Кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков посети църквата „Света Петка Българска“ в м. Рупите

15 октомври 2019 13:00   7 коментара   9216 прочита


„Тук има сила, която се усеща от всеки. Това е място за смирение“, това каза кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков при посещение на църквата „Света Петка Българска в местността Рупите. Бръчков бе посрещнат от представители на фондация „Ванга“.

Заедно с миряните, кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков, запали свещ и се помоли за здраве и благоденствие в едно от свещените места в община Петрич. Миряните на Петковден, отбелязаха заедно и 25 години от освещаването на храма. Местни, както и гости от цяла България, вярват, че силата на Пророчицата, помогнала на толкова много хора, все още обгръща местността Рупите.

През 1992г. Ванга построява черквата „Св. Петка Българска“, което се превръща в място за поклонение на хиляди нуждаещи се.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

7 коментара
15 Октомври 2019 13:32 | съгражданка
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Защо се хилите бе жалки гербери? Не ви е мястото на това място така да знаете, но вие не го рабирате това!


15 Октомври 2019 14:33 | Гражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Независимо кой от коя партия и най-вече от герб, не използвайте църквата за политиката. Но за гербаджиите те не подбират за власт и гъз дават да им такова най-милото


15 Октомври 2019 14:33 | Данчо
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Стоите пред гроба на баба Ванга и се питам какво ли би казала за вас "Хубавци" такива. и дали щяхте въобще да се доближавате до това свято място ако те все още беше жива?? Крадци и измамници такива гонещи основно от своите интереси! Знаем за Тебе г-н Бръчков и вашите ремонтирани Покриви, знаем и за ремонтите на несъществуващи сгради и т. н. Знаем и за вас г-н Динев и вашите разсноси на материали за всички санирани блокове, знаем и за плочките в гимназията от кого са!! Как не ви е срам и гузно да стоите пред гроба на баба Ванга????


15 Октомври 2019 17:30 | Апашко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Али струмата що не публикувате видеото как шофьорчето на бръчката вилнее по градо? Ааа да от герб не ви дават оти ки ви сопрат паричките нале?


15 Октомври 2019 20:22 | 20
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

човек, който е склонен да прави крематориуми и да краде от народа и после да се прави на добър христианин е изчадие ! Няма прошка за такъв, няма милост...


16 Октомври 2019 00:17 | Стефанов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Айде сега и фондация "Ванга" ли ще политизираме? Нека има поне малко такт и уважение. Все пак баба Ванга е национално/значи надпартийно/ богатство. Няма да се учудя ако утре прочета, че и новооткрити статуи в "Хераклея Синтика" са изразили партийно предпочитание...


17 Октомври 2019 11:43 | Петрич
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А бе глупаци, първо Динев си е народен представител и е най-нормално след като има официална покана да уважи празника Петковден. А Бръчков си присъства като нормален гражданин, уважаващ празника на църквата. Къде бяха другите кандидат кметове и съветници ????? Или е по важно да висат по Фейсбук и да са активни там, вместо да почетат 25 години от освещаването на църквата.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар