Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Георги Динев посети зеленчуковата борса край село Кърналово

15 март 2017 12:26   10 коментара   13090 прочита


Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Георги Динев направи посещение на зеленчуковата борса край село Кърналово.

"Днес посетих зеленчуковата борса край с. Кърналово и там се срещнах със зеленчукопроизводителите и работниците.

В разговор те поставиха на дневен ред най-неотложните проблеми, а именно хигиената в района на борсата и недоброто благоустройство.

Лично информирах всички заинтересовани, че за втора поредна година Община Петрич отпуска 100 000 лева и до няколко месеца ще завърши бетонирането на района. Очаква се и цялостно завършване на канализацията, което ще подобри хигиенните условия.

Уверих хората, че след благоустройството, зеленчуковата борса ще придобие един нов и по-модерен вид.

Ако бъда избран за народен представител, ще работя активно за подобряване на средата на живот и работа във всяко населено място в нашата община." - каза кандидата за народен представител Георги Динев.

Георги Динев е подреден на 6-о място в листата на ПП ГЕРБ в област Благоевград. За да дадат гласа си за него, хората следва да отбележат 11 в интегралната бюлетина за партия и в дясно - цифрата 6, за да се отчете преференцията.

*Предизборна публикация

10 коментара
15 Март 2017 14:57 | ДОКТОРА
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН, ЗАЩО НА ХАЛОС РАЗКАРВАШ САМО ПАНТАЛОНИТЕ СИ, А НЕ СЕ СКРИЕШ НА СЕЛО И ДА ИЗРИНЕШ НА ДОБИТЪКА ЗА ДА СИ ПОНЕ МАЛКО ПОЛЕЗЕН .НАЙ ПРИЯТЕЛСКИ ТИ ДАВАМ ТОЗ СЪВЕТ, ЗАЩОТО САМО НА ПРАЗНО ЦЕПИШ ВЪЗДУХА ПО ПЕТРИЧКО !!!!


15 Март 2017 16:27 | Ай
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

"Ако бъда избран за народен представител, ще работя активно за... " - цитат. А ако не бъде избран - какво прави - ще работи ли активно, или условието за това е именно избора?


15 Март 2017 18:33 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Призовавам моите съмишленици от форумите да гласуват преференциално за Бисер Михайлов. Много са различни с д-р Камбитов от прехвалената папляч на Цветанов, но времето е много малко за естественото налагане на доказаните местни авторитети. Виждам, че и Мацурев от Банско е поел свой път на контакт с избирателите. Това не е от лесно. Нека не ни успокоява това, че БСП няма потенциал да използва създадената обстановка в Герб. Гербери, пазете си победите!!!


15 Март 2017 18:43 | АУ,
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

АКО БЪДЕШ ИЗБРАН ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ШЕ РАБОТИШ АКТИВНО А АКО НЕ БЪДЕШ, ИЗБРАН ЩЕ ИМ ПОМОГНЕШ ЛИ НО ПОЛЕТО С МОТИКАТА ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧЕ ЩЕ СА ТЕ ПОДКЕЯЛИ, ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ ОБЕЩАЕШ, ЗА СИГУРНОСТ ЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ПРОСТО ЕЙ ТАКА, СМЕШНИКО,


15 Март 2017 19:23 | КАМБИТОВ,
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

СКАПЕРНИК ДА БЕШЕ СИ КУПИЛ ПОНЕ ЕДИН ЧУВАЛ ЧЕРВЕН ЛУК ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЗА ОБОРОТ НА ПРОДАВАЧКАТА, КАК ДА ТИ ВЯРВАТ, В БОРСАТА, ТИ ГИ ЛЪЖЕШ АМА И ТЕ ЩЕ ТЕ ЛЪЖАТ, И ЩЕ ВИДИШ ДОБРЕ ЛИ Е ДА ЛЪЖЕШ, ЛЪЖЛЬО,


15 Март 2017 20:13 | !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

за стар старогражданин

нещо ново за с. Кръстилци от американското посолство има ли


15 Март 2017 20:25 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Предполагам, че още от утре ще почна да ти отговаря дори и да не ме питаш.


15 Март 2017 21:03 | пешо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

КАМБИТОВ КРОМИДОВА ГЛАВА. УТРЕ МОЖЕ ДА ИДЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ В САМОЛЕТЕЕН ЗАВОД. ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СИ КУПИ САМОЛЕТ.


17 Март 2017 20:33 | Ох на Деде
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

То вятъра на промяната духа от 2-3 години и гроб са на дъното на океана. Явно некои хора не го разбират и се напъват ли напъват, но са заложили на грешния кон.. Динев ми е симпатичен, но като го видя да се напъва по този неестествен начин ми е меко казано смешен. И за финал да попитам..... като Герб управляват толкоз добре, защо България е обезлюдена, а терминал 2 (изход) -пълен.? Защо улиците на Петрич са все по пусти, а циганската махала все по пълна??


17 Март 2017 20:36 | Смешко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Камбитов където си иска може да иде и си купи, ама не знам некаде в БГ да има самолетен завод, освен ако не си го скрил в мазето си:))))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар