Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ƒомашен мехлем разрушава шиповете ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

 метът »л.  ръстев стартира проект за печалба от 8100 декара общински гори в  ресна


28 март 2012 00:01  5 коментара   7585 прочита

»л.  ръстев
»л.  ръстев


»л.  ръстев

„рез изготв€не на лесоустройствен проект на общинските гори кметът на  ресна инж. »ли€н  ръстев за първи път от годините на политически и икономически промени ще търси начин за по-доброто стопанисване. ѕо информаци€ на общински€ секретар ѕетър √алчев 8100 декара са общинските гори и други територии в районите край —трума и из планините ѕирин и ћалешевска, от които могат да печел€т при правилното използване.

— решение ќбщински€т съвет възложи на »ли€н  ръстев да започне процедури по практическото осъществ€ване на плана. “ой ще се ръководи от административни€ секретар на пълномощничеството в село ќщава  ирил Ћазаров, който има опит като лесничей в кресненското √орско стопанство.

¬одачът на групата съветници от парти€ “јтака” ¬алентин —тоичков поиска информаци€ колко ще струва проектът. ¬иктор “ашев от коалици€ “«а  ресна” изказа мнение, че ќбщински€т съвет тр€бва да се запознае с подготвените документи преди проектът да бъде вписан в “ърговски€ регистър. –ешено бе лесоустройствени€т проект да бъде обсъден и приет от местни€ законодателен орган.

ќще за: »л.  ръстев  гори  проект ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

28 март 2012 08:11 | 1
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ѕърво:«а горски територии да 50 хектара се изработват горскостопански програми, а не лесоустройствени проекти.
¬торо:√-н кмете нали си лесовъд, защо не го направиш ти, а ще даваш общински пари. ќтговора е €сен или неможеш, защото ти липсва вс€каква компетенци€, или нова далавера.


28 март 2012 08:14 | Ќово село
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ƒайте онзи чукар над училището на самото училище да го засади, вече има вода, може и повече да се прокара, иначе само тръни, пущинак и змии се въд€т там, а като се облече в зелено съвсем промен€ изгледа не само на района, но и на центъра на  ресна. Ќа това отгоре е и свлачище, от което могат да се докарат пари по лини€ на подпомагани€та на ‘онд "«емеделие". ѕрехвърлете го на училището и учениците да го засаждат, а не да пафкат цигарки в двора му.


28 март 2012 08:17 | Ќово село
ќценка:
-2
 (
2
 гласа)

јве, ти си много просƒ. “ова да не са частни гори, та да бърка от лични€ си джоб? ўо не се бръкнеш ти, бе? јма некадърници, само р»вЏт и злобе€т, както викат старите хора: човек не смръди с газо си, а с устата си! » си има администраци€, след като горите са общински!


28 март 2012 12:02 | кака сийка
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ѕраво кмете най после на дебеланка ѕавлинка намери работа, като за нищо неставаш така е, после ако искаш и шеф на горското € направи важно е далавера да има, а после потоп жалко много жалко та€ компетенци€ граница н€ма колкото и е гъзът толкова е умът. Ќо прокуратурата диша на н€кой във врътовете още изчакват и ще се види нали русокоске.....


28 март 2012 12:54 | Ќово село
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ќаучи се да пишеш нормално, че лъха какво образование имаш. Ќе е лесно хем да си прост, хем да си злобен. Ќай-добър човек е този, който нищо не прави, нали? »ли този, който раздава дърва на батко и братко и после вика аз ще бъда фактор....
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.