Кметът на Гърмен Ахмед Башев на прицел: Как като студент в “Публична администрация” на ЮЗУ е вземал изпитите?

31 март 2010 00:16   93 коментара   35004 прочита
А. Башев
А. Башев


А. Башев

Кметът на община Гърмен Ахмед Башев отново стана обект на проверка на Икономическа полиция в Областната дирекция на МВР в Пиринско по сигнал, че в качеството си на управник записал и завършил скоростно второ висше образование. Той се дипломирал в специалност “Публична администрация” на правния факултет на ЮЗУ “Неофит Рилски” по съкратена процедура.

Кметът е с диплом на учител по математика, но кметуването му изисквало повишаване на образователната му степен. В тази връзка негови противници от Гърмен са изпратили в полицията искане за проверка дали Башев е завършил законно ЮЗУ. Ако е ходил на лекции и е вземал изпити по специалността, дали е бил в отпуск от общината, която ръководи. Освен това ченгетата трябва да проверяват дали кметът се е явявал на изпити, на кои дати и дали те съвпадат с отпуските му.

Проверката е в начален етап и не е ясно какви ще бъдат резултатите от нея. Факт е обаче, че противниците на Башев търсят нов начин да го дискредитират. В последната една година Ахмед Башев доби национална популярност, след като влезе в разпри със симпатизанти на “Ред, законност и справедливост”. Лидерът на РЗС Яне Янев предложи на ДАНС информация, в която обвини Башев в корупция и престъпления по служба, и през есента на миналата година той бе арестуван и закаран в София, след което освободен и посрещнат от съселяните си като герой.

Икономическа полиция проверява с какви пари кметът на малката община е построил хотел и поддържа висок стандарт на живот. В момента се разследват сигнали за нарушения на процедурите за усвояване на еврофондове, Закона за обществените поръчки и Закона за общинската собственост.

93 коментара
31 Март 2010 01:06 | .!.
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

ТОЯ МАЗНИК НАВСЯКЪДЕ СИ ВЪРВИ С ИЗМАМИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ. СЕГА ПЪК УЧИЛ БЕЗ ДА ХОДИ НА УЧИЛИЩЕ. АФЕРИМ ГОЛЯМ МОШЕННИК Е...


31 Март 2010 01:10 | ???
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

и тоя е голям "ЦАНКОВ КАМЪК" хотели мотели, апартаменти, яки комисионки и хонорари, изпечен айдук и крадец. Няма ли да го приберат вече на топло?


31 Март 2010 01:20 | ...
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Мурад Адем от Дъбница му продаде дипломата , предлагаше дипломи и на други общински съветници . Мурад Адем е приятел с баша и покойният син Чората от там идва далаверата . Той също е общински съветник от ДПС . Адем също е за кауша .


31 Март 2010 01:25 | ахмед апашев
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Ярешката главица от Рибново и в ЮЗУ ли се е оакал и там ли е корумпирал нещата а ??? Тая прокуратура спи ли бе??? Тоя вече не набра ли достатъчно черни точки с неговите простотии???


31 Март 2010 03:33 | АХРЯНИН ОТ ЧЕРИБАШЛАР
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Публична тайна е,че всеки,няма значение какво място заема в ерархията,без проблем може да си получи тапия от корумпирания,наречен по ирония "университет"/ПУЦ/-халал да ви е! Познавам лично бивш кмет на община,който завърши ПУЦ-"Неофит Рилски",без да е държал и един действителен изпит!?! За какво ви са тези "измислени" дипломи,когато " Те" не струвате един грош,уважаеми смешни ръководители на това корумпирано,в по-голямата си част килийно школу?!? И само там ли,нещастна, майко Българио,те са на всяка крачка! Някой да е осъден от тези далавераджии,не и няма да стане,защото всеки от тях работи с ясната мисъл за безнаказаност,отгоре на това и си плащат както трябва, ЮЗБАШИИТЕ, за това още дълго,вероятно ще бъдем на това дередже!


31 Март 2010 03:56 | обяба за събор
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

усещам как ще прави пак Башев събор в Рибнобо-този път за това че е даден на Икономическа полиция:))) Голям смешник е тоя крадец!


31 Март 2010 07:00 | айде пак
Оценка:
29
 (
35
 гласа)

абе излишни са тия дипломи и какви ли не глупости я проверете сделчиците му с шефа на социални грижи в гърмен рифат ходжа и всичко си едва на местото


31 Март 2010 07:28 | Дичев
Оценка:
61
 (
75
 гласа)

Абе съфорумци, защо само Башев го проверяват ??? Няма ли да проверят и Арбен Мименов на Сатовча ??? И той краде като за световно, ама си има зам. кмет слънце /със съпруга районен прокурор/ който го пази здраво !!! Само Башев проверяват........... Хайде малко и по нагоре и там има "цанков камък" , крайно време е ?????????


31 Март 2010 07:29 | chicago
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

6РАВО КМЕТЕ,ПОКАЖИ ИМ НА ЗЛО6АРИТЕ4Е МОЖЕШ ВСИ4КО...


31 Март 2010 07:35 | Айвазов
Оценка:
48
 (
70
 гласа)

До Дичев ! Дичев, Дичев, те и директора на горското в Сатовча го скъсаха от проверки, но ...............???????????? Оплетени са като свински черва, но още малко търпение.... Ще си намерят майстора и те като Башев. Хотела на Башев, а този на дясната му ръка Венци в Огняново ??? Той как го построи и с какви пари ???


31 Март 2010 07:37 | Салмонелоза
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Дърдорите много за ЮЗУ и то само за скандалните случаи, не за успехите. Всички обаче трябва да знаят, че ако затворят университета Благоевград е загинал: това са 14000 студенти плюс 800 преподаватели, плюс още толкова идващи на хонорар от софия, плюс други пътуващи до тук заради университета. направете сметка какво става с наемите за майките ви, с таксиметровите шофьори и градския транспорт, кафенетата, ресторантите, дискотеките и т.н. Така че по-кротко като формирате общесдтвено мнение на нетърпимост към ЮЗУ, защото при това изискване да останат само 10 висши училища в България можете и да отрежете клона, на който седите.
Защо не вземете едно интервю от ректорите и не уточните къде се реализират отличните студенти, пък дори и не толкова отличните, но учили сериозно?
Що се отнася до дипломата на Ахед Башев - ако се окаже че е така, както пише в материала, то има начин виновните да си понесат последствията.
Няма нужда заради бълхата да се изгаря одеалото.


31 Март 2010 08:14 | Читател
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Само преверки в този ЮЗУ,за да се отстранят корумпираните там и да се види кой как е завършил,защото може да ти е началник, прикурор, съдия, кмет или министър бил/и сега е/ в някое министрество.Този и др.висши университети,са били фабрика за дипломи.А такива фалшиви висшисти заеман местата на много способни и трудолюбиви хора,наши деце и внуци.Не може мързеливи и далавераджии да се наместват само те с купените дипломи или уредените изпите с подкупи и подаряци.Правилно са постъпили и всеки който има сведения за такива,да иска проверки.Надявам се Полицията да си свърши съвестно работата.Истината трябва да излезе наяве.Това няма да е причина да Ви затворят университета,а да изкоренят кърупцията и бълването на некомпетентни кадри.По логиката на "Салмонелоза",не трябва да се прави нищо с корупцията и далаверите в тази страна.Кат има корумпирани в ЮЗУ,те ще пишат добри оценки на тези които си плащат,а тези които се скапват да учат,ще късат.Така става и на шофьорските курсове,в митниците и др


31 Март 2010 08:40 | до Салмонелоза
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Като ще е основна функция заетост на гражданите на Благоевград-да отворят един лъскав публичен дом!И радост,и печалба,и световна известност!
А университетът трябва да носи респект!Университетът не дюкян!


31 Март 2010 09:06 | ЗАЩО
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ВЗИМАТ ОТНОШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА С ТОЗИ КМЕТ-МОШЕННИК,ЗАЩО?


31 Март 2010 09:14 | до башев
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

башоооо, башоооо пак се оака, що не вземеш вече да се гръмнеш нали си ловджия има с какво, че да кортулисаш и себе си и тези покрай теб, ще свършиш зле моето момче, затъваш с всеки изминал ден все повече и повече, виж ББ няма да те пожали , така че просто сложи сам край на мъките си, не знам дали ще свършиш в затвора, но в лудницата със сигурност.


31 Март 2010 09:20 | Венци Шарков
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Парите на Венци Шарков( дясная таш-к) на башев са от общинската собственост, колко наемчета той събра и не отчете в общината, от там са му паричките за хотела, но него много лесно могат да го хванат, само икономическа полиция да провери какво става с всички наеми на общинската собственост откакто Венци е на този пост и тогава ще видите за какви пари става въпрос, може даже и преди башев да влезе в кауша на топло.


31 Март 2010 09:31 | Истина
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

до Венци Шарков, това е истината няма как с една заплата от 450 лв. да построиш луксозен хотел. Трябва да има и разследване и на служителите около Башев, защото за да може той да откраде някой друг преди това е подписал че е свършена работата. На Венци далаверите са много и много лесно доказуеми дано икономическа полиция се самосезира и започне проверка и срещу него, ще излязат доста интересни неща. Всеки който е нарушил закона да си носи отговорността , пък било то и по нареждане на Башев.


31 Март 2010 09:32 | БИВША СЛУЖИТЕЛКА
Оценка:
33
 (
39
 гласа)

Нека проверят Башев за далаверите му в социални грижи, които бяха правили с Рифат Ходжа.


31 Март 2010 09:32 | 333оооппаа
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

тоя резан помак и крадец няма ли вече да го вкарат в кауша


31 Март 2010 09:32 | САТОВЧА
Оценка:
33
 (
43
 гласа)

НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕЩА КОЙТО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ТАКАВА КОЙТО ИМА МАЛКО АКЪЛ Е ПОСТИГНАЛ МНОГО НЕЩА А КОЙТО НЯМА ДРАПА КАТО МИЗЕРНИК И КОЛКОТО И ПРОВЕРКИ ДА ИСКА НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НА ДЪНОТО ДА ГО ТЪПЧАТ КАТО ХЛЕБАРКА./// КАТО ЧЕТА ВЪВ ФОРУМА КОЛКО ЗЛОБА ИМА У ХОРАТА КОЙТО ПИШАТ ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВИ ЩЕ СА ТЕ КАТО УПРАВНИЦИ НА МЯСТОТО НА БАШЕВ ИЛИ НА АРБЕН ///


31 Март 2010 09:36 | до Истина
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Напълно подкрепям Истина всеки трябва да носи отговорност за действията си, по този повод искам да кажа, че там са работели двама данъчни служители, които са били уволнени защото не са изтрили данъците на приятел на Башев, и това трябва да се провери има ли право той да нарежда да се трият данъци.


31 Март 2010 09:40 | 333
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Естествено , защо да не нареди да се изтрият данъците на някой, то нали вече 10 години общината си е негова, каквото си поиска това ще прави, той е над закона, на него всичко му е позволено.


31 Март 2010 09:43 | Ибрахим
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Кви данъци, кви пет лева бе хора. Вие си нямате на представа Башев колко е богат, ще ви купи заедно с парцалите и ще ви хвърли на кучетата.


31 Март 2010 09:45 | до Ибрахим
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ибчооо и ти си за кауша мойто момче, ти с твоите злоупотреби в банка ДСК и в общината и ти можеш да го изпревариш аго ти ахмед.


31 Март 2010 09:48 | Предложение
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Предлагам да проверят и дипломата на дъщеря му, че тя не може две думи правилно да каже пък и висше има. Гати скапаната държава


31 Март 2010 09:53 | жител на общината
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ако това което казва " до истина" е вярно значи този кмет се е самозабравил и аз предлагам да спрем да плащаме данъците си,значи един ще събира стотинки да си ги плати а за друг ще се нарежда да се изтрият, не е познал аз повече данък в тая община няма да платя те и без това ще отидат за плащане на неговите глоби по Сапард.


31 Март 2010 10:13 | uli
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

НЕЗНАМ МЕКЕРЕТАТА ОТ РИБНОВО КОЙ ЗАБЛУЖДАВАТ С ТАЯ СТАТИЯ,ЯВНО СИ ЛИЖАТ РАНИТЕ ПО ТОЯ НАЧИН..... ЛИЖЕТЕ, ГИ ЛИЖЕТЕ ОСТАВАТ ОШЕ ПОНЕ 5г НА БАШЕВ, ПА СЛЕД 5г МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВАТЕ ДА ГО СВАЛИТЕ


31 Март 2010 10:33 | Салмонелоза до Читател
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Аз също съм срещу явленията, за които говориш ти. Но знаеш ли колко много некадърници се оправдават, че не са си взели изпитите , защото не са си платили? И за колко много кадърни студенти се говори: "Той си плаща изпитите, затова му пишат шестици". Колкото има корупция, толкова има и мит за корупцията. Ах, да. . . Тия които са срещу корупцията много бързо се променят, когато стане въпрос за собственото им дете. Я идете на кафе с някой преподавател по време на сесия. ще му скъсат телефона некоррумпираните родители, чичовци, стринки, лели, баби и дядовци, дето иначе на преподавателя добър ден не казват. За нашето дете може, за другите - не.
Така че за всяко нещо трябва да се говори конкретно. Не можеш заради Башев и някой друг такъв да обобщаваш за цял университет и да формираш обществено мнение.
Знаеш ли колко отлични студенти има от родопските села? Залягат над книгите както над тютюна - по цял ден. И са най-добрите.
За съжаление на бъчвата с мед една лъжица катран й стига


31 Март 2010 10:43 | Салмонелоза
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Що се отнася до публичния дом - то и без това има един градски "кръжец" който се държи със студентките като с проститутки, та няма нужда от публичен дом. Стига да не става въпрос за собствените им дъщери, ама споко - и те ще идат някъде студентки.
Да не говорим за масовата градска корупция - хазаите да крият, че дават стаи под наем и да не си плащат данъците. Не се сещат данъчните да направят една съпоставка между броя на студентите и броя на заетите места в общежитието. Всички останали са на квартира и ако стотина хазаи плащат данък всички други се изказват срещу корупцията в тоя форум.


31 Март 2010 10:45 | Салмонелоза
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Пък и за Башев проверката не се е произнесла, така че засега той не може да бъде упрекван.


31 Март 2010 10:58 | ГРАЖДАНКА ОТ Г.ДЕЛЧЕВ
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ЗАЩО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА ТОВА ЮЗУ-БЛАГОЕВГРАД,ТАКИВА СЛУЧАИ СА ХИЛЯДИ,ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.


31 Март 2010 11:27 | E 79
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Раздадени са много дипломи срещу "скромни" суми. За нивото на излезлите студенти нямам коментар.Неграмотни и посредствени. На Благоевград не са нужни такива кадри. Кой откъде е дошъл остава тук. Нивото на по-голяма част от преподавателите СЪЩО Е ПОСРЕДСТВЕННО. Студентите влизат с тестове, слаба е подготовката им от средните училища, въобще кашата е пълна. Понеже България е пълна с неграмотници с претенции, затова сме на това положение! "Смешен" плач за университета. Не е проблема с издръжката на жителите на този град, а бъдещето на нацията! Защо не пишете за морала на тези студенти- живеят в една квартира 1-2 месеца и се изнасят бед да уведомят хазаите и без да плащат наем.


31 Март 2010 11:27 | ***
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Гражданко от Гоце Делчев, твоята диплома от кой университет е? Да не си завършила Харвард?


31 Март 2010 11:36 | към Е 79
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ами така им се пада на хазаите, като дават стая без да сключат официален договор, както е по закон, да гонят Михаля. Тя, алчността, какво ли не прави. . . Прави те даже да мразиш собственото си отражение в огледалото, пък какво остава за чувствата към младите хора. . . .
А твоето ниво какво е, та даваш оценка на преподавателите, които нито си чул, нито си видяал? Да не си председател на акредитационната комисия?
Сигурен съм, че поне веднъж през живота си някой преподавател е бил притесняван от теб за бележка. Сложи си ръка на сърцето и си признай - ако не за теб, то за някой близък. Може и да си го даже причаквал пред дома му, както правят някои.
Пък после нивото било такова и онакова. Нивото се прави от двете страни - от преподавателите и от студентите (учениците). И да има посредствен преподавател той съществува в конкретния университет, защото студентите не го притесняват със знанията си, не го "настъпват" по петите и дори го предпочитат - при него се минава по-лесно.


31 Март 2010 11:58 | ...
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Зависта ви яде отвътре! Колко сте зле само? Я се стегнете и постигнете нещо,стига сте обвинявали другите за некадърността си! ;)


31 Март 2010 12:00 | до uli
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Евалла! :))))


31 Март 2010 12:09 | мнмч
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

А ШЕФА НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ГЪРМЕН РИФАТ ХОДЖА С КАКВА ДИПЛОМА Е ОТ КОЙ ВУЗ И СПЕСИАЛНОСТ А?


31 Март 2010 12:14 | ***
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

| мнмч,
ако беше учил и ти сега можеше да си на мястото на Рифат Ходжа. . . Ама не си. . .
Недей да учиш, мама, за да не работиш!


31 Март 2010 12:53 | гражданка от гоце делчев
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

МОИТЕ ЗНАНИЯ СА НА ДЕСЕТ ДУШИ ЗАВЪРШИЛИ юзото.ВЕРОЯТНО ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИ ОТ ТОВА ЮЗУ.АКО СИ КАДЪРЕН ЩЕ СИ В ХАРВАРД,А НЯМА ДА СЕ ЗАСЯГАШ


31 Март 2010 14:17 | хвостяне
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Познавам еничари Рахим Арнаудов и Бакалов в коя ли партия не беха от БКП през СДС през НДСВ рзс и сега ГЕРБ що проекти що чудо та това търговски центрове в долно дряново то това цехове за преработка на камъни то това център по карате и все на власт и все плюят то не бе морето семенари то не бе брюксел то не бе гушкане и то пак башев виновен щото докато рахим беше съветник бакалов беше ликвидатор на механичния цех в дъбница те направиха тогава мангизи


31 Март 2010 15:29 | Сарагоса
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Защо си разваляте клавиатурите бе хора,човека си го може и толкова.


31 Март 2010 16:53 | 555
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

А знаете ли, че....Г-н Башев стана директор на училището в Огняново, спечелвайки конкурс със 101 точки от 100 възможни?Попитайте го как е работил и като директор и кмет едновременно...Кой ли ще го попита и кога? Неведоми са пътищата башеви усукани и преплетени като циганска кошница....Вземете си го хора рибновски та да се веселите и ден и нощ по площада, а народът ще ви благославя во веки веков!


31 Март 2010 17:00 | АМАН
Оценка:
89
 (
93
 гласа)

УЧИЛИЩЕТО В НАШЕТО СЕЛО ДОЛНО ДРЯНОВО БЕ РЕМОНТИРАНО ОТ РЕФАТ ХОДЖА КОИТО Е ШЕФ НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ ГЪРМЕН И ПРИБРАХА С БАШЕВ И СИЕ 70 ХИЛ.ЛЕВА И УЧИЛИЩЕТО ОСТАНА НЕРЕМОНТИРАНО И БЕЗ ПОКРИВ. ЕТО ТОВА Е ДАЛАВЕРА А НЕ НЯКЯКВИ ДИПЛОМИ ТА ТЕ НА ВСИЧКИ ИМ СА КУПЕНИ ДИПЛОМИТЕ И ВСЕ УЧИТЕЛИ БИЗНЕС АДМИНИСТРАТОРИ И ПУБЛИЧНИ АДМИНИСТРАТОРИ. ОСТАВЕТЕ ИМ ДИПЛОМИТЕ ВИЖТЕ ИМ МРЪСНИТЕ ПАРИ


31 Март 2010 17:05 | 777
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

СИСГЕМАТА СЪЗДАДЕ БАШЕВЦИ И ДУПЕЛИЗЦИ КАТО ЖИВОТНОВЪДА ,ЕКСПЕРТ ПО ИМОТНИ СДЕЛКИ И ИЗМАМИ-ШАРКОВ,КРЕАТУРИТЕ РУСПИИ-ЖЕНИ И МЪЖЕ ПОКРАЙ ТЯХ,БЕЗБРОЙ МНОГОТО ТЪРГОВЦИ И МАЗНИ ПОМАЦИ И ТУРЦИ,КОИТО ПОНАПРАВИХА НЕКОЙ ЛЕВ ОТ НЕПЛАТЕНИ НАЕМИ ЗА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И ОБЩИНСКИ ТЕРЕНИ,ВЕЧНИТЕ ОБЩИНСКИ АДМИНИСТРАТОРИ ОТ ГЪРМЕН,КОИТО ДАВАТ ПОД НАЕМ ИЛИ ПРОДАВАТ ИНТИМНИ ЧАСТИ,САМО И САМО ДА СА В ИЛИ ОКОЛО БЕЛИЯ ДОМ......НАКРАТКО...ЦЯЛАТА ИЗМЕТ,КОЯТО НИ ОБСЛУЖВА В ОА-ГЪРМЕН.лЕЛЕ КАК" МИРИШЕ" ТАМ ....!зА БАШЕВАТА ДИПЛОМА НИЩО НОВО,СИСТЕМАТА Е КАТО ПРОСТИТУТКАТА,НАВЕЖДАШ Я,ОПЪВАШ Я,ПЛАЩАШ СИ И ДВАМАТА ДОВОЛНИ,НЕ БИЛО МОРАЛНО!!!оБЩИНСКИ КМЕТ ОТ рИБНОВО И МОРАЛ,АЙДЕ ДЕ !!!!!гЕРБ И ДПС И БСП СА ПРОИЗВОДНИ НА ДС,ЩЕ ГО ХВАНАТ БАШЕВ ЗА ОНАЯ РАБОТА,ТОЙ НАПРАВИ ПАЧКА И СЕГА СИ ПЛАЩА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ ,ПЪК И СИ ГО ПАЗЯТ,ТОЙ ОЩЕ НЕ Е СВАЛЕН ОТ ОТЧЕТ КАТО ДОНОСНИК НА ДС,ТАКА ЧЕ МЛЪКНЕТЕ БАШЕВИ ДУШМАНИ,СПЕТЕ СПОКОЙНО ДРУГАРЮ,АГЕ БАШЕВ.


31 Март 2010 17:32 | огняново
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

а елате и ни виште в огняново колко патихме от Рифат Ходжа които още сие шеф на ДСП в гърмен трябваше да подменят тротоарни плочки бурдюри и асвалт и то чрез името на фирма ЕТ ,,Фатме Аян,, тъща на Рифат Ходжа и смениха некои др.метър и открадоха 120 хил.лева и сега кара джип за неколко хиляди живеи си като камикадзе а ние си пишем тук и това е


31 Март 2010 19:25 | asdas
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

ДАВАЙ КМЕТЕ,ДУШМАНИТЕ ЩЕ СЕ ПУКНАТ ОТ ЯД.ПОКАЖИ ИМ КАКВО МОЖЕШ


31 Март 2010 19:36 | куро торес
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

тоя мошенник Башев-Апашев му се е паднало така, тая държава е "село без гробе" прави си каквот си иска. Превърнал си е общината в ЕООД, той си е кмет, фирмите са си негови- Петканин, Гърлан и Стенстрой които вземат всички обществени поръчки имат някъкви фиктивни управители които само се подписват а Башев набира работниците, плаща им, следи работата и после подписва фактурите превежда парите и чака да му донесат парсата.


31 Март 2010 19:39 | ===
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

НАВСЯКЪДЕ САМО ПРОБЛЕМИ СЪЗДАВА,, КЪДЕТ СЕ ПОЯВИ ОЧАКВАЙТЕ САМО СУПЕР СЕЛСКИ ПРОСТОТИИ


31 Март 2010 20:23 | фасула
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Андрейчо само с такива далавери се занимава, той е класически комунистически апаратчик и доносник. Та той беше назначен за директор на училище без да напуска и един ден кметския пост, та няма да вземе диплома без да ходи на училище...


31 Март 2010 20:26 | ццц
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

САМО БАШЕВ БАШЕВ А КАМИКАДЗЕТО РИФАТ ХОДЖА СЕ КРИЕ КАТО МИШКА А КОЛКО КРЪВ ОТ НАРОДА ИЗПИ КОЛКО ПАРА ПРИБРА ИСПРА С СТРУИТЕЛНАТА ФИРМА НАТРУПА БОГАЦТВО И ГО НЯМА НИКАКЪВ СКРИЛ СЕ В ХРАЛУПАТА КАМИКАДЗЕТО


31 Март 2010 20:27 | догане
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ДА ПРОВЕРЯТ ДИПЛОМАТА И НА ПЪЛНИЧКАТА МУ ДЪЩЕРЯ, ТЯ 100% Е КУПЕНА. ОНАЗ ГОРКАТА НЕЗНАЕ ТАБЛИЦАТА ЗА УМНОЖЕНИЕ И НА ВЪРЗАНО КУЧЕ ХЛЯБ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ, ЕДВА ЛИ Е ВИЖДАЛА ПРОФЕСОР НА ЖИВО...


31 Март 2010 20:29 | здр
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

ДО ццц
ЕВАЛА БРАТМИ ПОДКРЕПЯМ ТЕ ЗА Р.ХОДЖОВ АМА НЯМА КОИ ДА ТЕ ЧУЕ ЩЕ ПУБЛИКУВАТ САМО ПЛАТЕНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ


31 Март 2010 20:35 | до догане
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

прав си догане ама не е само тя с такава диплома я се огледаи и ще видиш и мн.др.по важни са обаче дипломите на тези като рифат ходжа които са и големи директори и то на ли се сещаш на социални грижи


31 Март 2010 20:58 | коце
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

тоя омразен кмет .защо още е на свобода ,по скоро в зандана ,там му е мястото.


31 Март 2010 21:02 | Лозко
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Направете му жива верига ,не му давйте да ви тормози ,изгонете го от Гърмен.


31 Март 2010 21:06 | догане
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

абе като стана въпрос за Р. Ходжа той си го получи до някъде. Изгониха го от директорския пост, до края на месеца има предизвестие да напусне и като инспектор, а Бай Манол чийто верен другар беше толкова години сега се прави че не го познава, но пък Ходжата ще се опита да му го върне като се кандидатира за общински кмет след една година. Сделките между неговата фирма и общината така или иначе ще излязат на яве


31 Март 2010 21:10 | до догане
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ЗАЩО ПЪЛНИЧКА БЕ ТЯ СИ Е НАПРАВО ДЕБЕЛА?????


31 Март 2010 21:14 | БАш ГРОЗНИК
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Тая мазна ярешка главица е по грозна от жабок.


31 Март 2010 21:17 | kara dimo
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

ОООО РИБАНЕЦА ПАК СЕ Е ИЗЯВИЛ, ФАЛШИВА ДИПЛОМКА А? НИЩО ТАМ НАКЪДЕТО СЕ Е ЗАПЪТИЛ НЯМА ДА МУ ТРЯБВА!!! САМО НЕЗНАМ В ПАНДИЗА КАТО КАКЪВ ЩЕ ГО ТРЕТИРАТ- ОТ ГРУПАТА НА ЛАПАЧИТЕ ИЛИ ОТ ГРУПАТА НА МЕДУЗИТЕ. АКО Е ОТ ПЪРВИТЕ ЩЕ НАДУВА БУЗИТЕ, АКО Е ОТ ВТОРИТЕ ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА.


31 Март 2010 21:28 | мосомище
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Виновни сте си сами след като позволявате такъв изрод да ви управлява.


31 Март 2010 21:56 | до догане
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

догане прав си мои човек Р.Ходжа даже и да го изгонят нали се сещаш че тои натрупа мн.мн.пара и едва ли му пука много защото тои се прикриваше като работеше с фирмата на тъщата му ЕТ"Фатме Аян"знаеш и за ремонта на училището ни в долно дряново за което исписаха над 70 хил. тури ги в жобъта и оставиха с тъста му училището без покрив но имат гръб познаваш сигурно и Заинеп Хсджова която е в министерството от там идват и дипломите и връзките пич


31 Март 2010 22:04 | догане
Оценка:
24
 (
28
 гласа)

в този ремонт за70 бона всички са заплетени като свински черва. Не забравяйте че и директора на училището в това село пък е братовчет и на Рифат Ходжа и на Зейнеп Ходжа. Но и на последната и отрязаха главата преди няколко дни в министерството...


31 Март 2010 22:05 | МЕРИ
Оценка:
41
 (
47
 гласа)

МОМЧЕТА ВИЖДАМ ЧЕ СТЕ МНОГО ЯДОСАНИ НА ТОЗИ Р.ХОДЖА И МАКАР ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ГО ВИЖДАМЕ В ДИРЕКТОРСКОТО КРЕСЛО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ УСПОКОЯВАМЕ ЗАЩОТО ТОЗИ МОШЕНИК ЩЕ ДОИДЕ И В ГЕРБ ЗАПОМНЕТЕ ЩЕ СЕ КАНДИТИРА ЗА КМЕТ И ЩЕ ПРИКРИЕ СЛЕДЕТЕ СИ


31 Март 2010 22:07 | 111
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

НА БЛАЖО КУПИЛ ЛИ Е ДИПЛОМКА???????


31 Март 2010 23:45 | до догане
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

ами затова ти говоря всички за заинепа Башев Адем Рифат и тъста му шакир от корница ли беше незнам всички с купени дипломи


31 Март 2010 23:56 | ццц
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

АБЕ ХОРА ТОВА БИЛО ГОЛЯМА МАФИЯ НЕЗНАЕХ ДО СИГА ЧЕ РИФАТ И ШАКИР ИГРАЯТ С БАШЕВ И ЗАИНЕПА ОТ МИНИСТЕРСВОТО АЗ СЪМ ЧУВАЛ ЧЕ СА ОДКРАЛИ ПАРИ ОТ СТРОИТЕЛСВО


01 Април 2010 06:27 | ЕЕЕ ЦЦЦ
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

НИЕ СИ ГИ ПОЗНАВАМЕ НАЛИ ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО ОТ ОНО ВРЕМЕ И СЕГА ЧУВАМЕ ЧЕ КРЪЖАТ ОКОЛО ГЕРБ И НИКОИ НЕ СЕ ОЧУДВА ТЕ СМЕНЯТ ВСЯКА СТАРА ПРТИЯ С НОВАТА ДОШЛА НА ВЛАС


01 Април 2010 06:38 | ха ха
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

еми щом си имат дипломи ха ха ха


01 Април 2010 07:11 | БЕЗСРАМИЕ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

престанете да се излагате бе тъпи рибанци


01 Април 2010 10:11 | ggg
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ахметето на всички у тях е купил по една дипломка за всеки случай. Нали некадърното му поколение трябва да работи нещо като свърши кьор софрата в общината.


01 Април 2010 10:35 | гоцьооо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

едно време купи на жена му така наречената баба Ванга диплома за средно от гимназията в сатовча, после ги записа цялото семейство в Югозападналия в Благоевград с помоща на неговите стари комунистически другари, колеги от ДС и проеврейските функционери на Отворено общество. Така от едни прости осмокласници направи даскали които осакатяват децата ни


01 Април 2010 12:34 | Манол Манолев
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Бай Манол учи публична разкапация и я прилага супер успешно в община гърмен. Не диплома докторат трябва да изкара...


01 Април 2010 12:54 | ето какво
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

престанете вече бе еи само ахмедовци и ибрахимовците ли ви пречат


01 Април 2010 13:58 | 54
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Да се чуди човек на некомпетността на съвременните управляващи.тръгнали да атакуват Бюлюкбашиевото рибанско Амете,но не знаят как.Ако подплашат лекичко Малкото Шарково куче и то както си лае фалшиво,ту ко виж захапало господаря си,ама от де толкоз акъл,то затова ми се струва,че и сегашните са кьорфишеци,пък може и те да имат дупета,но не им стискат ,а само пушилкат,то на заблудените помаци пушилка им дай,наивници тъпи.


01 Април 2010 15:23 | 44
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

eи как сте бе авери нали знаете че немогат да се изброят членовете на мафията ть е като октопод като почнеш от амет апашев минеш през ислямистите в рибново през адемчето директора на училището ни в д.дряново през директорката на огняновското училище и стигнеш в гърмен до Р.Ходжа и кмета апашев


01 Април 2010 17:43 | мусомище
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

изядох те се вашта...... не ви беше необходим вазродителен процес само от власта да ви изгоним и ще си идете на мястото сега всички политически парвенци ще станат предатели ще продадат членовете си от дпсето ще доидите в герб и пак ще се наредите в първите редици нали си имате ДИПЛОМИ


01 Април 2010 20:22 | БИВША СЛУЖИТЕЛКА
Оценка:
34
 (
38
 гласа)

догане написа:
абе като стана въпрос за Р. Ходжа той си го получи до някъде. Изгониха го от директорския пост, до края на месеца има предизвестие да напусне и като инспектор, а Бай Манол чийто верен другар беше толкова години сега се прави че не го познава, но пък Ходжата ще се опита да му го върне като се кандидатира за общински кмет след една година. Сделките между неговата фирма и общината така или иначе ще излязат на яве
ДА БЕ ДА ВЯРВАЙ И ЧАКАЙ. РАБОТИЛА СЪМ С ТОЗИ ТАЛИБАН Р.ХОДЖА И ЗНАМ КАКЪВ МАФИОТ Е ЩЕ Е ПОКРИЛ СЛЕДИТЕ НА СДЕЛЧИЦИТЕ СИ ОГВСЯКАДЕ


02 Април 2010 10:22 | АТГ
Оценка:
31
 (
31
 гласа)

СТАТИАТА Е ЗА АПАШЕВ АМА ВИЕ Р.ХОДЖА ТА Р.ХОДЖА НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ ТОИ СА Е РАСПЛАТИЛ НАВСЕКАДЕ И НИКОИ НЕМА ДА ГО ПИПНИ


02 Април 2010 10:29 | мнч
Оценка:
29
 (
29
 гласа)

ама кои е тоа Р.Ходжа бе този от Д.Дряново ли тоа е съветник от ДПС и ШеФ на социални грижи също така испълнява общински поръчки в строителсвото така ли


02 Април 2010 12:22 | до мнч
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

да ето наи после и ти разбра за кои става вапрос Р.Ходжа влезе в ДПС стана директор на социялни грижи саветник е от ДПС откриха фирма с тъста му Шикир Аян които е от Корница или Брезница на името на трето лице и започнаха да вземат строителни пръчки от общината и ела да видиш колко пара напраиха. Рифат Ходжа е от моито село Д.Дряново и аз се срамувам от тук са и Заинеп Ходжа от министерсвото Адем Ходжа директора на училището които си сключвал договори със неговата фирма и си прибирал паричките а сега всички им ПОНАОБИКАЛЯТ ПОКРАИ ГЕРБ


02 Април 2010 12:50 | real
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Те са недосегаеми защото хората които ги проверяват са чеда на бивши агенти на дс и са си получили пая предварителнол.


02 Април 2010 14:35 | мириз
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

затова ли никои не ги закача и се расхождат още по село свободно. ние знаем за партийната принадлежнос на родителите им и на Рифатчо и на Адемчо и Заинепка пък и каде членуваха до сега


02 Април 2010 14:57 | МЕРИ
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

АТГ написа:СТАТИАТА Е ЗА АПАШЕВ АМА ВИЕ Р.ХОДЖА ТА Р.ХОДЖА НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ ТОИ СА Е РАСПЛАТИЛ НАВСЕКАДЕ И НИКОИ НЕМА ДА ГО ПИПНИ
АМИ ДА ЗАЩОТО ТЕ СА СИ ПЛАТИЛИ НА ВРЕМЕ И ЗАТОВА НИКОИ НЕ ПАШЕ ЗА ТЯХ. СЕГА РАЗБРА ЛИ ТИ МАЛОУМНИКО АТГ


02 Април 2010 15:24 | монката
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

помашка работа


02 Април 2010 16:18 | до монката
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

монка а ти какъв си бе чедо!
нещо не ти харесва за Рифатчо ходжов А?


02 Април 2010 16:24 | БИВША СЛУЖИТЕЛКА
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

НА ВСИЧКИ ХОДЖОВИ ОТ ДОЛНО ДРЯНОВО НЕ ИМ ХАРЕСВА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НАЛИ СЛЕД КАТ СИ КУПИХА ДИПЛОМКИТЕ БЯХА БОГОПОМАЗАНИ ВЕЧНО ДА УПРАВЛЯВАТ С ПАРАТА В ЖОБЪТА ДА НИ ГЛЕДАТ ВИСОКОМЕРНО И СЕГА НЯКОИ ДА ИМ ГОВОРИ ЗА ТОВА АМИ КАК ЩЕ ИМ СА ХАРЕСВА


02 Април 2010 18:28 | ти си
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

спрете коментарите бе не виждате ли че никои не ви обръща внимание щом не сте си платили


02 Април 2010 19:58 | аууу
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

проумяхте го вече че така с плачите тук злобари


03 Април 2010 09:47 | за
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

питам се ас какво о6те 6те искарате за ба6ев ви6те му и основното образование то ба6та му бе6е лавкаджиа на у4или6тната лафка може и там да са му я продали ехххххххх
болен народ сме се другиа ни е виновен.


03 Април 2010 19:01 | АХРЯНИН от АХРИДА
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Уважаеми жители на общ.Гърмен и общ.Сатовча, не разбрахте ли елементарната истина,че в ПОМАКЕДОНСКИТЕ ни селища всичко е обречено на ИКОНОМИЧЕСКИ гибел и колкото по - рано го разберете,толкова по- добре за вас! Следва да се даде рецепта за спасение,а тя е много проста- ИМИГРАЦИЯ ! Оставете всичко,което ви боли и тръгнете ,за да спасите бъдещето на децата ВИ, както и нещастното настояще на болните ви родители и близки,иначе винаги ще имате по един Ахмед и един друг такъв селски тарикат- Арбен Пари-приберков/Мименов/!!!


14 Юли 2010 14:26 | продължение
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

те и двамата ще ги турнат заадно туфкана в една стаица в килииното у-ще и ибчо и аго хахахаа


14 Юли 2010 14:33 | дедо мъдьо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

е ела да изиграем на рибанския площад дайчовото ела сине на орото


14 Юли 2010 23:46 | дядо мъдьо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво хора добре че ги пишете тия работи за техните кирливи ризи иначе няма от къде да ги разберем




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар