Кметът инж. Кр. Герчев разпореди незабавно изкърпване на дупките

23 март 2010 00:10   2 коментара   14781 прочита


Община Разлог предприе спешни мерки против дупките, за да бъдат избегнати предпоставките за катастрофи и повреди на автомобилите на жителите и гостите на града, съобщи за "Струма" кметът инж. Красимир Герчев. Тази година изкърпването на дупките в Разлог и 7-те села в общината става със студена асфалтова смес. Сместа позволява бързо и дълготрайно възстановяване на разрушенията по пътните и уличните настилки. Отремонтираният участък може да поеме веднага най-тежък автомобилен трафик, информираха от Общинската администрация в Разлог.

Акцията по изкърпване на улиците започна със запълването на дупките по входно-изходните артерии на града, ул. "Шейново", "Опълченска", "Екзарх Йосиф", "Подполковник Спиридонов" и "Братя Кулини".

Междувременно са извършени временни мерки за обезопасяването на местата, където има опасни дупки по общинската пътна мрежа. Най-много неравности има на входно-изходните артерии на Разлог.

След големите студове в края на декември и началото на януари нови дупки са се образували на пътни артерии, които са с голямо натоварване. Предвижда се изкърпването на уличната мрежа да приключи до края на месеца.


Още за: дупки   пътища   мерки   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
23 Март 2010 10:14 | криза
Оценка:
58
 (
58
 гласа)

СТИГА САМОХВАЛСТВО... С ИЗКОРЕНЕНИТЕ ДЪРВЕТА....по време на криза....ГРАД РАЗЛОГ Е КАТО Х А И Т И ... ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ.


23 Март 2010 17:46 | наблюдател
Оценка:
51
 (
57
 гласа)

Ако я карат така, може да ги запълнят до НОВА ГОДИНА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар