Кметът Ат. Янев легна в частната болница на д-р Лефтеров с диагноза исхемична болест на сърцето

01 май 2010 00:20   62 коментара   19968 прочита
Ат. Янев
Ат. Янев


Ат. Янев

Съветникът-ексградоначалник П. Дангов: Жал ми е за него, но приятелят му от детинство Явор Тодоров го предаде, той е негов гробокопач...

Кметът на Дупница Атанас Янев е настанен в частната болница на д-р Ени Лефтеров с диагноза исхимична болест на сърцето. В момента му се правят пълни изследвания, след което ще бъде прехвърлен в софийска клиника, съобщиха от болницата в Дупница. Екскметът Първан Дангов по повод състоянието на Атанас Янев заяви: Жал ми е за Атанас Янев, въпреки че той ме победи на изборите. Но негов гробокопач е приятелят му от детинство - председателят на Общински съвет в Дупница Явор Тодоров. Наскоро разбрах, че Явор Тодоров е ходил лично на “Позитано” 20, за да клевети Атанас Янев, че работи с ГЕРБ, а не с БСП в Дупница, тъй като на втория тур на изборите Атанас Янев беше подкрепен и от членовете на БСП.

Явор Тодоров, който е известен и с псевдонима агент Тони, е донасял и на прокуратурата за недотам изпипани сделки от кмета Атанас Янев, въпреки че е обществена тайна, че от година, година и половина Явор Тодоров управлява Дупница. Всички бизнесмени, за да получат поръчки за строителство или за други дейности, първо се обръщаха към Явор Тодоров, който ги одобряваше, а след това притискаше кмета Атанас Янев да подписва договорите. Сега агент Тони е доволен, че е подлял вода на Атанас Янев и след сесията той и неговото семейство самодоволни и щастливи си пиеха кафето в “Ретро кафе”, където един от управителите е синът му Орлин.

Всеизвестна тайна е, че шефовете на всички общински дружества в Дупница бяха привиквани от Явор Тодоров, за да застраховат автомобилите си в неговата застрахователна компания “Дженерали”, викани са и дупнишки бизнесмени с ултиматума, че ако не застраховат автомобилите си в “Дженерали”, няма да получават поръчки от общината. Всичко това е виждал и Атанас Янев, но след като той се опита да въведе ред, законност и почтеност, тогава секнаха и парите, които получаваше Явор Тодоров от общински дружества и бизнесмени чрез “Дженерали”, Явор Тодоров отиде и го предаде. Тези неща ги чувам из цяла Дупница. Доносникът си е доносник, той не се променя.

Упорито се коментира и фактът, че братя Галеви, след като са надушили, че Явор Тодоров е предавал в прокуратурата и на “Позитано” 20 кмета Атанас Янев, са се отдръпнали от него и сега и неговата съдба е неясна, т.е. не се знае дали ще продължи да е председател на ОбС в Дупница или в скоро време и него ще го изпратят в отпуск, както стана с кмета Атанас Янев, който изгоря като бушон, заяви екскметът и общински съветник от БСП в дупнишкия парламент Първан Дангов.


Още за: Ат. Янев   болница   диагноза   Още от: Политика

Принтирай статия
62 коментара
01 Май 2010 07:12 | истината
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

е браво най-сетне една истина и от дангов- истината за агентчето-тони. на тоя всичките му приятелчета са такива а и тия дето ги докара да работят уж за янев и те са бивша агентура и имената им се свързват с престъпния свят.ама така е как иначе ще си пусне пипалата на всякъде. тия същите му купиха и дипломата от спортната академия иначе сега щеше да бъде някъде бакалин.клеветил на позитано а пръв се бута да ходи при бате бойко и да му прави...браво тони номер 1 си но този път номера не ти мина...изгуби доверие за тези които не те познават от детинство а само от някоя друга годинка.


01 Май 2010 08:11 |
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Еееее Наско, нямаш късмет, ама и не слушаш хорското мнение. Цял град ти казвашв що за стока е ама ти не вярваше. Сега ти тури палеца, нали? Бивш агент и бивш негър няма. И от сега нататък по-внимателно с доверието. Всички знаем, че си услужлив и безкористен, нотрябва да се научиш и да отказваш. Да с жив и здрав и да успееш да си запазиш името, че да може да излезеш с вдигната глава и да влизаш във всяко,,кафе" без срам, а не да ти се налага да си правиш собствено за ведение та хората да не те псуват в тяхните!
Първане това е единственото свестно нещо което сътвори за 7 години, май влизаш крак!


01 Май 2010 08:26 | Петричанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Предателтва, алчност, неблагодарност, несправедливост-едни от чертите на българина,който не спазва 10 Божи заповеди и затова сме на такова дередже.


01 Май 2010 08:44 | ДЖ. РЪСКИН
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"Всяка утринна зора смятай за начало,а всеки заник слънце -за край на твоя живот. Нека всеки от тези кратки животи бъде отбелязан с някаква добра постъпка ,с някаква победа над себе си или с придобито знание"


01 Май 2010 08:59 | до 1 а
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Г-н кмете, не слушай т. нар. "хорско мнение" и имай вяра в приятелите си. Хорското мнение не е това тук. Да си жив и здрав, отърси се от всички тези въшки, които пишат и говорят тук и къде ли не къде от простотия, къде от злоба. Прости им, отмини ги като ненужна вещ и продължавай да работиш за града, както и досега. Кучетата си лаят, кервана си върви. А за агентите - всяка нормална държава преследва чуждите агенти, само у нас от злоба и завист се хапем за опашката, преследваме тези, които са служили на НАШАТА България.


01 Май 2010 09:11 | дупничанин
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Давай, Наско, бързо оздравявай и с екипа си да продължите започнатото за Дупница, На тези тук помияри не обръщай внимание


01 Май 2010 09:15 | до Дж. Ръскин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тази клоака във форума няма да те разбере, наоколо хвърчат само злобни слюнки - не се хаби, не хвърляй бисери на прасетата!


01 Май 2010 09:24 | Клоака
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Затрупайте дупката Дупница. Там живеят само изроди.


01 Май 2010 10:37 | дупничанин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

НЯКОЙ ПИШЕ НАРОЧНО С МОЯ ПСЕВДОНИМ НО ТОВА Е дупничанин-менте ---ЕЙЙЙЙЙ МЕНТЕТАААА ТАКА ДЕЙСТВАТЕ И НА ИЗБОРИ-----СЪС ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ПОДМЕНЯТЕ ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ !!!!!!


01 Май 2010 11:01 | до Клоака
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не, изроде! Наред с пасмината, чийто представител си, Дупница е била и ще я бъде!


01 Май 2010 11:13 | 007
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

абе то се знае ,че ГАЛЕВИ управляват Дупница .......


01 Май 2010 11:28 | Благоевград
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Браво тъпи дупничани. Доскоро бяхте в дупката, разболяхте единствения кмет дето ви дърпаше да ви вади оттам, пак ни дишайте прахта.


01 Май 2010 12:29 | Марек
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Дупница и дурничани са в началото на нова светла страница от развитието на града.Това е краят на "феодалното" управление, съсипало града ни.Това е краят на галевизацията.Не губете вярата си,съграждани,обединете се.Стига толкова мутри, измамници, предатели.....От всички нас зависи бъдещето ни.....Нека галевчетата, тодоровчетата, яневчетата, милевчетата, кацовчетата и всички подобни отрочета получат това,което заслужават а то е справедлив съд и след това "Кушлев."


01 Май 2010 12:35 | ???
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

На 4 май в софийски апелативен съд ще се гледа мярката за отстраняване от длъжност, тъй като определението на КОС, бе протестирано. Но май това няма връзка с тази статия :))))))))


01 Май 2010 14:45 | На Марек
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Станке Димитров /МАРЕК/ е противоречива, но на много високо ниво личност, затова не петнете името му с пошли изказвания, каквито неговата интелигентност не му е позволявала.


01 Май 2010 15:00 | МЕРИ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Приятел от детинство!? "От приятел става качествен предател"..... се казваше в един култов филм... А ПЪК КОГАТО ПРИЯТЕЛЯ Е КОМПРОМЕТИРАН ГЕШЕФТАР И ДОНОСНИК, КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА... Жалко за Янев, че му се върза на игрите, той за мен е сериозен човек и мисля че ще съумее да си изчисти името!!!


01 Май 2010 15:06 | 55
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Новият Марек е антигалевист....Това няма да се хареса на шепа хора,но и при предишния е било така.Срещу узурпаторите всички трябва да се борят,изключение правят човечетата "стотинкаджии",както Марек ги е определил.Не всички борци могат да са "на много високо ниво",но това не бива да ги спира да се борят.Извинете моето несъвершенство,но аз ще боря заедно с него,заедно с всички тях..............А "всички тях" - това са хората от Дупница,това е народът на Дупница........


01 Май 2010 15:08 | БСП- ТЕТКА
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

"Приятелят" разчиства пътя за синчето. Тласка го към политиката.Мераците са му да го набута в следващо управление независимо на каква цена,нали го записа в партийното училище на БСП, трамплин за общински съветник или следващ управляващ.
На Наско скорошно оздравяване и той знае и може повече от всички драскачи! Екипа му е чудесен,работи с хъс и правилно.Злобарите и завистниците и те да са живи и здрави!


01 Май 2010 15:43 | Иванчо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

"Галевизацията" е голямата "чума",унищожила този град.Тя прогони можещите и остави тук обречените.....Но дори и обречени,ние имаме право на нашата свобода.Жалкото е,че трябва да се борим за нея в условията на държавност,и то европейска......


01 Май 2010 15:56 | Dupan
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Срам ме е, че съм дупничанин като чета форуите в струма. От Благоевград и от Кюстендил се включват хора и защитават кмета, а ние позволяваме на две патки и един паток, които пишат с различни псевдоними да петнят града и управлението, което НИЕ си избрахме. Да сте забеляза ли чистота, да сте минавали покрай което и да е училище в града, виждали ли сте парка и градската градина. КОЙ Е НАПРАВИЛ НЕЩО ПОДОБНО ДО СЕГА?.... Н И К О Й!!!! Аз ако съм на мястото на кмета си тръгвам още утре. Човека си е наредил живота, ама ни кво ще правим после? Дангов, Пилев, или недай боже Панчо или Соколов. Хубав град с гадни хора , това е Дупница.


01 Май 2010 16:29 | ДУПНИЧАНИН 200000002
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Дупничанино,не по-високо от задника ти.Не си единствения който може да се нарича с този псевдоним.Дупничани сме всички,които се чустваме свързани с този град.Срамувам се ,че в родния ми град живеят такива подлеци като теб.Не те наричам изрод,защото тях ги създава природата,а ви е сте изднка на комунистичиското възпитание преди 89г.и след това .Вас демокрацията ви удари ,като шамар.Не сте устойчиви на превратностите в живота,защото все още страдате по татово време .Вашият флагман Г.Първанов мъти мозъка ви и той е станал вече на боза.


01 Май 2010 16:31 | Не оправдавайте кмета
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Кмета няма свободата да реши сам да освободи поста. Да, би си тръгнал още утре, но той е зависим и каквото му нареди Галев, така ще постъпи. Вероятно и диагнозата му е измислил мутрагата. Колкото до Явор Тодоров, написаното е верно, но това не прави по - малко виновен Янев за престъпното управление на Дупница. Истински честния човек би сложил край на живота си, но не би вършил нещо против волята си, колкото и силно да ви звучат тези думи. Аз не бих позволил да ми плюят по този начин на името хора без чест и морал. Така че, г-н Янев не Ви оправдавам, че затривате още повече Дупница! Разбира се, затриването започна отдавна и за него са виновни включително тези, които днес са ви опоненти, но вие излъгахте надеждата на хората. Един парк, една тоалетна и 2-3 училища с пари на заем, които ще излезнат на носа на дупничани, не са достатъчни, за да получите аплодисменти. Иначе скорошно оздравяване ви пожелавам, та да можете да си поемете вината за всичко!


01 Май 2010 16:41 | aaa
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Dupan Какво те учудваш че свестните дупничани не идват тук? то и аз чета яловите напъни на онази от говедарци само когато се появи по други саитове линк.До сега не помня да съм видял някой в Дупница да си е купил вестник струма...


01 Май 2010 16:47 | ДО ДУПАН
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Никой не ти пречи да се срамуваш от каквото и да е Ако ти си дал своя принос за избора на Янев за кмет на Дупница,това си е твой проблем.Аз не съм гласувала за него ,не защото ми е противен,че имам лошо мнение за него.Не гласувах за него защото стана съюзник с "БР.Галеви"И кучетата в Дупница знаеха какви са последните ,само Ат.Янев не разбра.Впрочем той вече разбра,но е много късно Той им подаде само пръст,а те "захапаха "цялата му ръка . И го докараха до болница.Такъв е реда-най напред в Дупнишката болница,докато му подготвят документите и след това в София. Но ,ако се разбере,че лекуването му ще продължи по-дълго,по-добре да има нови избори,защото изборът ви не е за г-н Йорданов,а това е смяна на вота .Освен това през периода ,който измина се направиха само 3-4 неща ,някои от които са завършени без да са обещавани,а други за които обещаваха няма изобщо да ги започват. Построиха кафене"БАРД КОД" познато на дупничани ,като ДОМ НА ПОКОЙНИКА.Направиха ТОАЛЕТНА в градската градина


01 Май 2010 17:00 | до дупан-продължение
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Все още строят ПАРКА.Построиха градинката на улицата към бившите казарми.Преместиха,но нищо не направиха Старата Автогара на ж п гара. Не изпълниха обещанието да построят жилища на мястото на СТАРИТЕ КАЗАРМИ.Не направиха Новата автогара.,Не направиха квартала на,който обещаха да се построи вм. Дренски рид близо до параклисСв.Спас,не построиха Търговски център на мястото на бившия РИБАРНИК.Построиха обаче Голяма сграда в центъра на Дупница на мястото на бившата СПОРТНА ПЛОЩАДКА.Така оформиха ПЛОЩАДАІДУПКА и името на града напълно се оправда Никакъв изглед към Рила планина. Другото го продължи ти,уважаеми съгражданино от когото аз няма защо да се срамувам,защото ние с теб вървим по различни тротоари и квартали,заведения и работни места в родния ни град. Ние дори не се познаваме,а от това аз съм щастлив жител на Дупница,не страдам ,че ти си един от Многото ,които се срамуват да се нарекат ДУПНИЧАНИ. В Дупница са родени много достойни хора ,от чието дело се гордеем всички-дори и ти .


01 Май 2010 17:12 | дупничанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

КАЖЕТЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ПОДХОДЯЩ КАНДИДАТ-КМЕТ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ???? УВИ АЗ НЕ ВИЖДАМ ЧОВЕК НЕОБВЪРЗАН С ТАКА РЕКЛАМИРАНИЯ "ДУПНИШКИ МОДЕЛ " !!! МАЙ НЯМА СИЛНА ЛИЧНОСТ КОЯТО ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ДУПНИЦА !!??!! ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ Е В НЯКАКВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ГАЛЕВИ .


01 Май 2010 17:19 | дупничанин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ НО ГОСПОДАТА ЯНЕВ И ТОДОРОВ НАСКОРО ОБЯВИХА ЧЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ 90% ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ И ОСТАВАТ ОЩЕ 10% КОИТО ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ !!!!


01 Май 2010 17:20 | 01265
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Атакярите, дангов, миланов, а и оная готвачката може да се цаньи за кметица.....личности за чудо и приказ!


01 Май 2010 17:36 | Dupan
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Не казвам,че сегашния кмет е най добрия който Дупница е имала, но е факт че в града ни нещо се прави. А острият и просташки тон на пишештитте само птвърждават думите ми за ,,срама и форума". Кажетекакво се направи от предишните? Фонтан и барикади и... май нищо друго. Как не ви е срам да отричате училищата и детските градини. Да със заем са правени, а ние като правим ремонти вкъщи не вземаме ли заеми. Не съм ничий адвокат, но не е редно да отричаме всичко. Аз лично съм доволен от това което виждам че става и не ме интересува кой и как го е направил. Не страдам от параноя и не търся във всяко действие престъпно деяние. Съветвам ви и вие да направите същото. Извинете ме че нямя да отговоря на плоските обиди, но ще се съобразя с поговорката и ще отстъпя, а и тази злоба при мен липсва. (тишината в спалнята при някой се компенсира с интелектуални словоизлияния с/у силните за деня хаха)


01 Май 2010 17:39 | АЗ!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Господ гледа...


01 Май 2010 17:46 | НИКОЛАЙ-САЩ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ТОЯ КМЕТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЛЕЗЕ В БОЛНИЦА ЗА ДА НЕ МУ СЕ НАЛАГА,ДА ПЛАЩА НА АДВОКАТИ ПОСЛЕ ДА ГО ВАДЯТ
МАИ ГАЛЕВ ГО Е НАУЧИЛ-ПОЗНАТ МОДЕЛ ДА СЕ ВАЗПРЕПЯТСТВА ПРОКУРАТУРАТА
КОНСУЛТАНТИТЕ СА С ОПИТ ЗНАИАТ КАК ДА ИЗЛИАЗАТ ОТ ЗАТВОРА
ЕХ ТОНИ,ТОНИ
ДОНОСНИК МРАСЕН И МОМИЧЕ НА ГАЛЕВ
ПАК ИЗМАМИ ПРАВИШ БРАТКО
НИШТО НЕ ДОВЬРшИ В ГРАДА НА ГАЛЕВ
ТОНИ АГЕНТА НЕЕ Е ДОБАР ЧОВЕК А ИЗМАМНИК,КРАДЕЦ И ЛАЖЕЦ
И НАИ ЛОШОТО-СЛУГА


01 Май 2010 18:06 | До дупан
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ако вас не ви интересува по какъв начин "нЕЩО СЕ ПРАВИ" ,нас ни интересува. Дали нещо като "цанков камък"е яма ,в която се налват държавни пари е въпрос на морал.Както казват "парен каша духа" Не виждаш,че площадът е заселен и трябва да обикаляме,за да намерим пътечка ,за да минем към ГУМ. Но когато някой е влюбен ,той просто нищо не вижда Ние не сме влюбени и гледаме трезво какви обещания са давани,какви заеми се искат и какво ще се строи.След тези управници ще дойдат други,но всичко ще бъде на наш гръб.А за обидитеІкъде ги видяхте,какво обидно или невярно прочете?Наистина ли само злоба се вижда във всеки коментар. И не тишината в спалнята изразяваме със интелектуални словоизлияния ,а с трезва мисъл за бъдещето на града ни.Вярно е твърдението за управление на града от "СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ",но на нас не са ни нужни СИЛНИ ,а разумни,можещи,честни и квалитетни професионалисти.


01 Май 2010 18:28 | aaa
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Дупане и дангов много построи бе, две къщи си вдигна за един мандат! Хахахахахахахахаха


01 Май 2010 20:47 | до Dupan
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Не бъди толкова свенлив! В Дупница съм повече от 50 г.Категорично това е най-можещия кмет, който е имал града през цялото това време. Друг е въпросът, че въпреки всички създавани му пречки /за които лаещите не знаят или не искат да знаят, че е по-лесно/, включително и дори предимно от дупничани, които стопираха финансирането на европроекти за града ни само за да е тяхното, без да мислят за града, въпреки кризата, ТОЙ ПРАВИ НЕЩА, ЗА КОЕТО СЕ ГОВОРИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ХОРАТА, КОИТО СА ПОСЕЩАВАЛИ ДУПНИЦА!


01 Май 2010 22:26 | до 20:47
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

"ТОЙ ПРАВИ НЕЩА, ЗА КОЕТО СЕ ГОВОРИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ХОРАТА, КОИТО СА ПОСЕЩАВАЛИ ДУПНИЦА! "
Ти знаеш ли какво е например да ядеш семки от 100 лв, но с пари на заем, който няма ти да връщаш?


01 Май 2010 23:38 | 4321
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Да,кметът в Дупница е много активен.Активни са и голяма част от съветниците.Много активни,също така,са и консултантите......... Горката Дупница!Тя е презадоволена от активност........ Това е от едната страна,а от другата?.......Пасивна полиция; прокуратура, мислеща на срички; съдебна система, наподобяваща търговско дружество.


01 Май 2010 23:41 | Ани
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Да,кметът прави много неща,за които се говори в цяла България дори и от хората,които не са посешавали Дупница.


01 Май 2010 23:45 | Ина
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Янев се доказа като водещ спонсор на Дупнишката мафия.


02 Май 2010 00:01 | 55
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Янев,а също така и Тодоров,са поредни жертви на "феодалните"интриги и жестокост.Голямата битка не трябва да е с тях,а с "Братя Галеви"и техните ятаци.


02 Май 2010 00:29 | 123456
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Пак умна мисъл на 55-цата!!
Кой те бръсне пък тебе бре...ти ще кажеш каква борба да се води!!
Всички виждат какво се направи в Дупница откакто движението "за нашият град" с неформални лидери Пламен и Геле спечели изборите.Ти може и да си измисляш какви ли не кражби, измами, дългове и счетоводства, но гражданите ги интересуват реалните неща, построеното.Кой мамиш ? От тебе дългове никой няма да търси, не трепери за жълтите ти стотинки.Дълговете ги връща общината , не гражданите, и когато има.Образовай се малко.Ако искаш да живэш зле разкарай се на някъде, малка ли ти е България, що само досаждаш, и без това си гостенка и ти личи произхода от говедарци, ние винаги ще те имаме за 2-ра класа.


02 Май 2010 09:14 | Васил Шумаров
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Много ми е интересна тая есхемичната болест на сърцето - все началници поразява и все когато са сгазили лука!
Но дупничани са борбени хора и вярвам, че скоро ще си сложат ред в къщата.


02 Май 2010 11:19 | До всички
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ПРАВИ СТЕ ,ЧЕ ЗА ДУПНИЦА СЕ ГОВОРИ НЕ САМО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,НО И В ЧУЖБИНА. ДУПНИЦА Е СИНОНИМ НА "ЧАСТЕН ГРАД"," ФЕОДАЛНО УПРАВЛЕНИЕ"," гРАД НА КРАДЦИ,НАРКОДИЛЪРИ И УБИЙЦИ".НИТО ЕДНО УБИЙСТВО ОБАЧЕ НЕ Е РАЗКРИТО-ИНЖ.ДЕСПОДОВ, ГИПСО, ГЯВОЛЕТО....КОЙ И ЗАЩО УБИ ТЕЗИ ХОРА? И ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА ,А ЗА ТОВА,ЧЕ БИЛИ НАПРАВЕНИ:ТОАЛЕТНА,ГРАДИНКА,ПАРК.


02 Май 2010 12:48 | МАКЕ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е КАК КОЙ
ВСИчКИ ЗНАЕМ КОИ СА УБИЙЦИТЕ В ГРАДА
КОЙТО ПОДАРЖА ГАЛЕВ И СИМПАТИЗИРА НА НЕГО Е КОСВЕН УБИЕЦ
УБИЕЦ Е ЛОшО
АИДЕ ОТКРАДНАЛ,ИЗЛАГАЛ / ТОНИ/ ....ГОСПОД щЕ КАЖЕ - ПОМОГНАЛ СИ Е, УПЛАшИЛО СЕ
ВЛЕчУГОТО .....НО УБИЕЦ
БОГ ДА СПАСИ ДУПНИЦА. МОЛЕТЕ СЕ
АКО НЕ НА БОГ , НА ГАЛЕВ
НА КОЛЕНЕ РОБИ


02 Май 2010 13:48 | до някой си В. Шумаров
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Плюй си в пазвата да не те порази! Май няма такава опасност, тя е само по хората, които работят, и то със сърце и душа!


02 Май 2010 13:54 | До До всички ?
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ако "частен град" значи да се работи така, както от кметския екип на Дупница, пожелавам всички градове да станат частни. И ако не е на нивото на някои от околните градове, това е защото от 50г. почти всичко е правено как да е, а сега, когато започна да се работи - ето ти и непрекъснати пречки от дупничани в София, те си знаят кои са, за които собственият им задник е по-важен от града и хората в него.


02 Май 2010 14:03 | до Ани
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Ами ако си говориш с такива хора, обясни им за тоталното медийно затъмнение за Дупница. Медийте /и то абсолютно всички/ не се посвениха да пренебрегнат имена като тези на Димитър Димов и ген. Тодоров /на които събития присъстваха съпругата на големия наш писател, шефа на Ген. щаб на Българската армия, ректора на Софийския университет/. Тези събития и още много други не се отразиха само защото се случваха в Дупница. Знаеш ли изобщо нещо за това, защитила ли си града си пред дезинформираните българи от други краища на България или не ти пука за това, важното е да си чешеш езика. Е, приятно чесане! Те българите в чужбина май повече знаят и се интересиват отколкото лаещата шайка в Дуп ница.


02 Май 2010 16:40 | До 123456
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Вие сте най- гангренясалия мозък в Дупнишка околия.Не съ пришълец,а съм родом от Дупница.Нямам никаква родствена връзка с никой от журналистическата гилдия в този град.Никого не плюя,а казвам това,което мисля /вж. първото изречение/.Въпреки съвета няма да се разкарам ,ще остана и ще продължа да се боря до пълното унищоване на заразата,която носите и вие.Няма да се спра,докато всички дупнишки крадци не се разплатят с ощетените.Относно Пламен и Геле - те не са никакви лидери,а мафиотски функционери със затихваща слава и откакто тяхното движение спечели, дупница загуби най-добрите си граждани,а марионетки като Янев обрулиха до край този град.На 04 този месец ще се разделим с този уникален кмет,което ще бъде само спечелена битка,а войната ще спечелим едва тогава,когато Галеви се отдалечат поне до Бобов дол........Разбирам отчаянието ви,но доброто бъдеще изисква отстраняване на дефектите,наречени галевчета......Туй то!


02 Май 2010 16:49 | До до Ани /dum spiro/
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Старая се да не се отклонявам от темата,а в случая тя е конкретна: Янев, кражби, злоупотреби, протежиране на престъпници и ползване на престъпни схеми и приоми.........Нямам нищо против диалог на каквато и да е тема,но на чаша кафе в неретро стил.


02 Май 2010 17:01 | Дож господин Шумаров
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Не се притеснявайте за здравословното състояние на господин Янев.Уверявам ви,че то е много добро.Прекалил е малко с пиенето и яденето,но при него това е професионално.Ще се появи много скоро при скърбящите си съграждани.Тежки "климатични катаклизми" налагат спазването на строг болничен режим на 04.май.За този ден му е предписано пълно усамотение /предписанието е от доказалите своята "гениалност"феодални звездобройци /............Доктор Симулантов /специалист SS-синдром/


02 Май 2010 17:31 | Марек
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Аз също мисля,че това е най-можещият кмет....Никой от предишните не е успявал да изхачи толкова пари.Никой от предишните не е успявал да изгради толкова "златни"градинки и кенефчета.Никой от предишните не е успявал да се огради с толкова верни, преданни, гениалноумни, многокилограмови,"маркови"/ на външен вид/, умело говорещи с ръце /но не и с уста/,предвидливи, предпазливи /но не и страхливи/, щедри, мобилни и издръжливи приятели, безвъзмездно отдали се на консултантска дейност в името на ................. .Браво Янев!Ти си велик измамник,но не по- велик от твоите консултанти,на които дължиш всичко.....Никога не забравяй това,болшевико!....Ти си не човек,а желязо!Ще устоиш и на болестта, и на съда,и на затвора.....Нищо няма да те сломи,защото твойте верни съветници и консултанти ще са винаги и навсякъде неотлъчно с тебе!


02 Май 2010 18:09 | Туземец
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Янев е наистина всеотдаен човек и прозорлив кмет.Той прозря европейската повеля за приобщаване на малцинствените групи и чудо....веднага откликна.Поемайки риска той удостои с честта да даде едно прекрасно заведение, в един прекрасен парк, на един кръшнал от правия път дупнешки циганин............И резултатът дойде веднага - автоматите за кафе спряха работа,пейките по алеите изчезнаха...........Не е ли гениално това?Та как по-безболезнено дупничани биха разбрали,че е по-добре да пиеш кафе в порцеланова,а не в пластмасова чаша,пък и природата щадиш......


02 Май 2010 21:50 | Dupan
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

За 2 дни парка е посетен от 7850 щасливи ,че имат това съоръжение дупничани и 490 автомобила! Само тази цифра е достатъчна да обезмисли злобните и безхаберни коментари. Каквото и да пишете, всеки уикенд 7850 човека благославят кмета. Направете си среща на противниците на Янев (може да е в някое такси на Пламен Миланов, то и без това пвече от 3 няма да доидете) и се сещайте 7850 за 2 днисе радват на направеното от Янев. Вземете си хапче за сън защото като сигурно не може да заспите като знаете, че 7850 души само за 48 часа са разбрали каква е истаната. Сигурен съм, че и вашите деца се радват на прекрасния парк но заслепени от чувсвото си за малоценност и злоба не ви позволяват да го забелеите. Е спокойно 7 850 човека го забелязват, а още не е довършен. Сещате ли се какво ще стане като отворят и мястото с барбекюто и басейните? Нещастни драскачи на глупости запомнете една цифра 7 850 (30% от дупничани-2 дни) . Спирам да пиша и да ви убеждавам в черногледството и тъпотията ви. 7850 хаха


02 Май 2010 22:34 | До Dupan
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Спокойно можеш да се прекръстиш - на удобно одупен! Кой е казал нещо лошо за парка - наш е , платили сме си го! Да не го е направил Кмета от джоба си!?! Луд на шарено се радва!


02 Май 2010 22:35 | Dupan,ти си зле
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Никой дотук не отрича,че паркът е прекрасен.Прекрасна е и Дупница.Знаеш ли колко по-прекрасни ще бъдат и паркът и градът,ако се очистят от моделът,наложен от алчните и невежи яневисти?


02 Май 2010 22:36 | ...
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

А забравих - теб на входа ли са те сложили да бройш - горкия слуга, не ти е лесно...


02 Май 2010 22:47 | До Dupan
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Благодаря ти! Нека всеки от нас се замисли какво точно той лично е направил за града и тогава да връзва кусури на тези, които наистина работят!


02 Май 2010 22:51 | До до Dupan
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

А що досега не го направихте това и всичко, които се направи в града и селата, като е толкова лесно? Щото аман от некадърници, дето само лаят!


02 Май 2010 23:03 | ЕВАЛА ДУПАН
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

НЕ ГО Е НАПРАВИЛ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ, НО ГО Е НАПРАВИЛ. РЗБИРА СЕ ЧЕ СТРУВА ПАРИ И ТО НАШИ. А ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ КЪДЕ ОТИВАХА ДОСЕГА НАШИТЕ ПАРИ 15Г КАТО НИЩО НЕ СЕ НАПРАВИ. Е СЕГА ПОНЕ ЗНАЕМ КЪДЕ ОТИВАТ. тЪПИ КОПЕЛЕТЕ СТЕ. АКО ПРИ НАС ПАУНОВ (КМЕТА НА КЮСТЕДИЛ ) НАПРАВИ ТАКОВА НЕЩО ЩЕ МУ НАПРАВИМ ПАМЕТНИК , АМА ВИЕ СТЕ ЯКО ТЪПИ СЕЛЯНИ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ТАКИВА КОЛКО И ДА СЕ МЪЧИ НЯКОЙ ДА ВИ НАПРАВИ ПРИЛИЧЕН ГРАД.


02 Май 2010 23:05 | Dupan
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

7 8 5 0 !!!!!!!!!! ХАХАХА


02 Май 2010 23:13 | Къци
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Този парк ще остане като спомен от епохата на мафиотизирана Дупница.Той ще бъде добър паметник,наповнящ на поколенията за невероятните умения на лумпените престъпници да крадът,сътворявайки красиви неща с чужди пари.Този парк е ваш,граждани на Дупница,защото е направен с вашите пари.Той би бил още по-красив,ако беше направен от некрадливо управление.Той би бил още по- приветлив и привлекателен,ако не беше циганизиран от добрите връзки на кланът Кацов/Васев със семейство Галеви......Прекрасен град,управляван от престъпници....Празен град............


02 Май 2010 23:25 | до къци
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

,,би бил", ,,ако беше" и пак ,,би бил" ,,ако беше", да ама не е бил и няма ако , а вече е, тъп нещастико. КЪДЕ СА НАШИТЕ ПАРИ ДО СЕГА , ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО НАПРАВИ? ЖАЛЪК СИ. БОЖЕ КОЛКО Е ПРАВ ,,ДУПАН"


03 Май 2010 20:57 | dum spiro
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Стига пък вие с това 7850, плювачите ги яде злоба и завист, ще вземат довечера да направят някоя беля в парка от яд.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар