Кметът инж. Красимир Герчев планира изграждане на мега спортен и възстановителен център

10 август 2012 12:30   11 коментара   19656 прочита


Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев със своя екип планират изграждане на мега спортен и възстановителен център, разположен на 102 декара земя.

Концепцията на кмета на планинската община включва изграждане многофункционален спортен комплекс и развитие на спортове като футбол, волейбол, баскетбол, скуош, тенис на корт, тенис на маса, пейнтбол, боулинг, ледени пързалки и други.

Мега спортният комплекс ще отговаря на всички изисквания за подготовка. Теренът е разположен над град Разлог в туристическо селищно образование „Пирин” (м. Бетоловото) и е в непосредствена близост до голф комплекса.

Идеята за мега спортния център е да не се допуска изграждане на нови хотелски частив него. Строителните дейности ще бъдат насочени към изграждане на спортни и възстановителни съоръжения. Кметът на Разлог е категоричен, че има достатъчно на брой изградена леглова база. Изграждането и реализирането на този проект ще пълни целогодишно хотелите от трите туристически зони на Разлог – Бетоловото, Реденка и Катарино.

Теренът на мега спортният комплекс е общински, след като Министерски съвет със свое решение предостави 102 декаровия имот на Община Разлог. В началото на месец август Областния управител на област с административен център Благоевград Костадин Хаджигаев подписа договор с инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог за безвъзмездно прехвърляне на недвижимия имот.

Инж. Герчев благодари на целия си екип от общинска администрация Разлог за активната работа, на ОбС – Разлог, на областна администрация Благоевград в лицето на г-н Хаджигаев, както и на инж. Любен Татарски за изключителното съдействие и помощ на народния ни представител.

източник: blagoevgrad.eu

11 коментара
10 Август 2012 16:19 | Банско
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Ще ги уморим тия туристи . Ние в с модерна многофункционална спортана зала и амфитеатър, вие с огромен спортен комплекс в Разлог . Дайте и летища да направим някъде по средата, та да кацат чартъри със спортисти . То и в двата града няма кой да напсуваш, а нашите развиват някакви грандомаски проекти. Явно има още откраднати пари за пране


10 Август 2012 18:07 | Разлог
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

:) ))) Може и да няма за пране, ама за "усвояване".... дал Господ ! Време е някои хора да си сменят старите джипове с по-нови модели !


10 Август 2012 19:56 | до банско и разлог
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

много сте прави.


11 Август 2012 08:45 | Georgi
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Е, да ама това са работни заплати за много семейства и в Разлог и в Банско... И мнoгoи семейства ще намайт от продадени 102 декара. Браво Краси!


11 Август 2012 09:54 | Сомлин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

"SERVICE" - ето това "изградете" в долината - неграмотни управници- започнете с уроци по български - това с " бееее", " кееее", " чеееее" - Не става !!! - като ги научите на език, после после им дайте и първите 7 години - Визпитание


11 Август 2012 11:02 | колега
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Обслужването в малкото работещи хотели е на отвратително ниво - на Пиринголф сервитьорките са ги събирали от околните села, туристите знаят повече от тях и постоянно ги поучават кое как се прави - смях, още да седнат обратно и да ги обслужват те!!!. По време на джаз-фестивала и на Пирин пее спах там и обиколих за 4 дни наоколо с намерение да доведа гости от Израел. С такова обслужване - НЕ.
И една лична моя драма - по едно време се появиха собствениците на комплекса и всичкият персонал хукна тях да обслужва - нас ни зарязаха за цял час по средата на обяда. Просто ни зарязаха и отидоха да обслужват шефовете си!!! Пълна простотия....


11 Август 2012 17:40 | 777
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До Georgi: И какво ще правят семействата с парите, които ще намажат от продажбите? Както в Банско, ще купят по някоя кола, ще постегнат къщите си или ще ги пригодят за хотели, или ще понакупят по някой апартамент, които ще стоят празни и после? Нито земя ще притежават, нито собствен бизнес ще развият, евентуално ще работят сезонно като обслужващ персонал някъде по големите хотели или спортните съоръжения и толкоз! Накрая ни земя, ни пари! От бедни, още по-бедни!


13 Август 2012 08:38 | АВС
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

777-незнам, банскалия ли си, какво ли, но коментарите ти са страхотни-умни, практични и интелигентни! Незнам и социалният ти статус, незнам и на коя партия симпатизираш- но, разбрахедно, че сиумен и качествен човек! С пожелание за здраве и късмет!


13 Август 2012 09:01 | АВС
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Е, на две места пак не съм натискала паузата-извинявай 777-но, не съм неграмотна, а пиша бързо на стара клавиатура!


14 Август 2012 03:09 | 1
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

АБС и на те здраве и късмет! Благодаря!


14 Август 2012 03:11 | 777
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ето, че и аз сгреших, АВС! И на теб здраве и късмет!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар