Кметът К. Паскалев засипан на 48-годишнината си с букет калии от ОбС председателя К. Хаджигаев, с коледна звезда и адрес от губернатора В. Смиленов, от колегите с картина, от бизнесмените с...

10 декември 2009 00:16   3 коментара   15411 прочита
Вчера първите мъже на Благоевград К. Паскалев /вляво/ и В. Смиленов заровиха томахавките в чест на кметския рожден ден
Вчера първите мъже на Благоевград К. Паскалев /вляво/ и В. Смиленов заровиха томахавките в чест на кметския рожден ден


Вчера първите мъже на Благоевград К. Паскалев /вляво/ и В. Смиленов заровиха томахавките в чест на кметския рожден ден

Първите мъже заровиха томахавките в чест на рожден ден

48 години навърши вчера кметът на Благоевград Костадин Паскалев, рожденият му ден съвпадна с големия християнски празник Зачатие на Света Анна. Заместниците му и началниците на отдели го изненадаха с пейзаж на кюстендилския художник Бисер Лапев. От Общинска банка подариха на кмета икона на Свети Иван Рилски, а председателят на ОбС Костадин Хаджигаев се отчете с букет от калии. Телефонът на градоначалника звънеше буквално през пет минути, а сред многобройните поздрави, които получи за рождения си ден, бяха от шефа на Държавната комисия по сигурността на информацията Цвета Маркова, от кмета на Карлово, общинската организация на БСП, бизнесмена Николай Галчев, от собствениците на “Агромах” и др.

В ранния следобед към честитящите личния празник на кмета се присъедини и областният управител Валери Смиленов. Той превъзмогна огорчението от публичните закачки на градоначалника в началото на тази седмица и проводи саксия със символичното за наближаващите празници цвете коледна звезда. Подаръкът бе придружен със специален поздравителен адрес, в който губернаторът пише: Вярвам, че Вашите усилия да направите Благоевград по-добро място за живеене са огромни. И затова пожелавам да имате още по-голям хъс, воля и сила в битката за общината. Вярвам, че ако Вие печелите, то печелят и всички граждани на нашия град. Пожелавам Ви мъдрост, здраве и лични радости.

Б.р. Активно тиражиран от около 10 дни слух вчера бе активиран в “чест” на рождения ден на кмета. “Доброжелатели” коментираха оживено “новината”, че К. Паскалев е станал баща, едните твърдяха на син, други - на дъщеря. Сама по себе си добрата новина за раждането на дете обаче няма нищо общо с истината. Поне засега до кмета деца са само двете му внучки.

3 коментара
10 Декември 2009 06:44 | ью
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Ех кмете, кмете - голям стана акъла не ти дойде!


10 Декември 2009 14:34 | [email protected]
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Здравейте редакция на в.Струма, имате ли нужда от страниори? Ако имате интерес пишете на [email protected] работя с Page Maker и с повечето продукти на Adobe.


10 Декември 2009 19:30 | Катерина
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Честит рожден ден, Кмете! С пожелание за здраве, физически и психически сили, за да изпълните поетите ангажименти, към данъкоплатците.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар