Кандидатът за народен представител Георги Динев се срещна с жители на петричкия квартал "Изток"

13 март 2017 13:47   4 коментара   6664 прочита


Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Георги Динев проведе среща с жителите на кв. "Изток". Хората от квартала му споделиха,че са силно притеснени от това, че програмата за саниранeе е спряна.

Ето какво сподели за тази среща Георги Динев:

"Жителите на кв. „Изток” от град Петрич настояха програмата за саниране да продължи. Хората изразиха притеснението си, че няма да бъдат обновени блоковете, за които има подадени документи. Уверих ги, че това е заложено в управленската програмата на ПП ГЕРБ, че санирането трябва да продължи и ще разшири обхвата си. Големият риск обаче е, че опозицията и левицата са против тази програма. Ако сме в управление, тази програма категорично продължава. Само да припомня, че по времето на кабинета на Борисов- 2 беше осигурен втори милиард за санирането на жилищата."

Георги Динев е подреден на 6-о място в листата на ПП ГЕРБ в област Благоевград. За да дадат гласа си за него, хората следва да отбележат 11 в интегралната бюлетина за партия и в дясно - цифрата 6, за да се отчете преференцията.

*Предизборна публикация

4 коментара
13 Март 2017 20:04 | ГЕОРГИ
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

ЕДНО ВРЕМЕ ГЛАСУВАХ ЦА ЦАРО И ПЕТРИЧАНИ ИЗБРАХМЕ СТАНИМИР ИЛЧЕВ ЗА ДЕПУТАТ. ПРЕСТЪПНИК ОТ КЛАСА. СА СИ ИМАМЕ ПЕТРИЧКИ КАНДИДАД КИ СИ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО. И МАГАРЕ ДА Е КАФАЛ ДА Е. САМО ДИНЕВ.


14 Март 2017 10:47 | ..........mfmfmf
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Мале Георги колко си тъп заради такива като теб в парламента се магарета влизат


14 Март 2017 11:19 | ГЕОРГИ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

.....mfmfmf ТИ КАТО МНОГО УМЕН СИГУРНО СИ ПРАВЕН ОТ 5 ТАТКОВЦИ. А АС ТЪП ОТ АДИН. СЕГА ВСЕКИ ГЛАСУВА ЗА КОЙ СИ ИСКА. ТИ СИГУРНО ЗА НЕКОЙ ПАРАШУТИСТ.


14 Март 2017 11:24 | пешо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

и ас ки гласувам за Петричанец. Всеки предишен депутат малко или ного е допринесъл с нещо за Петрич. Неможе някой Софииски тарикат да мисли за Петрич.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар