Кандидатът за народен представител на ГЕРБ Б. Михайлов: В центъра на Управленската програма на ГЕРБ е всеки отделен гражданин

20 март 2017 17:39   14 коментара   10399 прочита


При голям интерес премина срещата на кандидата за народен представител от ГЕРБ Бисер Михайлов, бивш областен управител и четвърти в листата на ГЕРБ за 1 МИР, с жителите на село Еленово. В срещата се включиха още кметът на селото Чанко Чанков и общинският съветник от ГЕРБ Давид Петров.
Бисер Михайлов представи приоритетите в управленската програма на партията, като се спря по-конкретно на тези, които касаят всеки един гражданин – образование, здравеопазване, инфраструктура, социална политика.

„През 2009 г., когато ГЕРБ дойде на власт, минималната работна заплата беше 290 лв. Сега е 460 лв., а при следващ управленски мандат ГЕРБ залагаме до края му да се повиши до 650 лв. и средна работна заплата 1500 лв. Другата реалистична цел, която си поставяме, е увеличение на пенсиите. Много се спекулира с тази тема.

Не е въпросът само до желанието, а да знаеш откъде ще дойдат средствата за увеличение. Тези, които обещават за 1 година пенсиите да се увеличат с голям размер, означава да вкарат държавата в криза. Ние даваме конкретни цифри и срокове на база на реални изчисления и затова сме заложили увеличение с 2,7 % от юли месец“, обясни Бисер Михайлов.
Един от приоритетите на ГЕРБ по този въпрос е ликвидиране на системата на фалшивите ТЕЛК-ове и прехвърляне на системата на ТЕЛК в НОИ. Така ще се прекъсне злоупотребата и спестените средства ще бъдат пренасочвани именно за увеличение на пенсиите. Присъстващите на срещата приветстваха това намерение, както и другата идея на ГЕРБ за въвеждане на електронна здравна карта.

Бисер Михайлов посочи, че такава карта ще позволи на самия пациент да осъществява контрол в реално време на потреблението на даден вид медицинска услуга.
Сред другите обсъдени въпроси, важни за жителите на село Еленово, бяха водопровода и канализацията. Бисер Михайлов обясни, че ще се търси възможност община Благоевград да попадне в обхвата на Програмата за развитие на селските райони, която дава възможност за реализиране на подобни съоръжения.

В. Стефанов

*Предизборна публикация

14 коментара
20 Март 2017 18:04 | Жител
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Господин Михайлов, а снаха ви колко взима в Областната администрация?


20 Март 2017 18:32 | ДС
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Абе, тебе и автоджамбазите не те искат.


20 Март 2017 19:40 | СТРУМСКО,
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

БИСЕРЕ НЕ ИМИТИРАИ ЗНАЕМЕ ЧЕ ЦЕЛТАТИ НЕ Е ДА СИ ДЕПУТАТ ЦЕЛТА ТИ Е ДА СЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ СИ РАБОТИЛ АКТИВНО ЗА ГЕРБ И АКО ТЕ СПЕЧЕЛЯТ ДА ТЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО В ОБЛАСТНАТА УПРАВА, ЗАЩОТО В ПАРЛАМЕНТА БЛИЗО ДО БОИКО ТРУДНО СЕ КРАДЕ,


20 Март 2017 20:13 | До Бисерчо
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Абе Бисерчо, много си жалък и тъп, бе момче! Кой въобще ти се връзва на тебе?! Повтаряш по всички срещи едни и същи три изречения, които са просто едни клишета или си присвояваш чужди успехи! Хайде стига подценяваш хората, ние не сме малоумни! Язък, че си два метра- душата ти като на мишка!


20 Март 2017 20:50 | 000
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Скоро ще стане ясна цялата истина за Б. Михайлов и какво правеше като областен. И командировките и някои договори и продажби и още и още.


20 Март 2017 20:53 | 000
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Жител написа:Господин Михайлов, а снаха ви колко взима в Областната администрация?

тя вече работи в общината


20 Март 2017 22:58 | А далаверите...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Въпросният господин е замесен в крупна сделка със заменка на имоти от Гоце-делчевско със имот на алеята за "Бачиново", по времето когато беше зам. областен управител. Заедно с жена си Диана Башлиева ( на чието име се води проформа сделката) заменят " кон за кокошка" и да започнат строителство до алеята, за да развалят всичкото и очарование. Само намесата на РУГ - Благоевград, които завеждат дело срещу, спасява благоевградчани да не се случи въпросното "инвестиционно намерение. По-старите служители обаче си спомнят за натиска, който Михайлов им е оказвал за да се загуби делото... Който се интересува нека да прочете дело N 50 от 2012 год. на Благоевградски административен съд. Кратки извадки ще побликувам тук .Съкращението Д. Г. Б. се отнася за жената на Бисер Михаилов -адвокат Диана Башлиева, Б. е Благоевград, Д. е Дъбрава ( имота се намира в землището на Дъбрава, но е на алеята) :„..... произнесе взе предвид следното:
Производството по делото е по Ч. 145 и сл. от АПК във връзка с Ч. 7


21 Март 2017 05:11 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Във форума лилипсват другите катили (от дясно). Дали не претапицират санираните блокове. С тапетите на Михайлов. Я па я, Цветанов.


21 Март 2017 06:50 | =
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ЗА старогражданин

Скоро ГЕРБ ще пие по една студена радиоактивна кръстилска вода


21 Март 2017 07:19 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Днес да черпиш първо Нинова. На времето ми проклапа главата с др. Ризов. Записал съм те на хартиен носител. За поколенията.


21 Март 2017 08:28 | Ай
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Господин Михайлов, за електронната здравна карта добре. Но ако искаме реално да се решат проблемите в България трябва да се въведе електронна карта на българския политик, в която да има информация достъпна за хората като: кратка биография но с данни дадени не от него, заемани позиции досига, резултати/обективни/, финансово и имотно състояние/но не декларирани от тях/ - преди, по време и след излизането от политиката, баланс на доходите и разходите, дадени предизборни обещания и накрая какво е изпълнил/процент лъжа и истина/. Може това да е нереално/и е така/, но само по подобен начин ще се разбере, че България не върви надобре защото едни 5% от хората притежават 95% от националното богатство. Тук е същината на проблема, а не с политическите фантасмагории/имащи резон на пръв поглед/. Пипнете важното за да промените нещата към по-добро, ако искате или имате полза...


21 Март 2017 08:37 | 00
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Бисерчо, кажи на народа за заменката "Бачиново". Какво искаше да правиш там, как се умилкваше у кмета и как ползваше поставени лица, за да постигнеш своето- да заграбиш цялата алея "Бачиново". И не се прави на свестен, защото не си. Ти и твоята Диана Башлиева сте за едно топло място. Господ ще ви съди и двамата, за всичките ви гнусотии.


21 Март 2017 10:44 | 00
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ГЛУПОСТИ


21 Март 2017 15:46 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тази кампания си е жива подигравка с потенциалните възможности на Благоевград и в частност с Камбитов и Михайлов .Пак сработи феномена Фидосова и измести фокуса на вниманието на хората от успехите на Герб към ревюто на личности, които само проформа присъстват в процесите .Длъжен бях да го кажа поне спокойно да си садя картофите. Дадох много примери за уливането по места-кой разбрал, разбрал.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар