Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

 андидатът за кмет на —андански от ¬ћ–ќ јтанас —то€нов се срещна с жители от кв. Д»згревУ


2 октомври 2019 13:33  26 коментара   22341 прочита андидатът за кмет на —андански јтанас —то€нов се срещна с жители от кв. „»згрев“. —рещата продължи до късно вечерта. „¬ непринуден разговор, обсъдихме текущите проблеми на града и квартала. ѕроблемите, свързани със сметосъбирането и сметоизвозването, липсата на съдове за събиране на смет, необходимостта от допълнителен транспортен подход към квартала, необходимостта от работеща администраци€ и прозрачност при възлагане на обществените поръчки, б€ха само част от темите, които разисквахме на срещите. ѕостарах се, не само да взема отношение по въпросите, които каса€т всички квартали на града, а и да предложа конкретни стъпки за решаването им. ѕо този начин потвърждаваме ангажимента си в открит диалог и позитивна комуникаци€ да търсим общите решени€ и за крайните квартали на града, чрез които те да станат по уредени и приветливи“, сподели след срещите јтанас —то€нов, кандидат за кмет на —андански от ¬ћ–ќ.

јтанас —то€нов започна кампани€та си позитивно и така см€та да продължи. “ой е воден от виждането си, че „политиката може да се прави и с човешко лице“.

¬€ра »ванова

ќще за: јт. —то€нов  жители  »згрев ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


26 коментара

2 октомври 2019 13:48 | джинка
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

 укуригууууу.....


2 октомври 2019 13:59 | ћитко
ќценка:
11
 (
15
 гласа)

Ѕраво мравчо поне ги почерпи затова сед€ха


2 октомври 2019 14:04 | а шьнь
ќценка:
-8
 (
12
 гласа)

щще получи подкрепа от янето и ‘ренски€ дипломат јтанас ¬асилев на балотажа


2 октомври 2019 14:20 | ƒј Ѕ≈ ƒј
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

јбе ке получи он му е до краста на Ќаско ћосуто, най ного да го глътне. ји стига с ти€ флупости


2 октомври 2019 14:31 | ћитко
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

ўе плащат както винаги иначе са нула


2 октомври 2019 14:34 | ћестен
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

јбе, къде е —идеров


2 октомври 2019 15:41 |  оментар
ќценка:
-5
 (
13
 гласа)

»зборите този път ще ги спечели јтанас ¬асилев, защото е чаровен, ерудиран, опитен, знаещ, можещ и е новото лице. ƒругите не зна€ защо се напъват толкова много, не усещат ли че хората не искат нито да ги чу€т нито да ги вид€т.


2 октомври 2019 17:30 | “имчев
ќценка:
17
 (
21
 гласа)

ћравката е най-вредното насекомо в община —андански. ћалък ръст, гол€м комплекс и посерко войвода. —амо малоумници ще гласуват за това джудже.


2 октомври 2019 17:45 | —коро падате
ќценка:
-2
 (
18
 гласа)

ј за  иро  отев кой ще гласува само ќЋ»√ќ‘–≈Ќ»


2 октомври 2019 18:13 | старогражданин
ќценка:
17
 (
21
 гласа)

ƒжуджето беше 10 години подлога на дончо “отев. ќблизваше му чиниите и накра€ го предаде.  акво направи това дребно на ръст човече за града? » като гледам свинската глава на Ўаламандуров. ћалееее... то€ сигурно ще е нови€ зам-кмет?


2 октомври 2019 18:18 | удивително !!!!
ќценка:
16
 (
20
 гласа)

јко преди десет години н€кой ми бе казал че това човече ще претендира да става кмет на —андански щех да му се изсме€ и да го помисл€ за луд. —ега обаче виждам че то€ град е пълен с ненормалници и откачалки които като нищо ще гласуват за това джудженце.
Ѕолни мозъци колкото щеш.2 октомври 2019 18:52 | √еорги ¬асилев
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

»мало един гол€м войвода, русенски македонец, малко влах. 10 години бил депутат от —ƒ— и когато кораба на —ƒ— тръгнал да потъва, влахчето почнало да се дави на кра€ на ƒунава. –усенски€т македонец се грижел да н€ма хора от македонски€ край в организаци€та му, за да не му пречи. “огава д€до ƒончо решил, че на —андански му прил€га да има такава истинска организаци€. Ќамерил едно момче, гладач в цехове те и го пратил да учи. ”ченето не му била силата и д€до ƒончо често тр€бвало да се обажда да помага за изпитите на късни€т студент по право в Ѕлагоевград. ƒ€до ƒончо скоро поставил момчето на поста председател на ќбщински€т съвет на —андански.
Ќе щеш ли в този момент русенски€т македонец, дето бил малко влах се метнал на нов кораб, малко пиратски, но обещаващ пл€чка.
ћалкото момче забравило всичко, човека на който позвол€вало да го вдига за ушите, като внуче, добри€т д€до ƒончо станал в един миг зли€т олигарх “отев.
«апочнало да плюе и храчи в извора, от който пиело вода.
Ќо √оспод


2 октомври 2019 19:00 | Ћуи ди финес-мрав
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

‘ред кромидарите сме с бюлетина номер едно за мусю ¬асилев


2 октомври 2019 19:21 | ѕатриот от –«—
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

 ак сте се спрели да не напишете "големи€т сандански войвода"? :)
«начи имаше смисъл, когато казахме, че войвода с име на насекомо или буболечка не е имало, а до —андански е гроба на войводата, чието име града носи!
ƒа се слави името му!


2 октомври 2019 19:35 | ’ладилник
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

—ина на шаламандов ћитко сади гледа и продава по училищата канабис на децата а вие гласувайте за него


2 октомври 2019 19:54 | √ражданин
ќценка:
-2
 (
16
 гласа)

¬секи друг, но не и  отев! ¬ид€хне колко може и какво прави за себе си и близките си.  ато спечели предишни€ мандат назначи хората от щаба и близките им на ръководни постове. ƒа си управл€ва хотела и фирмите с ћанолев. Ќе става за кмет! ƒобре че е √еорги —инански да го води като малко дете и да го направл€ва. ѕрави го, защото има изгода. —тига толкова!!!


2 октомври 2019 20:26 | Ўамандуров
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

ƒобре си похапвам, най ми е удобно по къси гащи и джапанки .Ќомер 1 съм в листата, така да се каже аз съм лицето на патриотите.


2 октомври 2019 20:48 | ѕатриот от –«—
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

„акаме да се каже, какво пречеше на "големи€ войвода" коопераци€та в —клаве, за да организира да и прибират техниката със синдици?
’ората долу чакат защита от депутатите, те им прибират и последни€т залък...
ѕиснало им е от "√олемите партии" !
Ќарода ще ви заплюе много скоро!
¬идов ден идва, господин депутат!


2 октомври 2019 21:21 | ѕатриот от –«—
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

¬ерно е, че и двамата евродепутати на ¬ћ–ќ усп€ват с финтове да изб€гат от казарма, но не е верно, че и двамата н€мат нищо общо нито с истори€та на ¬ћ–ќ, нито с наши€ край.
Ѕащата на јндрей —лабаков, ѕетър —лабаков участва в разстрела на поета Ќикола ¬апцаров!
«атова хората ги нарекоха лъжепатриоти с паспорти!


2 октомври 2019 21:42 | √еорги ¬асилев
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

јко д€до ви ƒончо вземе една дълга неокастрена и ви подпука всички патриоти, дето искате да докарате в —андански прайд ли беше, какво чудо беше...
ƒаже и се плюете по телевизиите в —офи€ кой бил по-гол€м джендър!
јбе как думата патриот, как буквите на та€ свещенна организаци€ ще ги оставим да ги мърс€т ти€?


2 октомври 2019 21:43 | ѕароди€ патреот
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

Ўаламандов кара колата си често пил защо не го провер€ват полицаите от кой ги е страх


2 октомври 2019 23:41 | Ћ.Ћолобриджида
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

 ой го излъга това момче, че ако си разлепи физиономи€та ще получи повече гласове? јко има н€какви смислени хора околo него, да разлеп€т веднага антирекламата си и да го скри€т до кра€ на кампани€та. ƒа пускат патриотични песни ден и нощ по седенки, ама без да говор€т, щото само глупости им се получават. “е това им е играта, ама ше си навират муцуните и проститиите на хората, защото въшката не се усеща и иска да излезе на челото...


3 октомври 2019 13:33 | ƒругоземец
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

Ќ€кой ще ¬и направи и работи повече от  отев, неблагодарници такива, заслужавате да им €дете попарата следващите четири години и да виете на умрели, но имате късмет / олигофрените /който ще гласуват за него са много. ¬ този град има и здравомислещи хора иначе тр€бва да се продават много имоти в общината. » сега като плухте, ла€хте и стайте си идете при децата, внуците и възрастните родители и спете спокойно. —то€ акъл ще сте вечно в тин€та.


3 октомври 2019 15:13 | комита
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

 олкото и да се напъват, нема да има смисъл.  ирчо  отев ще бъде отново преизбран за кмет.


4 октомври 2019 13:37 | мраво€д
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

чак днес се загледах в предицзборни€ му плакат, ма такава ехидна, самодоволна физиономи€, ма то нищо сериозно в то€ мрав, по-скоро изглед на лъжец и измамник, права е Ћолобриджида по-горе


4 октомври 2019 17:20 | избирателите
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

’ората не са глупави. ¬ид€х през последнните години колко много полезни неща се направиха от  ирчо  отев за града и селата. «атова е повече от нормално да бъде преизбра за втори кметски мандат.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.