48 | Каква номинация,какви 5лв
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Ето:-работи се по един и същи сценарии "а ла Цв. Цв. "! Почна се от Банско, после Благоевград, Сандански, а сега и в Разлог. "Дайте да ги номинираме докато не е почнала "Етичната комисия", за да видят колко си ги искаме! ". Гласували за тях са 50-60 човека-колкото са били в залата! А другите граждани? -На есен ще видим! ЦИРКОВЕ!


07 Август 2019 15:08 | Кристина
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Успех кмете . имате повод за гордост този общински съвет беше и красив и интелигентен.


07 Август 2019 22:50 | razlog
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Еи кмет ле си каков си незнам не те познавам и неща да те знам Кои те научи да думаш тиа глупости и лажни Кои си ти прьво корумпиран митничар Сетне мизерен чиновник И балканците те наприа нещо като кмет Ти в тое живот сами наприл ле си барем един нужник Ма сами си Не баба ти от банцко или тефиковиа Ке е се представеш я наприх Я община Ако знае тое народ ка лаже те и крадете живи че ве дера


27 Септември 2019 12:45 | аз
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И какво сте направили Вие за село Баня ?Да ви отговоря - нищо. Имахте кмет 2 мандата и резултата беше, че даже нямаше улично осветление по време на активния зимен сезон.
Добре че последният мандат кметицата ( от друга партия )реши да върши работа и селото се промени доста.
Дано не се върне обратно във вашите ръце, че пак ще тръгне надолу.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар