Кандидатът за кмет на Сандански Кирил Котев обсъди наболелите проблеми на селата

06 октомври 2015 13:56   8 коментара   10756 прочита


Осем села успя да посети в рамките на няколко дни кандидат-кметът на ПП ГЕРБ за община Сандански Кирил Котев. Жителите на Спатово, Хотово, Левуново, Лиляново, Джигурово, Ласкарево, Лебница и Струма споделиха болките, проблемите и очакванията си, както и надеждата, че изход от сегашното състояние има.

Г-н Котев направи отчет за дейността си като народен представител и отбеляза, че е добре запознат с проблемите на селата. Той обеща, че сигурността ще се подобри и така кражбите ще бъдат сведени до минимум. Кандидат-кметът каза, че пасищата ще бъдат разпределени според нуждите на животновъдите.

Също така, Кирил Котев обеща изворите да си останат общински и по този начин проблемът с минералната вода ще бъде решен. Бяха обсъдени и въпросите за окаяното състояние на футболните терени и читалищата в селата, като г-н Котев гарантира пред жителите тяхното възстановяване и отремонтиране. Хората изпратиха Кирил Котев обнадеждени и с вяра в промяната.

П. Петров

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: К. Котев   ГЕРБ   жители   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
06 Октомври 2015 14:02 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

за г - н ЯНЕВ !
Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се самосезира .....
г-н Райков, сезирай централната избирателна комисия, тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си знаят ....това нарушение на избирателния закон, грубо нарушение ...


06 Октомври 2015 14:03 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

0бщина САНДАНСКИ има право да се разпорежда със земеделските земи останали след реституцията на земеделската земя, но законодателят е направил ограничения описани в пар. 27 от ПЗР на ЗСПЗЗ.
Едно от тези ограничения е да е налице !!!!! - обезщетяване на собствениците, чиято собственост не може да бъде възстановена, т. е производствата по обезщетяване по чл. 10б и 10в да са приключили..... РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН -
за незаконните решения за продажбата на земеделски земи ! решенията на общинския съвет САНДАНСКИ подлежат на контрол от областния управител !! в случая г-н МИХАЙЛОВ !!! но той нищо не прави, което е подсъдно.....


06 Октомври 2015 14:14 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

гражданин-мнение !
сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенията !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .

Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !!
и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земи, чакащи обезщетение ....на куково лято ..Кире що мълчиш ???


06 Октомври 2015 14:21 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Стига лъгахте хората бе маймуни. Та нали от вас са на тоя хал. Нали сте управляващи????
Докарахте народа до просешка тояга. Старите гладуват, младите не могат да свържат двата края и масово се изнасят благодарение на политиката на вашата партия и правителство. Това не е политика а ГЕНОЦИД спрямо собствения си народ. Какви терени, какви читалища ви гонят..... Не разбрахте ли че народа е БЕДЕН и ГЛАДЕН заради вашите кражби и грабежи.
И "ВОЙВОДАТА" много бързо запя новата песен..... Всичко което правите не е за хората, за вашият джоб, охолен живот и рахатлък.


06 Октомври 2015 14:43 | !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

епублика България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански


06 Октомври 2015 15:30 | Стоян
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Кире село Струма сме с теб-успех на 1-ви тур


06 Октомври 2015 16:14 | !
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

за стоян -Кирето да не мълчи за тия незаконни продажби на земеделски земи


06 Октомври 2015 18:02 | няма да стане тая работа
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Твърдо съм убеден че хората няма да се подведат и да гласуват за това момченце. Дано не.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар