Кметът М. Чимев ще приема само граждани, обявили при секретарката му по какъв въпрос го търсят

09 декември 2011 00:01   8 коментара   21424 прочита
М. Чимев
М. Чимев


М. Чимев

Кметът на Дупница Методи Чимев ще се среща вече с граждани в приемния си ден сряда след предварително записване при секретарката му Таня Даскалова. Това се прави с цел да няма струпване пред кабинета, след което да се налага граждани да бъдат връщани, каза кметът.

Според градоначалника в приемния му ден от 13 до 17 ч. през кабинета му могат да минат максимум 30 жители на Дупница и селата в общината. Друго, което трябва да спазят желаещите да споделят с градоначалника проблемите си, е при записването при секретарката му да обявят и конкретния си въпрос към кмета. Така ще може да се реагира адекватно с готово решение, като кметът потърси мнението на специалистите при необходимост.

Аз се превърнах в душеприказчик, при мен идват хора, които разказват за семейното си положение, за това как се отнасят домашните към тях, слушам за болести и какви ли не страдания, които аз не мога да разреша, така не бива да си губим времето. Идват и клошари, общината няма жилища, има установен ред за кандидатстване и критерии за покриване, изплю камъчето градоначалникът.

8 коментара
09 Декември 2011 06:31 | Дупничанин
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Ей ревльо, стига си плакал, какво си свършил от как си на работа, пред общината само мангали и социално слаби, направи една кухня, храни ги, но ги накарай да работят нещо, това е толкова просто


09 Декември 2011 06:32 | 100ЯН
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Браво, много правилно. Какво беше това, кой как мине през площада-и хайде при Кмета всеки ден и по всяко време, а после хайде по Съдилища защото подписвал документи без да ги е прочел. Сега несъмнено преобладават такива "Он ме знае-Я гласувах за него". Ами ако извади по един ключ от кметския кабинет за всички, които са гласували за него, моля имайте ме предвид "Оти и Я гласувах за Него". Къде ти е Отдела "сигурност и класифицирана информация" г-н Чимев ? Това е негово задължение, а не да пасе стадата и да отглежда конете на Галевци в с. Боровец. Ела да видиш или прати проверка. Лек ден.


09 Декември 2011 09:46 | дуничанин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Така, де! Та той да не е кмет на всички!


09 Декември 2011 15:07 | ,,,
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Чимев тоя боклук Караилиев не те ли сети да сложиш врати като по негово време така нема народо да притеснява НИКОИ от твоя екип


09 Декември 2011 15:19 | 44444
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ЕСТЕСТВЕНО-ЧОВЕКА ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ КМЕТ-СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ УЧИ-Е ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ЩЕ РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО СТАВА РЕЧ


10 Декември 2011 11:03 | анонимен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Г. кмете направете проверки във всеки отдел в общината за корупция.


12 Декември 2011 12:57 | обикновен човек
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Направете на хората една социална кухня, колко му е да давате по една чорба на ден, кисело мляко и хляб!? Не знам, какво е положението в града днес, но някое от студентските общежития в града, може да направят дом за бездомниците, едва ли има още студенти в общината?! Изобщо, трябва малко за да станем по цивилизовани. Хората от ГЕРБ са все едри бизнесмени и паралии, трудно ли, ще бъде да помислят малко по-някой социален въпрос, аре за другото е ясно, комунистите и предишните са виновни и нема да стане нищо, ама поне за тези елементарни, неща може да се погрижат!


12 Декември 2011 23:36 | точно така
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

прав е, няма да му задават неудобни въпроси я. Ще приема хората след отсяване за да не се чувства неудобно. Да не е станал кмет да се безпокои я. Кмет е станал да се чувства той добре, а не другите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар